Astrobloggen

Veckans Horoskop 27 april - 3 maj

Väduren
21 mars – 20 april
Det är värt att fundera på om det pågår saker i ditt inre som du hållit inne nu, kära Vädur, för vad det än är så är det reda att komma ut nu. Om du är rädd att ha sårat någon, har något känsligt som du måste berätta för någon eller känslor som du gömt för alla och till med dig själv så är det här veckan då du kan släppa på trycket, tänka högt och uttrycka dig fritt. Ett syskon är en perfekt person att bolla idéer och tankar med, innan du konfronterar någon som du ser upp till.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: Ducky – No Love For The Boys
Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
En vänskap som du oroat dig lite över finns i dina tankar under veckans början, kära Oxe, och det är svårt att släppa känslan av att någon sårat dig, eller att du sårat någon. Ett tillfälle att prata ut ges på onsdag, och jag rekommenderar att du tar chansen. Du kan styra samtalet och slippa känslan av att någon annan bara försöker undvika tuffa sanningar. Och på ett helt annat tema – behöver du prata med någon om pengar? Använd söndagen.

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: HNNY – Cheer Up, My Brother
Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det blir en seg vecka på jobbet, kära Tvilling, där allt tar emot. Du känner dig oinspirerad, trött och till och med rädd att du inte presterar tillräckligt bra. Släpp de tankarna! Och om det inte går, vänta in onsdagen som hjälper dig att släppa dem. Gör en inre inventering, känn efter djupt vad du faktiskt längtar efter, och sök inombords efter vad som kan få peppen och kreativiteten att komma tillbaka. Det blir ett flirtigt veckoslut där du får chansen att säga något du längtat efter att berätta för en crush. Någon avslöjar sina känslor för dig.

Mest romantiska dagar: 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: SZA – Teen Spirit
Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Ett stilla tvivel på om ett framtidsbeslut du tagit var helt rätt inleder veckan, kära Kräfta. En resa du bokat gör dig nervös, eller en uppsats du kämpar med känns omöjlig att skriva klart. Tur att du får bekräftelse utifrån och lättnaden kan rinna av dig under veckans mitt. Se till att rådfråga en auktoritet eller en förälder om du har en massa tvivel. Planera in en lugn helg, gärna med en sötnos som kan hålla dig sällskap under täcket. Det blir en intim helg.

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: Florence + The Machine – St. Jude
Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Osäkerhet kring din ekonomi gör det lite svårt att sova när veckan börjar, kära Lejon, men det ser ut som att du redan i mitten av veckan kan andas ut och lita på att du kommer klara dig fint. Någon du ser upp till ger dig maximalt med hopp på framtiden. Spetsa öronen för vad vänner har att berätta för dig nu, det verkar som att någon som har känslor eller romantiskt intresse för dig nu försöker få kontakt med dig, genom en av dina vänner…

Mest romantiska dagar: 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: Beyoncé feat. J Cole – Party
Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En osäkerhet i en relation kommer över dig i början av veckan, kära Jungfru, och det blir lätt att noja upp sig över att någon inte tycker om dig, inte är ärlig eller tappat sina känslor för dig. Tur att du under veckan får en rejäl bekräftelse, troligen fysisk, på att sådant inte är fallet. Helgen blir produktiv för dig, och du får en hel del gjort om du stannar hemma och fokuserar på det du måste få gjort, och spar romans och umgänge till nästa vecka, som kan bli extra mysig.

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: Pebbles – Mercedes Boy
Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Känns schemat denna vecka omöjligt, kära Våg? Oroa dig inte, motiveringen kommer när du inser vilka materiella behov du har och hjälper dig att strukturera en målbild. Prat om en lyxig och härlig resa med en bästis eller partner hjälper dig ytterligare på traven, och framåt helgen är du redo att ta en risk du aldrig vågat ta förut. Kanske vågar du till och med kontakta någon du länge tänkt på, men inte vågat säga hej till.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: Janelle Monáe feat. Jidenna – Yoga
Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Tankarna hamnar på en flirt denna vecka, kära Skorpion, och du känner dig osäker på vad hen egentligen känner för dig. Passar ni ihop, tycker hen om dig, träffar hen någon annan? Alla möjliga osäkerheter bubblar upp nu. Onsdagen speciellt och slutet på veckan överlag hjälper dig att få svar på dessa frågor – men inte nödvändigtvis genom att du ställer dem. Det räcker med att träffa din sötnos och känna efter vad magkänslan säger dig.

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: bre\akup – Your Ex
Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
Du behöver prata med en familjemedlem, kanske be om en tjänst, kära Skytt, och är inte säker på om det kommer tas emot så väl. Det ser ut som att de på egen hand listat ut att du behöver hjälp, så kanske behöver du inte ens ställa din obekväma fråga. Helgen blir intressant när det kommer till en flirt, och sötnosen ifråga utmanar dig och ställer dig mot väggen en aning…

Mest romantiska dagar: 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: The Radio Dept. – Memory Loss
Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Rastlöshet inleder veckan, kära Stenbock, och du är inte alls på humör för att göra samma gamla vanliga saker varje dag. Du är redo för ett äventyr, eller i alla fall att se något nytt, och det verkar som att du får en chans att göra det snart. Under mitten av veckan så skakas din vardag om, och en vän vill mer än gärna ta med dig på en utflykt. Tacka ja! Du behöver miljöombytet.

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: Ducky – Bad Boys
Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Stress över pengar gör dig lite extra känslig under veckans start, kära Vattuman, och du undviker gärna scenarion där du vanligtvis skulle spendera cash. Om läget är akut kan du lätt hjälpa någon i din närhet med något i mitten av veckan för en lagom slant och snart känna dig som på torr mark igen. En flirt hettar till framåt helgen och er kontakt blir mer och mer intensiv. Dags för dejt snart?

Mest romantiska dagar: 29, 30 april & 3 maj
Lyssna på: Janelle Monáe feat. Big Boi – Tightrope
Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du känner dig lite allmänt sårbar just nu, kära Fisk, och kan behöva lite stöd från din närmsta omgivning. Ett syskon eller någon som känns lika nära som ett syskon steppar in och tar dig i handen, hjälper dig se saker ur nya perspektiv och kanske till och med väcker din kreativa ådra till liv. Spendera gärna din lediga tid hemma med ett projekt nu, skriva, läsa, måla, allt där du får uttrycka dig och känna dig fri är bra. Under helgen får du fullt upp med jobb och fix, men varma känslor väntar runt hörnet…

Mest romantiska dagar: 29 april & 3 maj
Lyssna på: Friends – The Way
Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera
Föregående artikel Det säger stjärn…

Det säger stjärntecknen efter sex...

Horoskop

Det här har vi pratat om förut, men det slutar ju aldrig vara kul. Vad är typiskt stjärntecknen att säga efter sex? Tycker fortfarande de stämmer väldigt bra med mina egna exempel :) Vad tycker ni? Stämmer det? Stämmer ascendent, måne eller kanske Mars allra bäst?

Aries/Väduren: ”Sooo…you up for another round yet?”

Taurus/Oxen: *Spoons with you and holds your hand.*

Gemini/Tvillingarna: *Immediately goes to sleep to avoid awkward eye contact and conversations about the next date.* (There won’t be one.)

Cancer/Kräftan: *Makes you a snack and starts asking about your future together.*

Leo/Lejonet: *Spreads out on the bed, gives themselves a mini congratulations, falls asleep in .2 seconds.*

Virgo/Jungfrun: *Immediately takes a pregnancy test.*

Libra/Vågen: *Posts about it on twitter and takes post-sex selfies*

Scorpio/Skorpionen: *Ignores you and goes to sleep.*

Sagittarius/Skytten: *Gets phone calls from the police about noise complaints*

Capricorn/Stenbocken: ”I never came you asshole.”

Aquarius/Vattumannen: Lights a cigarette, ”so do you believe in aliens?”

Pisces/Fiskarna: Makes you tuck them into bed afterwards.

Mer av Scorpio Rising:
Så Funkar Astrologi
Allt om ditt stjärntecken
Alla Ascendentastron
Alla måntecken
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorising

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Veckans Horoskop…
Föregående artikel Helgastro 24 apr…

Helgastro 24 april - 26 april

Horoskop

Väduren knyter med hjälp av bara din charm en viktig kontakt för jobbet nu, och imponerar någon som är viktigare än vad du tror. För den arbetssökande Väduren kan tips komma från en bekant eller ett syskon nu om vem du ska prata med och vilka som söker personal. Under den senare delen av helgen tar en flirt fart, och mycket har att göra med att du vågar ta initiativ. Kör bara kör. Vädurens årshoroskop 2015

Oxen har råd att visa din mer generösa sida, och ta med någon du är lite extra nyfiken ut på en ordentligt speciell kväll under fredagen. Ni provar ett nytt okänt kök, och hen visar dig världen genom sitt perspektiv. Flirtig och mysig stämning serveras. Söndagen blir en riktig mysdag där du treatar dig själv istället, och någon annan om den kryper upp i din soffa. Oxens årshoroskop 2015

Tvillingarna har lite tur med pengar nu och lyckas oväntat göra ett smart köp, tjäna pengar på att sälja något du inte har nytta av längre, eller hittar hundra spänn i en bortglömd ficka. Men spendera inte hela helgen med att gräva i gamla jeans, för helgen blir social och söndagen bjuder på en överraskning från en vän, väl värd att uppskattas med full koncentration. Tvillingarnas årshoroskop 2015

Kräftan får en magisk fredagskväll med sin sötnos eller flirt, och börjar helgen hög på känslor. Med så mycket värme i kroppen blir det lätt att jobba undan en del som bara måste göras under helgen, trots att du hade hoppats på en arbetsfri helg. Du plogar dig genom det hela med en dröm om en lugn och vilsam framtid med lön för mödan, vilket inte alls är orimligt. Kräftans årshoroskop 2015

Lejonet får tråkiga saker gjorda med hjälp en vän nu, och ett bra tips denna helg är att om du har en vana du vill bli av med – få en kompis att hjälpa dig bli av med den! Någon som kan se till att du håller dig borta från den onödiga shoppingen, det alltför strikta hälsotänkandet, eller att inte kunna låta bli att kolla upp exet på instagram… Det gör helgen roligare, och gör att du ännu mer kan njuta av den flirtiga söndagen som väntar. Lejonets årshoroskop 2015

Jungfrun inleder helgen med en jobbrelaterad flirt, önskad eller inte, och det pirrar lite lagom oväntat i kroppen nu. Men det som känns så spännande ena dagen förvandlas lätt till romans på distans när resten av helgen kommer att handla mer om jobb än jobb+flirt. Känslorna ligger under ytan medan du fokuserar på det ”du måste”. Troligen kommer du plocka fram dem snart igen… Jungfruns årshoroskop 2015

Vågen bjuder in till romans denna helg och bjuder gärna över en sötnos, främling eller partner, hem för lite special treatment på fredagen. Mys! Och du fortsätter på den härliga vågen av romantik hela helgen, när romantik kommer från oväntade håll. En vän spelar en viktig roll i att närma dig en sötnos ytterligare nu, så be om råd för hur du ska göra, eller varför inte att få bli introducerad till din kompis söta bekanta… Vågens årshoroskop 2015

Skorpionen gör ett smart klipp nu, cashar in på en idé eller lyckas sälja in dig hos någon nu. Lite extra deg i fickan eller med känslan av att vara lite extra populär går du en soft helg till mötes, där andra ber dig om råd. Många vill ha råd om jobb och framtid, men du kan också ge en hel del bra ekonomiska råd nu. Du är den perfekta personen att ta med som smakråd på en loppis nu. Skorpionens årshoroskop 2015

Skytten bjuder ut en flirt på dejt de sent kommer glömma, och blir högst populär nu. Omtänksam, generös och övermysigt romantisk är det svårt att inte vilja umgås mer med dig. Oro för att någon inte är så intresserad av dig som du hoppats blir överbevisat på söndag då andras känslor bubblar upp och överraskar dig. Skyttens årshoroskop 2015

Stenbocken fixar på hemmaplan och ordnar ett nytt system för saker, som gör att allt känns lite roligare och snyggare just nu – till och med du själv! Fredagen lir flirtigast denna helg, och du stöter på en sötnos på vanligtvis trista ställen som i matvarubutiken, men troligen har du överlag för mycket att tänka på i form av att-göra-listor och effektivisering av din vardag för att bli alltför känslosam nu. Stenbockens årshoroskop 2015 

Vattumannen är öppnare och visar sig mer sårbar än vanligtvis nu, och vågar, åtminstone för sig själv, visa känslor som vanligtvis ligger långt under ytan. Kärlek och romantik står högst på önskelistan denna helg, och visst kan den bli romantisk om du bara vill. Du får jobba lite för att kärleken ska komma till dig, men den väntar runt hörnet. En mini-semester denna helg kan visa sig väldigt omtumlande. Vattumannens årshoroskop 2015

Fiskarna saknar närheten av sina vänner och bjuder gärna hem varenda en för att mysa i din famn. Det blir en långsam och lugn helg med mjuka kläder och långa frukostar. Om du inte måste gå ut låter du helst bli, och om vädret är fint kan man ju alltid öppna ett fönster. Njut av att bara vara denna helg. Fiskarnas årshoroskop 2015

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Det säger stjärn…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 23 april

Horoskop

Det blir en väldigt lugn dag, darlings, en av aprils allra lugnaste. Månen har gått in i Kräftan och vi är mer emotionella, tillbakadragna och försiktiga idag. Efter flera veckor med fokus på otåligt följande av spontana infall och plötsligt händelser så kan det här vara en ganska skön paus. Ta en stund att bara känna efter, inte agera och låta saker falla på plats runt omkring er. Solen och Saturnus har en del att prata om idag, så ni kan märka av att saker känns allvarliga, seriösa, och att många tänker tillbaka på vintern och saker som hände då. Från ingenstans börjar minnen och samtalsämnen dyka upp som ni trodde hade lagts åt sidan för ett bra tag sen. Men kanske behöver de bearbetas på ett nytt sätt… Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: April
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Helgastro 24 apr…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 22 april

Horoskop

Good news, darlings! Det kommer goda nyheter från alla håll idag! Månen fortsätter att vandra genom Tvillingarna och hjälper oss vara nyfikna, ställa frågor och ta kontakt även med de vi blir lite blyga inför, men det finns flera fina aspekter idag. Under förmiddagen gäller det framför allt att fortsätta ta vara på de goda förutsättningar som Pluto och Mars påbörjade igår, då Merkurius verkligen lägger sig i och vill få fart på saker. Så den romantiska stämningen ligger kvar i luften för vatten- och jordtecken. Det här kommer pågå under hela dagen och en bra bit in under natten, så om ni inte märkt av det jag pratade om igår än, så finns chansen att saker är på gång men bara inte inträffat än. Men framåt kvällen blir det bra med flirtläge även för eld- och lufttecken, då Venus i Tvillingarna, i sällskap av månen, myser ihop det med Jupiter i Lejoner, som ju slutat gå retrograd. Härliga tider för alla med andra ord! Låter det bra darlings? Önskar ni er något mer? Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: April
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 21 april

Horoskop

Darlings! Jag har suttit och läst era kommentarer – ni är så fina! Så många roliga kommentarer om hur horoskopen stämmer läskigt väl, och gulliga meddelanden till mig överlag. Tack sötnosar. Och fortsätt skriva och berätta! Jag läser varenda kommentar grundligt och blir alltid peppad av dem.

I helgen hade vi en nymåne i Väduren som säkert gett er bra fart in i veckan, eller vad säger ni? Idag står månen i Tvillingarna och vi är nyfikna, på språng, och garanterat flirtiga. Lite extra måna om hur vi ser ut är vi säkert också, då månen passerar Venus som också står i Tvillingarna. Dagen blir annars som mest spännande när solen gått ner, runt tiotiden på kvällen, då Pluto i Stenbocken och Mars i Oxen bestämmer sig för att samarbeta. För jord- och vattentecken kan det här bli en väldigt, väldigt romantisk kväll. Merkurius, som också står i Oxen, vill också vara en del av ekvationen, så om det inte blir fysiskt hett, så finns det stor chans till åtminstone ett lovande meddelande från en sötnos. Luft- och eldtecken får snarare en produktiv kväll, och säkerligen hinner ett viktigt (och roligt) mail dyka upp innan ni somnar, eller väntar på er när ni vaknar. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: April
Hur funkar astrologi?
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Astroguide: Alla…