sofia-ponten-header

Dagens Horoskop: 30 juni

Horoskop

Sötnosar! Scorpio är otroligt nyfiken – hur känns veckan, och hur var er gårdag? Överraskningsplaneten Uranus i Väduren och fina Venus i Lejonet signalerade alla möjliga härliga signaler till varandra igår, och fortsatte en fin utveckling som startade redan förra veckan när Uranus och lyckoplaneten Jupiter hade liknande mys för sig. Den här otroligt positiva aspekten går mot sin stora final imorgon då Venus och Jupiter möts i Lejonet, något som alltid är alla astrologers stora höjdpunkt. Peppen är hög hos mig inför detta, och det blir en storslagen final för Jupiters fina tid i Lejonet. Jupiter stannar förvisso ett par veckor till, men inget blir riktigt lika starkt som det här tillfället, när Uranus också är på så underbart humör. Fattar ni att jag kallar denna vecka sommarens kanske bästa?

Så idag vill vi bara njuta. Månen står i Skytten, peppad och redo, och även om vi kanske inte tror på de förändringar vi hoppas på, så kan vad som helst hända nu. Vad längtar ni efter? Vad hoppas ni på? Berätta! Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Veckans Horoskop 29 juni – 5 juli

Väduren
21 mars – 20 april
En fantastisk vecka väntar dig, kära Vädur. Kreativ, romantisk, överraskande, oförutsägbar och magisk på alla sätt. Om du inte får otroligt goda nyheter så kommer du kunna skapa dina egna. Ett projekt du drömt om att genomföra blir av, en crush du haft länge visar sitt intresse, en dejt med en sötnos blir underbar och nyheter från ett syskon gör dig överlycklig. Tacka ja och använd den här veckan till max. Allt är möjligt nu.

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Samantha Urbani – U Know I Know
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
Samla din inre kraft, kära Oxe, och se fram emot att få en vecka där saker i ditt liv alltmer faller på plats. Något du inte ens visste att du längtat efter kommer din väg och tar dig med storm. En perfekt vecka för en flytt till en ny ort, eller att leta boende, men också för att hitta en mer stabil plats i vardagen där du mår bra. Fira stort med nya eller gamla vänner i början av veckan, och njut av att se hur saker fortsätter falla på plats – både emotionellt, men också ekonomiskt.

Mest romantiska dagar: 29 juni, 1, 2 & 5 juli
Lyssna påChrysta Bell – Right Down To You
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Detta kan vara sommarens mest drömmiga vecka, kära Tvilling, så fånga den! Vänner du saknat dyker äntligen upp, din energi att genomföra alla planer du längtat efter att få hugga tag i är på topp och andra ger dig mängder med cred, både i cash och beröm, för ditt arbete. En drömvecka är det också för all sorts flirt och romans, och tveka absolut inte för att åka på en utflykt eller två, eller varför inte bara spendera hela veckan på en ny och okänd plats? Den här veckan är på alla sätt, socialt, produktivt och romantiskt sett, helt i din smak. Kör hårt!

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Nguzunguzu X CLUB GOD – Mirage Crush (Girl Unit Remix) (Cheap Edit)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du får saker alltmer under kontroll denna vecka, kära Kräfta, och oavsett om du jobbar nu eller inte så är det en förmånlig tid för dig att löneförhandla du eller söka jobb, och chansen är stor att ropar yes när du får syn på kontoutdraget. Det är en rik tid för Kräftor. Samtidigt ser framtiden ljus ut, en lång resa lockar, eller umgänget med någon som befunnit sig långt bort värmer. En inre känsla av stabilitet, att saker är på rätt plats, bekräftas om och om igen under veckans gång – om du är på rätt väg kommer det märkas.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 5 juli
Lyssna på: Jenny Hval – That Battle Is Over
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Omfamna denna vecka, kära Lejon, där livet knappast kunde vara lyxigare för dig. Allt är på din sida, och du kan flytta berg nu om du bara vill. Andra njuter av att vara i ditt umgänge, och vänner överöser dig med kärlek, komplimanger och bekräftelse. Romantiskt sett blir det garanterat en stark vecka också, där kittlet i maggropen för många Lejon aldrig varit lika starkt. Njut, njut, njut – men våga också göra eller genomföra något du gått och längtat efter men inte haft tid till förut. Den här veckan är din.

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Hiatus Kaiyote – By Fire
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En inre ro lägger sig, kära Jungfru, och du landar i dina känslor nu. Livet blir lättare och du vågar öppna dig för någon, blotta hela din själ. Denna någon, sötnos eller bästis, visar dig all respekt och tar emot dina känslor med största omtänksamhet. För Jungfruar som oroat sig för jobb under maj så kommer positiva besked äntligen, och plötsligt har du för mycket att välja på. Någon har haft ögonen på dig och kommer med ett gyllene erbjudande.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 5 juli
Lyssna på: Rayess Bek – Sa3at Sa3at
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Denna supervecka gör nog ingen Våg besviken, då du älskar att umgås, umgås och umgås lite till. Telefonen plingar mest hela tiden, om du inte redan är omgiven av bästisarna, kära Våg. Roliga inbjudningar, stimulerande samtal och bonding på högsta nivå är alla aktuella nu. För Vågar som reser så uppstår en hel del spännande möten med nya individer, och alla verkar ha goda nyheter att dela med sig av till dig. Ditt allra mest sociala, och om du vill även romantiska, jag mår extra bra denna vecka. Någon i din vänkrets kanske är mer än vän?

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Ros Sereysothea – Tonight, Dance
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du är ditt proffsigaste jag denna vecka, kära Skorpion, och lanserar dig själv som vore du den hetaste produkten på marknaden. Du får saker gjorda i högsta hastighet, charmar omkull din omgivning och speciellt arbetssökande Skorpioner har turen på sin sida. Men det är också en vecka som styrs av romantik och förförelse, och du verkar trilla dit rejält – om inte någon annan trillar för dig först. Känslan av att du är all that tar du med dig överallt – på jobbet och på dejten.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 5 juli
Lyssna på: Tiny Hearts – Snow Cold
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
Är du redo för veckan du drömt om, kära Skytt? Vidgade vyer, långa resor, varm romantik och nya världar som öppnas? Låter stort, men ingenting tycks omöjligt just nu. En perfekt vecka för att kombinera kärlek med det du tycker bästa om – att uppleva något nytt. Någon du träffar på en långväga resa sätter ditt hjärta i brand, men många Skyttar kan också få en dröm förverkligad när de kommer in på drömutbildningen, eller när sötnosen du saknar plötsligt hör av sig. Goda nyheter kommer från alla håll nu. Njut!

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Buffy – Give Me A Reason
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En inre förändring av trygghet kommer med denna vecka, kära Stenbock, och du vågar öppna dig för någon du inte vågat släppa in tidigare. Närhet, intimitet och njutning ligger nära till hands nu, och den här veckan kan du njuta lite extra av det. Det blir en sensuell tid för dig och en partner, eller så finner du en inre styrka i att veta vad du har, vill och kan. Våga bossa runt lite i din vardag, påpeka sådant du inte trivs med eller be andra om hjälp med sådant du inte vill göra på egen hand. En kort resa bjuder på djupa kontakter.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 5 juli
Lyssna påKate Bush – The Sensual World
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Om det här inte blir årets mest romantiska vecka, kära Vattuman, så blir det i alla fall den roligaste. Din omgivning är full av personer som vill umgås med dig, bonda och bli bästisar. Du kan välja och vraka mellan aktiviteter, något som passar dig perfekt. Din ekonomiska situation ser inte heller illa ut, så passa på att vara lite extra generös. Helgen blir extra romantisk, när någon är redo att berätta om sina känslor för dig – till exempel en sötnos som vill spendera alltmer tid med bara dig.

Mest romantiska dagar: 29 & 30 juni, 1, 2, 3, 4 & 5 juli
Lyssna på: Tinashe – Cold Sweat
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Romantiken tar en plats i din vardag nu, kära Fisk, men bara om du släpper in den. Mer intresserad av att vara din egen person och göra saker på egen hand? Fritt fram. Du bestämmer och skapar dina egna livsregler nu, och känner dig mer än gärna mer självständig än någonsin. Kanske även mer självständig än någonsin – fast i en relation. Den sötnos som du mest av allt vill vara med respekterar dig och dina beslut nu, vilket gör att du känner dig friare och tryggare. Se också fram emot goda nyheter från din familj.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 5 juli
Lyssna påTink – I Like
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Vad associerar du med de olika tecknen?

