Astrobloggen

topp

Dagens Horoskop: 9 februari

februari 9, 2016 6 kommentarer
Dagens Horoskop

Horoskop

Hej finisarna. Hur mår ni? Vi hade en nymåne i Vattumannen igår eftermiddag – känner ni av det? Stora saker på gång, och många som genomgår förändringar. Nya perspektiv på livet, världen, starkare ideal men också mer vilja att bidra. Jag hoppas ni känner av det här, och kanske är det lönt att kasta några tankar på vad vi värderar i våra liv, vad som är viktigast för oss och hur vi kan se till att dessa saker blir verklighet för andra. Det är inte säkert att det står i vår makt att förverkliga, det gör sällan det, men de små saker vi kan göra är alltid något. Även när det handlar om att ta hand om oss själva så att vi orkar mer.

Förutom nymånen i Vattumannen så har vi en del krafter mellan Venus i Stenbocken, Mars i Skorpionen och Jupiter i Jungfrun att använda oss av denna vecka. Universum vill verkligen vidga vår omtänksamhet och våra förhoppningar om framtiden, och även om jag inte är något större fan av att alltid se saker från den ljusa sidan (att livet kan vara skit kommer inte som en överraskning för någon) så pushar planeterna just nu för förlåtelse, nystarter och rörelser framåt, och det kan ju vara värt att ha med sig i bakhuvudet. Mitt mål kommer att vara att försöka lägga onödigt tjaffs och irritation bakom mig, och fokusera på det som verkligen betyder något. Har ni några mål denna vecka, med sin nymåne och dess chans till en symbolisk nystart? Berätta! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Veckans Horoskop 8 februari – 14 februari

februari 7, 2016 2 kommentarer
Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
En ny väg är på väg att formas för dig, kära Vädur, mot ett nytt projekt, ett nytt jobb, med nya bekantskaper och vänner. Nya insikter och tankar ger nya ideal och värderingar, och du börjar kunna jobba med det här mer praktiskt i ditt liv. Vilka sorts förändringar vill du genomföra, i livet, för dig själv och andra? Den här veckan är du orädd för att jobba, kämpa och ge ditt allt för att se omgivningen fyllas av nytt hopp och dig själv av ny energi. Du är stark, kämpar hårt och tar dig framåt med otrolig kraft nu. Där andra är rädda och backar, vågar du fråga hur läget egentligen är, och vad som måste göras. Kör hårt. Helgen är öppen för lite av varje, men mest av allt vill du omge dig med människor du inspireras av.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Beyoncé – Formation
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Chans till ett nytt jobb, nya ansvarsområden eller en befordran ligger framför dig, kära Oxe, och du är mer än redo att ge detta all din kreativa och transformerande kraft. Om du har en samarbetspartner är känslan extra stark, och du kan förvandla ett projekt från en ganska trist praktisk uppgift, till en roligt utmaning för dig och andra. Håll ögonen öppna för nya möjligheter om du tycker skolan eller jobbet stagnerat på sistone, och våga säga högt vad du tycker bör förändras. Få har den klara vision du har just nu, och dina idéer slår precis rätt. En romantisk och kärleksfull helg med hög gemenskapsfaktor väntar. Du och en annan förstår varandra till 100%.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Nas feat. Miguel & Swizz Beatz – Summer On Smash
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du är besatt av känslan av att se mer, lära dig mer och förstå mer av världen, kära Tvilling, och när du inte sitter med näsan i en bok eller tidning är du i tanken långt, långt bort nu, eller fysiskt på resande fot. Ett nytt kapitel öppnas för dig, där du söker dig utåt för att hitta nya sidor hos både dig själv och omvärlden. Trygg i var du har ditt hem och dina kära, letar du efter något mer. Bläddrar i utbildningskataloger och funderar på långväga framtid, letar i drömmarna efter framtida resmål och börjar införliva planer du burit på länge men inte haft tid eller kraft att infria. Om du behöver ta tag i en ekonomisk aspekt av ditt liv är det dags nu, när du är mer förberedd på varför denna situation behöver ordnas och styras upp. Helgen blir lugn och vilsam, utan krav och med hög avslappningsfaktor.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: A Tribe Called Quest – Can I Kick It? (J. Cole Remix)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
När du är helt ensam är du ofta en helt annan person, kära Kräfta, och denna vecka omfamnar du denna person och ger den allt hen behöver. Kanske vågar du till och med låta denna inre stjärna glänsa lite mer i din vardag, ta lite mer plats utan att be om ursäkt för dig själv, och låta din omtänksamma sida gälla även dig själv. Den här veckan kliver ingen på dig. Med respekt för din egen sårbarhet kan du också visa förståelse för andras, och chansen är stor att en sötnos öppnar upp sig alltmer nu. Under helgen finns det möjligheter till att verkligen diskutera livet, relationer och hemligheter, och kanske kan någon du knappt trodde att du kände, visa sig vara någon du känner igen mycket väl, eftersom de liknar dig så mycket.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Rihanna feat. SZA – Consideration
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En relation förgyller denna vecka, kära Lejon, och personen som står i ditt fokus blir din givna spegel och bundsförvant. Där du inte kan hjälpa dig själv kan hen stå stadigt, och tvärtom. I relationer där det funnits svårigheter och smärtor, kan du lägga plåster på såren genom att visa att du aldrig ställt krav eller blivit arg av illvilja, utan för att hjälpa och pusha. På jobbet är du engagerad och fokuserad, och andra uppskattar din förmåga att kontrollera detaljer som de själva missat. Helgen spenderar du helst tillsammans med familj eller personer som känns som familj, där tryggheten är total och sinnena får vila. Ni visar varandra att kärlek inte är materiell, utan en investering i varandras välmående. Fint!

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Bj The Chicago Kid – Woman’s World
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Redo för att styra upp en bättre rutin i ditt liv, kära Jungfru? Denna vecka är din stora chans att lägga av med en ovana, hitta balans i ditt vardagsliv och effektivisera, om du vill, eller hitta med andrum om du behöver. Allt för att må bättre och känna att du har kontrollen på din sida. En sötnos eller vän hjälper dig gärna, eller inspirerar dig ovetandes, att förändra och organisera. Du hittar tid och energi att vårda små sår i ditt hjärta, och se positiva möjligheter där livet sett mörkt ut nu. En ny bekantskap kan bli viktig i denna process, och hen kommer kanske aldrig förstå hur viktig. Du är öppen för romantik nu, så om du vill är det en perfekt tid, speciellt helgen, för att ta en chans.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Swell feat. Shiloh – I’m Sorry
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Chans till romans, kära Våg! Denna vecka är det äntligen din tur att bli på ett flirtigare humör, och öppna hjärtat lite. En romantisk getaway, ett oväntat leende från någon du är nyfiken på, små, små saker som värmer kroppen eller stora gester mot någon du tänkt mycket på. Det är helt upp till dig, men kärleken finns i luften nu och är upp till dig att använda. Våga vara öppen, helt dig själv, och låt inte din sårbarhet skapa onödiga maktspel. Kommunicera rakt med vad du längtar efter och behöver, hellre än att låtsas som att du är okrossbar. En lugn hemmahelg med ett kreativt projekt eller bara vilandes passar dig fint, men romantiken är som sagt också på din sida, och världen utanför redo för dig.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Blood Orange feat. Solange – He Doesn’t Even Know That I’m Alive
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Tankar på en flytt eller något nytt i ditt hem sätter livet i perspektiv nu, kära Skorpion, och ett infall att titta på lägenheter, kollektiv eller göra om hemma är inget oväntat. Du är också social och rastlöst lagd, och bjuder gärna hem andra för mysigt häng, pyssel och fix på din planhalva. Långa, djupa samtal med vänner väcker varma känslor i kroppen, men även med en familjemedlem som har mer insyn i din historia – vart du varit och var du är på väg. För Skorpioner som levt ett rastlöst och hackigt liv den senaste tiden, kommer en längtan att landa nu. Kanske blir det en resa hem till rötterna framåt helgen, men roliga upptåg med vänner lockar också. All kärlek du sitter på ger du till nära och kära nu.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Emmanuel Jal – Kuar (Olof Dreijer Remix)
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det är som att våren kommer tidigt denna vecka, kära Skytt, för du är redo att gå ut, träffa folk och mingla. En kort resa någonstans sätter guldkant på veckan, men du är också extra nyfiken på de som finns i din omgivning men som du ännu inte fått någon närmare kontakt med. En ny vän i skolan eller på jobbet blir lätt din måltavla när du är på snackigt humör. Vad gäller jobb får du tröst när en osäkerhet du burit på lugnas genom beröm. Om du inte reser under veckan, så lovar helgen en utflykt av något slag, och det blir en inre resa lika mycket som yttre. Du lär dig något om dig själv nu som får betydelse för dina framtidsplaner.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Erykah Badu – I Want You
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Behöver du mer cash, kära Stenbock? Det här är veckan då du kan hitta extrajobb, äntligen få betalt på en gammal faktura eller få till en löneökning. Goda ekonomiska nyheter väntar. Men du är också i en romantisk bubbla, kanske ute på resande fot, och andra fortsätter att dras till dig. Om du varit orolig vad gäller jobb så kan du få ett oväntat, men spännande, erbjudande nu. En vän ställer upp och hjälper dig att få allting på plats, eftersom du har för fullt upp för att kunna ordna med allt i ditt liv samtidigt. Kanske behöver du någon som läser igenom en ansökan, ett personligt brev eller kopierar ett intyg. En bästis tvekar inte och hjälper dig genom allt. Om du hoppas på en romantisk helg har du alla förutsättningar nu.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Mohammed Ali – Biografi
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Ditt nya år startar nu, kära Vattuman, med en nymåne i ditt tecken under måndagen. Det här betyder att du kan lämna det gamla bakom dig och göra det som Vattumän gör allra bäst – blicka framåt. Stora planer och idéer växer inom dig, och nu är det verkligen dags att se till att de kan bli verklighet. Ekonomiskt sätt har du bra förutsättningar, ett sparkonto som är på gång att växa, och det finns många positiva vibbar kring din jobbsituation också. Fokusera denna vecka på att utforska en inre känsla, våga uttrycka hopp och rädslor, för att städa ut din insida inför de nya vägval som ligger framför dig. Planeterna ger dig en ordentlig push framåt nu, och du behöver inte bära med dig gammalt bagage.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Animal Collective – Bluish
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En inre revolution väntar, kära Fisk, och uppbackad av vänner och dina egna övertygelser kommer denna vecka med nya insikter och möjligheter till förändring. Det låter flummigt, men mycket tyder på att du frigör dig från ett gammalt mönster nu, för att ge plats för något nytt. Observera vilka tankar som kommer och går under dessa dagar, och fundera på vilka av dem som hjälper dig, och vilka som känns som dina fiender. Det här kan ge en ledtråd till var du är på väg härnäst. Prata om dina känslor med vänner, inte minst dina rädslor. Långsamt suddas de ut, och utrymme för något nytt, eller någon, skapas En mysig flirt under helgen får dig på gott humör.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 13 & 14 februari
Lyssna på: Amanda Bergman – Falcons
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer från Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Instagram :)

februari 5, 2016 2 kommentarer
Horoskop

Horoskop Horoskop Horoskop Horoskop Horoskop HoroskopHoroskop

Två frågor inför helgen: Hur fin är nya bloggen? Och ni följer väl Scorpio på instagram? Så mycket astrokul där. Hoppas ni får en superfin helg finisar. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Helgastro 5 februari – 7 februari

februari 5, 2016 4 kommentarer
Helgastro

Horoskop

Väduren dealar delvis med en inre konflikt denna helg. Du vet vad du behöver för att må bra nu, men det innebär att säga nej till någon du tycker om eller något du sett fram emot. Frågan är om du är redo att visa var du står, eller om du ska försöka smyga under radarn just denna helg. Men du får också världens chans när det gäller jobb och framtid nu, där du är tvungen att överväga om det du behöver mest av just nu är tid eller pengar. Ett tufft beslut, men med världens chans till avancemang. Vädurens årshoroskop 2016

Oxen får bekräftelse från ett håll du längtat efter, och känner dig som nummer ett nu. En sötnos du upplever har befunnit sig långt bort hör av sig, och hjärtat fladdrar till. Men du kan också få besked från en skola, en arbetsplats eller någon som du ser upp till, där det finns dörrar öppna för nya samarbeten, kontakter, möjligheter och flirtar, och du kan se en fantastisk framtid målas upp för ditt inre. Även om du är utmattad och mest vill vila denna helg, så är det för mycket positivt i luften för att kunna chilla på heltid. Ta med dig en sötnos och gå ut och fira. Oxens årshoroskop 2016

Tvillingarna är på en bra plats ekonomiskt, och kan unna sig något extra nu. Kanske får du precis i början av denna helg goda nyheter kring din inkomst, vilket gör det hela ännu roligare. Det är många som vill umgås och fira med dig nu, och du är helt med på att socialisera loss. Se upp för att inte lova bort dig till för många samtidigt, eller gör av med alla pengar på stört, två scenarion som är ganska troliga när du är på såhär gott humör. Låt slutet av helgen bli en aning lugnare. Ibland ska en faktiskt sluta när en är på topp. Tvillingarnas årshoroskop 2016

Kräftan har ett extra bultande hjärta denna helg, och känslor all over the place. För Kräftor som har en sötnos i åtanke så sätter ett samtal igång fantasin och det är nästan bara kärlek du tänker på nu. Dags att bjuda ut? Om du mot all förmodan inte går i romantik-tankar, så är det ett kreativt projekt eller en kort resa med en bästis som blir helgens stora grej. Något ni länge pratat om men inte fått chans att genomföra blir verklighet nu, och väcker lätt än större tankar och framtidsplaner för din delKräftans årshoroskop 2016

Lejonet får en lugn helg, med fokus på dig själv och dina behov. Du tränar mer än gärna, jobbar hårt med att slappna av och har extra sköna kläder hela helgen. Att du dessutom sparar lite pengar på denna chilla stil är ett stort plus. Om någon vill umgås får de mer än gärna komma hem till dig, om ni inte går på den där löjligt långa promenaden. Någon kan bli lite besviken på att du inte vill göra något mer utmanande denna helg, men stå på dig. Du vet vad du behöver bäst nu. Lejonets årshoroskop 2016

Jungfrun har en otroligt romantisk helg att se fram emot, och chansen är stor att något du hoppats på ett tag, blir verklighet nu. Äntligen kanske flirten hör av sig först, visar intresse, tar din hand eller föreslår en liten tripp. Med lysande humör är du dessutom en idéspruta nu, full av roliga förslag på saker att hitta på, sötnosar eller inte. Ett kreativt projekt kan fylla dig med pepp lika mycket som en flirts uppmärksamhet nu. En plötslig insikt kan också få dig att fundera över din livsstil nu. Jungfruns årshoroskop 2016

Vågen säger tack och hej och tar en välbehövlig time-out denna helg. Det blir vila dig i form som gäller, kanske på soffan hemma hos familjen, eller i lugn och ro i ditt eget hem. Du ägnar dig helst åt introspektiva saker som att skriva dagbok eller prata med en förälder om livet, och håller hårt i plånboken nu. En vän eller två kanske blir lite besvikna över att inte få se dig på ett dansgolv eller en middag, men det viktigaste är att du får tid att bearbeta den senaste tidens händelser, i förberedelse för nästa vecka, som blir full av känslor. Vågens årshoroskop 2016

Skorpionen ger sig gärna ut på något slags nytt äventyr denna helg, förslagsvis något som lyfter dina sinnen. På en vacker plats, ett museum eller i sällskap av nya personer som väcker nya tankar mår du allra bäst nu. Testa något du aldrig gjort förut. Du har en del jobb eller fix att stå i också, och även om detta gör att du spontant vill tacka nej till saker, så försök att få in åtminstone en ny upplevelse. Det ger en hel del energi inför kommande vecka, men också chans till att träffa någon extra söt. Skorpionens årshoroskop 2016

Skytten sitter på en guldgruva nu, och får ett erbjudande som kan göra din ekonomiska situation väldigt trevlig framöver. Det här gör dig generös och nyfiken inför helgens alla möjligheter, där både en dejt och en rolig utflykt finns att hämta. Se upp för oväntad svartsjuka och intensiva känslor som du inte är beredd på att låta synas, och närma dig denna sötnos varsamt. Dina galna idéer är förvisso roliga och storslagna, men kan också bli lite för mycket för någon som inte känner dig änSkyttens årshoroskop 2016

Stenbocken har en superhelg framför sig, och kan räkna med beröm, uppmärksamhet och bekräftelse för alltifrån hårt jobb, till bästa vän och intresse från någon vars hjärta du tagit gisslan. Du står i mångas fokus nu och det kan bli lite påfrestande att vara den som alla vänder sig till på en och samma gång. Du kommer bli tvungen att säga nej till en vän eller två, och kanske blir någon på hemmaplan sur när du ständigt är i farten med egna projekt, men samtidigt är det här en viktig helg för dig för att få igenom något du längtat efter länge. Ta vara på det. Stenbockens årshoroskop 2016

Vattumannen tar en riktig myshelg, rår om dig själv och sätter paus på allt. Du njuter av att bara prata i telefon med syskon och bästisar, chilla på soffan och tacka nej till saker du faktiskt inte har lust med. Inga planer, inga mål, bara total avslappning. En baktanke är att du har en del att jobba med i veckan som kommer, och kanske måste du ta itu med en del grejer redan under helgen, men det kommer ske i din takt och på dina villkor. Myset kan börja. Vattumannens årshoroskop 2016

Fiskarna längtar efter alla sina bästisar och samlar dem gärna hos dig nu. Du bjuder in och vännerna svarar. Beröm kommer också från oväntat håll nu, en chef eller framstående person har noterat ditt arbete och dina insatser och du tackar och tar emot uppskattningen, och eventuellt en liten bonus. Någon som inte är lika nära dig rent geografiskt vill ha din uppmärksamhet nu, vilket får vänta då du har fullt upp. Det kan skapa lite irritation mellan er, så försök hinna reda ut saken innan helgen är över. Fiskarnas årshoroskop 2016

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings