Astrobloggen

Dagens Horoskop: 2 april

Horoskop

Darlings, darlings, darlings. Gått på några aprilskämt? Själv försökte jag inte ens dra några, även om friluftskollektionen för katter fick mig att fnissa. Ännu viktigare fråga: har ni läst kärlekshoroskop för april än? Nöjda? Idag är annars en härlig dag. Två saker gör mig väldigt positiv till att idag kan bli bra, eller egentligen tre. För det första så för Saturnus i Skytten och Merkurius i Väduren ett givande samtal, och kan leverera goda besked som ni väntat på ett bra tag nu (kolla tillbaka till slutet av februari ungefär). För det andra så är solen och Jupiter på gott humör tillsammans, gör stora planer och fnittrar ihop. När solen och Jupiter flirtar med varandra såhär så känns allt lättare, vi behöver inte kämpa för saker utan de faller på plats utan ansträngning. Att Saturnus samtidigt är på gott humör med Merkurius betyder i sammanhanget inte lite. Månen är kvar i Jungfrun, vilket för mig till den tredje positiva saken. Månförmörkelsen i Vågen är på väg in, lördag klockan 14.00 kan ni skriva upp i kalendern, och även om månförmörkelser är svåra att avgöra om de är enbart positiva eller negativa, så är det verkligen ingen dålig sak att de övriga planeterna är på så gott humör redan nu. Det pleasar troligen även månen.

Idag är med andra ord en bra dag att be om saker som andra skulle kunna uppskatta som för mycket, men som de på en glad dag som denna med glädje hjälper till med, men också för flirt, utbjudningar och utmanande blickar. Flirtandet går stark nu, speciellt för eldtecken som är mer på än vanligt. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: April
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera
Föregående artikel Kärlekshoroskop…

Kärlekshoroskop 2015: April

Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
April blir en otroligt spännande kärleksmånad för dig, kära Vädur, där början av månaden kommer avslöja mycket om vad som väntar dig. Även om din egen passion lägger sig en aning, och din känslor är lite mindre all-over-the-place så går flirtandet eller pirret i magen varmt. Ringa dock in 4 april, då vi har en månförmörkelse/fullmåne i Vågen, vilket kommer avslöja mycket om en relation. Det kan vara allt från att en trasig relation äntligen är över, till att du och en flirt äntligen får ihop det, eller kanske att du och din partner bestämmer er för att bli än mer seriösa. Men det kommer en till stor dag. Den 8e april börjar Jupiter, som gått i retrograd sedan början av december och saktat ner farten i ditt kärleksliv, att röra om i alla dina känslor och relationer, och en våg av nyförälskelse kommer över dig. Överlag är den här månaden fylld av överraskningar, oväntade känslor och romanser, och är en av dina mest intensiva, givande och roligaste kärleksperioder under 2014. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015
Vädurens Sexhoroskop 2015
Så passar Väduren ihop med…
Vädurens Sexastro

 

Oxen
21 april – 21 maj
Romantik har kraften att förändra dig inifrån, kära Oxe, och dessutom få dig att öppna upp, visa mer av vem du är och våga dela med dig av dina känslor. Under april är din attraktionskraft hög, och du kan räkna med att dra åt dig blickar och uppmärksamhet, och kanske till och med att bli utbjuden både en eller två gånger. Det är flera som har små crusher på dig. Du spelar gärna med, men ditt fokus handlar mer om ditt personliga välmående. Du är inte redo att riskera något om du inte får tydliga bevis på att andras känslor är äkta. Den som får ditt hjärta nu är den som kan visa att de vill dela och hjälpa dig i din vardag, och kan hantera när du även är på ditt suraste, gnälligaste och allra sämsta humör. Bara det bästa är nog nu. Om du inte kan få det, tackar du i och för sig inte nej till en stunds nackmassage – du är ju trots allt Oxe, och utan beröring blir livet snabbt trist för dig. Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2015
Oxens Sexhoroskop 2015
Så passar Oxen ihop med…
Oxens Sexastro

