Astrobloggen

Dagens Horoskop: 26 november

Horoskop, Dagens Horoskop

Okej darlings, idag möts så Saturnus och Merkurius i Skorpionen, och med månen som precis passerat Mars i Stenbocken så är vi redo att agera. Merkurius styr kommunikation, avtal, kontrakt och kortare resor, och Saturnus står för ambition och strategiska beslut. Det är alltså en perfekt dag för att göra en investering (Vädurar), skriva på ett nytt jobbkontrakt (Tvillingar), boka en resa utomlands eller anmäla sig till en kurs (Fiskar), skriva på ett bostadskontrakt (Lejon) eller löneförhandla (Vågar). Men det behöver inte vara såhär specifikt utifrån era tecken, det är överlag en bra dag för alla att ta viktiga, strategiska beslut i alla sorters praktiska former. Sök ett jobb, boka en resa, investera eller initiera ett samtal med någon du är intresserad ytterligare av. Vår kommunikationsförmåga är klar och tydlig nu, och vi vet vad vi vill.


Mer av Scorpio Rising:

Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
Facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 25 november

Horoskop, Dagens Horoskop

Månen står i Stenbocken och kräver av oss att tänka strategiskt, rationellt, vara ambitiösa och få vår vilja igenom. Placerad mellan Mars och Pluto, som också båda står i Stenbocken, så befinner vi oss mellan att inse vilken förändring som måste till, och att göra förändringen. Under natten till onsdagen, runt halv fem på morgonen, möts Saturnus och Merkurius i Skorpionen. Det är en stark aspekt för att ta beslut, skriva under papper, sälja, köpa, investera eller inleda ett viktigt samarbete eller kontakt med någon. Med detta i bakhuvudet kan det vara bra att tänka ut en strategi för dig själv och hur du kan maximera morgondagens kraft redan nu.

 

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
Facebook.com/scorpiorisings

Kommentera
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Veckans horoskop…

Veckans horoskop 24 november - 30 november

Väduren
21 mars – 20 april
Om du behöver skriva under ett kontrakt är den här veckan ultimat, kära Vädur. Speciellt tisdag är en bra dag att sätta din signatur på ett viktigt dokument. Annars är veckan romantisk och det extra pirret är väldigt välkommet. För många kliar det i hela kroppen och Väduren vill ut och se saker, göra världen. En dröm du närt länge ser nytt ljus nu. Kanske dags för dig att boka en resa nu?

Mest romantiska dagar: 26 & 27 november
Lyssna på: Willow Smith – Your Love V2
Mer om: Väduren

 

Oxen
21 april – 21 maj
Ett problem i kommunikationen mellan dig och någon du lever eller jobbar med blir veckans tema till en början, kära Oxe. Ni verkar äntligen nå någons slags deal eller överenskommelse som ni båda tror på. I övrigt blir det en lugn vecka, där vänner avlöser hemmamys och du mest av allt undviker alltför mycket drama. En hel del av din energi går åt att tänka på sparande eller kanske till och med göra en investering.
Undvik framförallt att dra in en kompis i vad som pågår mellan dig och din partner eller kollega nu.

Mest romantiska dag: 24 & 25 november
Lyssna på: Mack Wilds – Keepin It Real
Mer om: Oxen

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har ditt fulla fokus på en och endast en person nu, kära Tvilling, och personer runt omkring dig kommer garanterat reagera på det här ovanliga beteendet. Vanligtvis har Du inget emot att tänka på både en och två potentiella sötnosar samtidigt. Dina arbetsinsatser kan bli en aning lidande när ditt huvud befinner sig på andra platser, men utnyttja början av veckan för att få saker gjorda. Undvik att skjuta upp viktiga uppgifter till slutet av veckan eller helgen.

Mest romantiska dagar: 26 & 27 november
Lyssna på: Samini – High In Love
Mer om: Tvillingarna

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Ingen rast denna vecka, kära Kräfta, det blir snarare heltid med jobbet eller skolan, medan du kämpar med att försöka hinna med dina mer nöjesinriktade planer. En framgång kring en romans kan kommer som från ingenstans i mitten av veckan, men gör inte desto mindre att allt förändras litegrann mellan er. Många Kräftor är djupt nedsjunkna i dagdrömmar om framtiden eller tanken på en resa och blir lite svåra att få vardaglig kontakt med, då deras tankar ständigt tycks vara någon annanstans.

Mest romantiska dag: 25 november
Lyssna på: Tink – ABC Fantasies
Mer om: Kräftan

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Ett Lejon med en flirt har ofta lite tunnelseende, och det stämmer verkligen in på dig denna vecka, kära Lejon. Du har bara ett mål, och verkar inte ha något intresse av att ha mysiga hemmakvällar när man kan gå ut och kanske hänga lite på det där fiket eller baren där din sötnos brukar hänga. Ett beslut kring din bostad tar du i början av veckan och om du funderar på att skriva under ett kontrakt för en lägenhet eller liknande så är den här veckan perfekt.

Mest romantiska dag: 24, 26 & 27 november
Lyssna på: Julia Vero – How Does It Feel?
Mer om: Lejonet

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det är för mörkt och kallt ute för att du ska ha någon större lust att gå ut och mingla, kära Jungfru. Istället blir det du som får ta hem världen och vännerna just nu, varför inte ha en fest eller en middag eller båda samtidigt? Andra trivs extra bra hemma hos dig nu och vill komma på besök mest hela tiden. Det här är också en spännande vecka för de Jungfruar som behöver ta ett beslut eller prata ut om något familjerelaterat med ett syskon. De verkar som att den du diksuterar med anser sig ha en klarare världsbild än dig, vilket kan irritera dig en hel del. Tålamod blir veckans utmaning.

Mest romantiska dagar: 24 & 25 november
Lyssna på: Sakarias feat. Rosh – Feng Shui
Mer om: Jungfrun

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är lite extra modig just nu vad gäller socialiserande, kära Våg, och du går kanske till och med ut helt på egen hand om chansen att träffa lite nytt folk finns. Om du behöver diskutera eller förhandla lön nu har du fantastiska chanser att få din vilja igenom under tisdagen. En romans visar sig från sin bästa sida under veckan, och ni verkar ha omöjligt att inte vilja hitta på saker tillsammans nu, eller springer slumpmässigt in i varandra om och om igen.

Mest romantiska dagar: 24, 26 & 27 november
Lyssna på: Mary J Blige – Follow
Mer om: Vågen

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En deal du verkligen vill få att gå i lås verkar klicka till och gå i uppfyllelse redan tidigt i veckan, kära Skorpion. Du vet exakt hur du ska välja dina ord för att nå ut till den som håller i trådarna, vilket gör att du snabbare än du vågat hoppas på kan få besked om vad som gäller. Ett stort extra plus om du också vågar be om den lön du förtjänar. Det ser ut som att du vågar, för din ekonomi ser ut att vara på extra stark framfart nu. En crush kan göra dig lite förvirrad under veckan, med dubbla budskap och flyktig kommunikation. Försök att inte pressa hen mer än nödvändigt.

Mest romantiska dagar: 24 & 25 november
Lyssna på: Jessie Ware – Want Your Feeling
Mer om: Skorpionen

 

Skytten
22 november – 21 december
Du har drabbats av din andra andning, kära Skytt, och trots att du var övertygad om att det skulle bli gå in för vinterdvala som gällde nu i slutet av året så kan du inte låta bli att ge dig ut på ett sista romantiskt äventyr, och kanske till och med hinna bocka av några sista saker på bucketlisten för 2014 innan nyåret är över oss. Men ta en paus eller två för lite vinterdvala ändå, solen står trots allt lägre än vanligt.

Mest romantiska dagar: 24, 26 & 27 november
Lyssna på: Perfume Genius – Queen
Mer om: Skytten

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du är inte den som ofta uttrycker vad du verkligen hoppas på i en vänskap, men den här veckan vågar du faktiskt ta ord i din mun som du vanligtvis skulle hålla inne, kära Stenbock. Det är viktigt för både dig och den vän du diskuterar med att ni får saken ur världen för att kunna gå vidare, och samtidigt känna att ni båda får säga vad ni känner och tänker på. I övrigt är det en vecka som passar för att vara praktisk, få saker gjorda och så fort minsta uppgift är klar genast gömma sig under närmaste täcke. En lugn men produktiv vecka.

Mest romantiska dagar: 24 & 25 november
Lyssna på: Beldina – Ocean
Mer om: Stenbocken

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du har kanske haft ögonen på en specifik position på jobbet, ett ansvarsområde eller ett tema för nästa uppsats, kära Vattuman, och denna vecka blir det klart att du har chans att genomföra dina planer. Grattis! Det är också en bra vecka för att söka jobb, jobb-intervjua och till och med skriva kontrakt (gärna tidigt i veckan). Helgen kan bli lite bråkig rent ekonomiskt, så se upp med dina utgifter. Troligen beror det här på att du och dina vänner har svårt att hålla nere på planerna, då ni har extremt roligt ihop just nu.

Mest romantiska dagar: 24, 26 & 27 november
Lyssna på: Up To No Good feat. Namo & Iman – Rulla Upp
Mer om: Vattumannen

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Den här veckan kan du uppleva att andra omkring dig inte visar någon större respekt för de sätt du ser på världen, kära Fisk, och de verkar be dig om råd enbart för att få säga ”det där är alldeles för naivt att tänka så”. Något det är perfekt timing för denna vecka är att köpa en biljett till ett resmål långt bort, alternativt söka en utbildning, göra ett arbetsprov eller skicka in personliga brev. Du har också bra flyt på jobbet, eller i jobbsökandet, och kan kanske till och med höja dig några steg på jobb-stegen nu. Grattis!

Mest romantiska dagar: 24 & 25 november
Lyssna på: Sum Comfort feat. Jordan James – Mary Jane
Mer om: Fiskarna

 

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 9 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Ascendent-guide…

Ascendent-guide: Tvillingarna

Tvillingarna, Ascendent

Ascendenten i Tvillingarna

Personer födda med ascendenten i Tvillingarna ser världen som en plats för att lära sig saker. Rastlösheten är dessa individers allra mest framträdande egenskap, och tillsammans med deras förmåga av att ta sig in i sociala kretsar, så får de också reda på all information de kan önska sig. Tvilling-ascendenten älskar att prata, ställa frågor, att röra sig fritt och att mingla. Definitivt med brist på tålamod och ofta snabb i sitt fysiska uttryck, stressar de ibland sin omgivning utan att inte mena det. Deras snabba analytiska läggning och förmåga att samla på sig information kan ibland skrämma vissa. De identifierar sig mycket med sin mentala rörlighet och glömmer därför ofta bort att ta hand om människorna omkring sig. Om denna stil är en fasad eller inte, är långt ifrån omedelbart uppenbart för andra. Personer med flera vattentecken i sin chart känner sig ofta lite illa till mods i närheten av ascendenten i Tvilllingarna, innan de lär känna dem personligen, medan starka lufttyper dras till dem oupphörligen

Tvillingarna i ascendent är bubblig, ombytlig, pratsam, och lite udda. De förklarar ständigt saker, sitt eget beteende och åsikt lika gärna som eller fakta om sin omvärld, och har en ganska cool och intellektuell hållning. De är kvicka och smarta och kan snacka sig in i vilken situation som helst. De är som gjorda för analys, och otroligt skickliga på att förmedla  känslan av deras värld. Deras iakttagelseförmåga är väl utvecklad, de är mentalt aktiv, och de har nästan alltid något intressant eller roligt att säga. Det är lätt för dessa personer att prata tills de hamnar på ett sidospår, eftersom deras nyfikenhet är stor, deras sinnen är snabba och deras uppmärksamhet har kort stubin! Som barn är de födda med en ascendent i Tvillingarna ofta utmärkta som intellektuella, nyfikna och kanske udda barn. I nära relationer med ascendent-Tvillingar söker andra ofta ett visst mått av personlig frihet och utrymme, och långa intellektuella debatter och och utbyten av idéer hinner avhandlas under bara en dag. Även om de ofta kräver en hel del frihet, är de minst lika villiga att ge sin partner utrymme att andas. Ta reda på din ascendent här.

 

Fler ascendentastron:
Tvillingarna, KräftanLejonetJungfrun,
VågenSkorpionenSkytten,
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Veckans horoskop…
Föregående artikel Helgastro 21 nov…

Helgastro 21 november - 23 november

Horoskop

Efter en tuff vecka är det äntligen dags för en positiv helg där nymånen i Skytten gör oss glada till humöret. Många planeter befinner sig på gränsen mellan Skorpionen och Skytten, så känslor går från lågt till högt, från undersökande och kontrollerande, till brett utforskande och impulsiva.

Väduren spurtar till målsnöret under fredagen och har en högst produktiv dag på jobbet eller i skolan. När jobbet ligger bakom dig är du redo att bara flirta, mysa, träffa folk och mingla. Helgen har hög romantisk såväl som social potential, men se upp för att bråka med en flirt om pengar eller bli lite för generös mot en allmän sötnos. Kanske har du inte råd att bjuda på alla de där drinkarna. Oxen har ett givande snack med en vän eller partner under fredagen och att lätta på hjärtat gör er båda på lysande humör. När oron är utvädrad kan du komma att tänka mer på pengar och budget, och inse att en investering på hemmaplan är nödvändig trots att den kostar mer än du skulle vilja betala. Behåll kvitton nu, bara för säkerhets skull. Tvillingarna känner sig mysigt romantiska nu, och det överskuggar också alla goda nyheter kring pengar och jobb just nu. Bra, bra, tänker du, men mest verkar dina tankar dras åt en person som få dig att fnittra och le ett fånigt leende mest hela tiden.

Kräftan vågar uttrycka sina känslor för en speciell någon under fredagen, och det här kan leda till att er relation tar ett viktigt steg i en ny riktning. Mysigt. Men helgen handlar trots det mer om att få saker gjorda, och du blir tvungen att fokusera mer på ett jobb och inkomsterna det innebär, än att tänka på denna sötnos. Men jobbet eller projektet ser ut att engagera och inspirera dig, vilket på sitt sätt gör det hela värt mödan. Lejonet börjar helgen bra och känner sig väldigt nöjd med ett väl genomfört träningspass, storstädning hemma eller att du klarar av en tråkig uppgift som släpat efter. Resten av helgen handlar enbart om romantik, och även om du inte direkt lyckas få din favoritperson att följa med dig hem på lördagen, så har du tillräckligt många fjärilar i magen för att det ska räcka och bli över. Jungfrun har varit väldigt aktiv och dragit på en rad utflykter den senaste tiden, och är nu redo att helt mysa ihop på soffan, kanske hemma hos föräldrarna till och med, eller möblera om hemmet för att få lite mer höstmyskänsla. Tända ljus och en kopp te verkar vara helgens bästa upplägg, även om någon lockar med ännu ett äventyr. Din kropp verkar behöva vilan.

Vågen har haft tankarna på pengar, familj och spenderat så mycket tid hemma under veckans kvällar att det verkligen kan komma som en blixt från klar himmel när du längtar efter att träffa människor. Kanske blir du så längtansfull att du drar iväg från stan för att träffa en ny eller gammal vän, eller så har du fullt upp med att mingla med nya bekanta både lördag och söndag. Skorpionen har haft så mycket att tänka på och fundera över den här veckan, att det nästan känns överkomligt att spendera lite tid med något så trist och sakligt som pengar. Du går in i en ny period av tur med pengar, och kanske är det inte helt fel att söka ett extragig eller tacka ja till ett oväntat jobbpass. Det kanske inte är ditt drömjobb som erbjuds, men lite cash är inte helt fel. Skytten är på löjligt bra humör, känner sig både fysiskt och psykiskt rik, och kan njuta av att också känna sig lite extra flirtig och öppen för andra nu. Andra tycks dras till dig självmant, och går du på fest blir du den självklara mittpunkten. Lyxigt!

Stenbocken har haft en socialt krävande vecka och känner sig inte direkt slutkörd, men inspirerad att spendera tid på egen hand, med egna projekt, och bara umgås med personer som du känner att du till 100% kan vara dig själv med. Se upp för att försöka jobba med en person som inte har samma koll på pengar som du, de behöver din övervakning. Om det finns en speciell person i ditt kärleksliv så kan ni få en fin helg ihop, bara ni två. Vattumannen tar gärna en otroligt lugn fredag, på sin höjd umgås du med bästisarna, men håller sig gärna lite för sig själv. Du har tankarna på jobbet, vilket kan frustrera en partner litegrann, men du kan lika gärna ha en harmonisk och rolig helg där inspirationen är på topp och allt du vill är att träffa varenda kompis du har. Du bokar in storfika, bjuder in alla du känner på fest, middag, utflykt eller drar med varenda frusen november-suris på bar eller klubb, bio eller hemmamys. Fiskarna har svårt att inte tänka på jobb, och även när du är ute bland folk pratar du runt om eventuella öppningar. Du verkar sugen på att ta något slags framtidssteg som du kanske inte helt formulerat för dig själv, men andra märker nog av att din pepp och kan hjälpa dig att öppna dörrar nu.

 

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Ascendent-guide…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 20 november

Horoskop

Runt lunchtid idag pratar Neptunus och Venus i mun på varandra, och Neptunus som just börjat röra sig framåt efter att ha gått retrograd sedan i juli så finns det risk att vi blir väldigt förvirrade. Neptunus står i Fiskarna, ser allt som en helhet och gör oss drömska, och vi ser gärna saker i ett romantiskt skimmer. Venus står i Skytten och vi kan känna oss rastlösa och vilja göra stora gester i kärlek, eller kanske förändra vårt utseende eller omgivning. Spontana infall är därför luriga idag, och kan föra oss lika mycket framåt som bakåt. Med månen i Skorpionen vill vi veta vad som döljer sig under ytan, och många vattentecken kan uppleva svartsjuka, frustration eller avundsjuka i en relation. Men vi kan också försöka utnyttja dessa aspekter på ett personligt plan, släppa loss totalt i ett kreativt projekt eller utmana oss själva. En dag där vi vill ha mer svar av livet, än livet kan leverera. Se upp för förvirring samt förhastade känslor och beslut kring utseende. Spontana frisörbesök bör undvikas för speciellt eldtecken, Vädurar, Skyttar och Lejon, och vattentecken bör hålla lite extra hårt i sina plånböcker idag.

 

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
Facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln Helgastro 21 nov…
Föregående artikel Scorpios måne...