sofia-ponten-header

Dagens Horoskop: 28 juli

Horoskop

En ivrig dag idag, sötnosar. Fullmånen i Vattumannen gör sig redo och växer hela tiden, men i väntan på att den slår i full blom på fredagsmorgonen så studsar en hel del annan energi runt just nu. Missförstånd och ovilja att kompromissa uppstår idag mellan Merkurius i Lejonet och Neptunus i Fiskarna, och framförallt dessa två tecken gör klokt i att inte försöka pusha sin agenda hårdare än nödvändigt. Vi har alla lite svårt att ratta in rätt perspektiv just nu, så när ni känner att ni nått en återvändsgränd – fortsätt inte framåt. Pluto i Stenbocken är inte heller på bäst humör när det kommer till Merkurius, och solen ligger hack i häl på Merkurius, så många starka krafter kan få för sig att ignorera varandra nu bara för att visa en poäng. Lågtonade debatter och diskussioner uppmuntras alltså. Inte för att det blir en lätt uppgift – månen står i spänningssökande Skytten och frågar gärna hur, var, när, varför och varför inte. En balansdag där jag föreslår att ni väljer era battles.

Hur känns veckan annars, sötnosar? Har ni märkt av att Venus backar ännu? Som sagt – inga impulsbeslut vad gäller totalmake-over tack. Om ni inte känner er riktigt vågade då… Jag tror jag glömde skriva att Venus backar i Jungfrun, en viktig detalj att känna till för framförallt Jungfruar!, men det gäller inte länge till, då Venus inte kommit särskilt långt in i Jungfrun sedan sin flytt tidigare i juli, och redan på fredag går tillbaka in i Lejonet. Så då kan ni andas ut igen, Jungfruar, men det blir till att ha is i magen för alla shopping- och ommålningssugna Lejon. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Veckans Horoskop 27 juli – 2 augusti

Väduren
21 mars – 20 april
Denna vecka blir full av sociala aktiviteter, kära Vädur, och du njuter av det samtidigt som du saknar att få tid för dig själv, eller tid tillsammans med en sötnos. Det blir svårt att balansera nivån av intimitet och stora umgängen, och det kan bli lite extra svårt för Vädurar som plötsligt springer på och tvingas umgås med en gammal flamma, eller där en gammal konflikt i en relation blir aktuell igen. Men detta är små käppar i ett annars väldigt socialt och inspirerande hjul som bjuder på många skratt och nya perspektiv. Ta vara på det.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna på: Demi Lovato – Cool For The Summer
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
Ett stort projekt på jobbet närmar sig sin stora final, kära Oxe, eller för den arbetssökande eller funderande Oxen så närmar sig nyheter om en anställning eller möjlighet. Försök att hålla en professionell ton hela veckan, även om det känns som att du och chefen är bästa polare och kan skoja om allt – det blir lätt konstig stämning denna vecka. Tänk också på att hålla tungan rätt i mun kring vänner som du vet kan vara extra känsliga. En relation som känts som att den trampat vatten ett tag börjar bli mer som vanligt framåt helgen.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna på: Transviolet – Girls Your Age
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Resedrömmar tävlar med framtidsdrömmar denna vecka, kära Tvilling. Även hemkomna eller hemkommande Tvillingar kan inte låta bli att börja planera nästa stora resa, eller kika i universitetskataloger och fundera på framtidsbeslut. Full av idéer är det lätt att du får för dig att pitcha idéer hejvilt omkring dig, men kom ihåg att det är sommar och att de flesta är i semestermode = kanske inte svarar som du hoppas på. Att spara på planerna och pitcha senare, närmare hösten, kan löna sig nu. För de Tvillingar som känner att de drunknar under saker att göra så lättar det lite framåt helgen när du äntligen får kontroll över saker.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna på: Sage The Gemini – Don’t You
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du tar ett steg undan och går in i gömma, kära Kräfta, lägger ifrån dig mobil och dator och låter vila och ingenting fylla denna vecka, en vecka som är som gjord för återhämtning och processande. Tankarna pendlar mellan saker du drömmer om och vad som är praktiskt möjligt, men stressa inte fram några beslut nu. Njut av att befinna dig i ett mentalt läge där det omöjliga faktiskt får kännas möjligt. En romans som känts frostig eller problematiskt får tillbaka sin forna glöd under helgen.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna på: Zola Blood – Play Out
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du visar en sötnos eller bästis all möjlig sorts kärlek denna vecka, kära Lejon, och får all möjlig sorts kärlek tillbaka. Det blir alltså en kärleksfull vecka – men se upp med att fokusera allt för mycket på signaler som bara bygger på generositet eller fysisk uppskattning – det räcker också att säga vad du känner, eller ge enkla tecken på vad denna någon betyder för dig. En konflikt med eller oro för någon i familjen blir lättare att hantera framåt helgen – skönt.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna påTwista feat. Tia London – It’s Yours
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En förvirrad vecka är på ingång, kära Jungfru, där du är så upptagen av ett personligt projekt eller jobbuppdrag att det blir svårt att både få tid för dig själv och ge den uppmärksamhet en sötnos eller bästis behöver från dig. All energi du har behöver gå till det du har framför dig, och det kan vara en bra idé att förklara för din partner till exempel att det kommer bli en hektisk vecka. Framåt helgen är du mer redo för att leka och mysa igen.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna på: Toro Y Moi – So Many Details
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Äntligen en vecka som handlar om romantik mer än något annat, kära Våg! Det pirrar i magen och flirtas åt höger och vänster nu, och många Vågar får äntligen chansen att visa sina charmeringsskills. Det är en perfekt vecka att överraska någon som tror att ni bara är vänner med ökat intresse. Jobb får vänta nu, då fokus hamnar på att hänga, mysa och mingla. Om det varit stressigt kring ekonomin under den senaste tiden, kommer goda nyheter även på denna fronten framåt helgen.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna på: Brandy – I Wanna Be Down (Scientific Remix)
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
På väg hem, kära Skorpion? Din egen säng kallar och det blir till att bara njuta av vad som är ditt nu. Skorpioner i jakt på en ny lägenhet eller boende har turen på sin sida nu. En romans kan bete sig lite förvirrat nu, speciellt om era arbetstider krockar eller om en av er har mycket att göra. Dina känslor svalnar snabbt, men dumpa inte någon i onödan utan att ha hört deras version av vad som pågår först.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna på: Amy Winehouse – In My Bed
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
En äventyrsvecka, kära Skytt, full av små utflykter och nya personer, gör dig på bästa humör. Du spenderar så mycket tid du kan utomhus, och behöver knappast någon större övertygning innan du tackar ja till i princip vadsomhelst. Se bara till att stänga alla fönster och städa i kylen innan du sticker från stan för att slippa otrevliga överraskningar när du kommer tillbaka. En perfekt vecka och helg för att göra något du längtat efter, men ännu inte vågat.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna på: Fetty Wap feat. Monty – My Way
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Längtat efter ett lite saftigare sparkonto, kära Stenbock? Denna vecka lär inte göra dig besviken. Se bara till att bli av med skulder och lån i största möjliga mån innan du shoppar loss. Ett syskon kan också behöva din hjälp nu, inte sällan ekonomisk, och det gäller att du kommunicerar tydligt hur mycket du faktiskt kan hjälpa till. En vänskap du saknat och varit rädd för att förlora frostar av och ni två kan reconnecta riktigt fint under helgen.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna påMoses Sumney – O Superman (Laurie Anderson Cover)
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En viktig vecka för dig, kära Vattuman, där du tar ett stort personligt beslut. Härligt! Se dock upp för att slösa lite för mycket av dina tillgångar nu, speciellt om din bästis eller partner kommer med förslag som du vill tacka ja till, men egentligen inte har råd med. Försök att hitta alternativ som din plånbok klarar av. En jobböppning eller goda nyheter från ditt nuvarande jobb dyker upp under helgen.

Mest romantiska dagar: 28 & 31 juli
Lyssna på: Empress Of – Realize You
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En känslosam vecka, kära Fisk, där du kommer till en rad insikter men inte nödvändigtvis känner att andra förstår hur du tänker eller ser på saker. Vänner och jobbkollegor ser och känner inte samma som du, så bäst är kanske att hålla dina tankar för dig själv ett tag – låta dem landa. Prata istället med någon du ser upp till, någon med ett bredare perspektiv som vågar prata om stora och svåra saker. Den personen eller personerna kan, framförallt under helgen, ge dig utrymme att öppna ditt hjärta.

Mest romantiska dagar: 30 juli, 1 & 2 augusti
Lyssna på: Trey Songz – Slow Motion
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer från Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

När Venus backar…

astrobloggen

Horoskop

Darlings! Hur är helgen? Lite ovanligt stökig? Mars i Kräftan och Uranus i Väduren (som dessutom börjar gå i retrograd på söndag förmiddag) är på dåligt humör och sätter käppar i hjulen för varandra. Hög energi krockar med större, övergripande idéer om våra liv nu. Men det hände också något annat viktigt för några timmar sen. Venus, skönhets- och njutningsplaneten, började gå i retrograd. När Venus går i retrograd får vi alla lite svårare att vara sådär spontant flirtiga och charmiga, men ännu mer vill jag varna för alltför impulsiva beslut kring en drastisk make-over, förnyelse av hela garderoben eller impulser att måla om hela lägenheten. När Venus backar har vi nämligen inte samma fingertoppskänsla för vad som är estetiskt tilltalande, och tar lätt lite väl vågade beslut. Det är inte heller en ultimat tid att förklara er kärlek för någon då det lätt blir fel. Venus stannar i retrograd en ganska bra stund, fram till den 6e september. Som den ödmjuka planet Venus är så har vi inget dramatiska att oroa oss för, utan snarare bör vi bara ligga lite lågt när det gäller skönhet, estetiska beslut och kärleksförklaringar. Deal? Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Helgastro 24 juli – 26 juli

astrobloggen

Horoskop

Väduren får lite svårt att kontrollera sitt humör i sällskap av familj denna helg, och du kan må bra av att ta lite distans från nära och kära. Försök att pigga upp dig själv genom att inreda om, klippa dig själv eller sy om kläder är inget jag rekommenderar alls, utan tiden spenderas på bästa sätt med att kravlöst umgås med de du gillar bäst, men som inte tillhör din släkt. Vädurens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Oxen har knappt börjat känna den där starka flirtens intresse förrän det plötsligt svalnar av, och signalerna blir lite svårare att tyda igen. Låt det inte ta upp all din tid, för du har nog att tänka på som det är. En personlig insikt om hur du fungerar, eller en önskan du ignorerat, blir påtaglig och omöjlig att ignorera nu. Oxens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Tvillingarna hamnar lätt i en konflikt med en vän kring pengar nu, eller att en vän är lite för krävande och har för stora förhoppningar på dig. Försök skaka av dig känslan och låt vännen reda ut sina känslor på egen hand. Undvik att försöka försköna ditt hem just nu, då inget blir som du tänk dig. Inga hastiga ommålningar med andra ord! Tvillingarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Kräftan klappar sig på axeln och tänker att jobbet är klart – men ropa inte hej riktigt än. Något du inte räknat med strular ordentligt under helgen, och det blir tyvärr ditt jobb att få ordning på saker. All tid du skulle lägga på dig själv känns plötsligt extra långt borta. Se till att du får ledig tid genom att inte göra alltför många eller stora planer. Kräftans årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Lejonet får ingen ordning på en resa eller ett besök från utlandet denna helg, vilket skapar en del frustration och kanske till och med gör dig orolig på ett mer existentiellt sätt. Läs inte in för mycket i vad som pågår. Se upp för dyra inköp och håll koll på alla slags biljetter du bokat eller bokar – dubbelkolla datum och tider. Helgens stora räddning blir närkontakten med en flirt. Lejonets årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Jungfrun bör akta sig för missförstånd med en vän denna helg, då andra förväntar sig lite mer av dig än du kan erbjuda. Se till att du tydliggör vad du kommer hinna med och om du eventuellt inte kommer hinna träffa någon som hoppas på att ni ska ses. Se också upp med impulsiva frisörbesök eller att göra en stor ommöblering hemma. Spara pengarna och sov på saken några nätter istället. Jungfruns årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Vågen får en vilsam helg så länge du inte får för dig att blanda jobb och kärlek. Din sötnos vill ha ditt fulla fokus, inte halva. För Vågar som jobbar nära tillsammans med någon annan kan det bli riktigt dålig stämning när ni inte ser saker på samma sätt. Ta fram din allra mest diplomatiska och vänliga sida för att få saker att bli lite mindre konfliktfyllda. Vågens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Skorpionen har nära till irritation denna helg, och bör undvika att försöka få saker gjorda under en lång resa, eller att ta hand om en långväga gäst när du egentligen måste jobba. Det finns bara plats för en av dessa aktiviteter nu (skippa jobbet är mitt tips!). Lyssna inte alltför mycket på en nära väns goda råd nu, chansen är stor att de är lite för upptagna med sina egna problem än dina när de försöker komma med lösningar. Skorpionens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Skytten får lite problem med en romans när känslorna blir lite för heta. Du känner dig lätt kvävd av den som vill vara med dig hela tiden, och ni befinner er inte på samma våglängd nu. Be din sötnos bromsa in lite och ge dig space. Se upp för att komma med för vågade förslag på jobbet, andra verkar inte riktigt vara på samma nivå som dig. Skyttens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Stenbocken tvingas deala med en konflikt mellan en nära vän/partner och familjen, när den ena inte tycker om den andra och vice versa. Du hamnar lätt i skottgluggen och risken är stor att du tröttnar på alla inblandade. Försök spendera tid med dina mest lättsamma och åsiktsfria vänner för att få lugn och ro. Se upp för hastiga beslut kring din framtida utbildning – fortsätt följa den plan du hittills följt. Stenbockens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Vattumannen lyckas boka in alldeles för mycket under en och samma helg och blir tvungen att göra några nyblivna vänner eller ett syskon besviket när du inte hinner med det du lovat. Frustrationen är stor hos både dig och andra, så försök att minimera planerna och hålla väldigt låg profil. En alltför stor gest gentemot en flirt blir lätt bara pinsam nu, så håll inviterna på en säker nivå. Vattumannens årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Fiskarna känner lätt av en del riv i hjärtat just nu, och många har inte råd, tid eller fysisk möjlighet att vara nära den de vill vara med allra mest. Frustrationen är stor, och det finns risk för hastiga humörsvängningar när andra inte förstår hur du känner. Se till att spendera tid på egen hand för att slippa andras ”smarta tips” som mer känns som salt i såren nu. Fiskarnas årshoroskop 2015 / Sommarhoroskop 2015

Mer av Scorpio Rising:
Sommarhoroskop 2015
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings