Dagens Horoskop: 26 oktober

oktober 26, 2016 5 kommentarer
Dagens Horoskop

Annonsen laddas.

Dagens Horoskop, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Hej alla fina gullisar. Hur mår ni? Tycker ni veckan hittills varit så fin som Scorpio utlovat? Om inte så är det dags idag att smälla till lite. Vi tar de lite mindre roliga nyheterna först.

Venus i Skytten och Neptunus i Fiskarna kom inte överens inatt, så många av er kan ha drömt riktigt utflippade drömmar om relationer och kärlek, missriktade sexdrömmar (de är ändå värst eller hur), eller mardrömmar om att ni klippt av er håret eller dykt upp nakna någonstans. Det här ger ju inte någon enorm pepp på dagen som väntar kanske, men ge inte upp! Efter en lugn förmiddag med minnen från natten så tar Venus igen sina misstag, och flirtar loss rejält med Jupiter i Vågen. Det här är ett underbart flirtande som smittar av sig på alla. Jag har svårt att tänka mig någon som har en tråkig onsdagskväll, för Jupiter vill ge och Venus uppmuntrar Jupiters generositet. Nästan som en utmaning, där Venus liksom peppar Jupiter att ge mer. Underbart. Jag hoppas på lyckade dejter, mysiga mys och glada nyheter åt alla.

Hur har ni det annars? Glöm inte att berätta för Scorpio om allt som händer och allt ni tänker på. Och just ja! Lite senare idag kommer det upp en astrospecial med tema Halloween. Så om du hopplöst undrat till vem eller hur du ska klä ut dig till i helgen, så är väntan över. Stjärnorna har svaret! Xoxo

Missa inte Höstastro 2016 – höstens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Dagens Horoskop: 25 oktober

oktober 25, 2016 3 kommentarer
Dagens Horoskop

Annonsen laddas.

Dagens Horoskop, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Hej gullnosar. Hur mås det? Fick ni en fin helg? Åh, vet ni, vi har en jättefin vecka framför oss! Jag är riktigt, riktigt peppad faktiskt. Venus och Saturnus möts i Skytten, solen och Merkurius möts i Skorpionen, och dessutom får vi under helgen en finfin nymåne i just Skorpionen dessutom. Mycket i Skorpionen alltså!

Det börjar lugnt dock. Igår gjorde Merkurius entré i Skorpionen, och idag står månen i flitiga Jungfrun. Vi är praktiska idag, och gräver gärna djupt för att få reda på sanningen. I all vår kommunikation med omvärlden söker vi efter svar som ligger långt under ytan, på jobbet såväl som i våra relationer. Så om det finns något ni verkligen måste fråga någon om, men som ni inte vågat ta upp, är det ingen dum idé att göra det nu, när vi ger allt för att gräva fram sanningen. Xoxo

Missa inte Höstastro 2016 – höstens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Veckans Horoskop 24 oktober – 30 oktober

oktober 23, 2016 2 kommentarer
Veckans horoskop

Annonsen laddas.

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Det är en blandad vecka, kära Vädur, där mycket handlar om smarta investeringar och sparpengar som får växa till sig. Du gör flera smarta drag nu, men se upp för att falla ditt för ha-begär och drifta iväg från den budget du lovat dig själv att hålla. I slutet av veckan kan det bli känslig stämning på jobbet, och det är dags att undvika alltför spontana påhitt och istället ligga lågt. Om du har en fantastisk idé att lyfta fram, vänta tills nästa vecka. En inspirerad helg gör dig gott, och du ser ut att uppleva något du aldrig trott att du skulle få vara med om på riktigt. En hemlig dröm kan bubbla upp och bli besannad nu.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28 & 30 oktober
Lyssna på: Ol’ Dirty Bastard – Got Your Money
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du slipper tänka så mycket på jobb denna vecka, kära Oxe, något som ofta fyller upp dina tankar. Nu vill planeterna istället att du vänder din uppmärksamhet mot en speciell person och relation som håller på att växa till sig. Den kan vara vänskaplig eller romantisk, eller professionell, men den är helt klart på gång. Du kanske inte heller märker vad som är på gång att hända förrän framåt helgen, men under hela veckan drar denna relation till sig ditt fokus. Den här personen sätter fart i nya och gamla idéer, och peppar dig till att göra en del förändringar i din vardag som du längtar efter att ta tag i. Andra, äldre vänner, kan vara en aning skeptiska till denna relation, men ge dem tid att själva lära känna denna person och de kommer snart fatta grejen.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna på: Ariana Grande feat. Nicki Minaj – Side To Side
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det är dags för lite ny energi att göra entré i ditt liv, kära Tvilling, speciellt när det kommer till jobb, vardag och att hitta rätt i rutinerna. Om du haft svårt att hinna med deadlines och överlag att saker blivit uppskjutna eller bortglömda, så ger den här veckan dig chansen att få lite ordning igen – speciellt då nya projekt eller uppgifter dyker upp och peppar. Även om du är en person som trivs med en lagom grad av kaos, så behöver även du känna kontroll över ditt eget. Varma känslor för en sötnos bubblar även veckan igenom, och helgen utvecklar något som är både seriöst och magiskt. Det kan vara dags att göra plats för en ny person i ditt liv, såväl som för nya projekt och strukturer.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober
Lyssna på: Sabina Ddumba – Time
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det blir en intensiv vecka för dig, kära Kräfta, med starka romantisk och kreativa krafter som gärna tar dig med storm. Du har förvisso en hel del att göra och är minst sagt upptagen, men det är med saker som känns roliga, inspirerande och som du gärna ägnar dig åt. Den romantiska medvinden blir som allra starkast när du närmar dig helgen, men du kan också märka av småflirtandet och de mysiga känslorna i luften under vardagarna, och inte minst så får du vet något om någon annans intresse som glädjer dig i mitten av veckan. En harmonisk och fin vecka där du får mycket gjort. Pusha bara inte på för hårt vare sig i jobb eller kärlek, utan låt saker komma till dig nu – de är på väg.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna påRobLaw x Mo Vibez – I Remember
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En minst sagt fin vecka väntar, kära Lejon, rik på romantik och flera fina spontana möten som värmer hjärtat. Någon du trodde att tåget redan gått med kan dyka upp och visa ett oväntat intresse nu. Fina nyheter från en familjemedlem är också på väg, och Lejon som letar lägenheter eller vill ändra i sin bostadssituation har mycket att se fram emot. Se upp för att det i mitten av veckan kan bli rejält stressigt när det du ser fram emot som allra mest blir svårt att hinna med på grund av jobb och måsten. Tur att helgen ser så strålande fin ut, och kommer med stora löften gällande ditt kärleksliv. Om du och din partner börjat prata lite om att flytta ihop så är det här ett gyllene tillfälle för att verkligen diskutera saken på riktigt.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober
Lyssna på: Leo Kalyan – Fucked Up
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du är på ditt mest nyfikna och äventyrslystna humör denna vecka, kära Jungfru, och din spontanitet slår i taket. Det är som att du behöver något nytt i ditt liv nu, och är redo att göra vadsom för att få det. Och visst kommer det in nya friska fläktar i livet nu. Men du får lämna din comfort zone för att hitta detta nya, samtidigt som du trivs väldigt bra med det som är tryggt och bekant. Utmana dig en aning, våga lita på att det trygga finns kvar, och följ magkänslan nu. Chansen är stor att en sötnos väntar, ett nytt roligt projekt kan inledas och att det finns djupare relationer som kan växa till sig som väntar därute.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna påHudson East & ESTA. – Call Me
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du går in i en stark ekonomisk period, kära Våg, och denna vecka kan du förbereda inför en löneförhandling eller börja leta efter nya inkomster. Det är främst nästa vecka som det kan börja hända saker ordentligt på detta plan, men det är klokt att börja leta redan nu. För den Våg som har en flirt på gång så kan saker hända snabbt nu, men lita inte på slumpen för mycket utan gör ordentliga planer för att få kvalitetstid med din sötnos. Våga bjuda ut, och planera gärna in en dejt eller något speciellt under lördagen som blir en väldigt fin och viktig dag för dig. Som sagt, det går bra med det ekonomiska nu, så du har råd att vara generös på alla plan med någon du bryr dig mycket om.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober
Lyssna på: Drake – Connect
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Varsågod säger planeterna, kära Skorpion, varsågod till en supervecka. Inte bara är du på ditt bästa humör vad gäller lösningar på problem, tänka ut nya idéer och projekt, utan du har också en inre känsla av att lämna något gammalt bakom dig för att göra rum för nytt. Gammalt slit och stress är på väg ut, och helt nya drömmar och idéer gör entré nu. Omfamna detta och maximera, du kanske får lite mycket att tänka på samtidigt, men med hjälp av din kreativitet hittar du sätt att deala med allt på. Låt din inre längtan blomma ut! Du har också en hel del flyt vad gäller pengar nu, och hittar ett mer stadigt förhållande mellan utgifter och inkomster.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna påFrank Ocean – Solo
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det blir en speciell vecka, kära Skytt, där det är mycket som bubblar inom dig. Men det speciella nu är att det är peppen som kommer först, och att oron håller sig undan. Du kanske upplever irritation över något i hemmet, eller över en familjemedlem, men framförallt är ditt fokus nu att ge uttryck för en ny röst inom dig som vill något mer. Se något mer, göra något mer. Jobba på att släppa dina egna inre spärrar och låta de idéer och den längtan som ligger där bakom få komma ut. Kanske förstår inte andra i din närhet på en gång vad du är ute efter, men så länge du vet vad du vill och var du är på väg så behöver du inte ta ställning till deras röster.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober
Lyssna på: Solange feat. Q-Tip – Borderline (An Ode to Self Care)
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du går in i en väldigt social vecka, kära Stenbock, så var beredd på att knyta många viktiga kontakter nu. Vänners vänner, oväntade möten, nya grupper och sammanhang – överallt verkar det finnas potentiell vänskap att ta hänsyn till, och planeterna vill inget hellre än att du tar dessa tillfällen och verkligen inleder några djupare relationer. Det är lätt för dig att mingla och ytligt bekanta dig med andra, men nu verkar det vara djupare vänskaper på gång. Våga öppna upp, berätta saker om dig själv som du annars håller inne på, och släpp på dina egna fördomar. Den här veckan kan din sociala syn på världen genomgå en radikal förändring.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna på: Father – Heartthrob
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det händer mycket vad gäller din framtid denna vecka, kära Vattuman, och om du är på jakt efter ett nytt jobb så väntar fina chanser nu. Det är lätt för dig att prata om dig själv, dina kvalifikationer och egenskaper, utan att det känns pinsamt, och det här ska du verkligen använda dig av nu. Våga sända ut stöddiga personliga brev, presentera dig själv för personer som sitter på något du vill ha (typ möjligheten att ge någon ett jobb) och se vart det tar dig. Det är också en fin social vecka, där många vänner visar sin omtanke och vill ses, umgås, mysa och stötta. Det är inte omöjligt att du kan hitta en genväg till ett jobb genom en vän, men ännu mer troligt att de kan ge dig det perfekta stödet nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 oktober
Lyssna på: The Weeknd feat. Daft Punk – Starboy
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Längtan bort efter något mer, något större och något nytt är stark nu, kära Fisk, och denna vecka letar du efter inspiration. Tankar på att resa långt bort, om du inte redan sitter på ett plan, haglar tillsammans med studiedrömmar och längtan efter att vidga dina vyer. Försök att göra det på egen hand om möjligheterna inte öppnar sig av sig själva – gå på museum, läs böcker, stäm träff med någon du ser upp till. Kontakt med någon som bor långt bort värmer också nu och påminner dig gärna om drömmar du stuvat undan. Jobbet, som ofta den senaste tiden varit kämpigt, visar sig från sin bästa sida nu och ger dig en varm känsla i form av beröm eller nådda mål.

Mest romantiska dagar: 24, 27, 30 & 31 oktober
Lyssna på: Mt. Marcy – I Miss You
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Höstastro 2016 – höstens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Helgastro 21 oktober – 23 oktober

oktober 21, 2016 Skriv en kommentar
Helgastro

Annonsen laddas.

Astrobloggen, astrologi, Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising

Väduren satsar på en så lugn helg som möjligt, där du får tid att smälta goda nyheter som kommit under veckan. Du får chansen att landa i de framtidsplaner som är på gång, och börjar se möjligheter som du verkligen gillar. Ta till dig av dessa tankar och våga planera något stort nu. Vädurens årshoroskop 2016

Oxen känner sig nyfiken och sprallig denna helg, och vill helst inte sitta still. Om du har chansen att umgås med någon som du inte ofta träffar så är du redo att anstränga dig lite extra, och kanske till och med ta en kort tripp för att ni ska kunna ses. Du omger dig helst med personer som peppar nu. Oxens årshoroskop 2016

Tvillingarna drar ned på tempot och är väldigt sugna på en helg som spenderas så billigt, bekvämt och mysigt som möjligt. Några smarta fynd eller investeringar är möjliga nu, men mest av allt vill du inte spendera ett enda öre, och njuter av att hitta sätt att roa dig på utan att behöva ta fram plånboken en enda gång. Tvillingarnas årshoroskop 2016

Kräftan vill inget annat än spendera helgen med den du tycker bäst om, bästis, sötnos eller partner. Ni två har en magisk kemi just nu, och prat om liv, framtid, drömmar och känslor flödar fritt. Du vågar öppna dig lite mer än vanligt, men det är ingenting jämfört med vad den du tycker om gör. Var beredd på att få höra allt. Kräftans årshoroskop 2016

Lejonet har mycket att tänka på och ingen lust att bli alltför indragen i stora planer denna helg, utan tackar nej till nöjen du vanligtvis skulle hoppat på. Istället är det ditt eget välmående som står i fokus. Om någon däremot frågar om du vill följa med på en lång promenad eller göra något annat nyttigt ihop så är du mer än peppad. Lejonets årshoroskop 2016

Jungfrun är sugen på en social helg med hög nöjesfaktor, och inte minst är du redo för det mesta om det finns en sötnos med i bilden. Många Jungfruar sjunker också ned i ett eget projekt när kreativiteten är på max, eller ber vännerna om tips och hjälp. Det är bra att öppna upp för att släppa in också andras idéer, även om projektet är din egen hjärtesten. Jungfruns årshoroskop 2016

Vågen fixar och donar mest hela helgen med praktiska ting hemma, eller förberedande för något som är på gång på jobb eller i skola. Det låter kanske tråkigt, men peppen inför något som är på gång gör det bara roligt. Du har också extra roligt tillsammans med en partner eller bästis, och ni två vibar loss på allra bästa sätt nu. Vågens årshoroskop 2016

Skorpionen längtar bort nu, och dagdrömmarna är intensiva. Du åker mer än gärna på en eller flera utflykter nu, ser till att få se något nytt eller träffa nya människor, för att känna att saker i ditt eget liv inte står still. Du kommer kanske inte så långt som du önskar att du kunde åka just nu, eller får det stora livsprojektet du drömmer om att sätta igång med på fötter prick nu, men får en välbehövlig dos energi ändå. Skorpionens årshoroskop 2016

Skytten har mycket att ordna med vad gäller din ekonomi nu, och det tar lite tid att få allt under kontroll. En långsiktig plan tar form samtidigt som du behöver betala ett par dyra räkningar. Se till att inte drömma dig iväg i vad du skulle kunna ha råd med och agera utan att konsultera dessa räkningar först…. Skyttens årshoroskop 2016

Stenbocken har en intensiv helg med mycket känslor, och om du har en partner så blir det en hel del förlösande stunder och samtal mellan er. En bästis spelar stor roll i ditt liv just nu, och ger dig både goda råd och pepp på dina planer. Ta vara på dem du har omkring dig och visa vad de betyder för dig nu. Stenbockens årshoroskop 2016

Vattumannen längtar efter att få omsätta stora insikter och göra dem till praktik i ditt liv, och det här gäller inte minst ovanor du tröttnat på, mentala såväl som fysiska. En hel del stress har samlats inom dig och nu vill du gärna bli av med den, uttrycka den och liksom lämna den bakom dig. Ta hjälp av syskon och vänner för att prata om detta, för att kunna reda ut och gå vidare. Vattumannens årshoroskop 2016

Fiskarna omges av bästa och finaste vänner nu, och njuter av att bara få vara i deras sällskap. Deras energi och pepp smittar och de ger dig kraft i de frågor som du tycker är allra svårast, speciellt i tankar kring kärlek. Ditt ekonomiska läge är också fint nu, så du kan unna dig en egen lyxig överraskning. Fiskarnas årshoroskop 2016

Missa inte Höstastro 2016 – höstens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings