Veckans horoskop 7 januari – 13 januari

januari 7, 2013 8 kommentarer
Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Den här veckan verkar föra med sig ett erbjudande som kommer verka för bra för att vara sant, och kanske kommer du höja ögonbrynen och fråga dig själv ”men vad är haken?” ett par gånger. Det här erbjudandet för med sig både trygghet, stabilitet och en boost för dig, kanske i form av anställning eller någon anna slags bonus som du väntat så länge på att du kanske inte visste att du saknade.

Mest romantiska dagar: Inga tyvärr.
Lyssna på: Firehorse – Our Hearts

 

Oxen
21 april – 21 maj
För kärlekstörstande Oxar kommer den här veckan som en försenad julklapp – om du längtat efter att hitta lite stabilitet och passionerad kärlek kan du se fram emot resten av januari. Det verkar också handla mycket om resande för dig nu, inte sällan kopplat till skola eller arbete, och chansen är stor att det här ger möjlighet till romans. Ett skype-samtal likväl som en lång resa långt bort är givande nu. Dessutom har du chansen att se ett projekt du länge velat få sjösätta få grönt ljus. En bra vecka, minst sagt.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 januari
Lyssna på: Bon Iver – Skinny Love

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Pengar står på schemat, och goda nyheter om dem dessutom. För många Tvillingar kommer det här som en lättnad efter en tight december med oväntade, eller impulsiva (hörde jag någon säga rea?) utgifter. Om du inte hört några positiva nyheter än kan det dröja några dagar. I kärlek verkar det som om vissa Tvillingar blandar ihop sexuell attraktion med kärlek nu. Inte konstigt, du är full av energi nu – men det kan vara värt att fundera igenom dina känslor innan du ger dig in i något mer allvarligt.

Mest romantiska dag: 9 januari
Lyssna på: We Were Evergreen – Summer Flings

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
En händelserik vecka är framför dig, kära Kräfta. Du kanske tittar i kalendern och skakar på huvudet, men det här handlar om kärlek – och chansen är stor att du kommer bli förvånad över händelsernas utveckling. De Kräftor som har partners kan mycket väl märka av en mer seriös ton i er relation, starka löften hägrar nu, och de Kräftor som är singlar har fina möjligheter att träffa någon mer stabil nu. Se upp för missförstånd och konflikter i kärlek i helgen. Goda nyheter kan också komma vad gäller andra sorters partnerskap, till exempel i en arbetsgrupp eller liknande.

Mest romantiska dagar: 11 & 13 januari
Lyssna på: Woodpigeon – Now You Like Me How

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En produktiv och effektiv vecka väntar, kära Lejon, och det är bara att sätta igång och börja jobba. Organisera och planera är saker du vanligtvis är ovanligt road av, och den här veckan ger det verkligen resultat. Men glöm inte att ta hand om din kropp och dig själv mellan varven, och om du inte börjat med nyårslöftes-träningen än så är det dags att börja nu, gärna framåt slutet av veckan.

Mest romantiska dag: 9 januari
Lyssna på: Very Truly Yours – I’d Write You A Song

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Förutom att helgen kan bjuda på lite gnissel i plånboken, så är det här verkligen en fantastisk vecka för dig, kära Jungfru. Det luktar kärlek om hela dig, och detta gäller inte minst för singlar. Om du är singel är chansen stor att du träffar någon nu, och mycket av det kan ha att göra med din fenomenala utstrålning. Även kreativt är du extra boostad just nu, så ge allt och håll inte tillbaka. Du kan få allt att gå din väg nu.

Mest romantiska dagar: Överlag alla, men speciellt 11 januari.
Lyssna på: Marble Sounds – Good Occassions

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Det är lite oroligt på hus och hem fronten hos dig just nu, kära Våg, och bara du vet vad jag talar om. Det kan vara en familjekonflikt, eller en flytt som inte går som planerat, så ta en lugn vecka. Kanske är det bra att hålla sig lite i bakgrunden nu, ägna sig åt enkla nöjen och inte begära för mycket av livet. Speciellt till helgen kan konflikter uppstå som du vill hålla dig undan, och med lagom mycket is i magen går det vägen. Vänd dig till vänner för extra stöd, eller för att bara slappna av.

Mest romantiska dagar: 8 & 9 januari
Lyssna på: The Tallest Man on Earth – Love is All

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Hinner du läsa det här, kära Skorpion? Du måste blivit försenad med bussen eller något, för ditt schema är packat av action nu. Stora projekt verkar vara igång, och det finns chans till någon slags anställning nu. Veckan bjuder också på lite ökad fokus på romantik, och kanske finns det någon i din närhet som du uppfattar som lite extra speciell på grund av hens position? Ta kontakt!

Mest romantiska dag: 11 januari
Lyssna på: Florence and the Machine – Cosmic Love

 

Skytten
22 november – 21 december
Hårt arbete förtjänar rätt kompensation, och du börjar bli väl medveten om detta, kära Skytt. Har du tänkt ett tag att det är dags att du får bättre betalt för mödan? Well, nu är det dags att visa vad du tycker. Om löneförhöjningen inte kommer av sig själv, bör du verkligen börja fråga runt, bestäm möte och samla mod – planeterna är alla överens – du förtjänar mer.

Mest romantiska dagar: 8, 9 & 13 januari
Lyssna på: Monsters of Folk – Map Of The World

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Planeterna vill inget annat än önska dig grattis på födelsedagen, och även om jag försöker hålla planet-snacket nere i horoskopet måste jag bara säga att halva solsystemet är på besök för att ge dig sina välönskningar just nu. Det, om något, är en riktigt fin utgångspunkt. En ny måne är på väg, denna fredag, och det här innebär att det är dags för ditt riktiga nyår. Nu kan du önska dig precis vad du vill och vara beredd på en rejäl skjuts från planeterna. Vet du exakt vad det är du vill och längtar efter? Ta dina första steg ditåt efter fredag. Då har du som mest kraft.

Mest romantiska dag: 11 januari
Lyssna på: Cat Power – Lived In Bars

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det fortsätter vara en lugn månad för dig, kära Vattuman, och det är inte osannolikt att du kommer fortsätta denna trend en vecka till. Det nya året har börjat med en hel del introspektion, och det är en otroligt givande tid för dig att göra lite inre vårstädning. Kanske är det dags att ta tag i något som du funderat mycket kring ett tag och skjutit framför dig. Många av er tänker ”åhnej, måste jag?” för ni vet exakt vad jag pratar om. Ett beslut, en hälsoangelägenhet eller liknande verkar aktuellt. Och nej, ni måste inte. Men det verkar som att det gyllene tillfället är nu.

Mest romantiska dagar: 9 & 13 januari
Lyssna på: Perfume Genius – Normal Song

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Vänner, socialiserande och trevliga tillställningar står på schemat. Andra kanske undrar om du bestämt dig för att fira jul några veckor försent, men det är snarare bara så att du firar med din andra familj nu. Du kan ju försöka tacka ja till allt du blir inbjuden på, frågan är om du hinner. Framför allt mitten av veckan lovar riktigt gott, så njut – sova kan du göra sen. Många av de nya kontakter du knyter nu kan i framtiden komma att spela en stor roll i att få önskningar och drömmar att bli verklighet, om de inte blir det redan nu.

Mest romantiska dagar: 9 & 11 januari
Lyssna på: Tame Impala – Feels Like We Only Go Backwards