Veckans horoskop 17 september – 23 september

Väduren
21 mars – 20 april
Med en ny måne i Jungfrun som precis passerat känner du både ett behov av att fokusera lite mer på jobb, men även att du glömt av det här med träning och hälsa lite. En nytändning kommer troligen den här veckan, så packa träningskläderna. Sedan april i år har du haft lite svårt att komma framåt i din jakt på arbete, bättre anställning eller mer cred för något du åstadkommit tidigare. I slutet av veckan vänder den här trenden och kommer ge dig massor av energi långt in i framtiden. Fira det med något romantiskt framåt helgen.

Tänk på: Det du förbereder jobbmässigt nu kommer ge stora resultat i vår.
Mest romantiska dag: 21 september

Lyssna på: Veronica Maggio – Inga Kläder

 

Oxen
21 april – 21 maj
Dina tankar vandrar lätt iväg och hamnar på kärlek den här veckan, kära Oxe, och du längtar efter att bara få umgås och prata med någon som förstår dig. Det är inte så konstigt, för trots att du sett framgångar på jobb- eller skolfronten på senare tid så har någon eller något också pushat dig hårt och kanske tröttat ut dig lite. Så hårt som en Oxe jobbar är det helt förståeligt om du tar lite mentala pauser den här veckan och drömma lite – men gör också verklighet av det! Att prata med nya människor ger ny energi och hjälper dig komma ihåg vad du letar efter i en partner, socialisera mycket!

Tänk på: Helgen blir lovande om du vill ha både romantik och roligt.
Mest romantiska dagar: 22-23 september

Lyssna på: Phèdre – In Decay

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Städning, uthyrning eller flytt verkar stå på schemat den här veckan, kära Tvilling. Efter att ha fokuserat så mycket på bestyr kring ett nytt jobb, studier eller liknande under första hälften av september är det skönt för dig att fixa med och tänka lite mer på vad som pågår på hemmaplan. Det kan också vara aktuellt för dig att ge dig av för en kort visit någon annanstans, vilket ger ny energi och perspektiv. Försök vara så strukturerad du bara kan för att slippa missförstånd nu – skriva ner alla sociala löften för att inte göra någon besviken.

Tänk på: En kort resa är lovande på fredag. En helg på bortaplan?
Mest romantiska dag: 21 september

Lyssna på: El Perro Del Mar – Walk On By

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den här veckan och nästa är lite berg- och dalbana för dig, kära Kräfta. Den nya månen i Jungfrun startade något som du kommer känna av nu, ett slags dragkamp mellan hem och skola/arbete. Finansiellt har du tur nu, någon är extra generös mot dig, men under mitten av veckan är det svårt att samarbeta med andra som kräver ditt engagemang på alltför många ställen samtidigt. Ta ett djupt andetag, med is i magen kommer det gå bra.

Tänk på: Planera en resa till helgen för att bli av med lite stress, gärna med någon du tycker om.
Mest romantiska dag: Inte just nu tyvärr, men mycket händer romantiskt för dig ändå.

Lyssna på: Niki and the Dove – Mother Project

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Den här veckan är det dags att ha det där snacket om din lön, eller annan kompensation/ersättning som du kanske gått och skjutit på ett tag. Om du vill få högsta möjliga utdelning bör du lyfta frågan innan torsdag, efter det kan det vara försent att få andra att se saken ur ditt perspektiv. Fira sedan med någon som betyder mycket för dig, i kärlek eller vänskap, ditt behov av närhet är stark i helgen.

Tänk på: Det är lite extra mycket social spänning i slutet av veckan. Ta djupa andetag och undvik stora grupper.
Mest romantiska dag: 21 september

Lyssna på: Rewards feat. Solange Knowles – Equal Dreams

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Efter nymånen i Jungfrun i helgen är du som pånyttfödd och det här är en bra tid att reflektera över året som gått och göra planer för det kommande året. Trevligt nog börjar ditt år med en rejäl dos kärlek – om du inte märker av någon speciell ökning direkt så leta efter ledtrådar på tisdag och onsdag för en försmak om vad som väntar dig senare i höst.

Tänk på: Du står i rampljuset i både skola och jobb och vet att du gör ett bra jobb nu. Njut.
Mest romantiska dagar: 22-23 september

Lyssna på: Rye Rye feat. M.I.A. – Sunshine

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Det här är en kreativ vecka för dig då du känner dig ovanligt intuitiv och koncentrerad. Om du har en idé om ett projekt eller ett experiment du vill testa är det dags nu. Det kan vara allt från ett socialt test eller något du länge drömt att satsa på om du hade lite mer tid eller inspiration. Ta chansen nu. Träning och hälsa står också i fokus, att bli av med en ohälsosam vana är en bra idé nu. Mindre socker i teet, sluta röka eller kanske börja meditera? Fråga någon om råd. Du måste inte klara allt själv.

Tänk på: Helgen kan bjuda på en kort trip någonstans om du vill.
Mest romantiska dagar: 17 & 21 september

Lyssna på: Alicia Keys feat. Nicki Minaj – Girl On Fire

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det trillar in så många inbjudningar och förfrågningar om du vill vara med i olika sammanhang att du inte vet när du kommer hinna bara vara. Men strunta i det nu och tacka ja, det är en gyllene tid att socialisera och trots att så mycket gått din väg den senaste tiden har du ännu mer tur och flyt på din sida nu. Även om du har lite problem med något projekt i skolan eller på jobbet under mitten av veckan så kommer slutet av veckan istället handla om en belöning. Enjoy.

Tänk på: Skriv inte på några kontrakt eller liknande i mitten av veckan. Vänta till slutet.
Mest romantiska dagar: Inga tyvärr men du är stark ändå. Socialisera! 

Lyssna på: Rebecca & Fiona – Jane Doe 

 

Skytten
22 november – 21 december
Du kan ha väntat länge nu på en chans som du hoppats på vad gäller skola eller jobb, och den här veckan verkar det hända. Möjligheter som du inte räknat med dyker upp på flera ställen samtidigt och även om erbjudandet når dig via en viskande fågel i ditt öra – tveka inte. Lyft luren eller leta upp rätt person och visa ditt intresse. Försök att ligga lågt med att prata högt om dina nya planer eller viktiga möten med vänner, vänta tills du vet säkert vad utfallet blir.

Tänk på: Det här är ingen bra vecka för dejting, speciellt inte om det är er första dejt. Helgen går bra men undvik speciellt mitten av veckan.
Mest romantiska dag: 21 september

Lyssna på: Florence Valentino – Spring Ricco

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du är fortfarande en ganska lugn och eftertänksam Stenbock efter helgens passerande nya måne, och det är en god idé att ligga lågt även den här veckan. Många stormar och dålig stämning är på väg upp, och som Stenbock vill du helst inte bli indragen eller involverad. Fokusera istället på ett projekt eller varför inte en bok du länge velat läsa – du har stort behov av intellektuell stimulering just nu. Låt de andra ta ut sina frustrationer utan att ta åt dig personligen.

Tänk på: Speciellt på hemmaplan kan det bli bråkigt nu. Försök vara storsint.
Mest romantiska dagar: 22-23 september
Lyssna på: Ghostpoet – Survive It

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Den här veckan är det många praktiska detaljer som ska bestämmas så var beredd med kalender och miniräknare. Lönesamtal på ditt nya jobb kan ligga i luften, eller något annat som kommer vara lite avgörande nu. Försök ligga på för att få det du vill. Du är kanske också ovanligt ressugen, försök undvika avresa under mitten av veckan dock – helgen har bättre potential för dig, kära Vattuman.

Tänk på: Gör en budget nu. Den kommer hjälpa dig under hösten.
Mest romantiska dag: 21 september

Lyssna på: Ison & Fille feat. Stor och Aleks – Stationen

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En relation har plötsligt blivit seriösare än du förutspått och du inser kanske nu att det behöver tänka igenom vad som pågår, och framför allt vad du vill. Försök att inte blanda in pengar, speciellt inte din egen finansiella situation, eftersom det kommer att försvåra situationen ytterligare. Försök ta lite tid för dig själv för att tänka efter vad du verkligen vill ha och gör en plan för hur du nu, när halva året sen din egen födelsedag gått, vill att hösten och vintern ska se ut. När du tänkt klart på egen hand – vänd dig till dina vänner. De är aktiva och hjälpsamma nu.

Tänk på: Mitten av veckan känns extra tuff nu. Ligg lågt och ta ett djupt andetag.
Mest romantiska dag: 22 september

Lyssna på: Newkid – Jag Gråter Bara I Regnet

  1. Hejsan! Jag är vädur och jag har inte riktigt förstått det här med ”En ny måne i jungfrun” och liknande? Kan du kanske ta ett inlägg där du beskriver vad du menar osv. Mvh

  2. ”…mindre socker i teet…”
    Pffft. Det är ju som att titta på film utan ljud.
    Men ok. Jag kan tänka mig en kompromiss och tar en mindre kopp.

    Tack för världens bästa astroblogg! Kram

  3. Jag är vädur och måste bara fråga hur det kommer sig att du valde Veronica Maggio med ”inga kläder” och hur väljer du låtarna? :) Ska man tolka låtarna till sig själva eller hur man kanske känner inför någon annan/en situation?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..