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
April blir intensiv för dig vad gäller kärlek, kära Tvilling, och det börjar så fort månaden börjar. Månförmörkelsen i Vågen 4 april sätter en relation på prov, och utmanar både den och dig. Är du redo att ge allt du har för någon annan – och har ni två tillsammans det som krävs? Det låter läskigt, men planeterna är på din sida, så du kan med trygghet förhålla dig optimistisk. Var också beredd på oväntade nyheter och kontakt från någon du inte väntat att höra av runt den 8 april. Kanske är det våren, men du är också på ditt allra flirtigaste humör nu. Någon på bussen, kassörskan i butiken, till och med en kompis kompis – det flirtas ohämmat från din sida. Du dras väldigt lätt till just kompisars kompisar nu, och ännu hellre om de är kreativa tänkar-typer. I slutet av månaden kan en romans dyka upp i samband med en väns fest, den vill du inte missa. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015
Tvillingarnas Sexhoroskop 2015
Så passar Tvillingarna ihop med…
Tvillingarnas Sexastro

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Kärlek står inte högst på ditt schema under april, kära Kräfta, men det kommer några höjdpunkter där passionen landar någonstans mellan vänskap och partnerskap. Det verkar som att många Kräftor antingen känner att deras partner också är deras bästa vän, vilket såklart är höjden av mys, eller börjar få känslor för någon som hittills varit en vän. En stor förändring i ditt hem kan också påverka en relation – kanske är det sambo-dags, eller varför inte bo själv dags så att du får lättare att bjuda hem en sötnos eller två. En annan möjlighet för att öka romantiken för dig i april är att resa. Kräftor som befinner sig långt från sitt hem har stor chans att träffa någon ny eller fördjupa en relation nu. Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2015
Kräftans Sexhoroskop 2015
Så passar Kräftan ihop med…
Kräftans Sexastro

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Om det känts segt hittills under året, kära Lejon, och du verkligen är taggad på att få bli löjligt kär eller i alla fall känna behovet av att flirta igen så kommer april inte att göra dig besviken. Du tar rejäl sats och startar månaden med en charmoffensiv som gör det tydligt för varje flirt att du är game, och har dessutom lätt för att få som du vill nu. Många Lejon flirtar loss med någon som bara varit en vän hittills, och om inte det lockar så kan en resa i slutet av april skapa massa härlig romantisk fart. Du dras till personer som får dig att skratta och tänka i nya banor nu, och som gör det lättare att gå till jobbet eller skolan med ett leende på läpparna. Grattis till april, nu får kärlekslivet äntligen fart igen. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2015
Lejonets Sexhoroskop 2015
Så passar Lejonet ihop med…
Lejonets Sexastro

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
April har faktiskt mer att bjuda på än du kan ana, kära Jungfru, och jag ser fram emot den här månaden för dig! För Jungfruar som längtar efter kärlek kommer en hel del gyllene flirtchanser, speciellt i slutet av april, och för Jungfruar som ser fram emot mys med sin partner är det högsta vinsten också. I mitten av månaden är det som att ni två är nykära och får en nytändning från ingenstans. Du är också mer öppen nu, vågar berätta om dina känslor och får inre drömmar uppfyllda. Resor är också en bra idé för dig nu, och ju längre du reser, desto mer romantiskt. Dina känslor och din längtan är lite överallt nu, så för Jungfruar som dejtat runt kan det lätt bli lite förvirring med vem du gillar mest… Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015
Jungfruns Sexhoroskop 2015
Så passar Jungfrun ihop med…
Jungfruns Sexastro

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Okej, kära Våg, nu blir det åka av. April börjar med dunder och brak för dig, och det blir genast en hel del att ordna med. En cirkel sluts för dig, och om jag känner Vågen rätt så betyder det för många att en relation står i fokus. Om den tar slut och äntligen är helt över, eller om det är en flirt som börjar röra sig i en mer seriös riktning vet du bäst själv, men planeterna verkar vilja att du ska känna dig uppfylld och förverkligad. Ett socialt uppsving ger dig också många romantiska chanser denna månad. Plötsligt är du ute och träffar folk mest hela tiden, vilket är en härlig nyhet för den Våg som längtat efter nya människor att byta blickar med. I slutet av månaden kommer en stor chans att träffa någon som kan bli något mer än bara en vän. Tacka ja till all inbjudningar nu. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2015
Vågens Sexhoroskop 2015
Så passar Vågen ihop med…
Vågens Sexastro

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
I början av månaden pågår den allra största aktiviteten inombords för dig, kära Skorpion. Du har nyligen gått igenom en större inre förändring, och den håller precis på att nå sitt avslutande skede innan du kan lägga det helt bakom dig. Det här gör dig kanske inte så öppen för flirt och nya relationer, utan snarare benägen att just lägga gamla relationer bakom dig. När du är över det här lilla krönet vaknar din åtrå och passion mer allvarligt. Många Skorpioner fokuserar på det fysiska nu, och lägger känslorna lite åt sidan. Se upp så du inte sårar någon, men njut av tillfälliga romanser och av att få förföra andra. Du vet exakt hur du ska väcka någons intresse nu.  Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015
Skorpionens Sexhoroskop 2015
Så passar Skorpionen ihop med…
Skorpionens Sexastro

 

Skytten
22 november – 21 december
April har en chans för alla. Om du har en crush på någon som hittills mest varit en vän så är planeterna på din sida, kära Skytt, och tidigt i april är det dags för dig att visa ditt intresse. Om du å andra sidan snarare letar efter någon att ens bli intresserad av kommer både början och slutet av april att bjuda på lysande chanser. Skyttar i relationer får fler fjärilar i magen än vanligt en bit in i april, och många verkar vara mer än sugna på att tillsammans med sin partner, eller jakt på något mer, slå slag i resdrömmarna och börja packa. De romantiska chanserna finns lite överallt runt dig just nu, och din längtan är stark. Men du behöver inte se dig om länge för att hitta romantik i april. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2015
Skyttens Sexhoroskop 2015
Så passar Skytten ihop med…
Skyttens Sexastro

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det är inget fel på din lust under april, kära Stenbock. Nej, du är helt klart väldigt sugen på att vara nära den du tycker om, och är inte rädd för att försöka komma nära heller. Speciellt början av april är extra stark för detta. Men rent emotionellt kan april sedan komma att eka lite tomt för dig. För mycket på jobbet och i hemmet gör det svårt att leta efter kärlek, så om den inte redan finns där i ditt liv så påminner april om något av ett romantiskt väntrum där alla andra verkar få gå före i kön. Jag vet, så tråkigt, men det finns de Stenbockar som har lite mer tur. En flirt på jobbet kan till exempel hetta till nu, eller Stenbockar som planerar att eller hoppas på att få flytta ihop med sin speciella någon nu får väldigt goda besked. Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015
Stenbockens Sexhoroskop 2015
Så passar Stenbocken ihop med…
Stenbockens Sexastro

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du har inte direkt gått runt och tänkt på kärlek under den senaste tiden, kära Vattuman, men plötsligt börjar intresset vakna. Någon som inte bor så nära hör av sig, kanske är på väg hem igen, och väcker känslorna till liv igen. En oväntad flirt kan dyka upp med ovanligt perfekt timing, och nästlar sig in i ditt hjärta bara därför. Och för Vattumän med en partner är det som att du plötsligt vaknar upp och är nykär igen, sjukanmäler dig och bara ligger hemma och pussar på din sötnos i flera dagar. Det är alltså en väldigt spännande och händelserik månad. Många Vattumän är lite extra svaga för pratglada och pålästa personer nu, och blir lite extra kära om sötnosen kommer bra överens med dina vänner. April blir absolut en romantisk höjdarmånad för dig. Störst romantisk potential har 2-9, 18 & 26 april.

Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015
Vattumannens Sexhoroskop 2015
Så passar Vattumannen ihop med…
Vattumannens Sexastro

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
April blir flirtigt och mysigt, kära Fisk, med fokus på att få njuta av någons sällskap. Du är trött på att jaga eller springa andras ärenden, och lutar dig tillbaka nu, scrollar bland meddelandena och väljer själv vad och vem och när saker och ting ska bli av. Du har råd att vara kräsen i kärlek nu. För Fiskar som är i en relation blir det en intressant månad rent sexuellt, där något händer mellan er som ingen av er räknade med. En hemlig önskan dyker upp, något ni kanske båda längtat efter och känt av. I övrigt flirtar du bara precis så mycket du orkar nu, och låter inte ens fantasierna springa iväg för långt. Andra måste bevisa att de verkligen menar vad de säger innan du nappar nu. Störst romantisk potential har 12, 20-22 & 29 april.

Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015
Fiskarna Sexhoroskop 2015
Så passar Fiskarna ihop med…
Fiskarnas Sexastro

 

Fler kärleksastron från Scorpio Rising:
Alla teckens kärleksastron – så bra passar de olika tecknen ihop
Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro
Flirtguide – Så vet du om din flirt vill mer!
Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!
Dejtingastro – hur dejtar de olika tecknen?
Så beter sig stjärntecknen när de är kära!
Astroguide: Så uppvaktar stjärntecknen sin sötnos
Passar era tecken ihop? Lathundsguiden berättar what’s hot and what’s not!
Träffa ett tecken? Här hänger stjärntecknen!

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 1 april

Horoskop

April, april! Blivit lurade än? Änte härligt att vi har en ny månad? Jag är väldigt peppad på april, och ni kommer säkert se varför när Kärlekshoroskopet kommer upp om en liten stund. Månen står i Jungfrun idag och vi ägnar oss åt detaljer. Lusläser mail innan vi skickar dem, funderar över vilka strumpor som passar bäst till outfiten och ser till att gå till kaffestället samtidigt som vi vet att den där sötnosen brukar köpa sin dagliga kaffe. I övrigt är det en lugn dag, med en otroligt spännande dag runt knuten. Imorgon kommer bli busy, busy, busy för de allra flesta, så det är ingen dum idé att vi får tid att organisera oss idag. Hur mår ni förresten? Peppade på månförmörkelsen i Vågen på lördag?

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: April
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Kärlekshoroskop…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 31 mars

Horoskop

Darlings! Ny vecka! Hur känns den? Den är ganska dramatisk, då vi på lördag har en månförmörkelse/fullmåne i Vågen, vilket innebär en rad nya, drastiska förändringar. Vi närmar oss också april, och självklart kommer ett kärlekshoroskop för månaden upp inom kort.  Vad känner ni, lite peppade på en ny månad? Jag har kollat runt lite och det verkar som att mars knappt har fått ett godkänt, även om det varit snäppet bättre än februari. Vad säger ni? Känner ni att mars varit generösare, roligare, flirtigare?

Idag går den andra sortens Mars, det vill säga planeten, in i Oxen. Det är en ganska prövande position för planeten, där det kan kännas lite som en dragkamp mellan att få saker gjorda – för att kunna få en härlig belöning. Så med Mars i Oxen är det inte alls fel att tänka på saker i ett slags belöningssystem. En läxa = ett avsnitt av favoritserien, eller göra disken = tio minuters sovmorgon. För när vi väl gör saker får vi dem gjorda snabbt, det ser Mars i Oxen till. Månen står i Lejonet idag och gör att vi känner oss frispråkiga och öppna, men vi är också lite extra svaga för all sorts lyx just nu. Ett gott glas vin till maten eller ett besök hos valfri massör/frisör eller vad man nu har för favoritlyx känns som ett måste idag. Xoxo

Mer av Scorpio Rising:
Kärlekshoroskop 2015: Mars
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Veckans Horoskop…

Veckans Horoskop 30 mars - 5 april

Väduren
21 mars – 20 april
En överlag mysig vecka, kära Vädur, ger dig bra fart på jobbet, goda nyheter på bankkontot och en flirt som hettas upp. Använd den här veckan för att få saker gjorda, och det så långt före helgen som möjligt. Veckans stora utmaning kommer nämligen på lördagen, men många Vädurar kommer säkert känna av det före dess. Månförmörkelsen i Vågen påverkar en nära relation du har. Fullmånen innebär ofta att saker går mot ett slags avslut, och en relation står inför en stor förändring för dig. Kanske avslutar du ett samarbete med någon, eller förändrar formen för en relation. Det verkar som att du står för att pusha denna relationen mot en ny fas, och för din egen skull. Det kan bli tufft, men är nyttigt på alla sätt.

Mest romantiska dagar: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: INOJ – Love You Down
Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du har mycket att göra nu, kära Oxe, och även om veckan börjar med att du hellre dagdrömmer och planerar för en avlägsen framtid så kommer du garanterat få mycket gjort – troligen bra mycket mer än du tror. En bit in i veckan är det du som tar beslut och styr upp saker. Allt från resor, vårstädning och din ekonomi får sig en omgång. Något stort ligger i luften och är på väg att förändra din vardag, och du kommer in i andra andningen för ett projekt som ska avslutas. Många Oxar når ett efterlängtat mål nu, och lämnar med en stor lättnadens suck in ett avslutat uppdrag denna vecka. Men se till att hinna med lite romantik nu – andra dras till dig och deras intresse ger dig en härlig boost.

Mest romantiska dag: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Aaliyah – It’s Whatever
Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du är som stressad över ingenting speciellt denna vecka, kära Tvilling, och det är svårt för dig att sätta fingret på vad som pågår. Ställ inte för höga krav på dig själv nu, utan håll dig till att göra så gott du kan. Det är en dålig idé att pusha dig själv nu, och du mår bättre om du hinner ta några extra powernaps istället för att stressa runt. Om det är någon dag som du ska hitta på något roligt för dig själv är det torsdag som gäller – träffa någon du saknat hela veckan. Helgen blir avslöjande när en romans tar en plötslig vändning och saker faller på plats. En vän hjälper dig att se saker ur rätt perspektiv. Om du blir inbjuden på en fest under lördagen – gå! Chansen att du får närmare kontakt med någon som kommer betyda mycket för dig är stor.

Mest romantiska dagar: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: Ginuwine – So Anxious
Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det blir en social vecka för dig, kära Kräfta, där saker på jobbet äntligen lugnar ner sig och du kan fokusera på lite mer lustfyllda saker. För Kräftor som längtar efter ett lönelyft, eller tycker att det är dags att få erkännande för något du åstadkommit på jobbet, är torsdagen en bra dag för att lobba för dig själv. Men veckans stora skräll kommer framåt helgen, när du börjar ana en stor förändring vad gäller ditt boende. Är det dags att flytta ut, flytta ihop eller byta stad, kanske land? Saker rör sig snabbt nu.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Jamie xx feat. Romy Madley Croft – Loud Places
Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Farten går upp på jobbet denna vecka, kära Lejon, och du får saker gjorda som aldrig förr. Det skulle inte förvåna mig om ett par Lejon får en chefsposition eller nytt ansvarsområde innan veckan är slut, för du imponerar nu. Även studerande Lejon glänser och visar upp initiativ som blir uppmärksammade. Ett viktigt möte, intervju eller prov på torsdagen ser ut att gå väldigt bra – eller varför inte en dejt? En resa till helgen överraskar på alla sätt, speciellt om ett syskon är inblandat. Det blir en magisk helg där något du hoppats på för dig själv äntligen blir av. En flirt kan inledas, ett kontrakt skrivas på och världen kan se helt annorlunda ut för dig när helgen är slut.

Mest romantiska dag: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: Kali Uchis – Call Me
Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Veckan börjar romantiskt, kära Jungfru, och du dagdrömmer gärna lite extra om en lång resa ihop med den du tycker om. Kontakt med någon som bor långt borta peppar dig och eldar på fantasierna. Den pluggande Jungfrun har inga problem att hänga med i skolan under veckan, och tycks kunna sträckläsa kurslitteraturen som om det vore ingenting. Kontakt med din familj blir viktigt för dig nu, och du kan prata ut med en förälder och be om hjälp om du behöver. Din ekonomi står inför en stor förändring, och framåt helgen får du veta mer om hur. Längtar du efter lönelyft eller ett helt nytt jobb? Det kan bli dags nu.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Mariah Carey – Fantasy
Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du står i rampljuset denna vecka, kära Våg, men en sak i taget. Först ska du få goda nyheter vad gäller ditt boende, dina besparingar och sparkontot tackar och tar emot. En förälder hjälper till om du behöver det. Senare i veckan ljusnar det för en flirt, och du får också tid att socialisera med någon du inte träffat på ett tag. Så framåt helgen är det allt ljus på dig, när månförmörkelsen inträffar i Vågen. Du uppnår något du länge längtat efter att få förverkliga, och får njuta av andras grattis, kramar och ett massiv av kärlek. En dröm förverkligas.

Mest romantiska dagar: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: Sabina Ddumba – Effortless
Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du hänger gärna ihop med en speciell person denna vecka, kära Skorpion. Romans, bara vänskap eller båda växer mellan er så ni nästan sitter ihop. Det är också en bra förhandlingsvecka, med möjligheter till ökad lön, roliga uppgifter på jobbet eller någon slags förmån – kanske dags att använda jobbets gym eller liknande? Men planera in en väldigt, väldigt lugn helg. Månförmörkelsen i Vågen kommer kräva ditt totala fokus på dig själv. Det blir en helg för dagboksskrivande, reflekterande, meditation eller bokläsande. En hel del inre helande kommer ske nu.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Don McLean – Castles In The Air
Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
Veckan börjar med tema ekonomi, kära Skytt, och det är bra läge att lägga undan en del av fickpengarna till framtida planer. Torsdagen blir veckans mest aktiva dag vad gäller kärlek och romantik, och ett spännande samtal mellan dig och en flirt eller partner visar en rad möjligheter för er båda. Helgen blir ett firande på alla sätt, kanske rent fysiskt i form av årets roligaste fest, men kanske också mer privat för dig, när du äntligen får träffa en vän du saknat länge och längtat efter på alla sätt. Äntligen är ni återförenade.

Mest romantiska dagar: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: Chairlift – Take It Out On Me
Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det blir en pirrig vecka, kära Stenbock, där en romans hettar till och för många Stenbockar tar ett ytterligare steg. Många blir fysiska med en flirt. Om du behöver hjälp med pengar är det läge att be en förälder om hjälp nu. Men troligtvis jobbar du hårt denna vecka, antingen i jakt på ett jobb eller för att avsluta ett stort projekt, en tenta eller uppsats. Du ger allt på slutspurten och kan räkna med att lämna in allt i tid, och fira stort till helgen.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Banjee Report – Juliana
Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du har hemmamys-vecka, kära Vattuman, men bara halva veckan. Du vill gärna umgås och allt sånt där, men andra får komma till dig nu. Många Vattumän skriver en tenta eller jobbar med en uppgift hemifrån som med buller och bång blir klar framåt helgen. Men många Vattumän reser också nu, och i det fallet är det en intensiv hemlängtan som styr. Och hem kommer du! En lång resa går mot sitt slut i helgen, och du får träffa alla dem du längtat efter. Hög mysfaktor.

Mest romantiska dagar: 30 mars, 2 & 4 april
Lyssna på: Minnie Riperton – Every Time He Comes Around
Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du är sugen på att få in lite nytt blod i ditt liv, kära Fisk, och minglar runt lite extra nu. Nya vänskaper, kontakter i telefonboken och fika med någon du är lite extra nyfiken på fyller din vecka. Men det pågår också en hel del funderingar kring ekonomi för dig, och framåt helgen visar det sig att du kan lägga undan den där summan pengar, att du kan göra en investering du hoppats på eller betala av en trist skuld. Stort grattis. Sparkontot mår bra nu.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 mars, 1 april
Lyssna på: Rihanna – BBHMM
Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 7 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Måntecken: Skorp…

Måntecken: Skorpionen

Skorpionen, Måntecken

Högst upp på Skorpion-månens önskelista står emotionell trygghet. Dessa personer är inte lika imponerade av materiella ting utan utvärderar alltid andra utifrån hur pålitliga, omtänksamma och lojala de kan tänkas vara. Stöpta i alla möjliga former och med olika soltecken, så finns det något som inte går att missa och som är direkt igenkännbart hos Skorpion-månen. Deras intensitet och distinkta grävande i känslor avslöjar dem ofta. Inte sällan känns det som att man pratar med någon som ser rakt igenom en när man umgås med en Skorpion-måne, som verkar veta allt om vad man känner och vilka yttre fasader man visar upp för omvärlden. Vissa finner detta obehagligt och skrämmande, medan andra älskar det och dras till det intensivt.

Gemensamt för alla med denna månposition är deras kärlek för dramatik. De ”älskar” när livet är omstörtande och omskakande och drar sig inte för att kasta sig huvudstupa in i sina, och andras, känslor. Det här kan också verka skrämmande för andra, men anledningen är enkel. Skorpion-månen har ett behov av ständig förändring och transformation, och när starka känslor dyker upp ser de genast en öppning till något nytt, att omvandla dessa till något annat och att hitta nya öppningar eller dimensioner i livet. Deras behov av dramatik gör dock inte att de söker sig till äventyr, utan snarare att de hittar drama där de befinner sig. Har de slut på mjölk hemma? Kanske är det ett tecken på att de ska bli veganer! Och så är karusellen igång.

Skorpion-månen testar hela tiden sin egen styrka, för många rent fysiskt, men framförallt hos sina egna känslor. När de är kära vill de göra sitt yttersta för att uttrycka sin kärlek, och är de ledsna ger de sig inte förrän de gråtit ut sista droppen. Ju yngre de är, desto mer dramatiska utåt, men med åldern kommer (allt som oftast) en mognad, självkännedom och acceptans hos dem som gör att de mer utåtagerande beteenden lägger sig, och att de mer på ett inre plan fortsätter sin evigt pågående emotionella utveckling.

När Skorpion-månen gör något, gör de det fullt ut. Det är allt eller inget som gäller. Eftersom de är rädda för svek, och ofta har som sin absoluta mardröm att bli besvikna, så söker de ständigt bevis på omtanke och kärlek från sin omgivning. Ja, de testar inte bara sig själva, utan även andra. Det är inte alltid som Skorpion-månen är medveten om hur hen testar sin omgivning, och kan upplevas som omöjlig och ibland egoistisk. Deras intuition spelar dem egentligen ett spratt, där varje tveksamhet inför en annan person får dem att peta lite extra i vad som skulle kunna vara fel. När de väl fått sitt bevis på att någon menar allvar, så glömmer de det å andra sidan aldrig. En mer skyddande partner än en Skorpion-måne får man leta efter.

Starka, oförklarligt medvetna om allt som pågår runt dem, orädda och ärliga, är det svårt att chocka en Skorpion-måne. Många vill istället instinktivt vara nära dem och få deras stöd, medan de rentav skrämmer vissa. Deras skarpa sinne och förståelse för hur andra fungerar gör dem till intressanta vänner, och deras otroliga förmåga till intimitet och ärlighet gör dem till eftertraktade partners. Många dras också till dem för att testa sin egen emotionella styrka, och för att få hjälp att förändra känslor eller beteenden med hjälp av deras intuition och förmåga till att hitta det dolda. Denna mystiska måne är zodiakens psykolog, och emotionella vapendragare. Ditt måntecken kan du ta reda på här.

Fler måntecken:
VädurenOxenTvillingarna,
KräftanLejonetJungfrun,
VågenSkorpionen, Skytten,
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Så Funkar Astrologi
Alla Ascendentastron
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Veckans Horoskop…
Föregående artikel Helgastro: 27 ma…