Astrobloggen

Annonsen laddas.

Dagens Horoskop: 5 maj

maj 5, 2016 Skriv en kommentar
Dagens Horoskop

Horoskop

Cuties! Det är torsdag och långhelg, och därför kommer jag kasta upp helgastrot redan i eftermiddag! Yay yay yay. Hur mår ni annars? Fick ni en lugn dag igår? Har Merkurius spökat med er mer?

Idag är det lite allmänt tuff stämning mellan olika planeter, så det kan bli skakigt. Tidigt på morgonen hamnar solen i Oxen och Saturnus i Skytten i osynk, och det vi vill stoppas av tråkig byråkrati eller ekonomiska begränsningar. Under eftermiddagen blir det konflikt i samma tecken, när Venus i Oxen tappar tålamodet med Mars i retrograd i Skytten, och vi inte har energin för att ta oss för det vi bestämt oss för att få gjort. Idag är ingen bra dag för alltför ambitiösa planer, utan ligg lågt om ni kan. Speciellt om ni är Oxar, Skyttar eller har bästisar/partners som är det. Merkurius kan ju som sagt också ställa till det…

Månen går från Väduren in i Oxen, och gör sig redo för att bli ny. Nymånen i Oxen peakar sent på fredag kväll, och trots konflikterna under dagen så ser den här nymånen mer än mysig ut, då den har både Jupiter i Jungfrun och Pluto i Stenbocken på sin sida. Inga små krafter på gång nu inte. Mer om vad det här innebär kommer ni kunna läsa i helgastrot. Xoxo finisar

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Skriv en kommentar

Dagens Horoskop: 4 maj

maj 4, 2016 6 kommentarer
Dagens Horoskop / Merkurius Retrograd

Horoskop

Hej sötnosar. Hur mår ni? Fick ni en fin tisdag? Visst går tiden fort i maj? Jag vill frysa tiden när solen lyser och dra ut på dessa solstunder så länge det bara går. Med Merkurius i retrograd känns det som att något sådant nästan skulle kunna hända, tycker ni inte? Hittills tycker jag att jag klarat retrograden bra, ett par hörlurar har jag fått offra, medan andra i min närhet har haft trubbel på flera plan. Hur går det för er? Missade bussar och skrivare som krånglar? När jag hämtade ut ett paket igår (jag vet, risky att shoppa online i dessa tider men kunde ej låta bli!) så var det en tjej som hade riktiga Merkurius-problem. Jag tackade genast någon allmän kraft för att mitt paket kom fram smärtfritt. Å andra sidan köpte jag fel storlek, som visade sig vara rätt. Sån där är Merkurius ibland, skruvad i sin humor.

Idag är det riktigt lugnt på himlen, förutom retrograden, och månen står i Väduren. Bra med energi och allmän eldig stämning med andra ord. När månen står i Väduren är vi otåliga och vill att saker ska hända nu. På fredag kan vi se fram emot en nymåne i Oxen som verkligen bjuder på mys, eftersom den kelar ihop med både Pluto i Stenbocken och Jupiter i Jungfrun. Så om allt inte händer på en gång idag – lita på att helgen kan hjälpa oss med en push framåt.

Lemonade

En sista liten spaning. Kan inte låta bli att prata lite om Beyoncé. Om ni är som jag så har ni lyssnat på Lemonade hela veckan, och kanske hamnat i en diskussion eller två, eller i långa inre funderingar kring vad albumet handlar om, vad som händer mellan henne och Jay Z, om ”Becky with the good hair”, och hur bra låtarna egentligen är (enligt mig sjukt bra, och referenserna fantastiska). För det första vill jag tipsa om den här astrologiska guiden till vilka tecken som får vilken låt på Lemonade (ändå bra gjord!) men sen vill jag också säga lite om Bey och Jay.

Alltså, jag har alltid varit lite skeptisk till den här kombination i sig, Bey är Jungfru och Jay Skytt. Inte en klassisk matchning alls, och ibland väldigt svår. Skytten är en evig äventyrare och värnar hårt om sin självständighet, medan Jungfrun vill ha stabilitet och behöver hundra procent ärlighet. Jay har förvisso sin ascendent i Jungfrun, och Bey sin i Vågen, vilket underlättar detta möte, men de är fortfarande olika på många sätt. Ni kanske undrar hur Bey kan vara så flawless förresten? Jungfrun är inte direkt mest känd för sin känsla för stil och estetik – och svaret finns just i denna ascendent. För det är inte bara ascendenten i Vågen som gör detta, utan att hon också har Jupiter, Venus (som styr Vågen), Merkurius, Saturnus och Pluto i detta balanserade, harmoniska och stilsäkra tecken.

Med månen i Skorpionen och Mars i Lejonet stavas hennes chart fierce. Midheaven i Kräftan hjälper henne hålla sitt privatliv långt ifrån kamerorna. Jay har en kompletterande Mars i Vattumannen (Mars-kombinationen Lejonet och Vattumannen är väldigt het och passionerad, han dyrkar henne säkerligen) men hennes Venus i Vågen (gemenskap! ärlighet!) studsar lite mot hans Venus i Skorpionen som står tätt tillsammans med Neptunus (han är mindre rationell och diplomatisk och har större behov av bekräftelse). Dock har han sin måne i Vågen – som ni kan gissa är ett stort plus. Betyder det här att de inte borde vara ihop? Såklart inte. Men det kommer inte som någon chock att dessa två kanske inte alltid kan hålla takten med varandra, och ser på livet väldigt olika, trots sin starka passion. Vad tror ni? Är stormen över, handlar Lemonades om något helt annat eller ska vi tolka det som att Bey nästan är över Jay? Jag ser i alla fall fram emot att se henne live i Stockholm den 26 juli – någon annan som ska dit? Xoxo finisar

Ps. Blue Ivy har förresten en väldigt intressant chart med tanke på hennes föräldrar – med ascendenten i Jungfrun precis som pappa, och solen i ett jordtecken (Stenbocken) och månen i ett vattentecken (Kräftan) precis som mamma.

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

6 kommentarer till “Dagens Horoskop: 4 maj”

Kräfta

Allt står verkligen stilla nu eller till och med backar ett par steg. Utveckling och känslor går på sparlåga. Hade två riktigt fina dagar mån och tis. Bland annat pratade jag med exet och det känns som att vi båda har kommit över det som hänt. Hade ett jättebra samtal där vi båda började skämta och asgarva. Vet att många tycker att man ska ignorera sina ex men för mig var det skönt att höra att det inte var några hard feelings mellan oss. Planerar för att börja plugga till hösten och vill verkligen ta det steg jag velat ta länge men som jag på många sätt sabbat för mig själv.
Sedan sätter sig mobilen på ”bara nödsamtal” ibland så missar många mess eller telefonsamtal plus att det går inte att kommentera här ibland. Men annars fungerar tekniken:)

Vädurstjej

Jag har fått offra både en ny mobil (tredje mobilen sen februari 2015…) och en datorladdare (där jag nu har införskaffat en ny), jag har fått reda på att jag inte kom in på sommarkurserna jag ville och jag ändrade mina planer, men SEN ringde det ett samtal idag om att jag ska få komma på en intervju på ett jobb jag VERKLIGEN vill ha och är övertygad om att jag är lämpad för senast idag. Intervjun och mobilen hände båda idag, haha. Merkurius HAR en skruvad humor! Insåg även förra helgen att killen jag haft en FET crush på sen 8-9 månader tillbaka (han är lejon), har jag inte bara en crush på , utan jag är även kär i honom. På riktigt. Men såklart har han flickvän så det är kört och idag berättade han att lite kryptiskt att han är färdig med en period i sitt liv och sen har han hintat lite om grejer som vi pratat om. Äsch. Jag vet inte. Det är taskigt att hoppas att det tar slut, så det gör jag inte, men jag skulle inte bli ledsen om det gjorde det och vi fick en chans! Haha. Mycket rörigt, som allt annat i mitt liv! Men allt som var jobbigt hela tidigare våren har löst sig iallafall! Kram Sofia, du är så himla bra :)

Amanda

Hej!
VERKLIGEN älskar dig blogg! Men jag undrar om du skulle kunna börja att skriva någon form av karriärs /skola astro en gång i månaden precis som du har kärlekshoroskop varje månad? :)

Kram kram :)

oz

En (2 nyfikna frågor) :)

1) Är det kört för kombinationen tvillingkräfta och skorpion (mitt stjärntecken) Jag har månen i väduren, mycket stenblock och skytt i mig.

2) Nummerologi- påverkar det stjärntecknet och matchningen? Jag är en 3a- hon är en 6a…

Tack på förhand :)

O

Hej ska man titta på hur venus venus förhåller sig till varandra? Jag har läst att man ska titta på venus mars, alltså en persons venus mot den andras mars och vice versa???

astrobloggen

Hej O! Jag tittar alltid på både och, kanske var lite otydligt med det i denna text. Jag tycker dock att det är viktigt att inte glömma bort att även Venus och Venus eller Mars och Mars är viktiga. Två starka Mars kan till exempel konkurrera med varandra, och två väldigt olika Venus kan göra att vi glömmer bort viktiga aspekter hos den andra, eller att vi har mindre lätt att förstå varandra. Xoxo

Skriv en kommentar

Dagens Horoskop: 3 maj

maj 3, 2016 1 kommentar
Dagens Horoskop

Horoskop

Hej fina! Välkomna till maj! Är det inte riktigt, riktigt gött att ha kommit till denna månad? Hur mår ni, har veckan börjat bra? Det är en fin vecka vi har framför oss, med en del fallgropar (Merkurius är fortfarande i retrograd…) men också fina aspekter som gör livet mjukt och fint. Idag är en sådan mjuk och fin dag. Solen i Oxen myser ihop det med Jupiter i Jungfrun, vilket skapar en hel del trygghet, och med månen i Fiskarna så är vi dessutom fulla av kreativa idéer och innovation. Under helgen gick dessutom Venus in i Oxen, och eftersom Venus styr Oxen, så är det här en härlig, harmonisk och livsnjutande position. En bra balans råder idag, mellan att få saker gjorda, njuta av det vi kan och tänka stort och fantasifullt. Trots retrograden!

Myset är alltså på hög nivå nu, och jag tror att många av er kommer känna av den våriga, flirtiga och romantiska stämningen nu. Början av månaden är speciellt varm och generös mot eld- och jordtecken – använd detta! Njut av en fin, positiv dag sötnosar, och berättar hur ni har det! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

En kommentar till “Dagens Horoskop: 3 maj”

Skriv en kommentar

Veckans Horoskop 2 maj – 8 maj

maj 1, 2016 1 kommentar
Veckans horoskop

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Mycket handlar om bekvämlighet denna vecka, kära Vädur, och du prioriterar pengar före det mesta andra nu. Jobba extra för lite cash, sälja något du inte behöver längre, stanna hemma för att slippa betala extra för mat och dryck? Det blir ja på alla sådana frågor. Du ser över besparingar, undersöker var du kan skaka loss lite extra cash, hämtar in skulder från vänner och om det finns tillfälle – ber kanske om en lönehöjning. Andra kan bli lite irriterade på dig när du sätter ekonomi före allt annat, men du tar inte till dig nämnvärt av detta. Det har strulat lite i ekonomin den senaste tiden, och du gör allt för att motverka detta nu. Om du haft spenderingsbyxorna på dig så satsar du allt på att göra restriktiva åtgärder i vardagsfinanserna nu.

Mest romantiska dagar: 4 maj
Lyssna på: Beyoncé – What It’s Gonna Be (Sam Gellaitry Remix)
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du har så många bollar i luften nu, kära Oxe, att du förtjänar huvudakten på en cirkus. Planer med nyfunna vänner, siktet inställt på en flirt som inte ger helt tydliga svar och stora framtidsplaner som ständigt fladdrar i bakgrunden. Samtidigt är det många andra som räknar med dig nu, på jobbet och i skolan, men också i ditt privatliv. Var beredd på att ha svårt att fånga andan medan veckan rasar på i högt tempo, speciellt som saker ser ut att krångla till sig i flera olika lägen. Titta då upp på alla de där bollarna, för när vardagen krånglar är det några av dem som kan ge dig pepp och energi igen. Den här diffusa flirten kan till exempel kasta positiva tecken åt ditt håll, speciellt i början av veckan, och framtidsdrömmarna ser mer än lovande ut i slutet. En rolig, men fullspäckad vecka väntar.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: El Perro Del Mar – IWD4U
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Den här veckan handlar om mental balans, kära Tvilling. Du pendlar mellan att samla tankarna och försöka rikta dem åt ett håll, för att upptäcka att de springer vilt omkring bara minuterna senare. Plötsliga infall ger dig fördelar på jobb eller i skola, och du tycks hitta kreativa lösningar för små problem mest hela tiden, samtidigt som du kämpar för att hålla koll på var du ska vara vilken tid. Förseningar och allmänna missförstånd för att du helt enkelt inte hinner tänka förföljer dig nu. Tur att dessa ger tillfälle för skratt och comic relief. Helgen handlar nästan enbart om att ladda batterierna och få klarhet i frågor som stressar dig, och det är inte direkt den mest romantiska helgen en kan tänka sig. Planera inte in en första dejt nu, då ditt splittrade känsloliv lätt spelar dig spratt i onödan.

Mest romantiska dagar: 8 maj
Lyssna på: Dawn Richard – New Or Lean
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Intresset för jobb och skola är minimalt nu, kära Kräfta, och allt du vill är att hänga med vännerna eller roa dig på olika sätt. Dagdrömmandet är på topp, och i början av veckan är du nära att packa väskan för att åka vartsomhelst. Kanske måste du vara lite realistisk i dina planer ändå, och det är främst vännerna som sticker hål i de utsvävande idéer du har om vad som skulle vara perfekt timing att göra just nu. Glädjedödare förvisso, men ändå tur att de håller dig på jorden. De kan hjälpa dig att hitta kompromisser där du fortfarande känner att du får uppleva något nytt, utan att lämna landet på stört. Försök att ha en fot i verkligheten så att du inte hamnar brutalt efter med jobb och plugg, för när helgen är på plats finns det mycket att hämta för den lediga Kräftan, inte minst vad gäller romantik. En lördagsdejt lovar gott.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: PrincessPiaMia – Underneath
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Work, work, work, work, work, kära Lejon. Denna vecka är det både himmeln och helvetet att jobba på med det som måste göras. Å ena sidan får du stora mängder beröm, och lönen matchas, å andra sidan verkar det som att ingenting egentligen går som du hoppats eller tänkt. Om och om igen måste du samla kraft och gå in med ny, positiv attityd för att få saker att funka, även när du verkligen är helt färdig och redo att säga upp dig, hoppa av och gå i tidig pension. Att en romans inte helt flyter på som du hoppats gör inte saken lättare. Samtidigt uppskattas du av alla runt omkring dig, och i slutet av veckan får du svart på vitt att det hela är värt allt slit. Försök att skratta åt veckans alla oväntade vändningar. Det finns något komiskt över denna vecka, även om det inte känns så i stunden.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Alicia Keys & Jack White – Another Way To Die
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du är inte helt där du är denna vecka, kära Jungfru, för dina tankar är ständigt någon annanstans. Om du är på resande fot, förbereder dig inför en resa eller om någon du tycker om är långt borta så är ditt fokus nästan ständigt där, hos någon annan eller på en annan plats, i framtiden. Du är full av pepp och energi, full av idéer, men du har samtidigt svårt att få alla detaljer på plats. Så om du är en Jungfru med resplaner är det klokt att till exempel undvika att boka biljetter eller liknande. Försök istället att tänka i större perspektiv, på vad du vill uppnå. Samma sak gäller om du har en sötnos på långt avstånd – försök undvika frustrationen som kan uppstå när du inte får prata med hen varje dag och gläds åt att ni kan höras alls, eller åt att hen har det bra. Något du brinner för tar stora steg framåt denna vecka, och om du är engagerad i ett kreativt projekt har du mycket att vinna nu.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Drake feat. Kyla & Wizkid) – One Dance
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är försiktig med din energi denna vecka, kära Våg, och håller noggrann koll på vad andra verkar vilja ha från dig. Du är inte den som snålar med uppmärksamhet i vanliga fall, men nu är du verkligen återhållsam med kallprat och annat tidsfördriv. Istället lägger du tiden där den behövs, speciellt på dig själv och dina allra närmsta relationer, såväl som på jobb eller i skola. Du tackar nej till häng med personer du inte känner så väl och investerar hellre i att få lite lugn och ro inombords. Du har mycket att tänka igenom nu, eventuellt går du mot ett stort beslut. Du snålar också rent ekonomiskt nu och betalar inte gärna för något extravagant om det finns i enklare, billigare variant. Helgen blir lugn, lugnare, lugnast, och allra helst stannar du hemma och tar hand om dig själv nu.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Adrian Younge & Venice Dawn – Turn Down The Sound
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Viktiga personer runt omkring dig gör din vardag nu, kära Skorpion, och du får en social vecka med massor av värme och kärlek. En flirt gnistrar till lite extra i början av veckan och ger dig en känsla av att gå på moln. Vännerna peppar dig minst lika mycket, och en vänskap som legat lite på is verkar vara på väg att tina så att ni två kan få spendera många timmar i solen ihop igen. Se upp med ekonomin i slutet av veckan, inköp och utgifter tycks bli lite dyrare än du planerat, och det är lätt att skylla på någon annan som propsat på att ni ska göra något speciellt. Kom ihåg att det ytterst är du som har ansvar för din ekonomi, undvik att lägga det på någon annan. Helgen bjuder på en mysig tripp någonstans, eller introducerar en spännande person i din krets. Mys!

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Friends – I’m His Girl
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du är den alla vänder sig till på jobbet eller i skolan just nu, kära Skytt, på gott och ont. Alla verkar vilja ha dina råd, vilket är smickrande och i vissa fall helt rätt, men se upp för att någon lägger ansvar på dig som gör att du får deala med problem som inte är dina. Det råder allmän förvirring kring delar av ett projekt, även om det på ytan kan se ut som en enkel sak. Samtidigt kan du ha kontakter som gör det lätt för dig att styra upp alla sorters missförstånd och hitta ut ur återvändsgränder. Du har chansen att visa att du kan mer än du fått visa nu, och därför också förtjänar mer. Ge dig själv en chans att vila i slutet av veckan, innan ditt tålamod är helt slut.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna påMndsgn – footshiftingsands
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En högst mysig och romantisk vecka väntar, kära Stenbock, men var förberedd på att allt inte går som du förväntar dig. Du får många blandade signaler från en sötnos just nu: ena stunden är det bara mys och bra, och nästa ställer hen in i sista minuten. Vad pågår? Ta inte ut något i förskott, utan observera, fråga och förhåll dig som att hen är ärlig. Det är svårt att veta exakt vad som händer nu, speciellt när så mycket pekar i en väldigt positiv riktning. Försök att tysta de väldigt kritiska och oroliga rösterna inombords, och lita mer på vad som faktiskt sägs. För kreativa Stenbockar är det här en magisk vecka av att tänka utanför ramarna och verkligen nå nya höjder. Inspirationen väntar överallt hela tiden. Ta det lite lugnt i slutet av veckan, vila och ladda upp, för helgen blir intensiv, härlig och rolig på alla sätt.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna påLil Kesh – Is It Because I Love You
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
För Vattumän som jobbar hemifrån blir det en händelsefull vecka, där mycket går åt rätt håll. I övrigt är det en intressant vecka när det kommer till hur du ser på var du är i livet just nu, kära Vattuman. Du tänker mycket bakåt på saker som nyligen hänt, eller långt bakåt till barndomen, utvärderar hur de format dig och var du är på väg härnäst. Tankar kring lojalitet, hur mycket du vågar öppna dig för andra och vad du värderar i livet florerar. Du är inte på ditt socialaste humör, och får lätt nog av att ha för mycket folk kring dig. Helst chillar du hemma mycket, eller drar hem till hemstaden för att spendera tid med familjen. En blandning av nostalgi, förhoppningar och insikter fyller veckan. En lugn helg blir kronan på verket.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Grimes – Devon
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det är officiellt vår och om det är någon som är redo att leva upp till vårens ideal om flirtandet, minglande och häng så är det du, kära Fisk. Helst skulle du få umgås med dina bästisar dygnet runt varje dag, men visst, det måste få plats lite vardag också. Men du ser till att kompensera med flirtar så fort chansen dyker upp, små utflykter och häng med personer du precis lärt känna. Du tackar ja till det mesta nu, och skrattar mest när inget blir som du tänkt dig. Se bara upp med att åka på för långa äventyr när jobb och skola väntar dagen efter. Helgen blir en social fest där du verkligen kan få uppfylla drömmen om sociala vårdagar med hundra procent häng. En flirtig, romantisk, mysig och rolig vecka. Njut!

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Azad Right – Enough Of You
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings