Veckans horoskop 7 januari – 13 januari

Väduren
21 mars – 20 april
Den här veckan verkar föra med sig ett erbjudande som kommer verka för bra för att vara sant, och kanske kommer du höja ögonbrynen och fråga dig själv ”men vad är haken?” ett par gånger. Det här erbjudandet för med sig både trygghet, stabilitet och en boost för dig, kanske i form av anställning eller någon anna slags bonus som du väntat så länge på att du kanske inte visste att du saknade.

Mest romantiska dagar: Inga tyvärr.
Lyssna på: Firehorse – Our Hearts

 

Oxen
21 april – 21 maj
För kärlekstörstande Oxar kommer den här veckan som en försenad julklapp – om du längtat efter att hitta lite stabilitet och passionerad kärlek kan du se fram emot resten av januari. Det verkar också handla mycket om resande för dig nu, inte sällan kopplat till skola eller arbete, och chansen är stor att det här ger möjlighet till romans. Ett skype-samtal likväl som en lång resa långt bort är givande nu. Dessutom har du chansen att se ett projekt du länge velat få sjösätta få grönt ljus. En bra vecka, minst sagt.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 januari
Lyssna på: Bon Iver – Skinny Love

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Pengar står på schemat, och goda nyheter om dem dessutom. För många Tvillingar kommer det här som en lättnad efter en tight december med oväntade, eller impulsiva (hörde jag någon säga rea?) utgifter. Om du inte hört några positiva nyheter än kan det dröja några dagar. I kärlek verkar det som om vissa Tvillingar blandar ihop sexuell attraktion med kärlek nu. Inte konstigt, du är full av energi nu – men det kan vara värt att fundera igenom dina känslor innan du ger dig in i något mer allvarligt.

Mest romantiska dag: 9 januari
Lyssna på: We Were Evergreen – Summer Flings

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
En händelserik vecka är framför dig, kära Kräfta. Du kanske tittar i kalendern och skakar på huvudet, men det här handlar om kärlek – och chansen är stor att du kommer bli förvånad över händelsernas utveckling. De Kräftor som har partners kan mycket väl märka av en mer seriös ton i er relation, starka löften hägrar nu, och de Kräftor som är singlar har fina möjligheter att träffa någon mer stabil nu. Se upp för missförstånd och konflikter i kärlek i helgen. Goda nyheter kan också komma vad gäller andra sorters partnerskap, till exempel i en arbetsgrupp eller liknande.

Mest romantiska dagar: 11 & 13 januari
Lyssna på: Woodpigeon – Now You Like Me How

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En produktiv och effektiv vecka väntar, kära Lejon, och det är bara att sätta igång och börja jobba. Organisera och planera är saker du vanligtvis är ovanligt road av, och den här veckan ger det verkligen resultat. Men glöm inte att ta hand om din kropp och dig själv mellan varven, och om du inte börjat med nyårslöftes-träningen än så är det dags att börja nu, gärna framåt slutet av veckan.

Mest romantiska dag: 9 januari
Lyssna på: Very Truly Yours – I’d Write You A Song

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Förutom att helgen kan bjuda på lite gnissel i plånboken, så är det här verkligen en fantastisk vecka för dig, kära Jungfru. Det luktar kärlek om hela dig, och detta gäller inte minst för singlar. Om du är singel är chansen stor att du träffar någon nu, och mycket av det kan ha att göra med din fenomenala utstrålning. Även kreativt är du extra boostad just nu, så ge allt och håll inte tillbaka. Du kan få allt att gå din väg nu.

Mest romantiska dagar: Överlag alla, men speciellt 11 januari.
Lyssna på: Marble Sounds – Good Occassions

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Det är lite oroligt på hus och hem fronten hos dig just nu, kära Våg, och bara du vet vad jag talar om. Det kan vara en familjekonflikt, eller en flytt som inte går som planerat, så ta en lugn vecka. Kanske är det bra att hålla sig lite i bakgrunden nu, ägna sig åt enkla nöjen och inte begära för mycket av livet. Speciellt till helgen kan konflikter uppstå som du vill hålla dig undan, och med lagom mycket is i magen går det vägen. Vänd dig till vänner för extra stöd, eller för att bara slappna av.

Mest romantiska dagar: 8 & 9 januari
Lyssna på: The Tallest Man on Earth – Love is All

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Hinner du läsa det här, kära Skorpion? Du måste blivit försenad med bussen eller något, för ditt schema är packat av action nu. Stora projekt verkar vara igång, och det finns chans till någon slags anställning nu. Veckan bjuder också på lite ökad fokus på romantik, och kanske finns det någon i din närhet som du uppfattar som lite extra speciell på grund av hens position? Ta kontakt!

Mest romantiska dag: 11 januari
Lyssna på: Florence and the Machine – Cosmic Love

 

Skytten
22 november – 21 december
Hårt arbete förtjänar rätt kompensation, och du börjar bli väl medveten om detta, kära Skytt. Har du tänkt ett tag att det är dags att du får bättre betalt för mödan? Well, nu är det dags att visa vad du tycker. Om löneförhöjningen inte kommer av sig själv, bör du verkligen börja fråga runt, bestäm möte och samla mod – planeterna är alla överens – du förtjänar mer.

Mest romantiska dagar: 8, 9 & 13 januari
Lyssna på: Monsters of Folk – Map Of The World

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Planeterna vill inget annat än önska dig grattis på födelsedagen, och även om jag försöker hålla planet-snacket nere i horoskopet måste jag bara säga att halva solsystemet är på besök för att ge dig sina välönskningar just nu. Det, om något, är en riktigt fin utgångspunkt. En ny måne är på väg, denna fredag, och det här innebär att det är dags för ditt riktiga nyår. Nu kan du önska dig precis vad du vill och vara beredd på en rejäl skjuts från planeterna. Vet du exakt vad det är du vill och längtar efter? Ta dina första steg ditåt efter fredag. Då har du som mest kraft.

Mest romantiska dag: 11 januari
Lyssna på: Cat Power – Lived In Bars

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det fortsätter vara en lugn månad för dig, kära Vattuman, och det är inte osannolikt att du kommer fortsätta denna trend en vecka till. Det nya året har börjat med en hel del introspektion, och det är en otroligt givande tid för dig att göra lite inre vårstädning. Kanske är det dags att ta tag i något som du funderat mycket kring ett tag och skjutit framför dig. Många av er tänker ”åhnej, måste jag?” för ni vet exakt vad jag pratar om. Ett beslut, en hälsoangelägenhet eller liknande verkar aktuellt. Och nej, ni måste inte. Men det verkar som att det gyllene tillfället är nu.

Mest romantiska dagar: 9 & 13 januari
Lyssna på: Perfume Genius – Normal Song

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Vänner, socialiserande och trevliga tillställningar står på schemat. Andra kanske undrar om du bestämt dig för att fira jul några veckor försent, men det är snarare bara så att du firar med din andra familj nu. Du kan ju försöka tacka ja till allt du blir inbjuden på, frågan är om du hinner. Framför allt mitten av veckan lovar riktigt gott, så njut – sova kan du göra sen. Många av de nya kontakter du knyter nu kan i framtiden komma att spela en stor roll i att få önskningar och drömmar att bli verklighet, om de inte blir det redan nu.

Mest romantiska dagar: 9 & 11 januari
Lyssna på: Tame Impala – Feels Like We Only Go Backwards

 1. Okej nu kör vi! Jag är skorpion med ascendent i jungfrun. Han är kräfta. Det känns ganska lovande att ses på fredag va? Nu åter till plugg, jobb, planering och aktiviteter som du så väl förutspått :D

 2. Hej!

  Jag är född den 9.6 1992 vilket då gör mig en tvilling. Jag har en fråga angående kärleken för förra året dvs. 2012 gick jag på en rejäl smäll med en skorpion som verkligen lurade mig(eller iaf kändes det som det) eftersom alla tecken pekade på att han var intresserad men sen så helt out of the blue så var det som om intresset svalna. Är det så att tvillingar är svåra att läsa när det kommer till kärlek eller var det så att denna skorpion bara antog att vi var vänner och inte kunde läsa in situationen? Men det sagt så undra jag om det är så att min kärlekslycka kommer att bli bättre detta år?

  Med det sagt, riktigt bra blogg du har!

 3. en kräfta med ascedenten i jungfrun (japp, jag har äntligen lyckats räkna ut det på egen hand) tycker denna vecka låter väldigt lovande! ;) känns som att alla flirtar har stått väldigt still på sistone, kanske dras det upp mer på ytan nu dessa dagar? Sen har jag en annan fråga..
  En av dessa flirtar är en Kräfta (vad måna liknande frågor du fått på sistone haha), så som jag förstått är Kräfta-kräfta skitbra match. Han är dessutom född en dag innan mig. Men jag råkar veta att han inte är den seriösare typen. Fast något säger mig att han är nog det med tanke på kräftors känslighet, är det bara en fasad, ett skal för honom tror du? Han är litee omogen då han är ett åt yngre dessutom, men men… Dras till honom något enormt, tror det har med vår känslosamhet att göra haha! Har bara stött på känslokalla och frihetskrävande tvillingar förut så detta känns ju minst sagt mycket bättre..

 4. Hej, är också en kräfta med ascedenten i jungfru men jag undrar under denna vecka om man ska fokusera på sin ascedent eftersom den ska styra mer vad som händer i ens liv, om jag har förstått rätt? :) Eller om ens soltecken är mer avgörande? :) Förövrigt verkar det som en helt underbar vecka :)

 5. Hej, jag är ett lejon men jag känner inte att jag alls passar in i bilden av det som stjärntecken. Som jag har uppfattat det vill lejon ha mycket uppmärksamhet och vara i centrum, som solen är i centrum i vårt solsystem. Sedan ska lejonet också vara väldigt kreativa. Det var några av de exempel som inte stämmer in på mig. Jag är född den 9 augusti och har jag för mig rätt, borde väl det tyda på att jag hör till lejonet väldigt mycket.

  Jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig med detta, känner mig lite förvirrad! :)

 6. Hej! Är vattuman med vädur ascedentn och den här veckan stämmer nog vädurens horoskop bra in på mig, har nämligen fått två arbetsintervjuer som jag ska gå på nästa vecka samt fått praktikplats. Som sagt, nästan så jag frågar vad är haken? Vad kommer gå dåligt efter det här? haha :P Vet inte vad det skulle kunna vara med vattumannen som man skjutit upp på? Kanske ta tag i skolan bättre? Har slarvat lite med den..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..