Flirtguide pt II – så fångar du din flirt!

Du vill dejta en… Vädur

Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Så tar du kontakt… Med Väduren är det lätt att vara rak på sak. De agerar spontant och i tillfället, så om du har en chans att säga hej, eller flika in något i en diskussion för att göra ett intryck – ta den! Väduren är inte blyg för att du är rakt på sak och tycker otroligt mycket om att flirta, så våga bjuda ut, eller i alla fall vara tydlig med ditt intresse. Väduren bangar sällan och vågar oftast säga ja på studs.

Tänk på… Att Vädurens intresse vaknar lika häftigt som det slocknar. Om du är osäker på hens beteende – gå vidare direkt eller fråga mycket tydligt. Väduren har redan glömt att du inte kan läsa hens tankar, och glömmer tyvärr ofta att ”göra slut”…

Så får du hen på fall… Ge hen frihet. Väduren är allergisk mot att känna sig fast. När du föreslår aktiviteter – gör saker som är aktuella, typ en stor utställning alla pratar om, eller gå någonstans där det händer mycket. Forsränning, nöjesparker och festivaler är aldrig fel. Trendnivån behöver inte vara hög, men det skadar aldrig. Var också lyhörd för din Vädurs impulsdrivna beteende. En plan är aldrig huggen i sten med en Vädur, och plötsliga infall görs bäst i att följas.

 

Oxen, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Oxe

Så tar du kontakt… Genom att finnas där, försiktigt ta kontakt med din Oxe och börja diskutera saker som hen är engagerad i kan du visa din Oxe att du är en pålitlig och intresserad person. Det här gör din Oxe genast intresserad, då de ofta kanske är lite för lata för att gå the extra mile när de inte är 100% säkra på något. Om någon tar kontakt med hen och gör sig tillgänglig, tycker Oxen mycket om uppmärksamheten, tackar och tar emot.

Tänk på… Att Oxen ibland är ovanligt konventionell vad gäller förhållanden och romantik, vilket kan göra hen lite oromantisk efter ett tag. Din Oxe verkar kanske efter en intensiv första tid plötsligt tycka det är lika viktigt att jobba som att mysa. Bli inte orolig om du tror glöden falnat, Oxen ger inte upp i första taget och känslan är ofta lätt att väcka till liv igen.

Så får du hen på fall… Beröring och belöning – efter en lång skol- eller arbetsdag vill Oxen inget annat än att bli omhändertagen och njuta. Föreslå lyxiga aktiviteter där din Oxe kan sträcka ut sig ordentligt. Oxen tycker också om att veta att du är på hens sida – visa din lojalitet och ta in vad din Oxe berättar om. Att känna sig hörd och sedd i lugn och ro är vilka viktigt som massage för Oxen.

 

Tvillingarna, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Tvilling

Så tar du kontakt… Kontakta. På en gång. Säg hej, bjud ut, slå på stort, visa intresse, diskutera allt och inget, kommunicera. Tvillingarna har inget emot att få flera roliga sms på raken, eller lustiga fakta skickade till sin telefon. Men kom ihåg att inte bli för emotionell för tidigt. Tvillingen behöver känna sig fri och att saker sker på ett intellektuellt plan innan det landar i hjärtat.

Tänk på… Att Tvillingen inte kan låta bli att socialisera och flirta i varje ny miljö. I nya sociala situationer kan det kännas som att ni redan är över och din Tvilling redan hittat någon ny – men det är bara din Tvillings energi som får sitt utlopp. Verkar hen prata extra mycket med alla andra efter ert långa samtal? Kanske är hen verkligen intresserad av dig.

Så får du hen på fall… Ta med din Tvilling på långa promenader eller långa kvällar på bar där ni pratar om livet och delar anekdoter och rolig fakta. Se till att hen skrattar – hjärtligt. Berätta spännande saker och vissa att du är öppen för alla slags idéer. Ställ inga emotionella krav för tidigt om inte din Tvilling gör det först, att känna att du är självständig är viktigt för Tvillingen.

 

Kräftan, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Kräfta

Så tar du kontakt… Försiktigt. Se till att finnas i din Kräftas närhet så mycket det går, men räkna inte med några häftiga gester från hens sida. Ge hen utrymme och se till att finnas där, hjälpa hen duka av efter middagen eller med ett matteproblem i skolan, en kopiator som krånglar eller skjutsa hem efter jobbet. Se till att ta reda på vad din Kräfta gillar, och bara råka nämna någon referens. Din Kräfta kommer inte glömma varje ord, gest eller intresse du har när relationen väl kommer igång.

Tänk på… Att Kräftan ibland är ovanligt långsam. Du kan behöva ta många fler initiativ än du är van vid, och göra en hel del tolkningar av hens otydliga sätt att uttrycka sig på. Försök verkligen lära känna din Kräfta för att förstå vad hen menar egentligen.

Så får du hen på fall… Berätta om ditt liv, detaljer om din familj och dina känslor. När din Kräfta känner att hen känner dig väl kommer hen våga börja öppna sig tillbaka. Visa empati och mycket intresse för vad som gömmer sig bakom din Kräftas yta.

 

Lejonet, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta ett… Lejon

Så tar du kontakt… Flirta öppet och ge hen komplimanger. Gärna så andra hör. Instäm med hens åsikter och beröm henom för sitt hårda och välutförda arbete, sånt här suger Lejonets hjärta upp direkt. Ta sedan reda på vad Lejonet älskar och föreslå det spontant. Lejonet älskar att andra engagerar sig i vad hen gillar och saken är biff.

Tänk på… Att Lejonet vill be evigt bekräftat. Hen får aldrig nog. Alltså jag skojar inte. Har du sagt tio gånger hur snygg och cool och smart hen är bara innan lunch? Säg det tio gånger till.

Så får du hen på fall... Komplimanger. Gärna inför många andra. Säg det högt. Ditt Lejon får rysningar bara av blotta tanken på att du sjunger ut din kärlek. Se också till att ni gör saker som matar Lejonets inre behov av att känna sig duktig. Att blanda nytta med nöje är en riktig turn-on för Lejonet.

 

Jungfrun, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Jungfru

Så tar du kontakt… Be henom om råd. En Jungfru älskar att hjälpa, lära ut, förklara och känna sig hjälpsam. Allt från läxhjälp, till mindre tips. Men låt också din Jungfru se att du är en stabil och känslosam person som hen kan lita på och  som inte räds hens synpunkter, men inte heller köper dem rakt av. Ge dig in i en diskussion med din Jungfru, och försök lösa livets alla mysterium tillsammans.

Tänk på… Att Jungfruns sätt att visa kärlek är genom kritik, eller ”tips”. Ta det enbart för vad det är – hens genuina intresse i dig – och gläd dig över att hen bryr sig så mycket, även om det ibland är svårt att uppfatta. Det kan kännas som om hen hela tiden försöker rätta dig, men det är egentligen bara Jungfruns förmåga att hela tiden se saker på nya sätt som du märker av.

Så får du hen på fall… Lugnt tempo, ärlighet och enkla kvällar ihop. Några öl, popcorn och titta på film kan räcka för att din Jungfru ska känna att det är den mest romantiska kvällen i hens liv. Din närvaro är viktigare än vad ni gör. Visa också intresse och engagera dig i vad din Jungfru gör om dagarna. Att jobba hårt är a och o för Jungfrun, och hen uppskattar djupt att känna att andra tar henom på största allvar.

 

Vågen, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Våg

Så tar du kontakt… Bli en del av gänget din Våg umgås med. Dyk upp lite här och där när du vet att de umgås och jobba dig fram till din Våg genom hens vänner. När du äntligen får en stund ensam med din Våg, försök föreslå något ni två kan göra på egen hand, som vänner, och bygg därifrån. En Våg älskar uppmärksamhet lika mycket som andra, men vill helst känna att ni är jämlika innan hen kastar sig in i något. Att bara kravlöst umgås är också något som passar en Våg, som sällskap hem efter festen eller liknande.

Tänk på… Att Vågen blir extra glad om du tycker om att umgås lika mycket bara ni två som med alla hens vänner också. Att få vara med alla sina favoriter samtidigt är Vågens stora dröm, och bli inte skeptisk om din Våg vill ses tillsammans med hens vänner oftare än enbart dig i början.

Så får du hen på fall… Genom samtal och tydliga bud. Visa på din självständighet samtidigt som du ställer upp när hen behöver hjälp – Vågen uppskattar starka individer som tänker själva, engagerar sig i beslutstagande men som också finns där som sällskap under dygnets alla timmar om så skulle vara.

 

Skorpionen, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Skorpion

Så tar du kontakt… Försök vara subtil. Skorpionen dras inte till individer som är alltför flashiga eller hetsiga, och tycker bäst om stabila personer som vet vad de vill. Visa ditt intresse utan krusiduller men säg gärna lite för lite än för mycket. Att tyckas bära på en hemlighet är högst attraktivt för Skorpionen som genast vill veta allt om dig.

Tänk på… Att Skorpionen vill ha kontroll över en relation, och därför kan verka ovanligt svartsjuk eller misstänksam. Hen vill bara inte bli sårad. Det krävs en hel del övertygelse för att din Skorpion ska känna sig säker.

Så får du hen på fall… Lyx och intima kvällar ihop. Lyhördhet för detaljer. Bästa bordet på bästa restaurangen och det perfekta vinet till maten. Var totalt ärlig med dina åsikter och känslor. Hen kommer uppskatta att du inte ljuger, även om din sanning inte är exakt vad hen vill höra. Och låt tystnaden tala emellanåt. Skorpionen vill inte prata om allt. Låt saker ta tid, och stressa aldrig.

 

Skytten, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Skytt

Så tar du kontakt… Säg hej. Din Skytt fattar direkt. Om du kontaktar hen får du svar, och Skytten blir genast nyfiken på dig. Din Skytt är fylld av engagemang och optimism, och om du kan dela detta blir din Skytt genast än mer nyfiken. Skytten rör sig snabbt genom romantiska landskap dock, så se till att hänga med. Vänta inte, tveka inte och banga inte om din Skytt föreslår något. Och bjud hemskt gärna ut. Din Skytt säger ja.

Tänk på… Att Skytten är en optimist av rang. Om du verkligen oroar dig över något – let hen know att du är allvarlig. Upprepa. Dessa detaljer går annars rakt förbi din Skytt.

Så får du hen på fall… Äventyr. Vad du än planerar är det troligen fortfarande för lamt för Skytten. Lägg till fem planer till din redan fulla lista inför eran romantiska helg tillsammans. Skytten ordnar så ni hinner allt. Kom också ihåg att din Skytt behöver känna sig stimulerad på ett djupt plan för att få ut något av det ni gör. Att lära sig saker, klara saker på egen hand och ha egen kunskap är a och o för Skytten. Så föreslå inte en chartrad resa, utan föreslå att ni campar i vildmarken själva istället. Skytten älskar en utmaning.

 

Stenbocken, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Stenbock

Så tar du kontakt… Det bästa sättet att närma sig en Stenbock är genom att fånga upp och dela hens lustiga humor. Om ni kan skratta ihop är Stenbocken genast intresserad, eftersom det krävs mycket för att nå den här nivån för en Stenbock. Allt kring Stenbocken är lite av ett spel om status och hierarki, och om Stenbocken känner sig trygg med dig, att hen inte behöver tävla eller bevisa något, och ni kan skratta ihop, så kan vad som helst hända.

Tänk på… Stenbocken har inte alltför mycket till övers för alltför spontana initiativ utan vill veta vad som pågår och vad planen är. Om du ändå planerar något för er två – få det att framstå som om det var Stenbockens egen idé.

Så får du hen på fall… Diskutera, debattera och låt relationen gro. För pushiga kärleksinitiativ funkar inte på Stenbocken – låt hen sakna och undra över dig emellanåt. Visa också din Stenbock att du har många egna planer och idéer om ditt liv. En annan detalj som kan göra Stenbocken omåttligt intresserad är om du lyckas visa upp dina sociala skills. Är du ett mingelproffs eller har ett stort kontaktnät? Din Stenbock gillar detta.

 

Vattumannen, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Vattuman

Så tar du kontakt… Oftast tar Vattumannen kontakt med dig utan att du är helt säker på hur det gick till. Men om detta inte är fallet och du ser hen på avstånd, se till att komma nära, göra eller säga något kanske lite oväntat för att få hen att minnas dig, och försök visa hur lite du bryr dig om vad folk tänker om dig. Vattumän fascineras av stark individualitet och tröttnar snabbt om inget nytt händer. Visa många olika sidor av dig själv, och visa framför allt stor självständighet. En diskussion om något du brinner för, helst idealistiskt, är heller aldrig fel.

Tänk på… Att Vattumannen inte själv är säker på vad hen vill, eller hur hen ska komma dit. Det kan hända plötsligt när det väl händer, men vägen dit är ofta snårig. Hen behöver en tydlig ledsagare ibland men är egentligen inte blyg för din ärlighet. Mycket av Vattumannens emotionella bearbetning pågår i hens huvud, så försök inte hetsa fram några ömhetsbetygelser. De kommer när de kommer.

Så får du hen på fall… Genom långa diskussioner om allt från filosofi till teknik. Gör din Vattuman sällskap på cykelturer och till biblioteket, och försök få till spontana möten där hen inte hinner tänka så mycket. Intellektuellt sällskap är en riktig turn-on för hen, så se till att du är påläst och redo för diskussion. En udda sorts humor är också vanligt hos Vattumannen, och en känsla av att du tycker om din Vattuman för hens skarpa intellekt är aldrig fel.

 

Fiskarna, Horoskop, Scorpio Rising, Kärleksastro, Astroblogg, Flirtguide, Stjärntecken

Du vill dejta en… Fisk

Så tar du kontakt… Berätta alla möjliga fakta ur ditt liv för din Fisk. Roliga anekdoter, konstiga möten med kändisar, hur galen din släkt är eller att du var kär i statsministern när du gick på mellanstadiet. Fisken älskar att höra om andras liv och förstår dig lätt. Se också till att ta reda på var just din Fisk har sitt kreativa utlopp och försök hitta gemensamma drag här. Berätta om din egen kreativitet och försök hitta beröringspunkter. Din Fisk tycker om att bli sedd genom tillit.

Tänk på… Att Fisken är lika kär i världen och mänskligheten i stort som i dig. Det märks i deras beteende men betyder inte att du som person är mindre viktig – även om det känns så. Kom också ihåg att Fisken är känslig, inte blödig, men lätt reagerar på andras beteenden. Om du hanterar din Fisk fel simmar hen lätt iväg.

Så får du hen på fall… Genom att ge Fisken stort utrymme för att fundera kring sina känslor. Ställ aldrig Fisken mot väggen utan försök visa, även om det bara är symboliskt, hur mycket din Fisk betyder för dig. Ord är lika verkliga som fysiska gåvor för din Fisk, och att dela saker tillsammans är en riktig turn-on för Fisken. Hitta gemensamma små historier som ni kan dela och skoja om.

 1. Hej Sofia! Jag skrev till dig för cirka en månad sedan (om jag ej minns helt fel) och vill dubbelkolla om jag hann bli med på din lista över Natal Charts?
  880425…

  Tack på förhand,

  Mvh

  Linnéa

 2. Pingback: Horoscope |
 3. Pingback: Date date date |
 4. kräftans stämmer sjukt bra! jag sitter den klämmen då jag inet vet hur jag ska tolka alla signaler jag har fått/får.. När jag läste ‘Du kan behöva ta många fler initiativ än du är van vid’ ja det där har jag ju gjort o flera gånger. Det händer att blir jag lite tveksam
  över om jag ska fortsätta kämpa o ge i hopp om att det kanske ger mig nåt svar
  snart!

  1. Känner verkligen igen mig i det jag också! Jag har sjukt svårt att få grepp om den här människan, men det är väl också det som gör honom så intressant antar jag.

 5. Sofia! Om en kille har sin sol i vattuman, och venus i skytten är han som skytten i kärlek då eller ska jag läsa både vattuman och skytten?
  XOXO :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..