Flirtguide – så vet du om din romans kan bli något mer

Vill du veta om din flirt är något mer än bara en tillfällig romans? Här har du en guide över hur du listar ut om den du spenderat lite extra tid med är något mer än bara en flirt.

Du har dejtat en… Vädur
Så vet du om hen vill mer… Det kan vara svårt att tyda Vädurens nyckfullhet, men en sak är säker – om Väduren verkligen vill ses, kommer du inte behöva fråga. Hen har redan frågat dig.
Tänk på… Att Vädurens intresse vaknar lika häftigt som det slocknar. Om du är osäker på hens beteende – gå vidare direkt eller fråga mycket tydligt. Väduren har redan glömt att du inte kan läsa hens tankar.
Så håller du intresset vid liv… Ge hen frihet. Väduren är allergisk mot att känna sig fast. När du föreslår aktiviteter – gör saker som är aktuella, typ en stor utställning alla pratar om, eller gå någonstans där det händer mycket. Forsränning, nöjesparker och festivaler är aldrig fel. Trendnivån behöver inte vara hög, men det skadar aldrig.

Du har dejtat en… Oxe
Så vet du om hen vill mer… Hen bjuder dig på kaffet när ni fikar eller köper med sig vin till filmkvällen. Om din Oxe inte gör några avslöjanden – fråga. Din Oxe har inget att dölja och vet vad hen vill.
Tänk på… Att Oxen ibland är ovanligt konventionell vad gäller förhållanden och romantik, vilket kan göra hen lite oromantisk efter ett tag. Hen verkar efter en intensiv första tid plötsligt tycka det är lika viktigt att jobba som att mysa.
Så håller du intresset vid liv… Beröring och belöning – efter en lång skol- eller arbetsdag vill Oxen inget annat än att bli omhändertagen och njuta. Föreslå lyxiga aktiviteter där din Oxe kan sträcka ut sig ordentligt. Oxen tycker också om att veta att du är på hens sida – visa din lojalitet

Du har dejtat en… Tvilling
Så vet du om hen vill mer… Hen smsar dig ohämmat, ringer på väg från lunchen till nästa aktivitet och skriver små lappar och gömmer på ditt rum.
Tänk på… Att Tvillingen inte kan låta bli att socialisera och flirta i varje ny miljö. I nya sociala situationer kan det kännas som att ni redan är över och din Tvilling redan hittat någon ny – men det är bara din Tvillings energi som får sitt utlopp.
Så håller du intresset vid liv… Ta med din Tvilling på långa promenader eller långa kvällar på bar där ni pratar om livet och delar anekdoter och rolig fakta. Se till att hen skrattar – hjärtligt. Berätta spännande saker och vissa att du är öppen för alla slags idéer.

Du har dejtat en… Kräfta
Så vet du om hen vill mer… Hen bjuder hem dig. Kanske på omvägar, med ett ”kanske skulle du vilja” eller genom att bara nämna ”ikväll ska jag kolla på film” eller ”det vore kul/mysigt att…”
Tänk på… Att Kräftan ibland är ovanligt långsam. Du kan behöva ta många fler initiativ än du är van vid.
Så håller du intresset vid liv… Berätta om ditt liv, detaljer om din familj och dina känslor. När din Kräfta känner att hen känner dig väl kommer hen våga börja öppna sig tillbaka. Visa empati och mycket intresse för vad som gömmer sig bakom din Kräftas yta.

Du har dejtat ett… Lejon
Så vet du om hen vill mer… Kommer det blommor hem till dig? Postar hen kärlekslåtar i din logg? Kommenterar hen alla bilder på dig på Instagram med ”fantastisk” och ”snyggast”? Hen vill mer.
Tänk på… Att Lejonet vill be evigt bekräftat. Hen får aldrig nog. Alltså jag skojar inte. Har du sagt tio gånger hur snygg och cool och smart hen är bara innan lunch? Säg det tio gånger till.
Så håller du intresset vid liv… Komplimanger. Gärna inför många andra. Säg det högt. Ditt Lejon får rysningar bara av blotta tanken på att du sjunger ut din kärlek.

Du har dejtat en… Jungfru
Så vet du om hen vill mer… Hen kommenterar att dina skosnören gått upp, att du borde byta facebook-lösenord till något säkrare och att du nog borde ta den där extrakursen i franska ändå, du skulle tjäna på det. Hen är investerad i dig.
Tänk på… Att Jungfruns sätt att visa kärlek är genom kritik, eller ”tips”. Ta det enbart för vad det är – hens genuina intresse i dig – och gläd dig över att hen bryr sig så mycket, även om det ibland är svårt att uppfatta.
Så håller du intresset vid liv… Lugnt tempo, ärlighet och enkla kvällar ihop. Några öl, popcorn och titta på film kan räcka för att din Jungfru ska känna att det är den mest romantiska kvällen i hens liv. Din närvaro är viktigare än vad ni gör.

Du har dejtat en… Våg
Så vet du om hen vill mer… Hen frågar om du vill umgås med hens vänner, och när hen introducerar dig reagerar de med ett välbekant leende – de vet redan allt om dig. När ni ses har din Våg lite extra stiliga kläder och ser till att allt är rätt – justerar belysningen, byter plats i soffan för att hitta perfekt position och väljer film med största eftertänksamhet.
Tänk på… Att Vågen blir extra glad om du tycker om dina vänner lika mycket som hen. Gör ditt bästa för att lära känna dem och prata om dem efteråt.
Så håller du intresset vid liv… Genom samtal och tydliga bud. Visa på din självständighet samtidigt som du ställer upp när hen behöver hjälp – Vågen uppskattar starka individer som tänker själva, engagerar sig i beslutstagande men som också finns där som sällskap under dygnets alla timmar om så skulle vara.

Du har dejtat en… Skorpion
Så vet du om hen vill mer… Hen undrar var du varit hela dagen, vad du ätit, hört och sett och varför du inte svarar på sms.
Tänk på… Att Skorpionen vill ha kontroll över en relation, och därför kan verka ovanligt svartsjuk eller misstänksam. Hen vill bara inte bli sårad. Det krävs en hel del övertygelse för att din Skorpion ska känna sig säker.
Så håller du intresset vid liv… Lyx och intima kvällar ihop. Bästa bordet på bästa restaurangen och det perfekta vinet till maten. Var totalt ärlig med dina åsikter och känslor. Hen kommer uppskatta att du inte ljuger, även om din sanning inte är exakt vad hen vill höra. Och låt tystnaden tala emellanåt. Skorpionen vill inte prata om allt. Låt saker ta tid, och stressa aldrig.

Du har dejtat en… Skytt
Så vet du om hen vill mer… Hen ringer dig konstant och frågar om ni ska dra ut i skogen, dricka shots en tisdagskväll eller bara dra på roadtrip några dagar (skolan/jobbet är ändå så tråkigt).
Tänk på… Att Skytten är en optimist av rang. Om du verkligen oroar dig över något – let hen know att du är allvarlig. Upprepa. Dessa detaljer går annars förbi din Skytt.
Så håller du intresset vid liv… Äventyr. Vad du än planerar är det troligen fortfarande för lamt för Skytten. Lägg till fem planer till din redan fulla lista inför eran romantiska helg tillsammans. Skytten ordnar så ni hinner allt.

Du har dejtat en… Stenbock
Så vet du om hen vill mer… Hen tipsar dig om artiklar hen läst, dokumentärer hen sett och namedroppar historiska personer du påminner om. Hen verkar dessutom veta allt om dig och ha en långtgående analys av ditt liv. Men framför allt – smsen du får är oftare skrivna i frågor som ”var ska du sova ikväll?” snarare än ”vill du sova hos mig?”. Stenbocken vill gärna att du tar lika mycket initiativ som hen och är orolig för att göra bort sig.
Tänk på… Stenbocken har inget till övers för alltför spontana initiativ utan vill veta vad som pågår och vad planen är. Om du planerar något – få det att framstå som om det var Stenbockens egen idé.
Så håller du intresset vid liv… Diskutera, debattera och låt relationen gro. För pushiga kärleksinitiativ funkar inte på Stenbocken – låt hen sakna och undra över dig emellanåt.

Du har dejtat en… Vattuman
Så vet du om hen vill mer… Det här är en tricky en, kanske den lurigaste hittills. Frågan är om Vattumannen ens själv vet vad hen vill. Hen är öppen för det mesta och otroligt nyckfull i sina initiativ. Kanske är ni ihop redan innan du hunnit läsa klart det här, men lika gärna kan hen sitta i detta nu och fundera på om hen ska inleda smset till dig med ”hej” eller ”tja”. Så ta varje chans du får att träffas – Vattumannen tycker mycket om att bli vänner och sedan hitta kärlek. Kommunicera gärna mycket via sms och telefon. Korta, roliga sms roar Vattumannen innerligt.
Tänk på… Att Vattumannen inte själv är säker på vad hen vill, eller hur hen ska komma dit. Det kan hända plötsligt när det väl händer, men vägen dit är ofta snårig. Hen behöver en tydlig ledsagare ibland men är egentligen inte blyg för din ärlighet.
Så håller du intresset vid liv… Genom långa diskussioner om allt från filosofi till teknik. Gör din Vattuman sällskap på cykelturer och till biblioteket, och försök få till spontana möten där hen inte hinner tänka så mycket. Intellektuellt sällskap är en riktig turn-on för hen.

Du har dejtat en… Fisk
Så vet du om hen vill mer… Hen vill berätta alla detaljer om sin dag för dig – men också höra allt om din. När det avhandlats, diskuterar ni er relation, hur ni träffades och vad ni känner för varandra – igen. Hen är din.
Tänk på… Att Fisken är lika kär i världen och mänskligheten i stort som i dig. Det märks i deras beteende – men betyder inte att du som person är mindre viktig.
Så håller du intresset vid liv… Genom att ge Fisken stort utrymme för att fundera kring sina känslor. Ställ aldrig Fisken mot väggen utan försök visa, även om det bara är symboliskt, hur mycket din Fisk betyder för dig. Ord är lika verkliga som fysiska gåvor för din Fisk.

 1. Vet inte om du redan skrivit det någon gång men skulle vilja veta vilka tecken som passar bäst med vilka och även varför de passar med varandra :)

 2. Hej igen! Mycket intressant, nu vet man vilka förhållningar man ska ta till sig ;)
  Tänkte bara påminna dig, om min komnentar ang. natal chart, som jag skickade in för nån vecka sedan.
  Vet att du har fått många förfrågningar, men de kryper för mycket i kroppen för att man inte ska låta bli att fråga igen ;)
  Hoppas allt är bra med dig!

 3. Hej jag skrev till dig för ett tag sen och du skrev senare att du skulle svara. Men jag har inte sett något efter tänkte kanske att du hade glömt av :) Det jag skrev va att jag undrar lite va den här killen vill med mig, jag är född 940423 och han 930917 tack på förhand! / Anna

 4. Åh, detta passade jättebra in på oxen jag dejtar! Men jag har så himla svårt som skorpion att förstå vad för slags bekräftelse han vill ha, lägg till att jag för tillfället befinner mig på utomlands i 4 månader för utlandsstudier… Känns som ett hopplöst företag att hålla min oxe säker på oss, har jättesvårt att läsa ut huruvida han är nöjd eller osäker och drar sig tillbaka?!
  // Maria

 5. my gad! är tvilling och det här passar in perfekt på mig. exakt så här blir jag om jag är interesserad av någon, och exakt så här faller jag för killar! läskigt hur sant det här är. du är grym, rakt igenom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..