Dagens Horoskop: 24 augusti

augusti 24, 2016 1 kommentar
Dagens Horoskop

Annonsen laddas.

Horoskop

Hej gullisar! Läget då? Igår hade vi en superdag för att påbörja nya projekt och utveckla idéer, och jag hoppas den blev väldigt stimulerande och peppande för er. Om ni började skolan eller jobbet igen så fick ni med er de bästa förutsättningarna. Kändes det?

Idag kommer en annan lite tuffare aspekt och gör oss sällskap på vägen. Mars och Saturnus möts idag i Skytten, vilket är ett ganska udda möte att ha att göra med. Starka viljor och känslan av att allt måste hända nu, som Mars står för, frontalkrockar med Saturnus stränga, noggranna och organiserade stil. Vi stöter lätt på hinder och omöjligheter i varje åtagande nu, samtidigt som vi otåligt vill vidare. Det blir allts något av en dag av kamp och strävan.

Bästa möjliga utfall är att vi lyckas balansera vår starka vilja samtidigt som vi har alla våra ”papper iordning” och inte kan åka dit på några detaljer. Men se upp för att Saturnus kommer granska oss i sömmarna och inte låta några misstag slinka förbi. Vad tror ni om denna dag sötnosar? Berätta vad Saturnus ställer till med för er – eller hjälper er med. Xoxo

Missa inte Sommarastro 2016 – sommarens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Dagens Horoskop: 23 augusti

augusti 23, 2016 2 kommentarer
Dagens Horoskop

Annonsen laddas.

Horoskop

Hej fina ni! Hur mås det? Hade ni en fin helg, efter fullmånen i Vattumannen? Kände ni av den? Den blev ovanligt tuff för några av er såg jag, och jag hoppas att det innebar att ni lämnade något jobbigt bakom er och nu känner att ni kan gå vidare.

Vi hade en spännande måndag igår, då Merkurius och Jupiter möttes i Jungfrun, och den här aspekten är väldigt lyckosam vad gäller idéer och kommunikation, och många av oss kan ha fått väldigt plötsliga och intensiva insikter. Det här mötet är bara en inledning för veckan, för under helgen, på söndag, möts Venus och Jupiter i Jungfrun – ännu en otroligt lyckosam aspekt som jag kommer berätta mer om under veckan. Så saker som under måndagen dök upp, positiva saker, dyker gärna upp även under helgen och överlag under hela veckan.

Idéer vi utvecklar nu får en snabb positiv utveckling och det är en otroligt bra tid att komma igång med projekt vi länge tänkt på. Så lägg fram visioner till chefer eller sätt igång med att göra om hemma, eller vad det nu kan vara som drar, och se hur veckan utvecklar sig! Låter det bra finisar? Xoxo

Missa inte Sommarastro 2016 – sommarens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Veckans Horoskop 22 augusti – 28 augusti

augusti 21, 2016 1 kommentar
Veckans horoskop

Annonsen laddas.

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Tre viktiga händelser präglar denna vecka, kära Vädur, och den första dyker upp direkt på måndag. Du hittar tillbaka till ett bra flyt i din vardag, tar upp träningen eller skapar en ny rutin som får dig att må bra. Under resten av veckan hamnar många tankar på framtid, eventuella eller väldigt reella studier, och du satsar hårt på detta. Satsa inte för hårt bara, för du har lätt för att pusha dig själv till gränsen för utmattning nu. Det här gäller också lite extra de Vädurar som har en flirt som bor långt bort, där du vill få relationen att fungera. Du ser en mållinje och vill dit till varje pris, men glöm inte bort behövlig vila. Helgen förgylls av att den rutin du i början av veckan initierade visar sig ge dig precis den avslappning eller energi du behöver. En fin vecka för dig att hitta balans i vardagen, samtidigt som du har målen klara för dig, och är orädd för eventuella hinder.

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna på: Tink – Million
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
En kreativ idé slår ned som en blixt från klar himmel och sätter fart på dig, kära Oxe, och det är verkligen perfekt timing för att satsa på detta projekt. Du har på många sätt gått och sparat på energi för att satsa på detta, utan att ha vetat säkert vad som skulle inträffa. En flirt kan också bli löjligt het och stark nu, och ta verkligen detta tillfälle i akt för att leva ut en helt galet stark romans. Du överväldigas lätt av attraktion och passion nu, så en väldigt fysisk vecka är högst möjlig, speciellt i kombination med all kärlek som ligger i luften. Se upp bara för att kliva på någons tår, inte minst en nära väns, om den sötnos du siktat in dig på till exempel har ett förflutet med någon. Helgen fortsätter i samma heta, romantiska stil. Håll lite extra koll på dina sparpengar nu bara, de rullar lätt iväg snabbare än planerat.

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna påDej Loaf – Butterflies
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En lysande idé kring ditt boende inleder veckan, kära Tvilling, och du lägger mycket fokus på just hur och var du bor nu. Tankar på att flytta eller fixa går varma, och om du har letat efter en ny boendesituation så kommer en lösning nu. Om du snarare har mycket att tänka på vad gäller familj, så kommer även detta att få sina lösningar nu, speciellt om det varit dålig stämning mellan familjemedlemmar. Om du har en partner i ditt liv, eller någon som står dig väldigt nära, så kan ni lätt hamna i en viss osynk under veckan, där din vilja hela tiden ställs på ända, och du får kämpa en hel del för att få din åsikt hörd. Se upp med att låta detta ta över ditt humör, så att du också när det kommer till jobb och skola tappar lusten. Ett möte med en chef kan bli intensivt och tufft nu.

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna på: J. Cole – Apparently
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har inte lämnat sommarens äventyr bakom dig, kära Kräfta, utan är helt kvar i samma mentalitet som vore det juni. Äventyr bokas in, dejter planeras, spontant mys överlag ligger dig nära till hands. Därför kommer det lätt som lite av en chock när du inser att du måste jobba eller plugga, att du förväntas vara någonstans en viss tid för att göra något ”tråkigt” och prestera. Det går, men det tar emot. Du blir kanske tvungen att ställa in en del överdrivet hoppfulla planer innan helgen, då även du har dina begränsningar och behöver vila och sömn, men till helgen gasar du gärna på igen. Och det blir en väldigt flirtig och romantisk helg, där Kräftor som inte träffar någon särskilt har extra lätt att charma någon – eller bli charmade av någon…

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna på: Medasin feat. Joba – Daydream
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Den här veckan kan det verkligen säga klirr i kassan, kära Lejon, så gör allt för att hitta den där välbehövliga extrainkomsten eller få till ett lönesnack med en chef. Du har alla odds på din sida för att kunna få lyftet du längtat efter. Ta inte med förhandligstankarna in i en romans bara, där du är väldigt ivrig att få svar på hur någon tänker eller vill ha det, medan denna person helst av allt bara vill ha mer tid. Låt saker vänta, trots att dina behov är heta som eld och vill törstas nu-nu-nu. Tålamod är verkligen en dygd nu. Under helgen kan du få lite mer tecken på om denna någon vill vara din, men det är framförallt en helg som fortsätter att gå i den starka ekonomins tecken. En bonus eller lyckosam slump gör dig lite extra rik nu.

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna påStarRo feat. Masego – YAMS
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En av årets finaste veckor ligger framför dig, kära Jungfru, där du sprakar av idéer, kommunicerar med precis rätt personer om rätt saker, och lyckas sätta rullning på projekt och drömmar du har i precis rätt läge. Samla ihop alla dina målbilder, och ta så många steg framåt du bara kan – du har planeterna på din sida hela veckan. Lite tuffare stämning kan uppstå i ditt hem, antingen med familj eller kring din boendesituation, och det här kräver lite mer av dig och en eventuell partner än du har att ge, men samtidigt har du ögonen på vad som måste göras och hur du ska lösa det. Sparkapital dyker lätt upp som ett känsligt ämne nu. Men på den positiva sidan så blir helgen en ljuv dröm av flirt och romantik, och alla dras till dig nu. Njut!

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna på: Ji Nilsson feat. WoodzSTHLM – Make Me Blu
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
En inre förhoppning du burit på länge men knappt ens vågat tänka på eller prata om är på väg att bli verklighet, kära Våg, och det bubblar upp många tecken på detta under hela veckan. I samtal om en resa eller med någon som befinner sig utomlands kan du få några första signaler om vad som är på gång, eller så känner du det bara på dig. Att saker verkligen är på väg att hända får du alltmer bevis på under helgen och i början av nästa vecka. En annan sak som pågår denna vecka är att det kan finnas anledningar för dig att göra en kort resa eller två, eventuellt för ett syskons skull, och att det här väcker en del frustration. Du har inte riktigt energin som krävs till att vara om dig och kring dig just nu, samtidigt som du inte verkar ha något val. Kämpa!

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna på: Jetson – Just A Dream Character
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Ditt sociala liv får sig en ordentlig guldkant nu, kära Skorpion, dels tack vare någon annans initiativ, men också för att du vågar öppna upp och ta kontakt eller tacka ja till någon du kanske är blyg eller lite osäker inför. Att lämna det trygga och vanliga hjälper dig nu. Lite sämre ställt är det med din ekonomi som får sig några tuffa törnar nu, och där du kan behöva hålla dig ganska cool för att inte freaka ut totalt. Räkningar blir högre än väntat, och du kan få lov att vänta med att göra något du verkligen sett fram emot, eller få ta med en sötnos ut på en riktigt lyxig dejt. Helgen visar sig otroligt generös med kärlek och vänskap ändå, så du behöver inte deppa länge. Tacka istället ja till den där inbjudan och våga mingla med främlingar. Det kan ge mer än du tror.

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna på: Nosaj Thing vs. Pretty Things – Ethereal 
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du kan tacka en kollega eller en studiekamrat ordentligt nu för att hen lyfter fram dig eller kommer med ett förslag som du också brinner för som tas upp, kära Skytt, vilket gör att också du får ägna dig åt något du längtar efter. För jobbsökande Skyttar kan det här också innebära att någon föreslår dig till en tjänst du gärna vill ha och att jobbet kan bli ditt. Men veckan kommer också med tuffa utmaningar. Tålamod är inte det du har mest av, och just nu går dina cylindrar på maxvarv samtidigt som livet liksom tvingar dig att sakta in och vänta. Det här skapar en hel del frustration, som lätt går ut över den du bor med eller de som står dig närmast. Se upp för onödiga konflikter, och fokusera istället på långsiktiga mål som inte jagar upp dig i stunden.

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna påBaba Ali – Cog In The Wheel
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En otrolig möjlighet för dig att resa eller studera öppnar sig denna vecka, kära Stenbock, och om du är på väg att börja skolan nu så får du bästa tänkbara möjliga start. Din nya vardagsrutin känns rätt på en gång och väcker både pepp och inspiration. Samtidigt pågår en liten inre konflikt, där du vill mer än du orkar, och är ovanligt rastlös, alternativt känner dig ovanligt stressad. Ditt vanliga behov av kontroll gör dig lätt frustrerad och det är som att du inte riktigt vet vilken röst inifrån du ska lyssna på – den som kör, kör, kör eller den som säger vänta, vänta, vänta. Om du lyssnar på den som säger kör, så se upp för att planera in mer än du hinner med. Om du väntar, chillar och ser så kommer du upptäcka att helgen kommer med massor av mys, ett härligt besök och en eventuell flirt som väcker mersmak.

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna på: Little Dragon – Constant Surprises
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Denna vecka kan slita en aning på dig, kära Vattuman, samtidigt som du på många sätt känner dig rik. Ekonomiskt sett har du det riktigt bra och på väg att bli än mer stabil, men oro för att denna stabilitet inte kommer hålla i sig dyker lätt upp. Det kan ibland vara svårt att ta in att saker är precis så bra som de verkar. Men det som är mest irriterande av allt är att du inte kan hänga med en eller flera av dina vänner på saker du önskar, då ditt schema är alltför packat eller det av andra praktiska skäl bara inte går. Om du spenderar mycket tid med vänner kan det av andra anledningar bli tufft, framförallt för att ni visar er vilja helt olika saker. Bättre för dig är att ta en ganska lugn vecka och helg, och njuta av enkla saker som inte kräver alltför stora resor, mycket planering eller en stor budget.

Mest romantiska dagar: 22, 24 & 28 augusti
Lyssna på: BenZel feat. Stevie Neale – Wasted Love
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En relation lyfter ditt humör högt denna vecka, kära Fisk, och även om den inte måste vara romantisk för att verkligen röra ditt hjärta, så är den ofta det. Någon är redo att ge dig alla tecken på att ni två är något mer än bara vänner, eller visa hur mycket du betyder för hen. Och detta inte bara under en dag eller två, utan som ett genomgående tema för hela veckan. Det som eventuellt stör nu är jobb och skola, något du inte har någon större lust att ägna dig åt men är tvungen att ta tag i. Det verkar mest som att hela du skriker nej till blotta tanken på jobb eller plugg, samtidigt som du har alltför många måsten för att kunna ducka. Gör så gott du kan, och trösta dig med att helgen bjuder på fler varma, kärleksfulla vindar.

Mest romantiska dagar: 22, 25, 27 & 28 augusti
Lyssna på: Opia – YDU
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Sommarastro 2016 – sommarens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Helgastro 19 augusti – 21 augusti

augusti 19, 2016 1 kommentar
Helgastro

Annonsen laddas.

Horoskop

Väduren går emot en social helg, men på många sätt är det ett sommarens sociala avslut som väntar. Medan du firar på fest eller myser på fik med alla bästisar så är det samtidigt för att ni alla är på väg in i hösten och därför minns sommaren ihop och liksom ger den sin final. Mycket snack om vad som varit, och en hel del förhoppningar om vad som är på väg. En ny vänskap kan dyka upp nu. Vädurens årshoroskop 2016

Oxen har många tankar på jobb och framtid nu, och det kan vara så att du ligger i något av en inre konflikt mellan vad du har framför dig och vad du faktiskt vill. Försök att prata öppet om detta denna helg, inte minst med en vän som förstår din situation, gärna till och med någon du jobbar eller plugga med. Kanske känner de samma sak och ni kan stötta varandra, eller så har de råd att ge om hur du kan tänka för att hitta rätt. Oxens årshoroskop 2016

Tvillingarna har precis lagt en stor erfarenhet, ofta en resa, bakom sig, och medan du långsamt landar i något nytt så växer förhoppningarna om var du kommer landa. Framtiden ser ljus ut denna helg, och det är inte minst tack vare att du genom upplevelser fått en ny bild av din egen tillvaro. Spendera gärna lite extra tid med att göra ordentliga framtidsplaner nu dock, för även om allt ser bra ut, så kan du behöva lita nya äventyr att se fram emot. Tvillingarnas årshoroskop 2016

Kräftan kan glädjas åt ekonomiska framgångar nu, där du blivit av med en skuld eller fått ja till ett stipendium, eller kanske nått ett sparmål du haft. Spring inte genast iväg och gör av med slantarna bara, utan ta det lugnt i helgen och spendera hellre din tid på att läsa böcker, umgås med personer som inspirerar dig och försök fånga upp så mycket positiv energi som möjligt. Denna helg kan komma med djupa insikter, om du bara gläntar på dörren. Kräftans årshoroskop 2016

Lejonet njuter av närheten till någon du tycker om nu, och spenderar gärna varje timme under dygnet ihop med denna sötnos eller bästis. Om du precis lämnat en dålig relation bör du se till att verkligen omge dig med andra, bra personer, som kan ta hand om dig, och prata om allt mellan himmel och jord. För dig som precis hittat någon, eller fått en nystart i en relation, är det bara att luta dig tillbaka och låta myset ha sin gång. Lejonets årshoroskop 2016

Jungfrun kan fira att du precis blivit färdig med en stor arbetsansträngning, eller klarat av att bli av med en ohälsosam vana, och denna helg fokuserar du på att få vara nära den eller de som bryr sig om dig mest. Att varva ned från det hektiska som varit och eventuellt få lite stöd och kvalitetstid är det viktigaste nu, och du hoppar gärna alla stora planer för att istället få vila och mys. Jungfruns årshoroskop 2016

Vågen har känslor upp över öronen, och din kreativitet har gått på högvarv den senaste tiden, och fortsätter gärna göra det under helgen. Stora nyheter kring en romans kan ha satt hela din värld i lite gungning, och du ligger gärna hemma i denne sötnos armar hela helgen om det finns en chans till det. Om du istället sagt hejdå till någon kan du behöva tid för dig själv, och det är en bra tid för att uttrycka allt du känner på ett kreativt och skapande sätt. Vågens årshoroskop 2016

Skorpionen har haft mycket att tänka på vad gäller hem och familj, och det är kan fortsätta att sätta prägel även på helgen. Många samtal med föräldrar eller släktingar, men också fix i hemmet, och många Skorpioner befinner sig mitt i en flytt, eller tankar på en sådan. Men det finns också en fin romantisk ton över speciellt lördagen – ta vara på den! Någon finns där för att stötta och ta hand om dig. Skorpionens årshoroskop 2016

Skytten drar gärna iväg på ett äventyr denna helg, om du inte precis kommit hem efter ett sådant, och har fullt upp med att prata med sötnosar, nya spännande personer eller bara se något nytt som får dig att också tänka nytt. Om du precis haft besök av eller varit på besök hos någon så är du dock lätt trött nu, och lutar dig gärna bara riktigt lång tillbaka i soffan och stänger av allt. En dejt kan bli mysig på söndagen. Skyttens årshoroskop 2016

Stenbocken har tankarna på pengar nu, och för många Stenbockar har det kommit goda nyheter under veckan som är värda att firas nu. Grattis! Ta det lugnt med att spendera alla slantarna på en gång, eller planera in för en lyxig helg som är mer slösa än spara. Om du fått pengar av någon, till exempel föräldrar, så kan det dyka upp att de också har en förväntan på vad dessa cash ska gå till. Stenbockens årshoroskop 2016

Vattumannen har haft en otroligt intensiv vecka, och chansen (risken?) är stor att det här fortsätter under helgen att eka. Stora förändringar, tankar och saker som kommer till ett slags symboliskt slut fyller denna tid, och det kan krävas en hel del eftertanke nu – men för många Vattumän är det också dags att fira. Du är ovanligt generös och har råd att bjuda på din positiva energi nu. Vattumannens årshoroskop 2016

Fiskarna drar sig gärna undan under helgen och fokuserar med stora fördelar på dig själv och dina tankar, upplevelser och erfarenheter. Försök att minimera dina sociala planer nu, speciellt med personer du inte känner så jätteväl. Omge dig istället med dem som verkligen känner dig, och som vet exakt hur de ska vara för att du bara ska kunna slappna av och vara dig själv. Fiskarnas årshoroskop 2016

Missa inte Sommarastro 2016 – sommarens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings