Dagens Horoskop: 25 april

april 25, 2017 Skriv en kommentar
Dagens Horoskop

Finingar! Med en ganska förvirrande och komplicerad helg så är väl det minsta vi kan begära en riktigt fin vecka, eller vad säger ni? Det är tisdag i april och våren är väl inte riktigt sådär sprudlande som vi hade hoppats, men nymånen i Oxen väcker både energi och pepp ändå nu. Aha, tänker ni, var det därför det hände så mycket igår? Ja, och nej.

Horoskop

Den här veckan började med att Merkurius, i retrogradVäduren, inledde måndagen med att ta ett seriöst snack med Saturnus i Skytten. Det här samtalet var nästan som ett förhör, som en kontroll, en nödvändig check av någons läge. Den kan ha varit ett samtal som dök upp från ingenstans, eller en fråga som du länge vetat varit på väg att diskuteras. Men det här var ett viktigt samtal, viktig information, omöjlig att gå vidare utan, där saker information dök upp snabbt och häftigt, och hjälpte dig och andra att gå vidare. Idag plockar månen i Väduren upp samma tema, och hjälper oss reda ut våra känslomässiga band kopplade till detta. Det här gör vi så effektivt och enkelt som möjligt, och med Vädurens vilja att gå vidare, tar vi oss också vidare.

I övrigt är det en lugn dag, där vi börjar sikta in oss alltmer på ett specifikt mål, och tar stora kliv för att komma närmare så snabbt som möjligt. Hur låter det darlings? Stämmer det in på magkänslan inför dagen? Xoxo

Ps. Ni missade väl inte SKAM-astrot som kom upp igår? ;)

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings