Sommarhoroskop – så blir kärleken i Juni, Juli & Augusti

Väduren 21 mars – 20 april

20120708-153739.jpg

Under en period nu så har dina relationer inte gått som du tänkt dig. Du har ifrågsatt om kärleken ens finns och det är dags att någon visar dig motsatsen. Försök tänka om och det kan följa en massa positiva konsekvenser av det.

Juni: Jag vet att vissa Vädurar är trötta nu, men försök att fortsätta gå ut och träffa nya människor. Det är lätt att känna för att undvika sociala event för dig just nu, kära Vädur, men det är dags att släppa den känsla. Du kan känna att kärleken ligger i luften, även om det är svårt att säga var den är eller hur du ska nå dit. Det tar lite tid ibland men om du börjar öppna dig för tanken finns stor chans att det går snabbare än du tror.

Bästa datumen: 5/6, 30/6

Kärlekspotential: 2 av 5

Juli: I juli finns en chans till vändning. Efter ett halvår av sökande börjar du se ljuset i tunneln. En del fyrverkerier kan dyka upp och ge dig en extra gnista. Antingen uppvaktar du någon mer intensivt, men kanske blir du också själv kraftigt uppvaktad. Håll dig social! Genom att vara på språng och socialisera mycket stöter du på människor på de mest oväntade platser. Prata med främlingar och uppskatta hur lekfull du känner dig. Ledord: ta kontakt!

Bästa datumen: 18/7, 25/7, 29/7

Kärlekspotential: 4 av 5

Augusti: Bra jobbat, din uthållighet och dina sociala interaktioner belönas med ömhet och ditt sökande för relationer har stora chanser att bli besvarade. Ett förhållande tar tydligare form, eller en insikt om hur du vill ha dina förhållanden hjälper dig att slappna av mer i sökandet. Du stressar av och inser kanske att det inte är någon stress att träffa någon. En viktig insikt för dig som vanligtvis har så bråttom.

Bästa datumen: 5/8, 15/8, 16/8, 20/8, 29/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-154052.jpg

Oxen 21 april – 21 maj

Vanligtvis är du tillbakadragen i dina romanser, kära Oxe, men plötsligt känner du tydligare hur du behöver styra situationen. Kanske är du missnöjd med hur saker fallit ut tidigare och det är helt rätt, du kan få saker att ändras om du agerar mer. Under sommaren går du in i en fas där det är lättare att hitta en stabil kärlek. Go for it.

Juni: Intima möten står i fokus, men utan att vara okomplicerade. Försök att tänka mer framåt än bakåt och undvik gamla ex. De behöver inte nödvändigtvis ha något mer att ge dig även om de känner dig bättre än någon annan. Tanken är lockande, att få vara med någon som förstår dig utan och innan, men den här sommaren är det dags att lämna det förgångna bakom dig. Du är mogen för det.

Bästa datumen: 1/6, 10/6, 12/6, 21/6, 29/6

Kärlekspotential: 2 av 5

Juli: Början av juli glittrar. Du känner dig lugn och sensuell och har inte bråttom någonstans. Under den andra halvan börjar du bli lite rastlös och bör kanske sätta lite fart. Det finns en del hinder på vägen mot kärlek, men använd din praktiska sida och din goda smak så kommer du hitta rätt. Andra vill vara nära dig.

Bästa datumen: 4/7, 14/7, 22/7, 29/7, 31/7

Kärlekspotential: 3 av 5

Augusti: Augusti är en månad som passar dig som handen i handsken. Det är dags att njuta och bara slappna av. Var du än är eller vad du än gör har lusten att bara vara tagit överhanden. Även om du inte känner det själv är den här energin hos dig otroligt tilldragande och du gör ett gott första intryck på alla du möter. Du behöver inte jaga längre – nu finns chansen att kärleken kommer till dig.

Bästa datumen: 3/8, 11/8, 15/8, 16/8, 22/8, 26/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-154420.jpg

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Det har inte varit en lätt resa, romantiskt sätt, för dig, kära Tvilling, de senaste åren. Även om du har en relation har den styrts av en känsla av att du ständigt prövas eller lär dig läxor. I oktober är den här perioden över, men redan nu vaknar något nytt inom dig.

Juni: Något stannar av eller tar slut under juni. Det behöver inte vara en relation, utan kan lika gärna vara ett beteende eller en jobbig singeltid. Du börjar minnas vad det är du vill ha ut av livet, och känner dig friare från de läxor livet istället försökt lära dig. Du kan börja vara ditt mer ärliga Tvilling-jag och ta initiativ, prata med främlingar och bjuda ut på dejter till höger och vänster. Använd din charm.

Bästa datumen: 1/6, 12/6, 29/6

Kärlekspotential: 4 av 5

Juli: Juli är som en bättre version av juni, som redan gett dig mer än du hoppats på. Kärleken är plötsligt överallt. Genom att ta egna initiativ och uttrycka självförtroende attraherar du alla runt omkring dig. Dynamiska relationer står på menyn och kan ge ditt sargade ego en välbehövlig boost.

Bästa datumen: 4/7, 14/7, 24/7

Kärlekspotential: 4 av 5

Augusti: Det har varit så härligt för dig fram tills nu att du inte kan sluta. Under augusti njuter du mer än agerar. Slappna av, gå till dina favoritställen och våga spendera lite mer än tidigare och ta med dig den du är nyfiken på till platser du tycker om. De kommer älska din avslappnade attityd och självklarhet. Kärleken blir mer fysisk än tidigare och det finns chans till en hel del hetta.

Bästa datumen: 3/8, 11/8, 16/8, 22/8, 30/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-154542.jpg

Kräftan 22 juni – 22 juli

Sommaren för kräftan är inte superromantisk till en början. Många av er Kräftor kanske tänker ”kom med något nytt!” om det här – det har känts såhär hela 2012 för er. Men håll ut – i augusti börjar saker hända.

Juni: Om du har en relation så kommer förhållandet fördjupas under sommaren. Om du letar efter kärlek kommer du kanske börja söka efter den på nya sätt, kanske provar du nätdejting. Genom din empatiska förmåga och hjälpsamhet söker sig andra till dig. Du visar din kärlek genom att stötta andra och det fungerar. Det är inte en explosiv månad, men viktig.

Bästa datumen: inga exceptionella dagar denna månad, men håll ut!

Kärlekspotential: 2 av 5

Juli: Juli lär dig fler läxor om relationer. Du börjar förstå vad det är som du själv vill ha och hur du ska uppnå det. Men ta det försiktigt på vägen! De lockelser som du tidigare uppfattade som spännande riskerar nu att sätta käppar i hjulet. Avvakta alla drastiska förändringar ett litet tag till.

Bästa datumen: 29/7, 31/7

Kärlekspotential: 2 av 5

Augusti: Nu äntligen kära Kräfta, har du väntat klart. Kärleken kommer till dig utan att du behöver söka efter den. Det är som att något drar andra till dig och du behöver bara luta dig tillbaka och ta emot. Vad du än ändrar i ditt utseende funkar det och du känner dig kreativ. Dynamiska och dramatiska förhållanden väntar – någon verkar vilja bry sig om bara dig.

Bästa datumen: 15/8, 16/8, 19/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-154704.jpg

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Genom resor och skola får du flest kärlekschanser. I en grupp med andra finner du kanske någon. Sommaren handlar dock mer om vänskap än kärlek för Lejonet. Men ta det lugnt, du vill som vanligt alltid synas mest och det är till din fördel.

Juni: Genom andra vänner kan du träffa den du letar efter. Genom att visa upp din vänskapliga sida dras andra till dig. Relationer som uppstår nu kan vara lite väl spontana och utan regler – men med en massa bra energi för dig. Ta till vara på den vänskapliga sidan i kärleken.

Bästa datumen: 5/6, 10/6, 20/6, 30/6

Kärlekspotential: 3 av 5

Juli: Du behöver någon som delar dina visioner och drömmar. Om du inte träffar någon som gör detta finns risken, eller chansen, att du går från förälskelse till förälskelse, eller att du helt enkelt struntar i kärleken och bara njuter av dina vänner. Om du är i en relation så fungerar kanske din älskare mer som en vän just nu, och det för med sig en hel del gott som kan fördjupa er relation.

Bästa datumen: 4/7, 22/7, 25/7, 26/7, 31/7

Kärlekspotential: 2 av 5

Augusti: Du fortsätter passa upp på andra runt omkring dig. Din ömma sida kommer fram, kanske kommer hela augusti handla om att krypa ihop i gräset och ligga nära den du tycker om. Njut av att koppla av från din annars starka ledarsida och ge mer än du tar i kärlek den här månaden. Lejonet behöver också få vila i skuggan av sitt kungadöme ibland.

Bästa datumen: 2/8, 16/8, 17/8, 24/8

Kärlekspotential: 3 av 5

 

20120708-154906.jpg

Jungfrun 24 augusti – 22 september

Under sommaren får du förnyat självförtroende, något du väntat på ett tag nu kära Jungfru. Något händer också vad gäller sex, kanske upptäcker du något du inte visste om dig själv i sommar. Det är dags att utforska dina lustar.

Juni: Något börjar hända med dig, kära Jungfru. Från att ha varit mer noggrann och krävande av dina partners känner du nu nya behov. Du vill inte nödvändigtvis träffa fler eller ha korta romanser, men du vill plötsligt komma närmare någon annan. Det börjar med en slow start i juni, men växer under sommaren.

Bästa datumen: 1/6, 3/6, 8/6, 12/6, 23/6, 29/6

Kärlekspotential: 3 av 5

Juli: Om du upplevt att du haft många spirituella relationer tidigare känner du nu ett starkare behov av en ny sorts sexuell spänning också. Du tar mer ansvar för att relationen ska komma någon vart och om du träffar rätt möter du någon som uppskattar detta självförtroende. Den här nya känslan kommer i samband med ett ökat självförtroende som gör dig extra tilldragande.

Bästa datumen: 4/7, 8/7, 14/7, 20/7, 31/7

Kärlekspotential: 4 av 5

Augusti: Augusti är en lätt och rolig månad. Inget oroar dig och kärleken krånglar mindre än tidigare. Du behöver inte kämpa hårt för att nå fram till andra. Andra har inte heller något emot att hjälpa dig och du har lätt att attrahera lättsamma personer in i ditt liv. Utnyttja det!

Bästa datumen: 3/8, 9/8, 11/8, 16/8, 22/8, 29/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 


Vågen 23 september – 22 oktober

Du har ägnat dig åt en del introspektion under årets första halva, men senare under 2012 blir du mer utåtriktad igen. Sommaren kan bli en bra start på denna trend. Kanske är det nu du lämnar gamla hjulspår och får starta något nytt.

Juni: Du glänser och attraherar som aldrig förr, men saker kommer inte direkt till dig. Du måste jaga dem. Ditt sexliv kan vara aktivare och mer passionerat än vanligt, men du känner dig också passionerad i förhållande till livet i allmänhet. Att gå ut mycket passar perfekt nu.

Bästa datumen: 20/6

Kärlekspotential: 4 av 5

Juli: Du fortsätter locka andra till dig. Nu börjar du inte längre med en ursäkt när du ber om det du vill ha, utan har vant dig vid att få det. Den här självklarheten gör dig ovanligt attraktiv, så passa på. genom resande och äventyr är du ostoppbar. Shit, jag önskar lite att jag var du den här månaden, kära Våg!

Bästa datumen: 4/7, 26/7, 29/7

Kärlekspotential: 5 av 5

Augusti: Du lugnar ner dig lite under augusti och blir mer i behov av ömhet, lugn och ro. Under september och oktober ökar dina chanser för stabila förhållanden och detta påbörjas redan nu. Se till att ditt ego inte tar för stor plats, efter sommaren du har haft är det dags att tänka på andras känslor igen, men framför allt att bara ta det lugnt.

Bästa datumen: 16/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-155700.jpg

Skorpionen 23 oktober – 21 november

Du attraheras plötsligt av de mer filosofiska typerna runt om dig, humanister och spirituella personer som kan kommunicera med dig på ett djupare plan. Skorpionens vanligtvis starak behov av sex går ner och du upptäcker andra behov, behov av givande samtal och förståelse.

Juni: Juni är lurigt mot dig, kära Skorpion. Akta dig för illusioner av kärlek som egentligen bara är vänskap eller sex. De som faller för dig nu är inte nödvändigtvis intresserade av dig som romantisk partner, men genom att kommunicera mer med dem kan du ta reda på, eller få dem att förstå, vem du är tydligare. Att vara intim och ärlig hjälper dig ställa saker till rätta.

Bästa datumen: inga exceptionella dagar denna månad, men håll ut!

Kärlekspotential: 2 av 5

Juli: Du är redo för en relation, men har samtidigt nya krav på vilken sorts relation. Ta det därför lugnt i juli och avvakta, den du söker efter finns där ute men var säker på att det du letar efter stämmer överens med vad du verkligen behöver innan du ger dig in i en relation. Att hålla folk på avstånd kan hjälpa dig förstå vad du behöver. Om kärleken är äkta klarar de av att du ber om att få vara ifred, vänligt men bestämt.

Bästa datumen: 19/7, 29/7

Kärlekspotential: 2 av 5

Augusti: Nu kan du inte hålla dig längre. Du behöver både sex, intimitet och djupare förståelse, och med denna starka magnetism du har nu kan du få allt på samma gång. Genom att själv njuta av det du känner för lockar du andra till dig och ditt humör är på topp. Tillåt dig själv resor och äventyr. Kanske kommer du känna ett starkt behov av ett stabilt förhållande i slutet av månaden, och chansen är att det kommer fungera över förväntan.

Bästa datumen: 9/8, 15/8, 16/8, 26/8

Kärlekspotential: 5 av 5

 

20120708-155920.jpg

Skytten 22 november – 21 december

Lyckan ler mot dig i relationer. Antingen är en ny relation på gång eller så fördjupas en befintlig. Du sätter den andra i första rummet och även om det känns tröttsamt ibland så är det bra karma för dig, i längden tjänar du på det.

Juni: Det har varit ett arbetsamt första halvår 2012, och det fortsätter en bit in i juni. Kärleken är förvirrande, du känner dig osäker och kanske tänker du extra mycket på en gammal crush. Ändå framstår du, även om du inte märker det själv, som otroligt attraktiv för andra. Så fort du blir av med dina egna frågetecken kommer du upptäcka att de intresserade står på rad.

Bästa datumen: 1/6, 10/6, 21/6, 29/6

Kärlekspotential: 3 av 5

Juli: I juli känner du dig mer klarsynt vad gäller kärlek. Du börjar känna av andras behov tydligare och förstår också dina egna bättre. Genom att pressen på jobbet eller i skolan släpper vaknar du upp och minns att det finns någon speciell som du glömt av eller som du nyss träffat som du vill ägna mer tid åt. Den här personen har saknat dig också, och du får ge mer än ta för att få saker att fungera – men det är för ditt eget bästa.

Bästa datumen: 4/7, 14/7, 17/7, 22/7, 24/7, 31/7

Kärlekspotential: 4 av 5

Augusti: Förvirringen tar över igen. Försök att återkoppla till de närmast dig och att inte göra saker mot din vilja. Relationer som inte ger dig någonting nu kommer fortsätta nedåt i samma spiral. Det är dags för dig att vara på mottagaränden av kärlek, och om det inte blir genom en älskare kanske du får vända dig till dina vänner. De står redo att göra vad som helst för dig nu.

Bästa datumen: 22/8, 26/8, 30/8

Kärlekspotential: 2 av 5

 

20120708-160124.jpg

Stenbocken 22 december – 19 januari

Du din lyckans ost har haft kärleken på din sida hela första halvan av året. Därför blir sommaren lite mer slow. Istället är det jobb och framtid som tar mer av ditt fokus, kanske är detta goda nyheter för dig kära arbetsamma Stenbock, och kanske blir det på arbetsplatsen du träffar den du söker.

Juni: Det är en rå månad för kärlek. Istället för att känna det som en varm vind i ryggen på stranden har du bäst chanser till att träffa någon på gymmet eller i en hälsobutik. Och hur roligt är det? Du vill kanske egentligen gå på fest och roa dig men något annat tycks hela tiden kräva din uppmärksamhet. Det är i dina dagliga rutiner dina bästa chanser till kärlek finns.

Bästa datumen: 5/6, 13/6, 30/6

Kärlekspotential: 1 av 5

Juli: Arbetet hägrar fortfarande men kärleken får lite bättre fotfäste. Det finns en del tecken på arbets- eller skolrelaterade relationer, som mellan student och lärare eller chef och anställd. Någon slags ojämlikhet finns i dessa relationer, men de är samtidigt exempel på möten mellan två liktänkande individer. Att hjälpa den du är nära ger bra kärlekspoäng, men det sexuella får vänta medan ni ordnar med vardagslivet.

Bästa datumen: 18/7, 25/7, 29/7, 31/7

Kärlekspotential: 2 av 5

Augusti: Värmen återvänder och du vill ge och få uppmärksamhet hela augusti. En relation blir närmare, intimare och ni utbyter erfarenheter, kommunicerar enklare och njuter av varandras sällskap. Det lutar åt att en relation blir allvarligare, och även mer jämställd. Ditt intresse för den andra gör att ni lättare kan mötas. Det verkar inte finnas några begränsningar för vem du skulle kunna falla för.

Bästa datumen: 3/8, 15/8, 16/8, 17/8, 20/8

Kärlekspotential: 4 av 5

 

20120708-160245.jpg

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Under en lång tid har du ägnat dig åt att utforska din självkänsla och ditt inre, käre Vattuman, men nu är du redo för kärlek. Den finns där du har som mest roligt, där du helst av allt roar dig och finner nöjen. Men passa dig för gamla kärlekar, de kan dyka upp oväntat och ställa till med problem.

Juni: Du har varit så upptagen att du knappt hunnit tänka på, eller verkligen känna för, en mer lustfylld romans. I juni börjar du ana att något ligger i luften igen, men vänta lite till. Gå på fester, roa dig, se efter vad som finns därute, och satsa på att börja träffa andra mer seriöst i juli.

Bästa datumen: 1/6, 2/6, 5/6, 10/6, 20/6

Kärlekspotential: 3 av 5

Juli: Nu är det dags att skörda. Hänge dig åt alla de intressanta personer som dyker upp – ta med dem på fester, bio, middag, vadsomhelst, och låt dem bli ditt utlopp för energi. Kanhända blir relationen dramatisk om den fördjupas, men låt inte det stoppa dig just nu. Den du träffar kommer vilja göra alla de roliga saker du saknat att få göra under året hittills.

Bästa datumen: 4/7, 14/7, 25/7, 26/7, 28/7, 31/7

Kärlekspotential: 4 av 5

Augusti: I augusti bör du vara mer försiktig med vem du umgås med. Du har kanske fått lite för mycket av det goda och behöver lugna ner dig lite. Ta några dagar ledigt från kärlek och sov ensam ett tag. Träffa gamla vänner och se till att du blir bekräftad utöver en eventuell relation. Försök att inte vara för vaksam över ditt ego, ibland behöver du också höra hur andra upplever dig. Du kan lära dig något.

Bästa datumen: 18/8, 24/8

Kärlekspotential: 2 av 5

 

20120708-160432.jpg

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Det har varit en förändringarnas år hittills vad gäller kärlek. Du har omvärderat dina relationer eller vad du vill få ut av dem, och det är dags att försöka släppa tankar på praktiska saker och komma ihåg att det också måste få handla om dina känslor inför andra.

Juni: En barndomskärlek, eller någon annan före detta viktig person för dig, kan dyka upp, och det mitt i en komplicerad situation. Ta det lugnt och vänta på vad som kommer hända. Det kan bli ett positivt möte som lär dig mer om dig själv, men kasta dig inte in i något. Det förgångna är förbi och chansen är att en ny historia med denna person slutar med heartbreak.

Bästa datumen: 1/6, 8/6, 10/6, 21/6, 23/6, 29/6

Kärlekspotential: 2 av 5

Juli: En romans kan kännas lite för obekväm och needy för din smak. Du behöver någon som står på egna ben, även om du själv känner dig öm och känslostyrd just nu. Om du däremot söker efter en relation som kan pågå länge kan det hända att nu är rätt tid. Om du vill träffa någon kan det lättast ske genom en träff med släkten eller i någon annans hem.

Bästa datumen: 4/7, 14/7, 17/7, 19/7, 22/7, 24/7, 31/7

Kärlekspotential: 3 av 5

Augusti: Du känner dig lättsam och avslappnad nu och det gör dina relationer mindre spända. Om du är singel är du extra attraktiv tack vare detta. Augusti är en bra månad för dig att gå på dejter, träffa många olika nya människor överlag och att ta vara på det goda första intryck du gör. Du känner dig vänligt inställd till allt och alla.

Bästa datumen: 9/8, 22/8, 26/8, 30/8

Kärlekspotential: 3 av 5

  1. Det ska bli spännande att se om det här sommarhoroskopet kommer stämma in på mig som är våg. För efter ett tufft första halvår så låter den här fortsättningen väldigt härlig. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..