HOROSKOP VECKA 29

Väduren

Starta upp veckan med att sätta några mål som har med dina vanor att göra kära Vädur. Trots att det är sommar kommer du må bra av att köra på rutiner som verkligen sätter fart på dina dagar. Allt från att få i dig en fräsch smoothie till träning och meditation. Lyssna på din kropp och på vad den behöver. Du är ju den som älskar att ta tag i saker och gör det gärna på egen hand men nu är det läge att be andra om uppbackning. Dina vänner ställer garanterat upp för dig! Är du på jobbet kan du be dina kollegor om support. Du kan hitta en ny vän på din arbetsplats eller om du går en kurs. Missa inga AW:n eller andrafestligheter som erbjuds. I kärlekslivet kan du känna dig något sval.

 

Oxen

Den här veckan vinner du på att våga ta plats, stå i rampljuset och att glänsa över vad du faktiskt kan kära Oxe. Avsett tid för att prioritera något du brinner för. Om det är mode, så styr upp din garderob, rensa och gå in för att göra nya fynd. Är du kreativt lagd och vill skapa något, musik, poesi, design, då ser du till att alltid ha någon lucka över varje dag eftersom det kommer få dig på bättre humör. Det är bra tajming för att dra iväg på weekends, åka över en dag till ett spa eller till en ny upplevelse bara. Du vill ha nya intryck, mer inspo och gärna en dos med äventyr i din vardag. Häng med dina vänner på stranden, ordna picknick på en brygga in till småtimmarna och ta vara på alla tillfällen som dyker upp. Som singel är det passion som väntar!

 

Tvillingarna

Inled den här veckan med att ta hand om dig själv och ge dig en riktig egoboost kära Tvilling. Ta en stund varje morgon och gör någon liten ritual för att komma i bra stämning. Du påverkas lättare av både ditt eget men också av andras humör nu. Ibland kan dina känslor ligga utanpå, försök hitta en strategi att hantera det på. Nu mår du också bra av att få vara ute i naturen, gå på promenader eller vara nära vatten. Oftast gillar du att vara fri, ta dagen som den kommer men nu är det bra för dig att ändå ha någon slags priolista som du kan checka av. För att arbeta mot ett mål behöver du ha en tydligare linje och just nu vill du ändå komma någon vart. Omge dig med saker och människor som du vet gör dig glad. Välj aktivt istället för att bara hänga på.

 

Kräftan

Du kommer trivas som allra bäst med att umgås med dina vänner i början på den här veckan kära Kräfta. Boka in några träffar, ta en långlunch med någon du inte sett på länge. Va också öppen för spontana möten, häng på stranden eller styr upp en picknick. Det är också läge för att bara lägga dig ner och läsa en bra bok, hitta en ny podcast eller blogg som kan inspirera dig vidare, i ämnen som du redan är sugen på. Du drivs av att göra saker nu på ditt sätt och är inte lika öppen för andras förslag. Särskilt inte om det är på jobbet, i din verksamhet eller i ett personligt projekt. På kärleksfronten vill du ha roligt och som singel är det viktigt att ni klickar med humor!

Lejonet

För att få till en bra balans den här veckan kanske du måste ägna dig både åt ditt inre och ditt yttre kära Lejon. Varva shoppingturer, restaurangbesök och det goda livet med att komma ner i varv, meditera och att bara få vara. Du tillhör dem som sätter ett högt värde på yta och allt vad det innebär. Men ditt värde står och faller inte med vilket märke du bär. Du är en sann skönhet i hjärtat så va stolt över den sidan och få fram den mer i ljuset. Just nu kan du gå igång på alternativa metoder när det kommer till hur du på bästa sätt ta hand om din kropp, inuti men också utanpå. Om du dejtar så vill du bli uppvaktad som den kvinna du är och ingenting annat attraherar dig.

 

Jungfrun

Nu är det viktigt att du prioriterar dig själv och dina egna behov som du ibland kan ha svårt för kära Jungfru. Dina vänner kommer uppskatta att du tar initiativ och visar vad du vill. De är villiga att gå i dina fotspår nu så passa på! Det är också ett superläge för dig att göra någon förändring i ditt utseende. Allt från att fixa en ny frisyr till att byta ut en hel del plagg från din garderob. Du är sugen på att göra en förändring som går i linje med din image. Ta mycket inspo från sociala medier, hitta nya kanaler med kanske mer vågade toner. Du ska absolut inte vara rädd för att följa din känsla och hitta en stil som känns mera rätt. Som singel har du en viss makt just nu och någon bara väntar på att få höra från dig.

 

Vågen

Starta den här veckan med att följa med i det flöde som visar sig för dig kära Våg. Du kan vilja hålla dig lite undan, hitta utrymme och space för att meditera, yoga eller bara lyssna på musik, läsa en bok. Det är bra för dig att tacka nej ibland till att umgås. Du vill så gärna att alla ska tycka om dig men de kommer inte sluta med det för att du avstår då och då, tvärtom. Tankar kring framtiden och hur den ska se ut kan vara centrala och det är väl såklart bra att du gör upp lite planer. Är de dessutom inriktade på att du vill förändra något större i ditt liv är det extra viktigt att du får varva ner och fundera på vad du egentligen vill, med allt. I dina relationer kan det vara oklart, luddigt och inget konkret uttalat om vart ni står.

 

Skorpionen

Den här veckan har du behov av att umgås med människor som delar dina åsikter och värderingar kära Skorpion. Se till att umgås med vänner som du har intressanta diskussioner med. Du kan gå med i en ny grupp online eller IRL och aktivt själv leta upp ”ditt forum”. Nya bekantskaper kan ta en spännande vändning. Är du på resande fot kan du möta personer som sätter sina spår i dig, för alltid. Va öppen för att vägledas eller för att vägleda någon annan. Vanligtvis kan det vara svart eller vitt för dig. Men nu har du allt att vinna på fågelperspektiv, ta på dig någon annans glasögon och vidga dina vyer. Du mår bra av att se andra livsstilar och inse vad äkta livskvalité skulle kunna vara, även för dig.

 

Skytten

Den här veckan kan du bli mer uppmärksam på vilka signaler du skickar ut till din omgivning kära Skytt. Särskilt på ditt jobb, i din egna buisness eller om det t ex går en kurs i sommar. Du är inte alltid så sugen på att falla in i dessa klädkoder t ex men just nu börjar du mer och mer intresserar dig för det som ögat ser och hur du på ett medvetet sätt enklare kan ta dig framåt. En bra grej kan vara att hitta ditt eget ”glamm”, vad är det för dig? Så att du inte tappar vem du är i någon ytlig form, det är ju inte meningen. Du kommer vilja ta tid på dig att göra dig iordning, piffa och göra det där lilla extra. Eftersom du samtidigt jobbar med dig själv och din egen utveckling kan du hålla en distans till det och tycka att det är roligt.

 

Stenbocken

Satsa på att nå fram till din spirituella sida den här veckan kära Stenbock. Det kommer göra stor skillnad i ditt liv, inte bara nu utan även på sikt. När du följer med i det som visar sig för dig, släpper på kontrollen och tillåter dig att vara fri, öppnas det väldigt spännande och intressanta vägar för dig. Du har allt att vinna på att kasta dig rakt i det som kan vara både läskigt och okänt. För att du ska trivas med dig själv är det viktigt att du följer din inre röst. Det är en bra tid för att boka en resa, en längre sådan eller anmäla dig till en kurs. Du vill ha ny kunskap, utvecklas och förstå världen ur flera perspektiv. Det är en festlig tid du befinner dig i. Dina vänner och du kan ha mycket roligt ihop. Som singel finns det möjligheter lite överallt, missa inte det!

 

Vattumannen

Nu mår du som allra bäst av att få styra din egen tid och ha makten över ditt liv kära Vattuman. På flera sätt så har du precis det, att åtminstone välja hur du ska se på saker, reagera på dem. Det kan ingen ta ifrån dig. Du är bra på att kunna se dig själv utifrån, ta hand om dina behov men den här gången blir det på ett djupare plan. Ditt eget välmående och förhållningssätt står i fokus och är temat för den här veckan. Mänskligheten behöver dig och ditt öppna sinne, du gör stor skillnad för fler personer än du kanske förstår. Ditt engagemang för din omgivning är stort men tappa inte bort dig själv. Avsett tid om dagarna som bara är din, där du gör precis det som faller dig in.

 

Fiskarna

Den här veckan kommer du vilja ta hand om dig själv och det som är runt omkring dig kära Fisk. Det är viktigt för dig med harmoni och balans. Du kan köpa fina saker som du mår bra av, särskilt konst. Inbjudningar kan komma till olika evenemang som du bara inte kan tacka nej till. Prioritera dina vänner och människor som lyfter dig, som gör dig glad i hjärtat. Du kan knyta nya kontakter som blir otroligt givande för dig och där du kan vara dig själv. Det är helt klart en vecka som erbjuder dig njutning. Ta dagarna som de kommer och gör det som faller dig in. Som singel är detta en speciell tid där allt är möjligt för dig. Avfärda ingen vid första ögonkastet, du kan verkligen gå miste om något fint då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..