Astrobloggen

Helgastro 19 december - 21 december

Horoskop

Veckan har varit skakig för alla tecken, och därför är det skönt att helgen kommer med bara positiva vibes och en dunderfin nymåne i Stenbocken. Läs mer nedan! Xoxo

Väduren känner sig äntligen som sig själv, och trots att något inträffat på ditt jobb eller i dina framtidsplaner så har du plötsligt ett överskott av energi igen. Du är redo att utmana en chef, påbörja en helt ny livsbana eller förverkliga något som andra sagt åt dig att du inte klarar. Du tar saker i dina egna händer nu, och en vän visar sig vara ett ovärderligt stöd.

Oxen har känt sig stressad och spänd hela veckan och oroat sig inför en skoluppgift eller en resa, men nu får du information som hjälper dig att släppa all oro och istället gå all-in för att ordna saker. En vän är på din sida och hjälper dig känna att livet är roligt igen, och kanske hinner du till och med flirta med en eller två sötnosar.

Tvillingarna får genom en vän ny inspiration och hopp om att livet bara kan bli bättre, och kan dessutom sluta oroa sig över pengar för en stund. En vänskap som krånglat eller försvunnit under en tid får ny energi och blomstrar som aldrig förr. En resa tillsammans med denna vän blir extra lyckad nu.

Kräftan har oroat sig över en relation den senaste tiden, och funderat en hel del kring hur du kan kombinera ditt hektiska arbetsschema med denna relation. Den kan vara romantisk, eller kanske är ni kollegor. Helgen hjälper er båda att omformulera saker och ni känner att i får en nystart, och kanske får du dessutom en jobbsituation som du trivs bättre med.

Lejonet har varit på dåligt humör sedan i måndags, men med en stor dos beröm för något du nyligen klarat av, och med eventuella resplaner i horisonten, är du plötsligt på strålande humör igen. En nära relation blir snabbt mycket bättre av ditt goda humör, och det kan till och med bli en romantisk helg för det Lejon som är på flirtigt humör. 

Jungfrun har haft en riktig hjärtekrossar-vecka, där allt känns grått och sorgligt. Men så plötsligt är det som att du och en sötnos hittar tillbaka till varandra, eller så träffar du en ny gullig person att mysa med, och saker är bättre än någonsin. Om du inte är upptagen med att bara flirta nu så kan du dessutom få en uppgift som legat och väntat på dig gjord.

Vågen har funderat mycket kring en relation i kombination med en boendesituation nu, och det har sett omöjligt ut. Men så kommer helgen och nymånen i Stenbocken öppnar för en lösning som blir bättre än du hoppats på. Relationen mår också bättre av det här. Det ligger en mysig och romantisk stämning över helgen.  

Skorpionen är sprallig hela helgen, efter att ha haft en ganska introvert och ensam vecka. Redo att resa runt, träffa folk och vara lite extra hälsosam gör att du troligen ger helgen högsta betyg. Ett meddelande från en crush eller partner som du inte träffat på länge gör dig varm i hjärtat nu. 

Skytten ger sig själ en high-five när det visar sig att det kommer ordna sig för dig ekonomiskt, en oro du burit på hela veckan. Men ännu roligare är att ditt kärleksliv får lite bättre fart nu, eller i alla fall inte blir lika oförutsägbart som det varit den senaste tiden. Du kan se fram emot en riktigt romantisk och flirtig helg.

Stenbocken har varit på sitt sämsta tänkbara humör hela veckan och inte alls fått saker gjorda. Men med en helg på hemmaplan, kanske lite kvalitetstid med din familj eller bara i soffan på egen hand, känner du dig genast på mycket bättre humör. Plötsligt är du helt sluta-deppa-börja-peppa och starta igång nya projekt och gör storslagna framtidsplaner. En boendesituation kan också få en oväntad lösning nu.

Vattumannen har hållit sig för sig själv mest hela veckan, men nu verkar du sugen på att träffa lite nya människor, kanske umgås med ett syskon eller varför inte ge dig ut och flirta en aning? En liten utflykt någonstans gör dig på riktigt gott humör. Kanske kan du hitta en sötnos på okänd ort…

Fiskarna har haft dålig stämning med en vän i veckan, och känner sig säkert både sårad och ledsen. Nu får ni chansen att prata ut, ställa saker till rätta och gå igenom vad som hände. Konflikten kan ha handlat om pengar, vilket ni lätt reder ut, men ni kan också prata om känslor och hur ni ser på er relation. Det verkar som att ni egentligen är mer överens än ni trott.

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

s

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 18 december

Dagens Horoskop

Livet fortsätter att handla om det som skakade om dig i början av veckan, och idag verkar du se på saker från ett helt nytt perspektiv. Du har bearbetat vad som hände, sett det ur varje möjlig vinkel, och nu börjar det hela landa och bli mer och mer logiskt även för dig. Andra kan uppleva att du borde fattat det hela mycket tidigare, men låt dig själv reda ut saker på egen hand. Du har också din egna inställning till detta problem, och innan veckan är slut kommer du låta andra veta hur du känner och tänker.

 

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Helgastro 19 dec…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 17 december

Dagens Horoskop

Efter en något ansträngande tisdag så får vi andra perspektiv idag, och är betydligt mer känslosamma, när månen går in i Skorpionen. Det som skakat om oss under veckans början landar nu lite mer hos oss, och vi börjar fundera mer på djupet vad det var som hände och hur vi tänker och känner kring det. Andra ser lätt att vi funderar på något, men vågar kanske inte fråga rakt ut. Tid på egen hand behövs idag.

 

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Julklappsguiden!

Julklappsguiden!

En favorit i repris: stjärntecknens önskelistor inför jul!

Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Väduren

Vad: träningskläder/skor, mortel, mixer, juicepress, mokabryggare
Varför: Väduren älskar presenter, så det spelar egentligen nästan ingen roll vad du köper till hen. Glädjen är enorm över en påse godis, en liten gullig tub handkräm eller en stekpanna. Men Väduren har också en lite hemligt praktisk ådra, en sida som går igång lite på förvaring, fixande och smarta lösningar, men som Väduren inte alltid själv är medveten om. Praktiska saker, som träningsutrustning och köksredskap är därför ovanligt uppskattade hos Väduren.

 

Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Oxen

Vad: kroppsvårdande produkter, parfym, choklad, vin
Varför: Oxen håller alltid hög standard och ska du köpa något till Oxen kan du lika gärna gå all in på en kvalitetspryl. Saker som kan förtäras är aldrig fel, men Oxen är också otroligt svag för dofter och saker som har med kroppen att göra. Att ge bort en massage är aldrig fel, eller kanske ett besök hos frisören, en manikyr… Eller helt enkelt en olja eller body scrub som hen kan njuta av själv.

 

Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Tvillingarna

Vad: faktaböcker, moleskine notebook, hörlurar, usb-minne
Varför: att plita ner idéer, läsa in sig på något nytt ämne, göra back-up eller fylla dötiden mellan tandborstningen och att ta på sig skorna med en podcast är typiskt Tvillingen. Alla dessa förslag har med någon form av kommunikation eller informations-intagande att göra, och även om Tvillingen själv inte inser värdet av din gåva kommer hen tacka dig om och om igen i efterhand.

 

Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Kräftan

Vad: solglasögon, drömdagbok, fortune cookies, prydnadssaker
Varför: Kräftan älskar detaljsaker. Solglasögon är en sådan sak som gör hen trygg – ett perfekt attribut för den ljusskygga och privata Kräftan. Kräftan tycker om små ting som skapar ordning och sammanhang, som de kan använda som små minnen att reflektera kring eller påminna sig själva om. Små, omtänksamma klappar med mycket baktanke och känsla, men mindre fokus funktion, går hem hos hen.

 

Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Lejonet

Vad: inramade foton, limited edition böcker med hens favoritförfattare, uppslagsverk, samlingsboxar
Varför: Kanske en av de svåraste tecknen att ge presenter, då Lejon tenderar att ta presenter lite personligare än andra. Vem ser du mig som egentligen? tänker Lejonet när de öppnar paketet och redan där är ju ribban ganska högt satt. Så tänk efter noga och ge absolut inte bort något som inte kan tolkas som i princip någon slags beröm. Ge inte heller bort något alltför intimt eller personligt om det skulle kunna tendera till att bli lite pinsamt. Ge bort saker Lejonet kan prata högt om med kollegorna på jobbet och du har lyckats med råge.

 

Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Jungfrun

Vad: vantar, underkläder, biljetter till konsert/bio/liknande, kamera
Varför: Jungfrun är överlag inte big on gifts, men blir glad för enkla, praktiska saker. Så det är bättre att köpa något enkel som har något lite extra, än att försöka överdriva och ge bort pråliga grejer. Att ge bort något som Jungfrun får uppleva tillsammans med dig är alltid en hit, och om hen har någon kreativ sida är det alltid en bra idé att tilltala och uppmuntra den. Om ni sen har ett långt bra samtal blir din Jungfru extra glad. Att få prata av sig är den verkliga gåvan för en Jungfru.

 

Vågen, Horoskop

Vågen

Vad: affischer, skönlitterära böcker, hudvårdande produkter, hårprodukter
Varför: Vågen älskar presenter för att presenter är ett av de få tillfällen då Vågen inte behöver ta ett beslut. Istället har någon annan tänkt ut något fint åt hen, och bara det är som en magkittlare för en Våg. Eftersom Vågen helst vill vara överallt samtidigt, mentalt, men inte kan det, så uppskattar hen gåvor som sätter guldkant på tillvaron och är lyx som hen själv inte unnar sig. Saker som Vågen helt enkelt kanske inte riktigt visste att hen längtade efter. Ett välgörande eller intellektuellt stimulerande syfte är heller aldrig fel.

 

Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Skorpionen

Vad: plånbok, klocka, fint te/kaffe, lyxiga strumpor
Varför: Det är egentligen oerhört lätt med gåvor till Skorpioner, fastän det kan verka svårt. Köp bara det bästa av de vardagligaste. De mest kvalitativa bomullsstrumporna, det finaste kaffet, den mest imponerande plånboken. Om det är stylish ner i minsta detalj är din Skorpion nöjd. Men kom ihåg kombinationen av funktion och form här. Inget av bara det ena går an hos en Skorpion.

 

Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Skytten

Vad: tidningsprenumeration, badkläder, en resa
Varför: Skytten vill lära sig mer om världen hela tiden. Om hen inte kan se den med egna ögon, vill hen läsa om den, och när det är klart, så vill hen röra på sig och se den samtidigt. Så även om du inte har råd att ge Skytten sitt livs resa, så kan du alltid preppa hen med rätt attribut, passande kunskap och ett glatt bon voyage.

 

Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Stenbocken

Vad: kalender, skor, lakan, väska
Varför: Stenbocken har inga stora förväntningar på gåvor, men uppskattar verkligen när de fyller ett praktiskt syfte i hens liv. Nya, fina lakan, en kalender att fylla upp, skor att vandra runt i (eller byta…). Sådana här praktiska saker går rakt hem hos Stenbocken, som inte kan låta bli att känna sig nöjd över hur användbara hens presenter är. Och de får gärna ha mycket stil. Ju mer stil, desto högre värderar Stenbocken sin gåva.

 

Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Vattumannen

Vad: välgörenhet, utflykt, något exotiskt (från en resa), något du gjort själv
Varför: Vattumannen älskar omtanke och engagemang, och skulle säkert bli rörd om du gav hen ett eget stöpt ljus som var både snett och vint. Men mest av allt tycker Vattumannen om de saker som gör världen till en bättre plats, eller som påminner hen om att mänskligheten vill väl, är fantastisk, sådana saker. Vattumannen är ett av de tecken som uppskattar ”följ med mig på…”-presenter allra mest.

 

Fiskarna, Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Fiskarna

Vad: biografier, växter/fröer, smycken
Varför: Fiskarna ser varje gåva från dig som en ömhetsbetygelse så redan vid inslagspappret har du vunnit. Vad hen tycker om innehållet är däremot något du sällan egentligen får veta något om, om just din Fisk inte har ett väldigt dåligt pokerface. Biografier är många Fiskars favoritgenre eftersom de själva inte gör så stor skillnad på fiktion och verklighet i sina egna liv. Smycken är annars en av Fiskarnas stora favoriter, eftersom de fungerar som påminnelser om andra och annat i deras vardag. Gör egna eller köp dyra, Fisken kommer bli överlycklig i vilket fall som helst.

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Dagens Horoskop…

Dagens Horoskop: 16 december

Dagens Horoskop

Darlings! En liten announcement är att jag personligen snart sitter på ett plan någonstans över Sibirien, på väg för att mellanlanda i Tokyo innan jag flyger vidare till Indonesien. Jovisst. Den här Skorpion-ascendenten tänker fira jul på Bali och then some. En månad ungefär blir jag borta, och min internetuppkoppling kommer troligen vara lite mindre pålitlig än vanligt, men oroa er inte! Jag har förberett inlägg och det är massor av göttig läsning som väntar er. Det som kommer ta lite längre tid än vanligt är svar på kommentarer.

Samtidigt uppe på himlen så har Uranus i Väduren och Pluto i Stenbocken haft ett ordentligt gräl, och saker du trodde var glömt och över kommer tillbaka och jagar oss. Med månen i Vågen tacklar vi situationen med lugn och försöker att stöta på så lite konfrontation som möjligt. Klokt. Vi medlar gärna mellan parter och försöker se saker från den ljusa sidan. Merkurius går in i Stenbocken och vi vill gärna kommunicera vad vi realistisk hoppas på och hur vi praktiskt försöker nå dessa mål. Noggrannhet med detaljer blir inget problem i våra konflikthanteringar nu.

 

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Julklappsguiden!
Föregående artikel Veckans Horoskop…

Veckans Horoskop 15 december - 21 december

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan börjar inte direkt på bästa tänkbara sätt, kära Vädur, utan med ganska tråkig stämning på jobbet. En konflikt, dåliga nyheter eller kritik från en chef gör ingenting särskilt kul, och det här sätter tonen på hela veckan. Du har inte mycket annat att tänka på eller ägna dig åt förrän helgen är här, och äntligen gör saker lite roliga igen. Plötsligt kommer goda nyheter från alla tänkbara håll och överraskar dig. Och inte minst verkar de handla om just jobbet…

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: Sun Kil Moon – I Can’t Live Without My Mothers Love
Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2015

 

Oxen
21 april – 21 maj
Plötsligt får du en otroligt dålig känsla inför en resa eller en uppgift i skolan, och börjar tvivla intensivt, kära Oxe. Det kan vara en avgörande detalj som du får reda på, en nära vän som plötsligt säger något som sätter griller i huvudet på dig, eller en hemlighet som någon avslöjar. Du har hela veckan på dig att reda ut vad som är vad, så stressa inte, nu även om det känns stressigt. Framåt helgen får du rätsida på saker, och även om allt plötsligt är precis tvärtom än du tänkt dig så känns det ändå som att saker är precis som du hade hoppats.

Mest romantiska dag: 17, 18, 19, 20 & 21 december
Lyssna på: Sampha – Happens
Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2015

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Se upp, den här veckan börjar med att många är känsliga, och en nära vän blir lätt besviken på dig nu, kära Tvilling. Undvik framförallt missförstånd kring pengar och se till att du betalat alla möjliga skulder till nära och kära. Någon misstror kanske din lojalitet och ifrågasätter er relation. Som tur är ser din ekonomi stark ut till helgen igen, för att inte tala om vilka expansiva möjligheter dina vänskaper har. Vad ni än bråkar om denna vecka, så verkar det hela på ett eller annat sätt ha löst sig till helgen.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: 2Pac – Do For Love
Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2015

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
En krock på jobbet mellan dig och en kollega, eller ännu troligare, mellan ditt jobbschema och en sötnos eller partner gör att veckan startar riktigt illa, kära Kräfta. Någon verkar riktigt upprörd på dig, och det blir svårt att kommunicera om det hela. Din partner verkar vara den enda som har saker att säga. Djupa andetag, låt det gå några dagar innan ni pratar ut. Under tiden kan du hitta en lösning som faktiskt gör det bättre för er båda. Till helgen är dramat över och kanske är saker till och med bättre än ni kunde ana.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 19, 20 & 21 december
Lyssna på: Tortoise – Everglade
Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2015

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En resa du sett fram emot, eller besök från utlandet, verkar krocka med ditt hektiska schema, kära Lejon, och besvikelsen blir stor. Du har inte riktigt någon att ta ut din frustration på, vilket gör att andra kan behöva ta lite distans för dig för att ilskan inte ska drabba dem. De goda nyheterna? Till helgen har det hela löst sig till det absolut bästa, och du kanske till och med tackar planeterna för att de satte käppar i hjulet för den gamla planen.

Mest romantiska dag: 20 & 21 december
Lyssna på: Animal Collective – Did You See The Words
Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2015

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En skugga faller över en romans, kära Jungfru, och trots att du har förhoppningar om att hinna lösa det hela under veckan så är ditt schema inte lika tillåtande. Frustrationen kan bli stark, och lägg inte ribban för högt. Med lite tålamod kommer du se att helgen hjälper dig se på saker ur ett nytt perspektiv, och om det gått riktigt illa i en romans under veckan kan det visa sig att det var lika bra – någon bättre kan vänta runt hörnet.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 19, 20 & 21 december
Lyssna på: Atlas Sound – Ativan
Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2015

 

Vågen
23 september – 22 oktober
En liten kris, kära Våg, vad gäller en partner, någon du bor med eller någon du hoppas bo tillsammans med snart kan skaka om saker lite i början av veckan. Kanske tvivlar både du och personen det här gäller på vad ert beslut eller så dyker det upp ett oväntat problem ni inte förutsätt. Akta dig för att på en gång försöka lösa saker, och ge istället er båda tid att fundera. Till helgen ser ni saker i ett helt annat ljus och kan bättre hjälpa varandra.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: Labrinth – Jealous
Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2015

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En resa blir inställd, eller inte alls som du tänkt, kära Skorpion, och det slutar med att du bara har för mycket att göra och ingen tid att göra det på. Du blir lätt lite sur, grinig och allmänt svår att ha att göra med den här veckan, och kanske är det klokt att hålla dig lite på din egen kant. Men så kommer helgen och plötsligt är allting helt fantastiskt kul och din att-göra-lista helt tom. Dags att fira, flirta, skratta och mysa.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 19, 20 & 21 december
Lyssna på: Klabbes Bank – Dalarna
Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2015

 

Skytten
22 november – 21 december
Det blir en dyr vecka redan från start, kära Skytt, och på grund av pengaknas har du kanske inte råd att ta dig dit din sötnos är, eller spendera tid med hen. Du kanske också bråkar just med en partner kring pengar, och det här ger veckan en dålig eftersmak. Du surar lite på ditt eget hörn, men låt det inte ta all din tid och energi. Framåt helgen trumfar goda nyheter dina gamla problem och din flirt är på bra humör. Plötsligt är du på topphumör igen. Varning för snabba vändningar!

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: Farväl Till Ungdomen feat. Alice B – Jordens Undergång
Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2015

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du är på dåligt humör när veckan börjar, alternativt så är en förälder riktigt bråkig, och det blir en sur start på veckan, kära Stenbock. Frustrationen går på högvarv och du spänner hela kroppen i väntan på att någon ska be dig om ursäkt. Med tiden släpper irritationen, och till helgen har du nästan glömt (fast en Stenbock glömmer aldrig helt…) varför du var så sur. Istället är du på strålande humör och peppad på det mesta.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: Mash Up International feat. Julia Spada – Prison
Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2015

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det är som att du vaknar på fel sida varje dag den här veckan, kära Vattuman, och du har noll energi eller tålamod för överraskningar eller nyheter. Se upp för att bråka med ett syskon som bara vill väl, eller för att försöka vara social när du egentligen bara vill sura på egen hand. Det är helt okej att lägga dig under en filt och gömma dig för världen nu. Framåt helgen har du släppt det negativa och är istället på oförskämt bra humör. Andra fattar ingenting.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 december
Lyssna på: Sea Change – Above
Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2015

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det kan bli väldigt känslig stämning mellan dig och en vän nu vad gäller pengar, kära Fisk, och du kan bli rejält ledsen. Hela veckan känns sedan tung och svår, och du får verkligen kämpa för att bli på någorlunda gott humör igen. Försoningen kommer till helgen då din vän visar sina bästa sidor och du påminns om varför ni inte kan förbli ovänner trots allt. Och penga-problemen? De löser sig snabbare än väntat.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 19, 20 & 21 december
Lyssna på: Twiggy Frostbite – Ahai
Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2015

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

Kommentera - 8 kommentarer
Nästa artikeln Dagens Horoskop…
Föregående artikel Helgastro 12 dec…