Årshoroskop 2013!

Darling dears! Here it is! Årshoroskopet för 2013! Som ni väntat, mina tappra! Okej – jag sitter på tåget och har färdigställt det och är lite snurrig – det kan finnas en del fel och missar som jag kommer kolla igenom efterhand men ville inte låta er vänta en sekund till. SÄG TILL om något låter helt galet! Jag lovar att förklara och fixa till. Xoxo!

Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Väduren
21 mars – 20 april

Året överlag: 2012 var ett tufft år för Väduren. Kärlekslivet bestod av ett trassel som verkade stå helt still och aldrig vilja gå över, medan all action istället tycktes kretsa kring pengar och jobb, som aldrig heller riktigt gav resultat. Men don’t you worry – ingenting var i onödan. 2013 blir ett betydligt lugnare, mer fokuserat och delvis stabilare år då du som Vädur kommer uppleva det tusen gånger lättare att uttrycka dig, vilket kanske låter banalt men kan komma att betyda otroligt mycket. Det här är också ett år då praktiska saker fungerar bra, framför allt första delen av året. Kommunikation med andra, speciellt familj, flyter på utan problem och saker går ovanligt smidigt för den framfusiga Väduren. Året handlar mycket om förnyelse av dig själv, att förenkla de olika mer komplicerade stigar du gått på tidigare år, och på att uppskatta hem, familj, nya vänner och det som du måhända ofta tar för givet.

Kärlek: Även om kärleken inte går i taket kan du se fram emot ett år där saker börjar kristallisera sig, kära Vädur, och där kärleken blir just mer lekfull. Tillåt dig flirta och ”säga hej” det här året – din förmåga till kommunikation är stark nu och kan resultera i mycket. Det låter kanske som vaga ledtrådar om årets romantiska tendenser, men

Mest romantiska perioder: Februari, mars och maj blir ovanligt fina månader i kärlek och flirtar. Speciellt i maj kan något ovanligt romantiskt hända. Slutet av augusti, samt stora delar av oktober har möjlighet att bli romantiska, men se upp för oktober. Slutet av oktober här kan också innebära en stor förändring.

Jobb och skola: Försök hålla ambitionen och arbetsbördan i schack, kära Vädur, speciellt under början av året. Året börjar med Mars i Vattumannen vilket kan göra det lätt för dig att tro att du klarar av mer än du egentligen orkar, så försök håll ett rimligt tempo. Efter månaden mars lugnar den här trenden ner sig betydligt. Vad gäller ekonomi kommer du förmodligen märka av att ett enklare liv, troligen på grund av nya inkomster och utgifter, är aktuellt.

Resor, flytt och förändringar: Fram till sommaren är schemat fullspäckat, så att hinna resa eller flytta verkar inte alltför troligt om du inte redan planerat in det. Den här perioden handlar mer om att träffa nya människor, vilket sker i de allra vardagligaste av situationer. När sommaren sätter igång på riktigt kan det hända stora saker i ditt liv, som kan ha med både utökning av din familj eller förändringar i ditt hem att göra. Oktober kan bjuda på överraskningar och en omstart i motorn för dig, kära Vädur.

Fokusera på detta år: Att pusha dig själv mot nya, oväntade mål och att våga gå hela vägen – oavsett om det är fram till någon sötnos för att säga hej eller om det är mot någon rädsla som du alltid velat utmana.

 

Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

 

Oxen
21 april – 21 maj

Året överlag: Livet för en Oxe innebär automatiskt en vilja att säkerställa sin tillvaro, och 2013 är inget undantag. Skillnaden är dock att du sällan jobbat så hårt som under de senaste åren, utan att känna att du riktigt nått dit du velat. Något fattas, om det så är lön, erkännande eller kanske en utbildningsplats. Det här året går du in med full kraft, mer inspiration och lite högre villkor. Du känner instinktivt att du förtjänar mer, och visst gör du det. Mycket av ditt fokus hamnar härmed på ekonomi, eftersom Oxen tenderar att sätta likhetstecken mellan pengar och trygghet. Och oroa dig inte, på den ekonomiska fronten ser det tryggt ut.

Kärlek: Tyvärr är det här inte ett år som står i kärlekens tecken för just dig, kära Oxe. Men samtidigt kan det vara bra för dig att hitta lite stabilitet i ditt kärleksliv, istället för att bara glida med i någon slags mystisk fantasi om vad ditt kärleksliv ska innehålla och innebära. Försök tänka lite lätt fånget lätt förgånget i år, och engagera dig bara när du verkligen känner att allt är 100% rätt, även på dina villkor. Ovanliga råd att ge till en Oxe, men det här året kan det vara bra med både livrem och hängslen. Var beredd på ett skenbart spännande och sensuellt år, med lite vassare törnar än vanligt.

Mest romantiska perioder: Januari, mars, mitten av april kan bli minst sagt spännande och, lite skakiga samtidigt, medan sommaren både tar och ger. Juni kan ge mängder av sommarflirtar, och slutet av juli lite hetta. September kan bli lika spännande och skakigt som april medan november och december kan ge lite romantisk stabilitet en stund.

Jobb och skola: Fokus ligger på pengar, inkomst, erkännanden och att komma till rätta i din roll under 2013. Du är trött på att tjäna andra och mer än lite sugen på att istället vara din egen chef, metaforiskt menat. Det här är ett år då du kan våga satsa på egna projekt, så länge du har tungan rätt i mun och ser till att pengarna kommer som de ska samtidigt. Speciellt första delen av året är bra för detta.

Resor, flytt och förändringar: En del hemligheter, som under stora delar av ditt liv varit just hemligheter, kan ha börjat att komma till ytan nu, kära Oxe. Det känns obekvämt och troligen minst sagt läskigt, när andras bild av dig, för att inte tala om din egen, förändras. Långsiktigt kommer det här dock att hjälpa dig göra upp med det gamla och ta itu med det nya. Ju tidigare du vågar städa ut, desto tidigare kommer det bli rent. Kanske tillhör du en grupp Oxar för vilka detta sker utanför andras blickfång. Låt gå – så länge du inte stoppar huvudet i sanden utan vågar se sanningen i vitögat.

Fokusera på detta år: Att hitta balans i dina behov. Kärlek är inte pengar, och pengar är inte kärlek. Det blir svårt att försöka ordna allt i sitt liv på samma sätt. Känn efter att du har båda fötterna på jorden.

 

Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Tvillingarna
22 maj – 21 juni

Året överlag: Under sommaren och hösten 2012 började du märka av en viss förändring, kära Tvilling. Något som mognade hos dig, gjorde dig tryggare och säkrare. Den här trenden präglar 2013 och gör det till ett lättare och roligare år än 2012. 2012 innebar mycket jobb på alla möjliga olika plan, och många gånger kändes det som hela livet var Bambi på hal is. Det här året handlar det istället om en länge efterlängtad frihet. Nu vågar du mer, och framför allt våren är den perfekta tiden att ta tag i allt det du längtar efter att få prova att göra.

Kärlek: Det ser ljust ut, kära Tvilling. Det låter som ett skämt, men ärligt talat så verkar det som att många Tvillingar det här året hittar något de sökt efter i kärlek. Den rastlösa Tvillingen har ibland svårt att gå in i relationer, men 2013 är det möjligt att du inte bara hamnar i tvåsamhet – utan faktiskt också trivs.

Mest romantiska perioder: Februari blir lagom romantiskt och för vissa en aning magiskt, medan mars blir en riktig raket – nästan lite watch out! Maj, framför allt slutet av maj, blir magiskt på riktigt då både solen, Venus, Mars, Jupiter och din bästis Merkurius står i Tvillingarna. Amazing. Juli kan bli riktigt roligt och lekfullt, medan slutet av augusti ger en mer intellektuell, romantisk break. Oktober kan bli lite rocky och bjuda på överraskningar.

Jobb och skola: En viss förvirring kring var du är på väg i arbete eller studier präglar det här året, och du kan känna ett behov av att hitta en lite mer enklare inställning till vad som är arbete, och vad som är du. Du kan ha känt att du arbetat för mycket bakom kulisserna, och att det är dags att fokusera på dig själv och visa upp lite mer av dig själv och få cred för det. Under hösten kan du också se fram emot lite mer stabilitet, såväl ekonomisk som vad gäller studier och arbete. Men ditt självförtroende lyser igenom – så trots enkla medel – dags att show off!

Resor, flytt och förändringar: Att sikta högt är något som faller sig naturligt för dig nu, och du har turen på din sida, speciellt fram till juni. Du söker efter något form av frigörelse och utveckling, och att resa verkar stå skrivet över ditt tecken i år. Små resor eller stora, oavsett hur långe, ser ut att bli avgörande för dig. Du vet mer vad du vill i år, och är inte rädd för att satsa på det. Ovanligt otålig är du inte beredd att sitta still och avvakta.

Fokusera på detta under 2013: Sök inre frihet och lita på att du vet vad du är värd.

 

Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Kräftan
22 juni – 22 juli

Året överlag: Kära Kräfta. Det har varit ett händelserikt 2012 och man undrar lite hur det här någonsin ska kunna matchas. Galna äventyr och stora genombrott, men ändå inte helt tydlig målbild har präglat dig. Så vad händer 2013? Det är dags att ta ett litet steg tillbaka och börja landa i allt som pågått parallellt. Det inferno av känslor, händelser inom familjeliv, kärlek och jobb/skola som varit 2012 är på väg att lugna sig, och precis som alltid när lugnet lägger sig tar det lite tid innan man kommer över en känsla av tomhet. Tur då att det här året lämpar sig mer än väl för att känna efter och gå på djupet av dina känslor för att se vad som fungerade, och vad du vill förändra. Men det här kräver att du på olika sätt vågar släppa kontrollen, som ditt liv varit beroende av. Vågar du?

Kärlek: 2012 hade en hel del att ge när det kom till kärlek, medan farten avtog rejält under den sena hösten. Det fortsätter gå lite trögare, och även om du delvis uppskattar stabiliteten i ditt liv, så saknas lust, lek och passion. Dina egna känslor räcker inte lika djupt som du önskar, och andras känslor verkar knappt ens i närheten av vad du behöver. För Kräftor som är singlar kan det här resultera i en slags ovilja till flirtar och otydliga relationer. Kräftor som har partner kan lätt känna sig lite ensamma, och har svårt att ta saker i relationen med en klackspark. Trots att detta låter lite dystert är det här en period som hjälper dig att hitta, undersöka och förstå vad du behöver i kärlek.

Mest romantiska perioder: Januari, första veckan i mars, andra halvan av april (extra stor chans för kärlek och passion!), juni blir flirtigt, slutet av juli kan bli lite intellektuellt och romantiskt stimulerande. Både september och slutet av november samt december kan bli riktigt hett.

Jobb och skola: Det stora området för framfart och engagemang i ditt liv 2013 ligger här, kära Kräfta. Framgång, erkännande, gott rykte och erbjudanden fortsätter regna över dig och vid det här laget börjar du nästan bli van vid att allt rullar på så smärtfritt. Det som är riktigt bra med detta är att du nu börjar släppa på rädslorna och vågar satsa på det du vet att du kan. Akta dig bara för att ta på dig för mycket, eller för att bli alltför ensam i arbetet. Även om Kräftan vanligtvis jobbar bättre på egen hand, betyder inte det att andras input inte är värdefull för dig. Se framför allt upp för att pusha dig själv för hårt i augusti.

Resor, flytt och förändringar: Under sommaren växer en ny Kräfta fram i dig. Du är plötsligt redo att ta världen med storm, och why not! En stor och viktig resa verkar aktuell speciellt i juli, men överlag är det hösten som är den tid då du gör dina allra största personliga genombrott. Du är mer kreativ, uttrycksfull och föränderlig än du upplevt behov av att vara på länge – och det gör dig gott. Dina vänskaper kan visa sig vara lite ovanligt skakiga detta år, där vissa visar sig vara andra än du tidigare trott. Avvakta och känn efter om du är tveksam på någon.

Fokusera på detta år: För höga förväntningar på dig själv och din omgivning kan skapa oro, så försök slappna av och plocka ut russinen ur kakan ur alla dina starka idéer i år.

 

Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Lejonet 
23 juli – 23 august

Året överlag: Det har varit ett aktivt 2012, kära Lejon, som avslutades på ett alldeles ljuvligt romantiskt vis. En trend som du förhoppningsvis vill ta med dig in i 2013. Vänskap och resor präglar det kommande året, vilket väl knappast kan vara helt fel med tanke på att båda dessa områden för med sig många ”bonus-områden” för ett Lejon. Det här är ett inspirerande år där många av dina redan etablerade projekt växer sig starkare, och där mycket tyder på vänskap och kreativitet. Ett spirituellt år coming up!

Kärlek: Den största chansen till kärlek för dig är genom vänner och bekanta detta år. Genom att använda andra som referenser kan du lätt träffa nya flirtar och spännande personer. Det finns också mycket som tyder på att en vänskap under detta år kan visa sig innehålla något mer än ni båda trodde, eller så händer det motsatta och en kärlek visar sig vara mer något av en vän. Om 2013 blir ett starkt kärleksår hänger främst på dig och hur trygg du känner dig i vad du vill ha. Go find out!

Mest romantiska perioder: De tre första veckorna i februari kan dra med dig på en riktig känslostorm, men hettan verkar utebli. Mitten av mars ger istället utdelning, och kan bli riktigt kul. En annan riktig kul period blir de tre sista veckorna i maj, med de sista dagarna i maj som pricken över i. I juli kan du stråla extra mycket med Venus i Lejonet, och slutet av augusti lovar också gott. Även oktober blir händelserikt.

Jobb och skola: Vardagslivet och allt som stavas praktiskt känns inte särskilt ofta som den mest spännande aspekten av livet för ett Lejon, och det här året utgör tyvärr inget undantag. Istället verkar årets största tråk-faktor ligga just här, både vad gäller arbete och hemma-fix. Kanske känner du dig understimulerad, vilket också höjer chansen på en del resande detta år. För de Lejon som valt att utbilda sig detta år finns det stora chanser att det blir givande och inspirerande, men att andra vardagsgrejer istället blir lite extra tråkiga. Det går i år inte att komma undan att det praktiska känns som ett riktigt ok.

Resor, flytt och förändringar: 2013 är som gjort för resande, utforskande, upptäckande och utveckling för dig. Det här året presenterar troligen en stor förändring av något slag, kanske en inre övertygelse, någon betydelsefull händelse eller något yttre tryck gör att du plötsligt befinner dig i en ny inre situation, och därmed är tvungen att omvärdera livet. Men det här betyder inte på något sätt att du behöver oroa dig – tvärtom kommer du snart upptäcka fördelarna av dina nya insikter.

Fokusera på detta år: Att få tid och lust att få allt kring hem, familj och praktisk vardag blir årets utmaning. Allt det roliga, inspirerande och kreativa kommer till dig hur du än gör.

 

Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Jungfrun 
24 augusti – 22 september

Året överlag: 2012 handlade mycket om jobb och pengar, kära Jungfru, och var kanske inte det roligaste året för dig hittills. Samtidigt lärde du dig mycket på de här områdena, och under 2013 är det dags att du får fokusera mer på dig själv som person. Fokus ligger på vänskap och intimitet, vilket kan bli minst sagt spännande.

Kärlek: Trygg och pålitlig kärlek står inte riktigt på agendan för 2013, utan det här är ett år av sökande och många erfarenheter. Det här året träffar du kanske några av de nyckelpersoner som förändrar dig, och vågar leva ut drömmar och fantasier du aldrig vågat nämna förr. Men var försiktig med vem du ger ditt hjärta till

Mest romantiska perioder: Mitten av januari bjuder på lite udda romantik, medan februari pendlar mellan detta och lite mer hetta. Början av mars blir mer än givande, och mitten och slutet av april blir njutningsfullt. Juni blir harmoniskt och intellektuellt stimulerande, och mitten av juli verkar alla dras till dig. Under september finns både lust och åtrå med, medan november blir mer stabilt romantiskt.

Jobb och skola: Många sidor av ditt praktiska liv kommer påverka dig 2013, främst genom att du helt enkelt måste ta hand om det. Det känns tröttsamt efter ett långt år av jobb och fix bakom dig att styra, fixa och jobba ännu mer, speciellt när året har så mycket annat att erbjuda. Försök att planera i så stor utsträckning som möjligt för att slippa ha saker hängandes över dig.

Resor, flytt och förändringar: Ditt kärleksliv, bilden av dig själv och vad du tror på är under förändring detta år. Flera sidor av ditt sociala jag håller på att genomgå totalrenovering, och dina vänner kommer kanske bli förvånade av ditt nya jag. Njut av det här och låt det ta dig jorden runt om det så blir – men håll ett vakande öga på dig själv mellan varven.

Fokusera på detta år: Det låter klyschigt, men det här kan faktiskt vara ett bra år för att hitta dig själv.

 

Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Vågen 
23 september – 22 oktober

Året överlag: Efter regn kommer sol, kära Våg. Om någon haft en prövande tid under de senaste åren är det helt klart du. Dags att få medvind – och 2013 lovar stort. Resor och kärlek är två områden som man ofta hoppas på höga chanser i – och du verkar få jackpot i båda. De föregående årens tuffa törnar har utrustat dig med ett högst lovande självförtroende och allt verkar möjligt. I skuggsidan ligger ekonomin och en del familjerelationer, men det kan vara ett pris värt att betala för att få njuta av alla de äventyr som väntar.

Kärlek: Att våga i kärlek är viktigt 2013, och du tycks dras till fritänkande och till viss del excentriska individer. Det här är lite olikt dig, men kanske nyttigt för att utmana din tendens till att lätt bli lite för beroende av din partner. Kanske lockas du av dessa sidor hos andra för att också kunna ta till dig dem själv. Inte helt fel tänkt… Nya relationer, eller relationer som förvandlas och förnyas, är starka i år.

Mest romantiska perioder: Februari bjuder på intellektuellt stimulerande romantik, men det är först i mars som det verkligen hettar till och blir passionerat. Ändå är det bara början. I maj blir det än mer magiskt. Juli blir både varmt och generöst, i mitten av augusti dras andra till dig och sista helgen i augusti kan bli riktigt hett. Även oktober kan bli intensivt, eventuellt med en romantisk tripp på programmet.

Jobb och skola: Du har blivit så van vid att jobba hårt att du plötsligt knappt behöver jobba alls för att åstadkomma lika mycket. Plötsligt börjar andra se ditt hårda arbete, engagemang och din potential och troligtvis kommer du uppleva en förändring i andras attityd mot dig. Njut av det här, men tänk också på att utnyttja det till din fördel.

Resor, flytt och förändringar: För de Vågar som funderar på att resa i år är det här mitt råd: do it! För de Vågar som kommer resa i arbetet, eller som kanske inte planerar att resa alls – enjoy it eller vänta du bara. Du tycks drivas ut i världen på ett eller annat sätt. Se upp för våren dock, då det kan bli svårt att finansiera dina planer. Pengar är ett känsligt område i år, så var varsam med din ekonomi så gott det går.

Fokusera på detta år: Att våga satsa på det du verkligen längtat efter. Inget verkar kunna stoppa dig nu.

 

Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Skorpionen
23 oktober – 21 november

Året överlag: Under 2012 fanns det perioder då du var lite olik dig själv, kära Skorpion. Lite mer drömsk, lite mer tänkande, mindre kännande. Som för att väga upp detta blir 2013 ett mer materiellt och tryggt år. Det blir mer fokus på arbete, ekonomi, vardag och hälsa. ”Tråkigt”, tänker du kanske. Nja, det här är alla områden som när de fungerar gör Skorpionen lycklig. Och en lycklig Skorpion är en oövervinnerlig Skorpion…

Kärlek: Vissa har trott på ett tufft år romantiskt för Skorpionen, men jag vet inte jag. Snarare tror jag det kan bli riktigt skönt för dig att efter ett år med en hel del kringflygande känslor och förvirring gå ner i ett mer basic ja eller nej-tempo. Lita på din magkänsla i kärlek i år, våga ställa krav och våga gå med på andras krav. Öva dig att vara intim, nära, öppna dig och verkligen uttrycka vad du vill. Se vart det tar dig och framför allt, njut av allt det lär dig om dig själv.

Mest romantiska perioder: Redan i mitten av januari har du en romantisk high, med lite extra chans till hetta precis i början av februari. Hela februari kan du ha något lite flirtigt i blicken, och februaris sista helg ser ut att kunna bli riktigt känslostormande. April lovar också en hel del djupa känslor och slutet av april blir kanske riktigt passionerat. Juni har stor romantisk potential, medan slutet av juli blir lugnare och mjukare, men ändå romantiskt. I mitten av september dras andra till dig, och både november och december kan bli mer stillsamt romantiskt.

Jobb och skola: Du är stark i din arbetsroll/studieroll och det här året blir en piece of cake för dig. Det finns stor chans att du tar dig an fler uppdrag än du trott, och det blir en skön boost att klara av dem. Att resa och lära dig saker, bjuda dig själv på äventyr är givande i år

Resor, flytt och förändringar: Det här året har du chans att på djupet lära dig av dina insikter. Låt känslorna springa fritt och våga utforska dig själv. Att resa kan bli magiskt och bära med sig stora förändringar och har du chansen att åka iväg, ta den.

Fokusera på detta år: Njut av dina skills, upplev många thrills.

 

Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Skytten
22 november – 21 december

Året överlag: Många Skyttar har upplevt stora förändringar i sitt kärleksliv under 2012. Det kan ha varit relationer som tagit slut eller nya insikter om vad ni söker i en relation. Troligen känns det därför skönt att höra att 2013 blir ett år för nystart i kärlek. Genom att lära känna sig själv hittar Skytten stabilitet för att börja flirta, vara romantisk och kreativ.

Kärlek: I februari vaknar en ny period där du vill förverkliga dig själv genom kärlek, något du känt ett stort behov av under en längre tid, men inte riktigt kunnat göra. De individer du drar till dig nu är färgstarka och speciella, och kanske tappar du bort dig själv lite i allt spännande som händer. Å andra sidan kommer du närmare den här personen än någon annan tidigare.

Mest romantiska perioder: Februari har stor potential att bli högst romantiskt, och mitten av mars kan ge en hel del både hetta, passion och fart. Häng med i svängarna, i mitten av maj slår det till igen och det med råge. Sista helgen i maj blir minst sagt magisk. Juli lovar både värme och chans till stora känslor, medan slutet av augusti blir mer balanserat och ömt. I slutet av oktober kan det bli både en hel del sweet love och en hel del drama – utan att du tycks röra en fena.

Jobb och skola: Ekonomiskt sett har du kanske aldrig varit så uppstyrd och stabil som nu, och samtidigt känner du att andra saker i ditt liv inte alls lever upp till vad du föreställt dig om ditt vardagliga liv. Du saknar frihet från livets praktikaliteter och en bra idé är att planera in saker att se fram emot. Det här året bär inte med sig några stora förändringar inom det här området, utan är snarare upptakten till ett djupare begrundande av vad du vill göra med din framtid.

Resor, flytt och förändringar: Du har så lätt att uttrycka dig kreativt under 2013 att andra kan börja undra vad du egentligen äter till frukost. Förutom att ha ett rikt romantiskt liv är du redo att skapa, förverkliga, utforska och undersöka. Men trots allt detta är det lite svårare för dig med att känna dig lugn inombords. Det här året lever du verkligen upp till bilden av Skytten som en äventyrlig sökare. Låter kanske lite jobbigt, men är faktiskt värt att njuta av.

Fokusera på detta år: Din kreativitet, vänner och romantik. Njut av den stabilitet du har och försök locka fram dina stora framtidsplaner.

 

Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Stenbocken
22 december – 19 januari

Året överlag: 2012 var ett något förvirrande och kargt år för Stenbocken, som tycker om att ha koll. Därför tror jag många av er blir lättade när 2013 blir lite mer strukturerat, och lite mindre flyktigt. Framför allt jobb, hälsa och stabilitet i relationer är gynnade det här året, och hem och familj visar sig stabiliseras mer än tidigare. Det är en bra bakgrund att ha, då de största förändringarna sker i vänskaper, romanser och i dina egna viljor.

Kärlek: Det här är ett år för stabila romanser och trygga relationer. De Stenbockar som har partners kommer säkert uppskatta detta, eftersom de inombords kommer genomgå tillräckligt många förändringar för att få sin nyfikenhet mättad. De av er som letar efter någon kan förbereda er på ett spännande och lite svårmanövrerat år. Eftersom du genomgår en inre förändring attraherar du också lite mindre stabila personer, och detta kan bli lika mycket bu som bä. Take notes, det blir ett år fullt av lärorika relationer. Speciellt framåt sommaren verkar det som att turen i kärlek växer för varje dag, och många stabila relationer verkar bildas nu.

Mest romantiska perioder: Året börjar bra och det känns som att allt ljus är på dig. Både romans och lite passion ligger i luften både i januari och februari. April blir lugnt och mysigt, medan juni lovar sensuella överraskningar. I slutet av juli är kärleken intellektuellt stimulerande, medan den i september går på djupet. Året slutar som det börjar, och låter dig slappna av och få all den uppmärksamhet du förtjänar.

Jobb och skola: För er som funderat mycket på er framtid lovar 2013 mycket gott. Jobberbjudanden och möjligheter presenterar sig för dig detta år. Speciellt under våren är det lätt och roligt att arbeta/plugga och andra är djupt imponerade av dig.

Resor, flytt och förändringar: Stenbocken har haft en period av många nya vänskaper och det är kanske dags att inventera lite här. Under 2013 tenderar du att bli mer strikt i vilka som du betraktar som dina verkliga vänner, och vissa av er kommer märka att ni helt enkelt inte vill umgås med vissa gäng/grupper längre, att ni växt ifrån varandra eller att nya vänner förstår dig bättre. Det här kan vara smärtsamt, framför allt för dina vänner, så se till att inte lämna någon sårad bakom dig. Gamla vänner dyker ofta upp igen.

Fokusera på detta år: Det här året handlar mycket om stabilitet – för att kunna lägga energi på egen inre förvandling.

 

Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Vattumannen
20 januari – 18 februari

Året överlag: Har du njutit av slutet av 2012s lilla dusch av kärlek, kära Vattuman? Get used to it. 2013 innehåller en hel del romantik, och även om det inte alltid slutar lyckligt så är du ovanligt stark i att veta vad du vill just nu. Inget halvdant duger, och du letar lustfyllt vidare. Att ta hand om dig, njuta, ta det lugnt och vara kreativ står i fokus det här året, medan arbete och studier står längre ner på listan.

Kärlek: Korta romanser känns det här året lika intensiva som långa relationer, och din lekfulla och självsäkra stil fortsätter att hjälpa dig att attrahera andra. Till och med lite drama i kärlekslivet kan bli aktuellt nu… Vissa av er har stabiliserat erat kärleksliv redan under 2012, och er partner är inte sällan någon som ni i början kände som vän. Vänskaper som utvecklas till romanser fortsätter vara en trend under 2013.

Mest romantiska perioder: Februari blir härligt för dig och alla tycks dras åt ditt håll. Trenden saktar av lite i slutet av månaden och i början av mars, men tar fart igen under mitten av mars som kan bli lite hetare. Maj är full av romantik och speciellt slutet av maj lovar stordåd. Juli blir varmt och givande, och trenden håller i sig en bit in i augusti. Oktober kan bli lite skakigt, så både se upp! Och njut.

Jobb och skola: Under hösten har du lite mer flyt på jobb och i skola, och börjar hitta en bra takt i livet. Det fokus som var svårt att hitta under våren börjar bli tydligare nu, och andra uppskattar dina ansträngningar och du får mycket cred för ditt arbete. Försök att inte lassa på dig för mycket jobb bara, då detta kan göra att du istället inte orkar genomföra allt. Se speciellt upp för det här i augusti. Se också upp med att du inte riktigt har tålamod med auktoritärer under 2013, och att det är svårt att få till det rykte du vill ha hos chefer och lärare. Viktiga projekt har en tendens att bli känsliga och kräver stort tålamod.

Resor, flytt och förändringar: De största förändringarna under 2013 kommer pågå i ditt privatliv, vad gäller hem, familj och vardag. Mycket av din vardagliga kommunikation kommer förändras, och till stor del kan det här bero på en flytt eller någon annan förändring på hemmaplan. Det blir 50/50 här mellan kul och tråkigt – du upptäcker troligen något oväntat roligt å ena sidan, men måste samtidigt göra dig av med vanor som du börjat uppfatta som en del av dig själv. Att resa kan bli en sån här upplevelse, som gör dig både exalterad men också pekar på vad i ditt liv som du behöver förändra.

Fokusera på detta år: Dig själv och dina lustar. Försök att inte bråka med auktoriteter, men bry dig inte heller alltför mycket om vad de tycker om dig.

 

Fiskarna, Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Väduren, 2013, Horoskop, Årshoroskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Fiskarna
19 februari – 20 mars

Året överlag: Det som stökat mest hos Fiskarna den senaste tiden har varit ekonomin, och kanske med den en hel del vilsenhet. Kanske har du inte känt att du haft medel för att kunna åstadkomma det du drömmer om, eller att din trygghet varit beroende av något du inte har tillgängligt. Nu äntligen har saker vänt, och 2013 ser ut att bli både tryggt, inspirerande och fullt av kärlek. Speciellt början av året är en tid då du har tid att stabilisera dig lite mer, precis lagom för att under sommaren upptäcka en blomstrande romantisk sida hos dig själv. Bingo!

Kärlek: Början av året kanhända att du med en del försiktighet och tillbakablickande tänker mer på vad som varit än vad som skulle kunna komma. Men så smyger sig sommaren på, och kanske börjar du se saker du inte noterat tidigare. Dina kreativa och romantiska sidor vävs ihop och det är inte helt otänkbart att några av er får någon slags ny kontakt med barn – därmed inte sagt att det är era, men kanske via någon vän eller något syskon. Hela hösten ser ut att ha ett romantiskt skimmer över sig –  ta det dock lugnt med någon annans hjärta i augusti och september. Passa dig för en clash mellan vänner och en partner/flirt i augusti.

Mest romantiska perioder: Året börjar med en romantisk high som räcker och blir över då den sträcker sig en bra bit in i februari, som blir en riktigt sweet månad för dig. Hela födelsedagsperioden ser ut att bli minst sagt amazing. I mitten av april är det mer jordnära kärlek som lockar, och juni blir nästan lika magisk som februari. Mitten av juli till mitten av augusti förgyller tillvaron med både intellektuell stimulans och djupa känslor. September går än mer på djupet, och året avslutas med de lugnare och mer trygga perioderna i november och december.

Jobb och skola: När lurigheterna med din ekonomi nu äntligen har lugnat ner sig är det lätt för dig att känna dig sugen på att tjäna mer. För er som går i skolan kan ni uppleva att extrajobb vid sidan av lockar mer. Ni som jobbar njuter av tryggheten och kan till och med upptäcka att ni börjar se med helt nya ögon på ert arbete – vilket ger er ny kraft.

Resor, flytt och förändringar: Hemmet är centralt i Fiskens 2013, och en del av er kommer uppleva förändringar inom era vänkretser. Det är ett år då kreativa sidor växer fram, romantik är förhöjt, men där resor och äventyr ligger lägre ner på listan. Kanske behöver du ett lugnt år för att landa lite efter ett flertal intensiva år. Försök dock att inte överdriva investeringar i hemmet eller andra områden som ger dig trygghet i ditt liv. En liten riskfaktor behövs ofta för att få nya perspektiv.

Fokusera på detta år: Att hitta balans mellan dig och kärleken. Kräv inte för mycket, ge inte för lite. Ta hand om andras hjärtan så som du vill att de ska ta hand om ditt.

 1. Åh vad fantastiskt spännande! Har en känsla av att detta kan stämma, det hänger så ihop med vad jag känner att jag behöver fokusera på under året. Förra året stämde ungefär på pricken! Alla känslor hit och dit, nu hoppas jag att det blir lite lugnare, men såklart har jag tänkarna på någon särskild nu för början av året. Tror också jag kommer kunna ordna upp livet med jobb och skola lite bättre.

  Nu funderar jag lite på en flytt, vet inte riktigt om det är något att satsa på under början av 2014. Hade så behövt en nystart på en trygg plats, en lägenhet som var min egen.

  Tack för horoskopet, ska bli spännande att se vad som händer.

 2. tack! är vädur och har faktiskt haft ett fruktansvärt 2012. inte heller senare delen av 2011 var mycket att hurra över. men nu har jag ett nytt jobb som startar i januari och det känns jätteskönt att läsa att 2013 blir ett bättre år. måste också säga att jag tycker att du är hemskt duktig på att uttrycka dig. gott nytt år!

  1. tyckte jag med… drygt när man längtar efter kärleken. Men med lite jobb kanske det kan gå om man vill satsa seriöst.

 3. Tack, för de härliga horoskopen! Gillar din blogg. Men jag blir ju alltid så förvirrad. Ska jag läsa både lejon och jungfru, då jag är född fem timmar in på jungfrun? Med ascendanten i tvillingarna.. :)

 4. tack så hemskt mycket för dessa fina horoskop. Jag undrar bara över hur det kommer gå för mig i skolan uder 2013. Jag är född den 24:de Juli 1994. Så jag är både lejon och kräfta. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka från de horoskopen över. Skulle du vilja berätta lite för mig. Jag vill bara lägga till att du är hur awesome som helst.
  ha en trevlig nytt! goot nytt år! :)

 5. Lät ju inte som nåt vidare kärleksår för kräftan.. Kan inte precis hålla med om att 2012 gav så mycket heller, som också mer handlade om att förstå sig själv och vad man behöver. Skönt iaf att skolan ska flyta på har oroat mig lite för det.

 6. Hej! Tack för en välskriven och kul blogg!

  Tänkte fråga om du tycker att man ska läsa sitt årshoroskop endast utifrån sitt soltecken eller bör man öven snega på sin ascendent?

  En annan sak jag undrar över är om du vet någon bra sida att räkna ut sin ascendent säkert? Där man inte behöver ta ställning till ev. sommartid.
  Får nämligen olika budskap från olika sajter (vädur eller tvilling) även om jag har korrekt födelsetid/datum.

  God fortsättning på dig!

 7. Hej!
  Så kul att läsa årshoroskopet, det verkar ju lovande för mig som tvilling:) 2012 var tufft för mig på flera olika plan, precis som du skriver. Men 2013 låter ju lovande och jag hoppas kanske då även på att finna kärleken:)

  På tal om kärlek, jag har berättat innan om oxen och skorpionen som jag träffar. Jag har nu slutat att träffa oxen då jag märkte att jag hade känslor för skorpionen. Dock är ju relationen med skorpionen komplicerad så jag vet inte hur jag ska göra. Vi har träffas i 7 mån. I början dejtade vi, men det avslutades då han inte var redo för nåt förhållande, känslorna fanns där, men han va rädd. Vi har ändå haft fortsatt kontakt och efter en månad började vi att träffas igen. Vi ses lite då och då, kanske egentligen mest på hans villkor. Egentligen har jag nog känt mer en längre tid, men först nu som jag kunnat erkänna det för mig själv tror jag. Nu vet jag inte hur jag ska gå tillväga. Ska jag berätta för skorpionen och riskera att han inte vill ha mer kontakt, för jag tror inte att han är redo för nåt förhållande nu heller, och antagligen kommer han flytta till en stad för nytt jobb om ett par månader och då kommer det var ett avstånd på flera mil. Eller kanske bör jag bara låta det va? Jag tror att han känner att jag tycker om honom när vi ses och tiden där emellan då jag är den av oss som mest hör av mig. Ibland känns det som att han tar lite avstånd några veckor och sen kommer han tillbaka igen, precis som om det blir för mycket känslor inblandat för honom. Bör jag prata med skorpionen om vad jag känner? Jag vill inte skrämma iväg honom. Jag önskade att han kunde se det jag ser, att vi hade, trots att vi är olika på många sätt, hade fått det bra tillsammans.
  Kanske du kan hjälpa mig att reda ut dessa frågetecken nu när det nya året börjat;) God fortsättning!

 8. nej vad dryyyygt för kräftor! den här hösten har ändå spenderats mycket åt att fundera vad jag vill. Är sannolikheten typ lika med 0 att man hittar den Stora Kärleken i år? Haha

 9. Hej, det ser lovande ut och super intressant, för mig som är tvilling! :D En annan sak jag har undrat över eftersom jag själv är väldigt intresserad av horoskop och hela astrologins värld är att hur

 10. Hej!
  Jag är en oxe och undrar angående punkten ”resor och förändringar”… Kan du förklara lite mer konkret vad du menar angående ”hemligheter som skulle komma upp till ytan”, då jag inte förstod så mycket…? Kan du ge exempel på vad detta kan vara? Är det något jag bör oroa mig över??

  Kram!

 11. För min del stämmer årshoroskopet in rätt bra:) Förra året spenderade jag väldigt mycket tid och energi på andra (bla en speciell vänskapsrelation), jag lyssnade och var förstående och omhändertagande. Jag ansträngde mig otroligt mycket för att jag var rädd att mista någon som betydde mycket för mig. Jag lärde mig en massa förra året tack vare att jag hade så fullt upp inom alla områden men 2013 säger jag stopp. 2013 ska handla mer om mig och vad jag vill och behöver. Jag vet nu att jag verkligen vill ha en seriös relation och jag kommer inte att ta så lätt på liknande kommentarer som jag fått 2012 och som jag låtit passera. Jag tycker att året låter spännande eftersom jag inte har en aning om vem som kan tänkas dyka upp (eller komma tillbaka och vara på samma våningsplan som jag, kanske:)) under de kommande 12 månaderna.

 12. Yes! Äntligen ett bra år som väntar! Jag har verkligen känt av saturnus närvaro under dessa 3(?) år som gått. Det har plågat mig mycket, och har jag varit deprimerad samt otroligt osäker över mig själv. När saturnus lämnade mig i höstas, så kände jag efter ett par veckor ungefär ”WOW, nu jag är redo för livet, inget kan stoppa mig nu!” (haha). Som att en tyngd som jag burit på mina axlar ÄNTLIGEN hade släppt! Så ja, taggad för 2013 är man nu allt, hoppas på kärleken som det står i årshoroskopet för i år:)

 13. Hej! gud vilket bra horoskop! Jag är kräfta och sammandraget av 2012 var superbra, speciellt på kärleks fronten!
  tack! :)

 14. Jag är vattuman och ser fram emot det här året jättemycket! Har planerat in en resa i augusti, så att komma bort från jobbet den månaden är ju prefekt!!

 15. Hej!
  Jag är tvilling med ascendenten i Stenbocken. De senaste åren har mitt liv varit kaos och jag har verkligen varit på botten. Nu känns det som att det äntligen finns en chans till att det kan bli bättre.
  Jag undrar hur det ser ut för en flytt för mig detta året? Särskilt då jag och min pojkvän (som jag har varit tillsammans med ett år och dessutom också är tvilling) har disskuterat om att flytta ihop. Är det en bra tidpunkt att flytta ihop med någon? Känner mig väldigt osäker då jag är rädd för att bli bränd ännu en gång..
  Tacksam för svar! Fin blogg är grymm!
  /J

 16. Wow! Jag är våg och det är läskigt att det mesta stämde. Jag har haft det väldigt tufft de senaste åren så jag bara älskar att jag verkar ha ett bra år framför mig :) Speciellt i kärlek ^^ Tack, nu ser jag fram emot 2013!

 17. Alla verkar bli kära/upphettande runt februari, maj, juli eller oktober… Känns därav påhittat men har ju stämt hittills

 18. Ja, hur stämde det här nu när vi närmar oss slutet av 2013?

  Ur mitt perspektiv som är lejon är det både och tycker jag. Satte punkt för mitt långa turbulenta förhållande med exet (oxå lejon) i februari, träffade ett nytt lejon redan i påsk.. helt galna attraktioner där i ca 1månad, och sista maj hittar jag vad jag tror är mitt livs kärlek o perfekta match (vattuman) och ressten av året har mer eller mindre gått ut på att resa fram å tillbaks till varandra eftersom vi lever på distans.

  Jobbmässigt har inget speciellt hänt alls dethär året, samma jobb samma lön osv.
  Och på hemmaplan stämmer horoskopet perfekt, har nämligen vart totalt oinspirerad till 100% vad gäller städa å göra fint överhuvudtaget

  Rent ekonomiskt var det hyfsat stabilt i början av året, å käpprätt åt H.. nu i slutet (hihi allt resande antar jag)

  Tack vare min vattuman kan jag nog påstå att det där med spirituellt år stämmer ganska hyfsat, han har fått mej att börja andas igen och öppnat mina ögon

  Så nu ska det bli spännande att se vad 2014 har att erbjuda, håller tummarna för massa bra iaf

 19. Asså scary! Detta handlade alltså om året 2013, och när jag läser det i efterhand stämmer i princip ALLT, sjukt läskigt, eftersom det kom ut för ett år sen. Har haft svårt att ta horoskop seriöst eftersom alla är olika och har olika förutsättningar. Vissa småsaker har jag inte märkt av, men vad gällde jobb och förändringar, om vad året gått ut på, kärlek, flirtar, vänskap, allt stämde. Bra jobbat! Hoppas dock på ett ”lyckligare” och mer rofyllt 2014 så hoppas det kommer upp så man kan läsa! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..