astrobloggen
Horoskop

Ett av mina astrointressen tar sig i uttryck att jag ramlar runt på tumblr och läser lustiga astroguider. Idag hittade jag flera sådana här listor, där olika människor listat vad de associerar och tänker på när det tänker på de olika tecknen. Jag ska skriva på min egen ikväll tänkte jag, men är också nyfiken på hur era listor skulle se ut? Vad har vi för olika bilder av stjärntecknen, skiljer de sig åt eller är de ibland läskigt lika? Kommentera och glöm inte berätta vilket tecken ni är själva! Xoxo

what i associate w the signs:

aries: running across hot coals, self-promo, complimenting people, pure confidence, sarcasm, over-exaggeration

taurus: lazy days, indie style, the belief that music taste makes people better than others, curly hair, casual friendships

gemini: ridiculous conversations, mood swings af, angry induced punching walls, pda, innuendos, friends you dont know why youre friends with but are

cancer: the beach, soft spoken word, hugs around the clock, wanting to do something meaningful but not knowing how, the friends you like but always choose second (maybe not on purpose)

leo: everything goals, soft hair, fake confidence, stress breakdowns at 2am, summer adventures, competitive swimming

virgo: a good nights sleep, being prepared, the actual term “dork”, making the right choice, resisting peer pressure, pounds of homework

libra: when you hold your tongue to avoid a fight, small giggles, white lies, generosity, when youre taken advantage of, self awareness, turtles, cuddling

scorpio: superiority complexes, knowing peoples’ secrets, glaring at people across the room, wearing the same outfit for more than one consecutive day, responsibilities piling up on you until you feel you could burst

sagittarius: high school bands, going out of your comfort zone, skydiving, falling madly in love super quickly, witty thinkers, road trips across the country

capricorn: preparing a meal and having it turn out really well, the feeling you get after you finally clean everything, having a pet of your own that adores only you

aquarius: the way you feel when you’re lying down facing the sky, the pride when everyone laughs at your joke, dizziness

pisces: daydreaming, when you’re in a surreal situation and you feel like you’re floating, blowing bubbles and ignoring the wind, cloud watching, art

 

random things that remind me of the signs

Aries: Dirty feet, Fast and entertaining conversations with friends, Running and doing a cannonball into a swimming pool

Taurus: Flirty raised eyebrows after a seductive question, random sweet motivational texts, Discovering new music/bands

Gemini: The first day of a new school year, Late night trips to get some ice cream, New shoes

Cancer: Candid photos of your friends, Staying up to watch the sunrise, Kisses on the forehead

Leo: Having to turn down the music to hear what someone is saying, Seeing your crush from across a crowded room, Finally buying something you’ve saved a bunch of money to get

Virgo: Rambling about something that no one seems to understand but you, Awkward giggling with your crush, Cleaning your room as a sudden power rush

Libra: Laughing at something you didn’t think was funny just to make the other person happy, Roller skating, Getting ready with your friends to go out

Scorpio: Overthinking everything, Staying home for more than 3 days without doing anything, A follow back on social media from your crush

Sagittarius: Road trips, Finally seeing your favorite band live, Arguing with someone over something dumb then realizing it doesn’t matter

Capricorn: Taking someone on a date, Finishing a series and crying, Shoes that you have had for years but still wear all the time

Aquarius: Meeting new people and following each other on Instagram, knowing you’re the smartest person in the room, People watching

Pisces: Moving into your first new house, Clouds that you can make out as animals, Raves

 

Mer från Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Helgastro 26 juni – 28 juni

astrobloggen

Horoskop

Väduren får en oväntat emotionell helg, med tankar som vandrar bakåt i tiden och drömmar som förvirrar vad som är verklighet och vad som är fantasi. Umgänge med familj gör dig lätt på bra humör, uppe i varv, och skapar en stark inre drivkraft i dig. Saker är lika glasklara som snurriga denna helg – men det känns bra. Med ett starkt behov av att få som du vill blir du lätt lite extra bossig nu. Vädurens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Oxen har medvind och njuter av sällskapet denna helg. Det är lättare, roligare och oproblematiskt att flirta, åtrån är stark och kärlek växer mer än gärna nu. Nya människor dyker också upp och väcker din nyfikenhet. Avslöja inte för mycket av dina känslor nu, då andra inte är helt mottagliga för detta. Ägna dig istället åt att upptäcka, utforska och hitta nya teman omkring dig att engagera dig i. Oxens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Tvillingarna saknar inte ambitioner denna helg. Under en tid har du fått ägna dig åt personliga livsfrågor, men nu har peppen för att få jobb gjort vaknat. Du har dollartecken i ögonen och om du vet att du har en chans att håva in cash nu så tar du den. Du uppdaterar gärna ditt vardagsliv också, med lite träning, meditation eller något annat som lugnar och stabiliserar kroppen. Det kan behövas inför kommande vecka, som blir stor för dig på flera sätt. Tvillingarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Kräftan får en mysig helg på alla sätt. Du är på språng med ett projekt som du brinner för och kreativiteten ligger i luften. Skapa, skriv och hitta på! Romantiken är också på plats och du börjar närma dig en sötnos nu. Din kropp talar sitt eget tydliga språk och växlar upp hettan ganska brutalt, så se bara upp för att lova lite för mycket fysiskt, innan känslorna är på plats. Kräftans årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Lejonet vilar upp sig tillsammans med sina närmsta bästa, tar gärna en extra powernap och myser mest hela helgen. Starka känslor drar dig åt olika håll nu, och du känner dig lätt en aning splittrad. Tankarna går mellan att flytta utomlands till att stanna där du är för alltid, byta bana helt eller satsa ännu hårdare på det du gör. Utmana inte dig själv i detta, utan låt varje tanke landa och se var den tar dig. Lejonets årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Jungfrun kan se fram emot en rolig helg, full av vänner och äventyr. Ta med dig ett gäng bästisar och dra ut på en spontan roadtrip! Om det fattas personer du vill umgås med i din närhet så är det en perfekt tid att hitta nya vänner. En person du varit nyfiken på en längre tid är redo att bli en mer permanent närvaro i ditt liv. En kort resa på egen hand kan också leda till nya vänskaper. Jungfruns årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Vågen räknar pengar, ser över alternativa jobb-scenarion och tänker på framtiden denna helg. Oavsett om du jobbar eller inte rent praktiskt, så är det svårt att inte tänka på dessa saker. Sökande efter nya jobb blir helgens bubblare, och du har gärna en baktanke på var du skulle kunna tjäna mest pengar. Se också upp för ett missförstånd när du pratar resplaner med en familjemedlem under söndagen. Vågens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Skorpionen är i sitt esse denna helg och jagar drömmar. Planer på en lång resa peppar dig att styra upp allt du kan inför, och känslorna går varma. Det blir en hel del känslo-överskott som du kan lägga på en sötnos du vill uppvakta lite extra. Ditt allra generösaste, djupgående och omtänksammaste jag är på språng nu – dina är kramar extra varma och långa och dina blickar säger mer än ord. En högst mysig helg för dig, och en till om du vill. Skorpionens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Skytten samlar inre energi nu och det blir inte så mycket fysisk aktivitet denna helg. Hellre omger du dig med personer du vet ger dig kraft och motivation, och låter dem mata dig med detta. Se bara till att du inte glömmer bort att rent ekonomiskt betala för dig – det är lätt att i allt mys låta någon annan ta notan när ni borde dela på kostnaderna. Nätter fyllda av drömmar och tankar som går långt utanför vanligheterna värmer nu. Skyttens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Stenbocken omger sig med sina favoriter denna helg, och får skratta, drömma, prata och mysa med dem ordentligt. Ta tillfället att låta dina sötnosar ge sina perspektiv på saker och berika ditt liv genom att bara vara där. En relation växer sig starkare när ni två tillsammans umgås med personer ni tycker om, så var inte rädd för att fylla på umgänget med flera individer. Ni får se nya sidor hos varandra som ni inte visste fanns. Stenbockens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Vattumannen har fullt upp denna helg med tankar på framtid och jobb, stora begrepp som avgöra mycket. Trött på ett jobb och sugen på att byta, jobba mer eller skära ned på jobbet, kanske hitta en ny arbetsrutin så du får mer tid för dig själv? Du undersöker alla vägar. Ett tips är att fundera på hur din drömvardag skulle se ut och skriva ned den. Går den att göra verklig? Vattumannens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Fiskarna har pirr i magen och längtar efter att se mer, göra mer. En lång resa lockar, men också att få vara närmare någon du nyligen fått starka känslor för. Visa denna någon att du vill vara något mer än vän, men se upp för att be vänner eller familjemedlemmar om råd. De vill förvisso bara skydda dig, men deras perspektiv är inte heller helt fullständigt. Lita istället på din egen magkänsla nu. Fiskarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Mer av Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings