Veckans Horoskop 27 februari – 5 mars

februari 26, 2017 Skriv en kommentar
Veckans horoskop

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Det blir en otroligt händelserik vecka, kära Vädur, där du är den som verkligen får fart på saker. En dröm som kan bli verklighet ligger nära nu, och du får nyheter nu som hjälper dig att ta ett stort, viktigt beslut. Oavsett om det är plugg, jobb, ett eget projekt, resor eller en relation som du fokuserar på nu, så ser du snabba och härliga utvecklingar. Det räcker med att du rör om bara en aning i grytan så rör sig saker i din riktning. Men bredvid dig finns också en viktig person, bästis, partner eller sötnos som hjälper dig få saker att hända. Helgen kommer med en påminnelse om vad som hände förra helgen, och du öppnar dig för någon för att försöka få grepp om tankarna.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2, 3 & 5 mars
Lyssna påGeorge Michael & Aretha Franklin – I Knew You Were Waiting (For Me)
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du har fullt upp denna vecka, kära Oxe, och balanserar mellan ditt aktiva sociala liv och dina egna projekt som du har svårt att sluta tänka eller jobba på. Nya vänner eller en ny grupp, kanske en helt ny social sfär, öppnar sig för dig nu, och du har mycket energi och inspiration att hämta där. Samtidigt har du en stark inre drivkraft, och vet exakt vad du vill åstadkomma nu. Men fortsätt att spela dina sociala kort rätt, speciellt i närheten av chefer, lärare eller andra viktiga personer. En stor möjlighet är inom räckhåll och pågår ibland utanför ditt synfält. Helgen blir ännu en social högtid, med bara bra personer omkring dig.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna påGeorge Michael & Mary J. Blige – As
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En vänskap som nästan är på gränsen till förälskelse förtrollar din vecka, kära Tvilling, och ger dig också någon att fira framgångar tillsammans med nu. Den här vännen pushar dig över dina gränser ibland, men visar dig också nya sidor av dig själv och vad du är kapabel till, så gratulera dig själv till detta kap. Du har som sagt framgångar att fira, och om det så är ett nytt jobb, ett nytt avtal eller en intervju så har du mycket att se fram emot nu. Du tar dig ut på andra sidan med något som du kämpat för i två år, och gör det med galans. Och om du inte tycker att detta stämmer när veckan nästan gått, så kan du se fram emot en helg med många chanser att imponera eller hälsa på viktiga personer, eller hitta andra lösningar på framtidsfrågor.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Whitney Houston – Step By Step
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Snabba utvecklingar på jobbet eller i skolan inspirerar dig, kära Kräfta, även om du kanske inte har något val om du ska jobba hårt eller inte – du har mycket att göra oavsett. Kräftor som studerar och på något sätt behövt en ny chans, får en gyllene sådan nu, men också Kräftor som längtar efter att flytta, vill göra ett utbyte eller flytta någon helt annanstans. Tveka inte för att kontakta någon som du vet kan hjälpa dig eller har information som du behöver, universum hjälper dig att få tag på den du behöver. Det är en bra vecka för att knyta nya kontakter på arbetsplatser eller till och med internationellt.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Alicia Keys – Unthinkable (I’m Ready)
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har precis slagit in på ett nytt viktigt spår i livet, kära Lejon, och även om det känns lite ovant så kommer du snart att hitta balansen. Speciellt när fina överraskningar kommer, dels i form av presenter eller ett spontan besök från någon, men i form av ekonomiska fördelar. Många Lejon blir av med ett lån eller gör vinst på något sätt nu, och har plötsligt helt nya ekonomiska förutsättningar för sparande. Men det finns också en hel del romantik i luften, och en sötnos som du trodde var förlorad kan dyka upp igen nu, alternativt att du bondar med ett syskon du sällan träffar.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Ciara – Promise
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En intensiv vecka väntar, kära Jungfru, där du ständigt slåss med dina egna infall och nycker, och du kan hamna i en del intressanta situationer där det blir ovanligt hett mellan dig och en sötnos. Men det är också en vecka där mycket handlar om tillgångar, och där du är tvungen att säga hejdå till en hel del pengar när räkningar betalas, och otrevliga överraskningar dyker upp. Tappa inte hoppet dock, det kan lika gärna poppa upp oväntade möjligheter att få till en ny inkomst nu, eller att en gammal betalning som du glömt kommer in på ditt konto. Det är också stark vecka samt helg för alla former av samarbeten och relationer .

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna påWhitney Houston feat. Faith Evans & Kelly Price – Heartbreak Hotel
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Det sprakar till ordentligt mellan dig och någon som står dig nära nu, och det kan vara allt från en sötnos till en kollega eller bästis, kära Våg, men er energi går inte att ta miste på. Ni bollar idéer, får samma galna spontana infall, vill göra samma saker och vet ofta vad den andra tänker innan hen säger något. Njut av detta, och använd det! En romans mår såklart super av denna energi, men även med en vän kan magi uppstå. Planera att ta över världen, starta ett företag, boka biljetter, eller bara njut av att ha roligt ihop. Du får på något magiskt sätt saker gjorda denna vecka, mycket tack vare din charm och dina kreativa impulser.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Monica – Angel Of Mine
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har fullt upp denna vecka, kära Skorpion, och se till att ta hand om dig. Du blir lätt exalterad över saker och vill göra allting nu-nu-nu, eller får spontana, kreativa snilleblixtar som du vill genomföra på stört. Kör på, men ge också dig själv tid att andas. Undvik till exempel att träna överdrivet hårt nu, eller på andra sätt slita ut dig, typ festa mitt i veckan eller ta på dig onödigt extrajobb. Samtidigt är du i en stark, kreativ period, där du känner det som att alla världens möjligheter är dina. Ta vara på detta! Och så de bästa nyheterna till sist: ditt kärleksliv blomstrar nu. Njut av det, och våga visa ditt intresse, din sårbarhet och lite mer av dig själv än vanligt.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Whitney Houston & George Michael – If I Told You That
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
En otroligt mysig kärleksvecka är på ingång, kära Skytt, och det pirrar antagligen i magen redan på söndag kväll. För dig som har en flirt som går via en vän så är det nästan omöjligt att inte få till en ordentlig chans till romans nu. Saker kan hetta till snabbt nu, och roliga, ovanligt dejter eller möten är vardag denna vecka. Men du knyter också viktiga, starka band till din familj nu, eller bygger bo på en plats där du vet att du hör hemma eller kommer vilja höra hemma ett bra tag. För många Skyttar kan det dyka upp en ny person i hemmet eller familjen att förhålla sig till, vilket ser ut att bli hur enkelt som helst. Här finns massor av kärlek att hämta.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Destiny’s Child – Cater 2 U
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det händer mycket på hemmafronten denna vecka, kära Stenbock, och det kan bli en hel del starka konfrontationer. De är inte nödvändigtvis aggressiva, men kan sätta fart på tillräckligt mycket annat ändå. En del lustiga situationer uppstår om du har någon på besök, eller besöker någon, men det behöver inte bli pinsamt. Senare kan ni båda se det som händer mellan er är det bästa tänkbara, bara det att ni aldrig tänkt er denna utveckling. Det flirtas annars en hel del från din sida nu, eller så jagar du efter något nytt projekt att få sätta igång med. Båda dessa förhoppningar kan bli verklighet under helgen.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Ashanti – Foolish
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är på ditt allra mest spontana, lekfulla och impulsiva humör denna vecka, kära Vattuman, och får antingen oändligt mycket gjort, eller sätter igång hundra projekt utan att riktigt få fart på något. Men lita på din magkänsla nu, och backa gärna bandet lite till en dröm du hade för ett litet tag sen. Du har plötsligt helt nya ekonomiska förutsättningar framför dig, och behöver nu se över denna dröm. Finns det kanske ett sätt att förverkliga den nu? Du har otrolig tur med pengar just precis nu, så satsa gärna, men behåll förnuftet. Diskutera och fundera igenom samtliga möjliga aspekter inför ett stort ekonomiskt beslut, gärna under helgen.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna påT.I. feat. Rihanna – Live Your Life
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En otroligt fin vecka väntar dig, kära Fisk, där du ser på din omgivning och ditt liv med nya ögon. Saker ser plötsligt lite bättre ut än du minns dem, och du kan nästan bli rörd över hur mycket fint som du har. Njut av den känslan av rikedom, för när det gäller din faktiska ekonomi så råder det en aning mer kaotisk stämning. Du kan ha tur, och få en positiv överraskning som gör din ekonomi starkare än någonsin, men många Fiskar måste också ta det riktigt lugnt nu för att inte bli av med lönen i samma stund som den kommer. Investera klokt nu. Helgen bjuder på ett samtal som öppnar spännande dörrar för dig.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Keyshia Cole – Heaven Sent
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Helgastro 24 februari – 26 februari

februari 24, 2017 1 kommentar
Helgastro

Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Väduren har en väldigt intensiv helg, med insikter som kommer en efter en som på löpande band. Ditt kreativa jag kan vakna och inte vilja lägga sig nu, och skapande Vädurar har världens flyt nu. Men det kan också öppna sig helt nya möjligheter, känslor och drömmar, så se till att vara öppen för världen. Allt från kärlek till en starkare självkänsla kan göra entré närsomhelst denna helg. Om det finns en hemlighet som är mogen att släppas fram kommer den ut, lika säkert som att spontana infall slår till från ingenstans nu. Lita på din magkänsla denna helg. Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Oxen öppnar sig för en ny sorts gemenskap nu, och är otroligt social denna helg. Men även om du inte omger dig med människor dygent runt nu, så öppnar du upp för en ny sorts social närvaro i ditt liv, i form av en ny grupp, ett nytt intresse, en ny nådd milstolpe eller en insikt kring vänskap som förändrat hur du ser på dina vänner. Du får otroligt mycket kreativ inspiration från vänner nu, men det är ingen vilsam helg som väntar. Snarare har du fullt upp, och många Oxar filar nu på ett personligt projekt som du får plötslig eller ovanligt stark lust att ägna dig åt. Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Tvillingarna får helt nya perspektiv på sin framtid denna helg, med nyheter från jobb, chansen att söka ett nytt jobb, en tydlig dröm om utbildning eller – ett genomslag. Om du är en Tvilling som kämpat för att slå igenom på något sätt, eller få ett ordentligt erkännande, så kan du nu gå genom de glittrande portarna av att lyckas, eller ta dina första steg mot att lyckas. Du har lite extra starglow kring dig nu, och andra vill väldigt gärna både anställa och inspireras av dig, men också bli vänner. Du bygger gärna starka vänskaper nu, som inte sällan nästan liknar en romans i sin natur. Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Kräftan landar på ny ort, inleder ett nytt kapitel, påbörjar ett stort projekt eller inspireras att ta stora beslut kring resor och framtid denna helg. Det är som att omvärlden kräver din uppmärksamhet nu, och visar upp sig med alla sina mest kreativa sidor. Längtan efter att resa, lära dig, se mer, förstå mer är stark nu, och du styr gärna upp en stensäker plan för framtiden. Den är inte nödvändigtvis helt realistisk, men kan bli din om du är redo att kämpa för det. Det är en väldigt speciell helg, så var extra uppmärksam på alla idéer, samtal, tankar eller händelser som kretsar kring dessa ämnen. Här finns början på något nytt och stort. Kräftans årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Lejonet befrias av någon slags börda denna helg, oavsett om det är en skuld, en jobbig relation, gamla saker eller att du kommer över en intim spärr i en relation. Det kan vara svårt i stunden, och det gäller att du vågar erkänna att det inte är helt enkelt, för att inte missa chansen att uttrycka dina känslor. Andra har svårt att läsa av dig nu, och din sårbarhet göms lätt under din styrka och praktiska läggning. Låt andra veta hur du känner nu. Ditt rika känsloliv är din bästa vän denna helg. En stor fantastisk ekonomisk möjlighet kan också öppna sig nu. Lejonets årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Jungfrun ser en relation i helt nytt ljus denna helg, och det kan kännas som något av ett uppvaknande. Du inser kanske att du har känslor för någon, lyckas jobba bort en svartsjuka, vågar visa dig sårbar inför den som står dig närmast, eller uttrycker en längtan du aldrig vågat nämna tidigare. Det är en kärleksfull, men också otroligt kreativ helg, så om du har konstnärliga ambitioner ska du absolut satsa på dessa nu. Gå på magkänsla och kör fullt ut. Alla sorts romanser är extra intensiva och passionerade nu. Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vågen förbereder för något nytt i livet nu, och det här väcker en hel del förväntan och längtan. Ett nytt jobb, ett nytt uppdrag, en ny inställning till livet eller bara ett nytt schema – så länge det är nytt känns det kul nu, och speciellt inspirerad är du om du har en sötnos eller bästis vid din sida i förändringen. Men det är också en känslig tid för dig, och många Vågar är innerst inne lite rädda inför vad som väntar.  Lösningen är enkel, lita på dig själv, och att du redan tagit rätt beslut. Nu får du se var dina egna idéer och din kreativitet tagit dig, och vad det kommer ge tillbaka. Du har mycket att se fram emot. Vågens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Skorpionen får en helg fylld av kärlek och kreativitet, och många Skorpioner bara längtar efter att få uttrycka sig genom skapande nu. Det kanske är osocialt, men du bryr dig inte, så länge du får göra det som känns mest rätt. Romantiken är också stark denna helg, och för Skorpioner som inte har en sötnos är chansen stor att falla för någon nu. Lita på kemin som uppstår mellan dig och någon annan, och låt attraktionen göra sitt. Du behöver inte pusha mycket för att det ska hända saker nu, men var vaksam med hur du spenderar din helg! Den bär på massor av potential, så följ klyschan och fånga den. Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Skytten går in i en ny tillvaro på sätt och vis, när en stor förändring i ditt hem eller i din familj sätter igång. En flytt, en ny roomie, besök i hemorten eller i ditt eget hem. Oavsett var hemma är så är det där som saker händer nu, och inte minst påverkar detta dig rent kreativt. Du vill gärna vara med och möblera om, dekorera, renovera och styra upp firanden nu, och du styr gärna upp årstidernas hemmafest just denna helg, just hemma hos dig. En romans är på gång att få ordentlig fart, så se även upp för snabba utvecklingar i ditt kärleksliv – speciellt om intresse kommer från kontakter som du har via vänner. Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Stenbocken överraskar sin omgivning genom att ta ett stort och oväntat steg denna helg. Andra blir lika förvånade som imponerade, speciellt av din kreativitet. De projekt du sätter igång nu, eller den resa du åker på, är på många sätt lite olikt dig, men passar samtidigt perfekt. Se upp bara för en konflikt som oväntat drabbar din familj, där ingen vill låta någon annan styra, och alla beslut tycks irrationella. Det här kan vara kopplat till det viktiga steg du tar nu, kanske kan du inte samtidigt ta hand om familjen som du gör detta viktiga. En flirt kan komma plötsligt men växa snabbt nu. Stenbockens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vattumannen hittar en ny inkomstkälla, eller slipper äntligen ett tungt måste som varit med dig ett tag nu, och lättnaden är stor. Om du länge försökt försörja dig på något kreativt, allt från musik till konst till skrivande, så har du chansen att nu kunna bocka av det från din lista. Du har också chansen att på ngåot smart sätt stärka upp din ekonomi nu. För den flirtsugne så är helgen full av möjligheter att springa in i sötnosar, men timingen är inte helt perfekt. Om det perfekta spontan-mötet inte inträffar nu, så låt nästa vecka göra sin magi. Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Fiskarna får en magisk helg, där en viktig möjlighet öppnar sig. Den här möjligheten är långt ifrån liten och otydlig, utan du behöver inte leta för att hitta rätt nu. Lita på din magkänsla och din kreativitet, och följ en dröm. Du är också i en otroligt generös stämning, och om du inte hjälper andra med sina finanser så ger du goda råd, eller till och med gåvor nu. Du skänker till och med gärna bort pengar nu, även om det för dig är viktigare att ge något ännu finare, omtanke. Andra lutar sig gärna mot dig nu, och du har massor av stöd att ge. Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Trolla bort Trump? Var med världens häxor på magisk månritual ikväll!

februari 24, 2017 6 kommentarer
Astrologi / Horoskop

Horoskop, Trump

Darlings! Jag snubblade in på den här sidan igår, och fick veta att det pågår ett upprop bland världens häxor för att kasta en förbannelse över Donald Trump, och ikväll genomförs den första ritualen. Inför varje nymåne planerar jordklotets mest progressiva häxor att utföra denna ritual, och de uppmuntrar alla som är intresserade att hjälpa till för att förstärka effekten. (Eller om du hellre vill följa andras ritualer, så kan du kika på projektets Facebook!)

Ritualen genomförs vid midnatt kvällen före varje nymåne under den tid Trump sitter som president (någon som vill påbörja en vadslagning om hur länge han får sitta kvar som det?). En månkalender hittar du lätt här, eller så håller du koll genom att läsa astrobloggen. De sex närmaste datumen är i alla fall 24 februari (alltså ikväll!), 26 mars, 24 april, 23 maj, och 21 juni. Vill du också vara med? Såhär gör en för att förtrolla Donald Trump!

Horoskop Trump

Du behöver:
-En osmickrande bild på Trump (alltså vilken som helst!)
-Tarotkortet ”Tornet”
-En liten bit av ett orange ljus (alternativt en minimorot) (tänk ett av Trumps fingrar)
-En nål eller en liten spik
-Vitt stearinljus, representerar eld
-En liten skål med vatten, representerar vatten
-En liten skål med salt, representerar jord
-En fjäder, representerar luft
-Tändstickor eller tändare
-Askfat eller ett fat med sand

Gör såhär:
-Karva in namnet ”Donald J. Trump” med hjälp av nålen eller spiken i den orangea ljusstumpen eller i minimoroten. Arrangera alla föremål i en tillfredsställande cirkel, och luta Tarotkortet så att det kan stå upp mot något. Be en liten bön till den gud du tycker om, vad hen nu än är, tänd det vita ljuset och sedan är du redo att läsa upp de magiska orden:

(Light white candle)

Hear me, oh spirits
Of Water, Earth, Fire, and Air
Heavenly hosts
Demons of the infernal realms
And spirits of the ancestors

(Light inscribed orange candle stub)

I call upon you
To bind
Donald J. Trump
So that he may fail utterly
That he may do no harm
To any human soul
Nor any tree
Animal
Rock
Stream
or Sea

Bind him so that he shall not break our polity
Usurp our liberty
Or fill our minds with hate, confusion, fear, or despair
And bind, too,
All those who enable his wickedness
And those whose mouths speak his poisonous lies

I beseech thee, spirits, bind all of them
As with chains of iron
Bind their malicious tongues
Strike down their towers of vanity

(Turn Tower tarot card around)

I beseech thee in my name
(Say your full name)
In the name of all who walk
Crawl, swim, or fly
Of all the trees, the forests,
Streams, deserts,
Rivers and seas
In the name of Justice
And Liberty
And Love
And Equality
And Peace

Bind them in chains
Bind their tongues
Bind their works
Bind their wickedness

Nu kan du tända eld på bilden på Trump, och låta den brinna upp (askfatet eller sandskålen kommer väl till pass nu!) medan du säger ”so mote it be!” tre gånger (gärna med passion!). Men några har också föreslagit att ropa något mer passande, typ Trump-sloganen ”you’re fired!”, eller vad du själv känner! När du sedan släcker det vita stearinljuset så är ritualen klar och du har gjort din nymåneritual för att bli av med ondska och ignorans! Yay!

Allt om detta samt ett dokument med alla riktlinjer hittar du här!

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Dagens Horoskop: 23 februari

februari 23, 2017 Skriv en kommentar
Dagens Horoskop

Dagens Horoskop, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Hej alla gulligaste! Hur mår ni? Klarade ni av gårdagens alla luriga aspekter? Mars i Väduren och Pluto i Stenbocken bråkade loss ordentligt igår förmiddag, men det var också veckans allra tuffaste prövning. Från och med nu är det bara solsken, metaforiskt alltså, om solen faktiskt kommer lysa vågar jag inte lova. Men vi kan ju hoppas!

Helgen vi har framför oss är annars otroligt fin, med en solförmörkelse kombinerad nymåne i Fiskarna som har magiskt sällskap av Neptunus på söndag eftermiddag, men som är så pass stark att den kommer påverka hela helgen. Ni kan räkna med mängder av inspiration nu, kreativa idéer, nya möjligheter och öppningar. Det svåra är inte att hitta dessa nu, utan utmaningen blir att våga tacka ja, att inte undvika. Förneka inte dig själv nöjen, något som vi ibland har lite extra för att göra när månen är i Fiskarna.

Men det är alltså helgen som ser så fin ut. Samtidigt har vi idag, torsdag, en väldigt fin dag framför oss, där Merkurius i Vattumannen och Saturnus i Skytten tar ett allvarligt snack och bokar in, skriver under eller beslutar om något stort. Denna tendens är som starkast under kvällen, så våga ta ett stort beslut, även om klockan är sent. Det kan också bli en oväntat romantisk kväll, om än mer filosofisk och seriös, än passionerad. Men det kan bli väldigt spännande det också. Xoxo

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings