Dagens Horoskop: 24 maj

maj 24, 2016 3 kommentarer
Dagens Horoskop

Horoskop

Haj gullisar! Är ni supernöjda med veckan? Merkurius har ju slutat backa! Bara det är ju värt att fira! Dessutom hade vi en intensiv fullmåne i Skytten i helgen – hur gick det med den? Hade ni det fint? Vi går en fin vecka till mötes också, och inte bara för att Merkurius-strulet är över.

Idag till exempel går Venus in i Tvillingarna, och det känns verkligen som en lovande aspekt att inleda sommaren med. För visst är det väl dags för sommartankar nu? Är ni peppade på sommarastrot? Jodå, det kommer snart. I alla fall, Venus i Tvillingarna ökar på vår nyfikenhet, sätter fart på flirtandet och gör oss lite mer romantiskt spontana. Perfekt ju, med vädret och allt. Månen har precis gått in i Stenbocken, så på det sättet är vi lite mer strikta och inställda på att få saker gjorda, men varför inte kombinera? En flirt på jobbet kanske?

Njut av den här nya Venus-energin, sötnosar, och berätta för mig vad ni har för funderingar inför sommarastrot! Mer spännande om vad som väntar i veckan kommer imorgon, och jag lovar, det är inga smågrejer på gång. Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Annonsen laddas.

Slut på retrograd!

maj 23, 2016 5 kommentarer
Horoskop / Merkurius Retrograd

Horoskop

Hej gullisar! Vet ni! Merkurius är inte i retrograd längre! Igår typ när Veckans Horoskop kom upp så slutade planeten backa, och nu är vi befriade från teknikstrulet och informationsmissförstånden. Ni kan äntligen börja se över vilka kontrakt som ska skrivas på eller beställa varor från nätet. Yay!

Jag tänkte lyfta två saker som jag fått en del kommentarer om (jag har svarat på en massa kommentarer! Yay!). Det första gäller hur en lär sig mer om astrologi. Det här brukar jag skriva om lite då och då. För det första ska ni komma ihåg, att astrologi är en pseudovetenskap. Det innebär att det inte finns några vetenskapliga belägg för att astrologi stämmer. Det behöver inte betyda att astrologi inte påverkar oss (believe me, det gör det, även om det inte alltid är på det sätt som vi tror) men det innebär också att det inte finns något rätt sätt att lära sig astrologi på.

Så först, ni som undrar var jag studerat astrologi, ni som själva vill utbilda er till astrologer eller undrar hur en blir certifierad – you don’t! Ni behöver inte få någon legitimation för att bli astrolog, och än viktigare: det finns inga regler för hur en lär sig astrologi! Jag har lärt mig på det mest ”ovetenskapliga” sätt en kan – pratat, läst, googlat och googlat ännu mer. Så darlings, kör på! Att bli astrolog kan alla bli, och om det förblir en hobby snarare än ett daglig arbete, vem vet!

På sidan ”Så funkar astrologi” kan du hitta massor av länkar för bra ställen att lära sig mer om astrologi. Och mitt tips är alltid: don’t pay! Att lära sig astrologi behöver inte kosta ett öre, det räcker med att prata, läsa, googla och googla. Om ni hittar en astrolog som ger en kurs och det verkligen känns rätt, så klart ni kan satsa, men undvik att köpa vadsomhelst som ni hittar på nätet, för det är ett område där många jagar pengar för något som inte är vetenskapligt baserat, men gärna framställer det som att det är det… Så tänk flera varv! Och rådfråga gärna mig om ni undrar.

Och så fick jag frågor om jag inte kan berätta lite mer om mig själv. Det gör jag ju ganska sällan men mest för att jag inte vet vad jag ska säga. Ni kanske såg min New York-guide som tar er genom storstan jag bodde i och lärde mig om astrologi i under flera år, men kanske inte så personligt. Så jag tänkte föreslå att vi kör en liten ”Fråga Sofia”, där ni i det här inlägget kan ställa frågor som ni undrar om mig? Om ni vill! Bästa finaste, hoppas ni har en fin Merkurius-går-direkt-dag! Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Annonsen laddas.

Veckans Horoskop 23 maj – 29 maj

maj 22, 2016 Skriv en kommentar
Veckans horoskop

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Det blir en hel del flirtande och minglande denna vecka, kära Vädur, och även Vädurar som har en sötnos kan ha svårt för att hålla sig från att kasta blickar till höger och vänster. En stark attraktion som funnits tidigare i ditt liv kan göra ett återbesök, men det behöver inte leda till mer än några leenden, om du inte vill mer. I slutet av månaden funderar du mer allvarligt kring framtidsmöjligheter, ditt jobb och din hälsa, och får lov att bromsa in några storslagna planer. Hoppats på att kunna boka en långväga resa, hinna träna mer eller få mer ledigt från jobbet? Det ser ut att bli svårare än du tänkt dig, och kanske får du nöja dig med att kunna lägga undan mer pengar nu, eller satsa på att göra dig av med en skuld en gång för alla. Men framförallt en flirtig och mysig vecka överlag, med en social helg där du gärna gör minst en utflykt och ser något nytt…

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: Jordan Rakei – Blame It On The Youth
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du kan få till ett bra ekonomiskt läge för dig själv denna vecka, kära Oxe, och inleda en process för att få en löneförhöjning. Det är dags att börja känna sig för vilka möjligheter du har på detta område, kanske fråga kollegor hur de har det och skriva ner en lista med argument att lägga fram i en framtida förhandling. Om du får en öppning att lyfta ämnet naturligt – kör! – annars, börja så smått att gräva i hur du kan få till fler fördelar för dig själv. Om du snatchat ett sommarjobb är det ingen dum idé att pusha lite kring lönefrågan nu. I slutet av veckan kan du behöva se upp lite med vad du pushar för i andra delar av ditt liv dock, då någon inte är helt nöjd med er situation i en romantisk relation. Någon undrar vad du känner och vill gärna att du öppnar dig nu, eller kommer med tuffa bud som du inte förväntat dig. Tassa försiktigt och ligg lågt med alltför mycket defensiva utspel, vänta in helgen och se om ni inte kan lösa saker med att prata i lugn och ro.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna på: Sza – Sobriety
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En vecka du verkligen kommer tycka om väntar, kära Tvilling. Social och flirtig, med massor av möjligheter till utflykter och äventyr, inte minst av den romantiska sorten. Andra dras till dig nu, och även en gammal flirt som du kanske gett upp på vill plötsligt ha dig helt för sig själva. Njut av uppmärksamheten, men var aktsam på olika sorters ex som drar i dig. Det kan kännas superbra i några korta dagar, men redan till helgen påminns du om varför saker inte fungerade. Å andra sidan, kanske påminns du om varför du tycker om den här personen extra mycket – men ett mått av försiktighet är inte dumt nu. Tankar kring att göra någon annan till en del av ditt liv kan skrämma dig nu, eller göra att du nästan vill vara med vemsomhelst, så länge du slipper vara ensam. Känslorna duggar tätt i slutet av veckan, så försök bara att inte ta för stora beslut för snabbt.

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: Monte Booker feat. Ravyn Lenae – May
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du går in i en fantasifull vecka, kära Kräfta, med hela sinnet öppet. Du hamnar lätt i din egen bubbla nu, full av inspiration och idéer, och andra kan ha svårt att nå fram till dig med fakta och praktiska synpunkter. Kanske går du lite väl långt i ditt drömmande och får bakläxa på jobbet eller i skolan, men å andra sidan har du inga problem med att komma upp med nya lösningar. Undvik bara att göra för stora, ambitiösa planer utanför jobb och plugg, för framåt helgen kan något dyka upp som du helt enkelt måste ta itu med. Helgen spenderas för många Kräftor med motsatsen till ledighet, eller är slutkörda av en intensiv fredag. Inte så spännande, men å andra sidan så kan du se fram emot en hel del romantisk energi som återvänder från ett oväntat håll. Någon du gett upp hoppet på kommer tillbaka med ny kraft.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna på: Gold Panda – Community (Fort Romeau Remix)
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Så får du äntligen tid, kraft och lust att verkligen spendera tid med andra, kära Lejon, och det är inte en dag för tidigt. Ta vara på den här veckan, för samtidigt som den är löjligt social och skrattinbjudande, så får du också chansen att återknyta kontakten med en sötnos du saknat. Kanske är det ett ex du bara vill få tillbaka som vän, men det kan också komma fram att någon du tidigare varit intresserad av, äntligen fått ordning på sitt liv och nu vill vara med dig. För Lejon som har många projekt på gång, många bollar i luften, så får du efterlängtat stöd och back-up från någon vars idéer du verkligen uppskattar. Njut av denna starkt positiva vecka. En mindre missberäkning när det kommer till ekonomi väntar i slutet av veckan, och du kan åka på en rejäl räkning eller blåsning. Det gör att helgen bjuder på mer eller mindre ofrivillig hemmatid, eller i alla fall inga stora extravaganta utekvällar. Å andra sidan har du chansen att spendera alltmer tid med någon som betyder världen för dig.

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: Laura & Tom Misch – Follow
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du går all in för att få saker gjorda denna vecka, kära Jungfru, och samtidigt är du lätt bortkopplad från den eventuellt tråkiga vardagen. Du drömmer loss om nya platser, nya jobb och nya utmaningar, och har du riktig tur så är de på väg mot dig. En möjlighet som du trodde var förbi kan dyka upp igen, och sätter saker i rörelse. Det här kan innebär en hel del omförflyttning i ditt liv, om så bara tillfälligt. Nervositet kring att lämna ditt hem eller osäkerhet kring var du kommer ta vägen kan göra att du tvivlar, men låt saker långsamt sjunka in under helgen och fråga dig igen på söndag vart du längtar. Om det är ett mindre, kortare projekt som dinglas framför dig så har du mycket att vinna på att tacka ja.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna på: Jaqe – Förbannelsen
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Denna vecka är du väldigt utåtriktad, kära Våg, och har lättare för att prata med främlingar, knyta kontakter och överlag dra nya spännande personer till dig. Perfekt för att etablera en viktig bekantskap, eller försöka närma dig den där sötnosen du spanat in sedan länge. Om tillfälle ges i mitten av veckan att verkligen imponera på eller komma nära någon du länge velat ha kontakt med – ta den! Du kommer inte ångra dig. Din charm uppfattas lätt som flirt nu, så inga överraskningar om andra tror du vill har andra intressen än att bara småprata nu. Se upp för att släppa någon för nära, så att det blir obekvämt att säga stopp, speciellt i slutet av veckan. Helgen kan bli dyr, eller så kommer insikterna om hur dyra saker varit under veckan, så håll koll på kontot och gör billiga planer för veckoslutet.

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: esta. feat. SPZRKT – Can’t Wait
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har bra ekonomisk medvind denna vecka, kära Skorpion, och kan hitta en hel del bra genvägar till att bli av med stora utgifter, betala av skulder eller överlag hitta en bättre balans i din budget. En tung utgift som du nyligen blivit av med visar sig göra saker betydligt lättare, och öppnar upp för helt nya besparingsmöjligheter. Mycket trevligt! Mindre trevligt kan det bli i slutet av veckan då du inser att du fortfarande inte har råd med ett visst nöje som du mer än gärna bjussat dig själv på. Absolut trist, men å andra sidan kommer en rejäl boost i pepp och energi för ett personligt projekt som du lagt åt sidan ett tag under helgen, och du kan göra just helgen till en riktigt fin present till dig själv. Om du i en romans eller annan relation haft problem med känslor av svartsjuka och avundsjuka kommer det tillfällen att bearbeta det nu.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna på: Sza – twoAM
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det luktar allvarlig kärlek, kära Skytt, och starka känslor ligger runt omkring dig. Om det inte är romantisk kärlek som fyller dig med ljuva känslor nu, så finns det gott om andra relationer att strössla socker och omtanke kring. Till din förvåning kan du få hur mycket mys som helst tillbaka nu, från någon som du kanske inte förväntat dig några större gester från. Härligt! Se upp med att ha för mycket jobb framför dig i slutet av veckan, då dina ambitiösa planer plötsligt blir väl tighta att hinna med och få plats med. Du får backa två steg efter att ha tagit ett framåt, vilket kan ge en del huvudvärk under helgen. Djupa andetag och se över din egen tidsoptimism för att inte hamna i samma knipa igen.

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: Samuel Proffitt & Josh Jacobson – Andre
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Trött på att inte ha någon bra rutin i ditt liv för att ta hand om dig själv, kära Stenbock? Denna vecka blir det till att hitta ett sätt att må bra som passar dig, och en gammal metod kan visa sig väldigt pålitlig. Kanske behöver du bara etablera rutinen igen, hur svårt det än må vara, och den här veckan har du förutsättningarna för att hitta tillbaka. Det dimper ner tuffa besked i slutet av veckan, och du kan behöva se över en resa eller ett stort projekt du sett fram emot att ägna dig åt, och behöva göra om alla planerna helt. Segt, segt, segt – men om du öppnar upp för hjälp så finns det vänner som har din rygg och genast ställer upp. Om de inte kan rädda dagen, så kan de åtminstone ta hand om dig när du behöver klaga och gnälla, och ge bästa sortens tröst – förståelse och vänskap.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna påJ Dilla feat. Common & D’Angelo – So Far To Go
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Redo för att verkligen sätta igång med romantiken, kära Vattuman? Har våren satt fart på känslorna, flirtarna och suget efter nya sötnosar? Den här veckan levererar en hel del av denna vara, och om du är en Vattuman som redan har en sötnos så kan ni två få en nykick av kärlek. Hur mysigt som helst, inte minst om ni får göra saker tillsammans som ni inte gjort på länge. En återupptagen vänskap kan också sätta guldkant på tillvaron nu. Se bara upp för att mixa och matcha dina planer så att en vän inte känner sig prioriterad nog. Någon i din omgivning verkar ha väldigt lätt att känna sig förbisedd nu. Helgen kan ge dig en hel del att fundera på när det kommer till jobb, och även om du inte aktivt jobbar så går tankarna på ett gammal projekt eller dröm igång och du tar några viktiga beslut som du tidigare kan ha gett upp utan att egentligen motivera för dig själv varför.

Mest romantiska dagar: 23, 24, 25, 27 & 28 maj
Lyssna på: SPZRKT – Blind Man
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du får lite välförtjänt hemmatid denna vecka, kära Fisk, och kanske hinner du mysa till det med familjen eller ett syskon du inte sett på länge. Om du jobbat över mycket och slitit hårt, så är det inte mer än rätt att du kräver lite ledigt nu, och en chef eller lärare kan överraska med att erbjuda det innan du själv hinner fråga. Om det pågår förhandlingar om semesterperioder är det viktigt att du sätter ned foten nu och säger hur du vill ha det. Jobbet kan dock i slutet av veckan krocka med en inplanerad dejt, och bitterheten skruvas lätt upp på max. Kanske är det din sötnos jobb som stjäl er tid tillsammans – låt det i så fall inte gå ut över hen. Beklaga dig, och sök sedan genast rätt på saker, aktiviteter eller vänner, som får dig på bättre humör igen. Trygga upplevelser som vanligtvis gör dig glad är din bästa metod.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 27 & 29 maj
Lyssna på: Mykki Blanco feat. Woodkid – High School Never Ends
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Scorpios guide till New York

maj 21, 2016 10 kommentarer
Horoskop / New York

HoroskopHoroskopHoroskop

Alla foton: jag & bästa Olof Grind

Darlings. De flesta av er vet att er Scorpio lärde sig allt hon kan om astrologi i New York, eller kanske snarare Brooklyn. Till och från bodde jag i storstan från 2010, på heltid mer eller mindre sen tidiga 2013, innan jag under sommaren 2015 flyttade hem igen. Vissa bara WHYYY men för mig var det ett självklart val. Längtan efter familj sprang ikapp med längtan efter lugn, tystnad, saker som fungerar (typ värme, duschar, kylskåp) och dollarn som blev hög som freedom tower på bara tre månader. New York är en välkänd stad för svenskar, jag hörde svenska på gatorna typ varje dag, och det är knappast som det det behövs fler guider till var du ska köpa bästa doughnuten (i Brooklyn är det på Dough), var du kan spela riktig retro-bowling (The Gutter!) eller äta Thailändskt som att du vore i Thailand (Pok Pok!). Allt det där finns garanterat därute i guiderna. Men jag guidar ju på annat sätt. Min guide till New York är därför mer själsligt orienterad, och visar ett New York, eller ja Brooklyn då, som kanske inte är bara fart och fläkt och kulinariska upplevelser. Och framför allt – promenaderna.

Horoskop HoroskopHoroskop

Att promenera är kanske det bästa som finns, och en av de vackraste promenaderna jag vet i New York, förutom att vandra genom hela Manhattan i skymningen, är på Greenwood kyrkogården. Ett lummigt landskap, där ett stort gäng vilda papegojor bosatt sig (helt sant), något som närmast liknar en amerikansk version av ett fejkat mytologiskt Grekland med en otrolig utsikt över Manhattan. Den här promenaden ger lugnet tillbaka.

HoroskopHoroskopHoroskop

Att bara promenera runt är det som gör Manhattan värt ett besök. Själv föredrar jag att shoppa utan en miljard människor runt omkring mig, och när dagarna blev ensamma i storstan (tro mig, de blir väldigt ensamma, det är väldigt sällan folk på riktigt har tid att ses i den här stan) så bara gick jag. Kanske börjar en långt upp och går genom central park, köper kaffe på vägen, stannar någonstans och får naglarna fixade (och dricksar ordentligt), köper en ny kaffe, vandrar vidare. Att gå ensam i New York kändes för mig ibland som att gå mitt i världens hjärta. Jätteklyschigt, och inte sant, men en väldigt speciell känsla. Att kolla in arkitekturen (gå över Brooklyn Bridge och stirra på 8 Spruce Street var en av mina favoriter) och kanske smita in på ett av alla fantastiska museum (Metropolitan är ett måste) är det bästa en kan göra i denna stad. Så, viktigt, skippa shoppingen och låt fötterna leda dig. Det spelar egentligen inte så stor roll vart du tar sikte i New York, du kommer hela tiden hamna på en plats där något förvånar dig. Och sist men inte minst – gå själv om du kan eller vill. Att uppleva en ensamvandring i New York är väldigt speciellt, och aldrig tråkigt.

HoroskopHoroskopHoroskop

Brooklyn är där delar av mitt hjärta fortfarande bor på något sätt. En stadsdel där jag alltid kände mig hemma, och alltid kände mig som att jag trängde mig på. Förutom att segregationen och gentrifieringen verkligen sög musten ur mig (jag bodde bland annat i Bed-Stuy, ett område som alltmer förvandlas till ett vitt medelklass-område och därmed pushar ut invånare som bott där hela sina liv för att rikare människor vill åt de fina stenhusen) och kanske i slutändan fick mig att lämna stan, så är Brooklyn verkligen allt det som en vill ha när en bor i en storstad. Fina gator med träd och fantastiska hus, blandat med smuts, goda drinkar, alla världens billiga tacos och dumplings, och inte minst allt det som hundratusentals kreativa kids som flyttat dit och försöker slå igenom skapar. Dålig konst, fantastiska shower, konstiga butiker och udda människor. Att bara sitta på en parkbänk i valfri stadsdel kan räcka som underhållning för en hel dag. Åk till Williamsburg för att verkligen se hipsters, åk till Bushwick för att uppleva kampen och försöken till gemenskap mellan unga nyinflyttade konstnärer och de som byggt ett samhälle i ett industriområde, åk till Park Slope för familjeidyllen, och åk till Lefferts Garden för karibiska matupplevelser. Och fortsätt promenera, prata med lustiga, trevliga och oväntade främlingar. I Brooklyn kan du småprata med de flesta, och få allt från skrik, skratt och kärlek tillbaka.

HoroskopHoroskopHoroskop

Lite mer astrologi-baserat är det att åka till Courtelyou i Ditmas Park i södra Brooklyn. Förutom att det är en mysig stadsdel med rader av mansions (plötsligt går du runt i en villastad? Men det ligger stora industribyggnader ett stenkast bort?) så kan en här varje månad gå på horoskop-fester på Sycamore, en blomsterbutik som på kvällen förvandlas till bar, där det en gång i månaden firas ett stjärntecken, eller gå på konsert på fantastiskt spektakulära men halvgömda Kings Theatre. Ett annat tips är Maha Rose i Greenpoint, ett område jag skrivit om förut, där man kan gå på allt från månadshoroskopsläsningar och ta en kurs i tie-dye, till att få akupunktur eller kanske cleansa sin aura? Och mysiga stenar har jag köpt på en liten butik i Chinatown, Sun Wind, med mottot ”Accessorize your Spirit”. Damen som driver denna butik är kanske den sötaste jag träffat. Missa inte chansen att verkligen snacka loss med henne. För en ordentlig genomarbetning av kroppen så är det bästa fyndet Sunshine Best Body Works. Ingen lyx, men du får din kropp tillbaka. Stenarna! Be alltid om stenarna.

Jag blir helt sentimental av att skriva om den här stan som en gång var mitt hem, och ni får mer än gärna ställa frågor! Jag vet att ni är många som åker dit, och om ni vill ha tips på barer, restauranger och annat spännande som Scorpio gillade allra bäst så är det bara att fråga fritt. Men nyckeln till en stad som denna är också att låta den visa sig. Det största misstaget jag tror folk gör, och som är svårt att låta bli, är att sugas in i hetsen att se och uppleva allt. Believe me, det är omöjligt. Det finns tusen små hörn och gator av områden jag bott i som jag aldrig sett, och som säkert är värda att se. Kanske kan ni se dem åt mig. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Så Funkar Astrologi
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Mer om ditt Måntecken
Mer om din Ascendent
Mer om din Midheaven
Allt om ditt stjärntecken
Månadens Kärlekshoroskop
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings