Astrobloggen

Dagens Horoskop: 28 januari

Horoskop

Även när Merkurius är i retrograd kan kommunikationsplaneten bjuda på goda nyheter. Ikväll runt 18 så snickesnackar Merkurius, retrograd i Vattumannen, med Uranus i Väduren, och det här är alltid ett livat samtal med goda nyheter och besked som ger lättnad. Den här gången verkar det som att något som trasslat tidigare under januari äntligen får sin lösning. Det är förmodligen inte den lösning vi väntat oss, men kanske är den bättre än vi trott. Men, eftersom Merkurius är i retrograd, så föreslår jag att ni kollar ert skräppost-konto, ”other” inbox på facebook, eller kanske scrollar igenom er meddelande-inkorg efter något ni missat. Det kan vara allt från ett jobberbjudande till en mysig inbjudan eller försiktig flirt. Yay! Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 27 januari

Horoskop

Hur mår ni darlings? Stökar Merkurius med er? Är ni peppade på veckan? Idag under den senare delen av eftermiddagen går Venus in i Fiskarna, en himla mysig position för detta tecken. Samtidigt står månen i Oxen, också en himla mysig position, och ni kan nog lista ut att det helt enkelt blir en högst mysig dag. Jobb och plugg idag går bäst om vi är kreativa och inte har för många regler att hålla reda på, utan mer kan få göra saker som känns rätt. Fingertoppskänsla såväl som magkänsla är starka drivkrafter idag. Det är en romantisk och givande dag främst för jord- och vattentecken, men alla kan få ut saker av denna lugna men inspirerande dag. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Veckans Horoskop…

Veckans Horoskop 26 januari - 1 februari

Väduren
21 mars – 20 april
En förvirrad vecka väntar, kära Vädur, där missförstånden travas på varandra. På jobbet och i skolan blir det som allra värst, lärare blir sura och chefer trycker på de nerver hos dig som är som allra ömmast. En vän kan hjälpa dig reda ut en hel del saker i oredan, och till helgen har du lättare att se vad som är ditt ansvar och bör vara ditt fokus. Försök ta det lugnt och vila mycket denna vecka.

Mest romantiska dagar: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: VAZ official – Miss Frost
Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
Kära Oxe, om du längtar efter att flirta och kanske träffa en potentiell flirt, håll dig nära dina vänner. De lyckas dra till sig alla möjliga vänner, och har kanske en bekant du skulle kunna vara intresserad av i sin närhet. I övrigt blir det en vecka där saker på jobbet är snurriga minst sagt och inget går att förutse. Till helgen har du roligt löjligt med en vän och ni kanske till och med skapar något nytt eller startar ett kreativt projekt tillsammans.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: Cam’Ron feat. Julez Santana – Hey Ma
Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Om du behöver vara kreativ på jobbet eller i skolan så har du en otroligt lovande vecka framför dig, kära Tvilling, men räkna med att det blir ett kreativt kaos, med minimal struktur men stor skapargläjde. Se upp för att starta för många projekt samtidigt – i övrigt kan du njuta av ditt ambitiösa driv. Några smarta investeringar kan också bli aktuella, och för pluggande Tvillingar ser det löjligt lovande ut. Tentadags? Det fixar du galant!

Mest romantiska dagar: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: Bre/akup – Bubble
Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Inte många vet om att du har ett stort behov för att sätta saker i rörelse, kära Kräfta, och om du den här veckan känner att saker i ditt liv stått still för länge så tar det inte lång tid innan du ruskar om i det mesta. Nya kontakter med personer du tror kan vara intressanta för dig ser väldigt lovande ut. Planera gärna in en romantisk fredag – det blir veckans hetaste dag.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: B♥TT♥MS - boring (becoming real remix)
Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du är lite sugen på att fynda, kära Lejon, och kan göra en rad smarta och mysiga inköp nu. Om du planerar att resa någonstans är det här en perfekt vecka att boka biljetter och du kan lätt hitta bästa dealen för din tripp. Se upp för ordentliga missförstånd med någon som står dig nära, eller med en partner, de kommer hagla över er båda och kan skapa en hel del frustration – men i längden också många skratt.

Mest romantiska dag: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: Earl Sweatshirt – Chum (Left Brain Remix)
Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Känner du dig romantiskt lagd, kära Jungfru? Det blir fullt fokus på en sötnos nu, och du är modigare än vanligt i att visa dina känslor. Våga tala om för någon vad du känner och vill. Du har samtidigt mycket att göra och kan få svårt att hinna med allt, allt tenderar att dra ut på tiden denna vecka, så ha is i magen när du småspringer från plats till plats. Helgen blir en romantisk kavalkad av högsta rang.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: Kumba feat. Amanda Serra – Bra Vibrationer
Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är inne på ett riktigt hälsospår just nu, kära Våg, och sätter träning och nyttig mat före allt annat. Det är en lättnad i sig, och det hjälper dig också att få saker gjorda i övrigt. I hemmet kan du till exempel ta tag i saker du skjutit upp på under en längre tid. Lite mer förvirrande är känslorna för en flirt eller sötnos, och kanske vet vare sig du eller hen vad som pågår. Missförstånd uppstår lätt, så ta det cool och pressa inte fram något nu.

Mest romantiska dagar: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: Kelela & Tosin Abasi – Enemy
Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Kära Skorpion, hur kär är du? Eller hur kär är du redo att bli? Den här veckan är målad i en romantisk ton och du verkar redo att kasta dig in i denna förälskelse med huvudet först. En ytlig flirt blir snabbt något mer, och för Skorpioner som redan är kära kan känslor som du trodde redan var djupa plötsligt borra sig ännu längre ner. Se upp för att göra ett spontant och illa genomtänkt köp på fredag.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: Frank Ocean – You Are Luhh
Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
Du gör förändringar på hemmaplan som piggar upp hela din vardag denna vecka, kära Skytt. Umgänge med familjen ser också väldigt lovande ut, men det är också en vecka där du av en slump kan träffa någon som du ser en längre framtid med. Känslor kan dyka upp plötsligt och oväntat nu. En motgång på fredagen blir också en anledning att förändra en relation.

Mest romantiska dagar: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: Anna Norberg – Dance With Death
Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En social fluga måste ha bitit dig, kära Stenbock, så rastlös och sällskapssjuk som du känner dig. Nya människor är ett måste, och du vill helst att hela veckan ska vara ett stort mingelparty. Din ekonomi är det ingen ordning på, så se upp för dyra inköp eller luriga deals nu. Byt till exempel inte för guds skull elbolag eller något sånt nu. Se istället till att utnyttja ditt flirtiga humör och knyt nya vänskapskontakter istället.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: Junglepussy – Nah
Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Ett lönelyft eller kanske bara lite mindre räkningar än vanligt? Det ser ut som att du lönekonto mår extra bra just nu, kära Vattuman. Härligt för dig, och det ser ut som att veckan ser ut att massera din plånbok ytterligare. I övrigt är det mycket i ditt liv som är lite lagom förvirrat, samtidigt som det inte gör dig så mycket. Du uppskattar när det oväntade inträffar, så du kommer garanterat få en kick av den här veckan.

Mest romantiska dagar: 28 januari & 1 februari
Lyssna på: She’rab – Creek Angel
Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Wooh, vilken vecka. Kära Fisk, livet känns amazing för dig just nu, som sig bör. Det är en allmän röra av mysiga känslor, framgångar och allmän uppskattning och uppmärksamhet från alla möjliga håll. Vänner visar kärlek som vanligt, men du är också lite extra het i andras ögon, och kan njuta av en hel del flirtande nu. På insidan kanske du känner en aningens kaos, men om du bara glider med i att det får vara stökigt ett tag kan denna vecka bli en av dina roligare.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 31 januari & 1 februari
Lyssna på: Tamia feat. IceMan & Los G – So Into You
Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Frågestund! Fråg…

Frågestund! Fråga Scorpio om Scorpio

Horoskop

Hej gullisar! Den här bloggen handlar om er till 99,9%, allt jag skriver är för att upplysa er om vad som händer ute i universum. Men då och då blir ni lite nyfikna på mig och även mitt liv i New York. Därför tänkte jag här utlysa en liten frågestund, där ni gärna får fråga allt ni vill om mig och hur det är att vara astrolog och bo i Brooklyn. Jag svarar ju på alla era astro-frågor hela tiden, så de ska ni såklart fortsätta att ställa (förslagsvis i ett annat inlägg) men nu tänkte jag svara på era frågor om mig, astrologen bakom horoskopen. Hit me med vilka frågor ni vill, så svarar jag i veckan som kommer! Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 21 kommentarer
Nästa artikeln Veckans Horoskop…
Föregående artikel Helgastro 23 jan…

Helgastro 23 januari - 25 januari

Horoskop

Det har varit en intensiv vecka med stark planetär påverkan, en nymåne i Vattumannen och dessutom Merkurius i retrograd. Det bäddar för en lugnar helg, med en del seriösare ansatser men också med stort utrymme för all sorts lek och avslappning.

Väduren tar hjälp av en vän för att få perspektiv på saker. Var inte rädd för att be om råd nu, andra har bättre insyn i vad du går igenom än vad du anar. Ta gärna en lugn fredag för att bara vila kroppen och huvudet. Resten av helgen kan bli precis så produktiv och rolig som du vill. Följ magkänslan. Vädurens årshoroskop 2015

Oxen har svårt att släppa jobbet även när helgen börjar, och fredagen riskerar att bli en riktigt lång dag. Du får förvisso mycket gjort, men helgen ser mest ut att handla om vila och återhämtning efter veckans hårda jobb. Oro kring pengar börjar skingras. Omge dig med dem som känner dig bäst. Oxens årshoroskop 2015

Tvillingarna pratar allvar med någon som står dig nära, diskuterar livet och framtiden, och speglar dig genom denna någon nu. Kanske ser du något du inte tänkt på tidigare. Helgen blir i övrigt social och lekfull, och du får oväntat chansen att träffa och återförenas med någon som länge betytt mycket för dig. Tvillingarnas årshoroskop 2015

Kräftan är tvungen att deala med något ekonomiskt som strular, och det börjar kännas som en aning tröttsamt – hela veckan verkar ha handlat om detta. Lördag och söndag släpper detta, men du ligger istället efter med en del jobb eller skoluppgifter och får motvilligt spendera några timmar med detta. Ett plåster på såren kan vara att nästa vecka garanterat blir charmigare. Kräftans årshoroskop 2015

Lejonet har ett allvarligt snack med en flirt och kanske hettar det till lite väl mellan er, kanske i en konflikt, men också emotionellt. Missförstånd uppstår lätt så försök att undvika förhastade slutsatser. Men du är också väldigt social just nu och vill umgås med fler än en person nu. Stora grupper, stora fester och mycket folk att prata med längtar du efter. Lejonets årshoroskop 2015

Jungfrun vill helst bara chilla hemma, men har lovat bort sig på en rad aktiviteter. Plötsligt känns det som skulle vara roligt lite som ett jobb, och irritationen ligger nära till hands. Djupa andetag. Infall att köpa dyra, fina saker dyker oväntat upp, inte direkt något du brukar göra. Men lite lyx har aldrig skadat, eller? Jungfruns årshoroskop 2015

Vågen är pirrig i hela kroppen och vill gärna umgås, träffa folk och visa sin uppskattning för andra. Du lovar lätt bort dig till födelsedagsfest här, uppträdande där, för att mätta alla dina vänners behov lika mycket som dina egna behov av social stimulans. Det finns en överhängande risk för missförstånd med en flirt, försök vara tydlig . Vågens årshoroskop 2015

Skorpionen känner sig givmild och generös, men överväger noga varje litet inköp nu. Mest vill du köpa bekväma saker till dig själv, men bjuder gärna andra på middag hemma hos dig. Det kan bli en väldigt lyxig tillställning, toppad av att du känner dig som en riktig drottning i köket. Du hinner också få saker gjorda nu, om du har saker som hänger över dig. Skorpionens årshoroskop 2015

Skytten behöver prata allvar med ett syskon nu, eller kanske är det dem som behöver prata allvar med dig. Ni ser ut att komma överens utan problem, och även om det är tufft så känns det emotionellt bättre när det är över. Det kan bli väldigt romantiskt under lördag och söndag, och du skämmer bort någon med all din uppskattning. Skyttens årshoroskop 2015

Stenbocken tar itu med en ekonomisk situation som stressat dig under veckan, och efter det är du redo att krypa ner i pyjamas under täcket. En helg med datorn i sängen låter helt perfekt för dig. Om någon vill umgås är det nog bäst att de kommer hem till dig. Och tar med glass. Stenbockens årshoroskop 2015 

Vattumannen hjälper en vän och ger råd och stöd, vilket i sig är lite dränerande. Du känner dig sedan färdig med allvar och vill gärna bara ha roligt resten av helgen. En fest eller två hinner du lätt med, och du är på ditt mingligaste och charmigaste humör. Du roar dig själv lika lätt som du roar andra. Vattumannens årshoroskop 2015

Fiskarna tänker på jobb, söker jobb, jobbar extra eller funderar på att byta jobb. Samtidigt har du haft en lång intensiv vecka redan, och vill nog helst bara vila. Du har råd att bjuda dig själv på några treats, speciellt om du tar dig en lugn helg. Kanske kan du ta med dig glassen hem till en Stenbocks-vän och krypa ner under täcket? Fiskarnas årshoroskop 2015

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera
Nästa artikeln Frågestund! Fråg…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 22 januari

Horoskop

Den här dagen handlar till allra störst del om att smälta all aktivitet som präglat början av veckan, och speciellt de saker som inledde veckan. Vad som än pågick under måndagskvällen dyker upp idag igen och börjar landa hos oss. Månen står nämligen i Fiskarna och passerar mötet mellan Mars och Neptunus. Det vi i måndags kände att vi nog måste göra, ta tag it och styra upp börja vi nu bli emotionellt redo att deala med. Samtidigt befinner sig Merkurius i början av sin retrograd och strular till det mesta för oss. Tålamod och ett flexibelt schema är nästan de enda botemedlet mot denna aspekt. Men man kan också hänga runt och göra bara ingenting i väntan på bättre tider, kanske roa sig med lite roliga och avslöjande astroguider? Här nedan har ni några exempel på sådana. Xoxo

 

Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken

Alla teckens kärleksastron – så bra passar de olika tecknen ihop

Karaktärsastron: allt om hur ditt stjärntecken är

Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro

Flirtguide – Så vet du om din flirt vill mer!

Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!

Dejtingastro – hur dejtar de olika tecknen?

Cusp – sådan är du som är född mellan tecknen

Samboguide – Så är det att bo med stjärntecknen!

Vänskapsastron – allt om att vara vän med de olika stjärntecknen!

Så beter sig stjärntecknen när de är kära!

Passar era tecken ihop? Lathundsguiden berättar what’s hot and what’s not!

Hört att du är ett annat tecken än det du är? Läs förklaringen här!

Jobbastro: Vilket yrke passar ditt tecken? 

Festguide – så är det att festa med stjärntecknen!

Astroguide: Så uppvaktar stjärntecknen sin sötnos

Astroguide – här hänger stjärntecknen!

Astroguide: Stil- och modeastro!

Träningsastro: Så tränar stjärntecknen

Astroguide: Hur kommunicerar tecknen?

Stjärntecknens kroppsspråk – hur rör sig tecknen?

Så hanterar stjärntecknen pengar…

Inredningsastro: hur inreder tecknen?

En vanlig morgon hos stjärntecknen… Alla stjärnteckens morgonhumör!

Semesterhoroskop: hitta ditt teckens drömsemester!

Astrospecial: Så tröstar stjärntecknen!

Så beter sig stjärntecknen när de är arga

Så är tecknen när de är upprörda!

Motivationsastro – vad får ditt tecken att kicka gång?

Så reagerar stjärntecknen när man pratar om astrologi

Orange Is The New Black – vilket tecken är din favoritkaraktär i succéserien?

Spotify-lista för Scorpio Risings alla Veckans horoskop låtar 2012

Spotify- och soundcloud-lista för Scorpio Risings alla Veckans horoskop låtar 2013

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Helgastro 23 jan…
Föregående artikel Dagens Horoskop…