Astrobloggen

Vänskapsastro: Skytten

Darlings! Det är viktigt att när ni läser vänskapsastron att ni också läser er ascendent och måne och om ni är Skyttar bör ni också titta på i vilket tecken er Merkurius samt Venus står.

 

Horoskop

BFF’S – Vågen, Vattumannen, Tvillingarna

Skytten har stort behov av spontanitet och att omsätta idéer till praktik, och deras bästa vapendragare i denna lek är lufttecknen. Med Vågen får Skytten intellektuell stimuli, samtidigt som de kan spruta ur sig idéer och får med sig sin Våg på dem. Vågen är öppen nog att hänga med på det mesta, försiktig nog att säga ifrån när idéerna blir för galna och klyftig nog för att göra dessa galna saker på ett snyggt sätt. När Skytten hamnar i trubbel, är det Vågen som fpr snacka dem ur knipan. Med Vattumannen är det total fnissfest som gäller, och dessa två kan ha lite svårt att få saker att hända, men har desto roligare ihop. De får ofta samma intensiva intresse och vill plötsligt båda lära sig allt om kamerablixtar, ölbryggning eller diy-projekt. Med Tvillingarna är de gemensamma intressena bredare, och konversationen hoppar snabbt mellan ämnena och tålamodet ligger ständigt på minus. Den här vänskapen är stark men rastlös, och sällan helt konfliktfri.

Vänskapsastro, Skytten

For fun - Väduren, Lejonet

Ibland får Skytten passa sig för att bli kringbossad, för även om vänskapen med både Lejon och Vädurar är mer än rolig, så är samtliga spontana och impulsiva, och Skytten är den som snabbast anpassar sig i gänget. Det här gör att vissa Skyttar till och med undviker Vädurar och Lejon. Men, vänskapen kan vara mer än givande. Med Väduren får Skytten världens fart, och det är ofta en befrielse för dem att få släppa loss totalt med en som kan vara nästan mer intensiv än de själva. Lejonet har en lite mer organiserad agenda och tydlig målbild, och den här vänskapen kan ibland förvandlas till ren tävling, fast i ordets mest positiva bemärkelse. Dessa två sporrar och utmanar varandra till att göra mer och göra bättre.

Vänskapsastro, Skytten

Mindre tippat men väldigt fint – Oxen, Kräftan

Två otroligt olika själar hittar man i Skytten och Oxen. Oxen är intresserad av att jobba, och sedan slappna av, medan Skytten lätt blir lite tokig om det inte ständigt händer saker runt omkring dem. Det här gör att denna vänskap lätt blir lite orolig, speciellt när Oxen dessutom vill hålla i sina pengar, och Skytten inte kunde bry sig mindre om hur mycket saker kostar, så länge de får se nya saker och undersöka omvärlden. Samtidigt samarbetar Oxen och Skytten fint ihop, och kan med samma övertygelse komma överens om saker. Som enad front fungerar dessa starka naturer bra ihop. Med Kräftan är det känsligt på ett helt annat sätt, nämligen rent känslomässigt. Skytten går ofta en aning för snabbt på för att Kräftan ska känna sig bekväm, och om det är något tecken som kan lyckas såra en Kräfta riktigt rejält så är det Skytten. Det som är bra är att det i dessa fall är lättare att prata om saken, eftersom Skytten genast ställer Kräftan mot väggen, och en öppen konversation om känslor och tankar är inte alltför svårt att uppnå.

Vänskapsastro, Skytten

Nästan aldrig – Skorpionen, Stenbocken

Skorpionen och Skytten har så många olikheter att det är svårt att veta var man ska börja. Skorpionen tycker om att umgås under kontrollerade former, och även om Skorpionen sällan säger nej till en välformulerad utmaning, så har de svårt att förstå sig på Skyttens eviga optimism. För Skorpionen är inte varje dag lika spännande och intressant som för Skytten. Men balans kan uppstå! Om dessa två kan hitta en nivå där de båda kan utmana varandra under kontrollerade former, till exempel i träning, så kan djup uppstå. Med Stenbocken är det lite tuffare tag. Dessa två skrattar gärna ihop, men Stenbocken blir lätt både sårad och förnärmad av Skyttens rättframma stil. Den seriösa Stenbocken har svårt att förstå poängen med att hela tiden säga vad hen tänker på, och irritationen är sällan långt borta. Samtidigt kan få ha så roligt ihop om de väl släpper loss tillsammans, gärna på fest.

Vänskapsastro, Skytten

Så fel att det blir rätt? – Fiskarna, Jungfrun

Skytten och Fiskarna delar en kreativitet och livsåskådning som gör att just dessa udda individer dras dessa snabbt och intensivt till varandra. Samtalen djupdyker lika lätt som de svävar högt upp i det blå, och ofta uppstår en intensiv liten vänskaps-crush. I längden är det svårt att få just denna vänskap att hitta en bra rytm, men hellre det än ingen rytm alls. Många Fiskar och Skyttar kommer aldrig överens alls. Med Jungfrun är det mest allvar hela tiden för Skytten. Det pratas och diskuteras och argumenteras och konfronteras tills båda är helt slut, men virket för en jämlik relation saknas ofta. Den rastlösa Skytten kan såra både Fisk och Jungfru men känslorna hos dessa rinner på en nivå som Skytten sällan ens märker av.

 

Vänskapsastro, Skytten

I against I – Skytten

När två Skyttar sitter vid ratten av en vänskap kan det gå fort, och lika snabbt som de lär varandra saker på löpande band så kan de lätt missa fokus på vägen, tiden, och resten av världen. Man skulle kunna tro att två Skyttars vassa tungor skapar dubbelt så mycket sår, men Skytten har så lätt att skaka av sig ilska och irritation, eller att glömma det som hänt för fem minuter sen, att inget verkar kunna komma mellan dessa två bästisar. Största hindret för denna vänskap? Att de båda är försenade, glömmer bort, och missar när de skulle träffas…

Fler Vänskapsastron: VädurenOxenTvillingarna 

KräftanLejonetJungfrun

VågenSkorpionen, Skytten

 

Kommentera
Föregående artikel Allt är inte ast…

Allt är inte astrologi

astrobloggen

Horoskop

Min största, viktigaste tro hör inte hemma i det som pågår miljontals mil ovanför oss, utan på ett sjukhus. En plats där politik, åsikter, värderingar lämnas vid dörren. Sjukhus är för mig en helig plats. Alla är lika inför vården, och kanske är min inställning till vård intensivare och mer helig än en religion, heligare än all astrologi någonsin kan bli. Därför gör det ont i hela min kropp när denna plats utsätts för våld. När oskyldiga människor blir offer för ett krig de aldrig valt, aldrig bett om, tvingats in i, är det sjukhusen som kan göra den största skillnaden. Och när sjukhusen attackeras, är det ett krigsbrott, ett brott mot mänskligheten. Därför skänker jag varje månad, och extra i dessa skakiga dagar, till Läkare Utan Gränser, för att Gazas, och alla andra, befolkning ska ha en trygg plats där de kan läka, både på insidan och utsidan. Och om du inte kan hjälpa mig och tusentals andra att skänka, skriv under, säg ifrån och gå med. Universum är en bräcklig plats, men vi kan alla ta ansvar för att stärka varandra.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Vänskapsastro: S…
Föregående artikel Veckans horoskop…

Veckans horoskop 21 juli - 27 juli

Väduren
21 mars – 20 april
Den positiva trenden fortsätter, kära Vädur, och den här veckan har du chans att stabilisera allt som går bra för dig nu. Ett lyckoslag gör den här veckan till en tickande kärleksbomb, och vad du än gör på torsdag och under hela helgen, var beredd på att en romantisk dröm går i uppfyllelse. Den här veckan vill dig enbart väl.

Mest romantiska dagar: 24, 26 & 27 juli
Lyssna på: Frida Hyvönen – Dirty Dancing

 

Oxen
21 april – 21 maj
Samtal med ett syskon eller en ny bekantskap kan bli givande denna vecka, kära Oxe, så ta dig tid att prata ut om saker du går och funderar på. Det kan visa sig att en oväntad person sitter på svaret. Det är också en perfekt tid att börja fundera kring ditt hem eller en eventuell flytt. Du kan få ut allt du hoppas på av den här situationen, så dröm stort.

Mest romantiska dagar: 24 & 25 juli
Lyssna på: Tillsammans för #FreeDawit – Fågelsång

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ett snack om inkomst kan löna sig tidigt i veckan, speciellt om du behöver någon som coachar dig, kära Tvilling. Det kan vara en bra förberedelse, för resten av veckan handlar det om att lansera eller starta ett drömprojekt, och all din energi kommer hamna där. Du går som på batterier nu och det kan bli sömnbrist om du inte håller koll på dig själv. Samtidigt är du romantiskt i gasen och dina planer verkar också väva in en pågående romans…

Mest romantiska dagar: 21, 22, 23, 24, 26, & 27 juli
Lyssna på: tUnE-yArDs – Water Fountain

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har ett charmigt lugn över dig denna vecka, kära Kräfta, och många kommer till dig för att be om råd eller på olika sätt få hjälp. Du guidar utan problem, och det enda du inte får glömma är att se till att andra också hjälper dig. Det är mycket fokus på dina inkomster och tillgångar nu, så se till att du också får det du förtjänar, också i form av emotionellt stöd.

Mest romantiska dagar: 24 , 25 & 26 juli
Lyssna på: Jun Miyake – The Here And After

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Det bubblar inom dig, kära Lejon, och den här veckan kommer det visa sig exakt vad det är som på väg upp och fram i ditt liv. En bra metod nu för att få saker att hända är att prata om dem, med en vän, en förälder, en crush, en chef eller någon du ser upp till. Andra litar på dig och dina planer, och ger dig det fokus du behöver. Du imponerar nu.

Mest romantiska dagar: 21, 22, 24, 26, & 27 juli
Lyssna på: Jay-Z feat. Justin Timberlake – Holy Grail

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En lugn, tillbakadragen sommarvecka väntar, kära Jungfru, och förhoppningsvis kan du njuta av en stressfri vardag där alla har semester och ingen tjatar på dig. I sällskap med nära vänner kan du prata ut om känslorna kring någon speciell, och för Jungfruar med lite heartbreak är det här en av årets mest helande veckor. En hemlighet kan behöva komma ut, och blir en lättnad att slippa bära på.

Mest romantiska dagar: 24 & 25 juli
Lyssna på: Brandy – Best Friend

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du har knappt tid att läsa horoskopet, så upptagen av att umgås, träffa nya människor och återuppta kontakten med gamla vänner. Men om det är en sak du ska ta med dig, kära Våg, är att det här är den sista riktigt stressiga veckan i en lång period, och att tempot är på väg att lägga sig på en betydligt lägre nivå. Bra att veta! Romantik? Jodå, veckan är fullspäckad av sådan också.

Mest romantiska dagar: 21, 22, 24, 26, & 27 juli
Lyssna på: Toian – Rude Boys

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Inte ens om någon lovade dig ditt drömjobb om du slutade tänka på jobb skulle du kunna stänga av jobbhjärnan helt, kära Skorpion, värmebölja eller inte. Du maler en idé, plan eller har precis börjat ett nytt jobb och har inga planer på att fokusera på annat. Du har dessutom både tur och kul på detta område, vilket boostar dig och gör att andra får upp ögonen för dig, fastän du kanske inte märker det…

Mest romantiska dagar: 24 & 25 juli
Lyssna på: Erykah Badu feat. Dead Prez – The Grind

 

Skytten
22 november – 21 december
På resande fot, mentalt bortrest eller redo att tacka ja till en imponerande utbildning, du befinner dig i ditt rätta element, kära Skytt. Ta framförallt vara på nya kontakter som du har chansen att göra nu, för bara nästa vecka kan det vara försent. Ge också dig själv tid att gå på djupet i samtal med personer du instinktivt tycker om eller tror kan lära dig något. Gäller självklart också om personen är en intressant sötnos…

Mest romantiska dagar: 21, 22, 24, 26, & 27 juli
Lyssna på: Laleh – En Stund På Jorden

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Den här veckan har en speciell känsla över sig, kära Stenbock, och även om du inte kan sätta fingret på exakt vad det är så kommer du snabbt märka att du har mer energi, mer fokus och mer kontroll över saker och ting. Din bossigare sida får komma fram utan att du skäms, och du bör absolut uttrycka hur du känner du. Andra är lyhörda för dina idéer.

Mest romantiska dagar: 25 & 26 juli
Lyssna på: Lana Del Rey – Ultraviolence

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Med ett lite mindre oberäkneligt beteende än vanligt närmar du dig en romans, kära Vattuman, och är redo att bli seriös, eller ta saker till en ny nivå. Hemmakvällar med popcorn och film, berätta för din crush vad du känner rakt ut, eller varför inte bjuda in ett annat par att äta med din nya darling känns plötsligt inte alls tråkigt eller läskigt, utan helt okej. Fokus nu är för dig att visa att du menar allvar med dina känslor.

Mest romantiska dagar: 21, 22, 23, 24, 26 & 27 juli
Lyssna på: Young Thug – Tell Her Nothing

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En ny rutin gör dig på gott humör, kära Fisk, oavsett om den gäller på jobbet eller som en liten mini-rutin på semestern. Alla små infall du får för att förbättra livskvaliteten nu gör stor skillnad. Bäst chanser till romantik har början av veckan, men bara om du tar initiativet…

Mest romantiska dagar: 24, 25 & 26 juli
Lyssna på: Bon Iver – Heavenly Father

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Allt är inte ast…
Föregående artikel Sweet Jupiter

Sweet Jupiter

Horoskop

Galet mycket sommar, eller vad säger ni? Och vilka börjar fylla år alldeles strax om inte sommarens egna Lejon. Håll lite extra koll på alla Lejon omkring er nu, för ju mer vi närmare oss deras födelsedag, desto rakare sträcker de på ryggen och desto mer flax verkar de ha i livet. Jupiter har nämligen alldeles nyss gått in i Lejonet (16 juli), och det här är en minst sagt stark position för den utvecklande, optimistiska och entusiastiska lycko-planeten, som stannar där i ett år. Fantastiska nyheter för oss alla, men speciellt för Lejonen. Det här innebär att Jupiter lämnat Kräftan, och jag är såklart nyfiken på vad ni Kräftor (och alla andra) säger om det gångna året då ni haft Jupiter på er sida – märktes det på något sätt? Vad minns ni allra mest från perioden juli 2013 till juli 2014? Hur tror ni Jupiter påverkade er?

Jupiters påverkan på oss i Lejonet beror såklart på vilket tecken vi är. Här kommer en kort guide om hur varje tecken välsignas av Jupiter under kommande år: Väduren kommer märka ett drastiskt lyft i kärlekslivet och upptäcka kreativa sidor hos sig själv. Oxen etablerar allt mer ett hem, flyttar kanske eller lyckas hitta sitt drömhem. Tvillingarna får energi att förverkliga sina idéer och går ett aktivt och produktivt år till mötes. Kräftan får bra betalt för hårt arbete och kan starta ett pålitligt sparkonto. Lejonet kan ta sig an vilket projekt eller vilken dröm som helst och få det att gå vägen. Jungfrun går ner i varv en aning och kan förändra destruktiva mönster i sitt liv. Vågen får ett ökat socialt liv och tar sig tid att mer seriöst gå in för alla sina olika intressen. Skorpionen har superflyt på jobbet, hittar ett nytt perfekt jobb eller listar äntligen ut vad drömjobbet egentligen är. Skytten tar chansen att resa, utbilda sig eller flytta utomlands, och har chansen att faktiskt ”hitta sig själv”. Stenbocken upplever en ökad kontroll i sitt liv och får ordning på både sig själv och sin ekonomi. Vattumannen etablerar en viktig relation och har ökad tur i kärlek och Fiskarna är sitt allra mest produktiva och hälsosamma jag.

Hur låter det darlings? Ser ni fram emot Jupiters närvaro under det kommande året? Berätta! Xoxo

Kommentera - 11 kommentarer
Nästa artikeln Veckans horoskop…
Föregående artikel Helgastro 18 jul…

Helgastro 18 juli - 20 juli

Horoskop

Hej darlings. Det är fredag, och jag hoppas såklart att ni haft en bra vecka. Jag är extremt nyfiken på hur ni haft det, främst eftersom Jupiter har flyttat sig in i Jupiter och med sin närvaro där ändrar läget rejält för alla tecken. Den här trenden är bara i sin linda, för solen och nymånen i Lejonet kommer verkligen sätta fart på positiv förändring. Men det projektet kommer först nästa vecka, den här helgen är det lite annat som gäller… Xoxo

Väduren kan stöta på lite dålig stämning på hemmaplan med en partner, och bäst gör ni i att ta en stund på varsitt håll för att reda ut känslorna. Det blir lättare att deala med saker i slutet av helgen när ni båda har mer tålamod. Oxen har en mysig helg med vänner och syskon, men bör undvika att anstränga sig vad gäller jobb eller för mycket träning. En relation som varit lite förvirrad blir äntligen lite mindre komplicerad. Tvillingarna drar ner på tempot en aning, håller sig på mattan vad gäller flirtande, och fokuserar lite mer på jobb och framtid nu. Ett motstånd vad gäller framförallt ett jobb släpper nu och saker ser ut att kunna gå som på räls.

Kräftan får något i blicken och börjar spana in sötnosar som det skulle kunnas flirtas med, och det verkar som att du i slutet av helgen gör ett litet genombrott i ditt kärleksliv. Lämna hemmet och tänk inte på jobbet nu, allt fokus på romantik! Lejonet har en aning låg irritationströskel i början av helgen och kanske får ta några djupa andetag för att inte fräsa åt folk runt omkring, framförallt ett syskon. Jungfrun har en lite dyrare helg än vad som var planen, men får å andra sidan lite ny energi under vingarna, speciellt vad gäller kärlek. En flirt visar intresse tillbaka.

Vågen har en intensiv stund i tankarna kring en relation och kanske blir det till och med ett litet bråk. Prata ut är bästa vägen nu. Din ekonomi rätar ut sig och det blir lättare att planera dina utgifter. Skorpionen kan få lite extra hjärtklappning av någon känslosam person nu. Något vänder också och ett personligt projekt känns plötsligt möjligt igen. Skytten får akta sin spralliga tunga, framförallt i närheten av vänner eller en flirt, för intrigerna hänger i luften. Ett dåligt humör som hängt över dig ett tag släpper i slutet av helgen.

Stenbocken har stor chans att träffa en sötnos om du är ute och reser, och kan tryggt flirta loss. Nya vänner kan dyka upp, och om du haft en konflikt med en nära vän under den senaste tiden löser sig dessa knutar i slutet av helgen. Vattumannen har svårt att hålla sig från att säga vad du tycker, trots att andra kanske inte vill höra det, och uppfattas lätt som en besserwisser bland vänner och familj nu. I en romans är du dock felfri, så att uppvakta någon kan bli en hit nu. Fiskarna har en romantisk höjdarhelg och gör klokt i att kasta ut ett flirtigt öga åt alla möjliga håll, speciellt om du är ute på resande fot.

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Sweet Jupiter
Föregående artikel Vänskapsastro: S…

Vänskapsastro: Skorpionen

Darlings! Det är viktigt att när ni läser vänskapsastron att ni också läser er ascendent och måne och om ni är Skorpioner bör ni också titta på var er Merkurius står.

 

Horoskop

BFF’S – Jungfrun, Stenbocken, Oxen

I vänskap söker Skorpionen nära relationer där hen får vara sig själv och känna sig älskad till 100%, men samtidigt får dra sig undan när det blir för mycket. Jordtecknen är alla perfekta vänner för Skorpionens behov av ömsom närhet, ömsom ensamhet. Med Jungfrun kan Skorpionen snacka skit, slappna av, skratta och vässa sin egen personlighet. Jungfrun är kanske en aning naiv, och Skorpionen känner sig genast som en värdefull resurs i Jungfruns liv. Men Jungfrun är samtidigt tillräckligt kritisk tänkande och realistisk för att hjälpa Skorpionen att lösgöra sig ur tankefällor. Hos Stenbocken får Skorpionen en utmaning att visa vad hen går för och att hela tiden försöka bli bättre, samtidigt som Skorpionen kan sätta press på Stenbocken att möta sina egna känslor. Med Oxen får Skorpionen vara generös, dela med sig av sitt och inte sällan har dessa samma längtan efter goda middagar och andra lyxigheter. Dessa lika envisa själar har dessutom inte sällan rent fysiskt liknande drag, eller tar lätt efter varandras stil.

Vänskapsastro, Skorpionen

For fun - Fiskarna, Kräftan

Skorpionen älskar att hänga ut med den öppna och engagerade Fisken, som trots sin enligt Skorpionen lite mer ”flummiga” sida är ett proffs på att få Skorpionen att känna sig omtyckt och älskvärd. Den här vänskapen blir ofta djupare med åldern, och kan lätt börja med en blandning av förtjusning och skepsis från Skorpionens sida. Med Kräftan finns en viss själslig likhet som båda dessa individer känner av direkt. Skorpionen njuter av Kräftans lugnare, stabilare sida, men blir samtidigt inte förvånad om, eller snarare när, dramat gör entré och båda börjar gå på djupet i diskussionen om deras omväxlande känslor och kärlek till varandra.

Vänskapsastro, Skorpionen

Mindre tippat men väldigt fint - Vattumannen, Tvillingarna

Skorpionen har så lite gemensamt med Vattumannen att när det uppstår något mellan dessa två, så lär det vara rätt magiskt. Båda dessa har en rebellisk och upprorisk sida, så att det kan uppstå en aning drama är inte otänkbart, men ingen av dem är heller rädda för det okända, och kanske är det just därför de envist försöker få denna relation att fungera. En rolig, men udda kombination, där Skorpionens känslor ofta lägger krokben för Vattumannens logiska resonerande. Med Tvillingarna finns en lättare vänskap, som mer handlar om skvaller och belöningar – dessa två har det som bäst när de käkar sitt favoritgodis framför en film de redan sett.

Vänskapsastro, Skorpionen

Nästan aldrig - Vågen, Skytten

Det är något lurt över Vågen för Skorpionen. Hur kan någon vara så lugn, glad och trevlig mot alla hela tiden? Om kemin stämmer i övrigt kan det här göra vänskapen rik, speciellt om dessa två är på samma våglängd rent intellektuellt, men det kan också göra att ingen av dessa två någonsin känner sig helt bekväm med den andra. Vågen upplever Skorpionen som för dömande, och Skorpionen Vågen som för oproblematisk. Med Skytten uppstår ett liknande dilemma. Skyttens optimism och kunskapstörstande ringer lite falskt i Skorpionens öron, och Skorpionen blir genast avvaktande. För att dessa två ska bli vänner krävs oftast hjälp från både ascendenter och månar.

Vänskapsastro, Skorpionen

Så fel att det blir rätt? - Lejonet, Väduren

Om Lejonet och Skorpionen kan komma över sin gemensamma envishet kan den här vänskapen ha en chans, men det är en väldigt liten sådan. Alltsom oftast tycker dessa två inte alls om varandra och blir lätt rivaler. Lustigt nog upplever båda att den andra gör sig till, men Lejonet reagerar snarare på Skorpionens lågintensiva passivitet och självcentrering, medan Skorpionen inte tror att Lejonets försök att vara andra till lags är något annat än att vilja stå i centrum. Mellan dessa två haglar missförstånden tätt. Med Väduren har vänskapen lite bättre chans att växa sig stark, då det finns ett mer roat inslag mellan dessa. Den kontrollerade Skorpionen njuter av att se Vädurens okuvliga framfart mot precis allt hen vill genomföra, och Väduren får en välbehövlig kompanjon att luta sig mot när hindren är för höga. En perfekt ge-och-ta.

 

Vänskapsastro, Skorpionen

I against I – Skorpionen

Två Skorpioner kan lätt få varandra om bakfotan till en början, och det kan ta tid för dessa att inse att de faktiskt är samma skrot och korn. Det positiva är att så fort de satt ihop det pussel som är den andra Skorpionen, känner de sig på en gång trygga och lojala gentemot sin nya Skorpion-allians, och växer inte sällan ihop till en och samma organism. De vet vad den andra tänker, känner och ska göra så till den grad att de ibland inte ens pratar om saker, för de är så självklara, och ibland behöver påminna sig själva om att alla andra inte har sådana här relationer. Två Skorpioner blir inte alltid bästisar, men de blir väldigt sällan fiender. De vet att det inte är värt att vara fiende med en sådan som de själva.

Fler Vänskapsastron: VädurenOxenTvillingarna 

KräftanLejonetJungfrun

VågenSkorpionenSkytten

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Helgastro 18 jul…
Föregående artikel Brooklyn baby