Veckans horoskop 28 januari – 3 februari

Väduren
21 mars – 20 april
Den här veckan är som gjort för get-aways, kära Vädur. En kort tripp under veckan i samband med skola/jobb kan gagna dig, men en romantisk tripp till helgen ser ut att bli det allra bästa alternativet. Överlag verkar många tankar på resor cirkulera nu. En gyllene period nu – speciellt vad gäller kommunikation. Prata ut, säg hej, smsa och maila. Den här veckan har ”kul” skrivet över sig. Se upp för ekonomiska fällor – annars inget att oroa sig för.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Destiny’s Child – Nuclear

 

Oxen
21 april – 21 maj
Njut av en lite extra romantisk start av veckan, kära Oxe, även om mycket fokus verkar ligga på pengar och prestation. Senare i veckan kommer du märka av både en skjuts i ekonomi och i arbete/skola då det gäller samarbete i olika sorters grupper, inte sällan med vänner, och det kommer ta mycket fokus. Du är stark nu, så tveka inte! Eller okej, tveka lite kring att blanda ihop kärlek och jobb just på onsdag, men annars: kör på!

Mest romantiska dagar: 2 & 3 februari
Lyssna på: Bat For Lashes – A Wall

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Säg en sak du drömmer om, kära Tvilling. Någonting du skulle vilja hände den här veckan, bästa möjliga utfall. Tänk på den en stund. Well, good news! Nu händer det! Motgångarna släpper, ditt namn är nästa på listan och alla dina projekt – vad de än må vara – är redo att gå med full fart framåt. Hur länge då? Tja, vad sägs om till slutet av juni någon gång? Så hinner du fylla år också. Låter bra? Fint – go!

Mest romantiska dag: 31 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: The Knife – Full Of Fire

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det är dags att vända that frown upside down. Jag vet att en del Kräftor deppar för att kärlekslivet går långsamt nu, och så kan vi inte ha det. Istället, låt oss kasta lite ljus på dig. Den här veckan har du chansen att påbörja olika projekt där du istället för att fokusera på andra, får utveckla dig själv precis som du vill. Träning, planering, släppa allt och följa magkänslan, vad du än vill. En positiv framtidsbild hägrar nu.

Mest romantiska dagar: 29 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Alicia Keys – When It’s All Over

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
När du inte fokuserar på något som pågår på hemmaplan eller med din familj denna vecka, så har du lite tid åt att ägna på vänner. Speciellt under helgen står vännerna i fokus, och det ser ut att kunna bli en riktigt rolig helg. En god idé är att planera något stort för er, en resa eller annat äventyr. Romantiskt sätt så ser vänskap och kärlek ut att gå hand i hand nu.

Mest romantiska dag: 30 januari, 2 februari
Lyssna på: Zara Larsson – Uncover

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Den här veckan handlar väldigt mycket om jobb, kära Jungfru. Planer som du haft länge är redo att sjösättas och du får en rejäl push framåt nu. Yay! Tycker du det låter tråkigt? Början av veckan kan du istället ägna åt romantik – flirtar och dejter går bra nu.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 januari
Lyssna på: Antwon – Automatic

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Är det dags, kära Våg? Jo jag tror det är dags. Har du funderat på utbildning, resor och att ge dig ut på något slags äventyr länge? Dags att ta fram skissblocket och skriva att-göra-listor. Stora planer kan bli verklighet nu.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Grizzly Bear – Cheerleader

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Om förra veckan handlade mest om hem, så handlar denna vecka om pengar. Äntligen får du svar på en fråga du haft längre än länge, och du kan pusta ut. Så romantik då? Well, det är ingen romantisk höjdpunkt just nu, men du framåt helgen har du plötsligt lite extra attraktionskraft. Äkta kärlek blir det kanske inte, men lite spänning kan du i alla fall få serverat.

Mest romantiska dag: 2 & 3 februari
Lyssna på: Faye – Water Against The Rocks

 

Skytten
22 november – 21 december
Väntat in goda nyheter på kärleksfronten? De kommer nu, var så säker. Efter en månad som handlat om pengar, arbete och skola är det äntligen dags att få lite klarhet i vad som pågår i ditt kärleksliv. Kanske får du äntligen veta vad en viss person känner inför dig, eller så vågar du kanske berätta själv. Oavsett vilket så börjar saker röra på sig nu – till din fördel.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Amerie – Why Don’t We Fall In Love

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Veckan börjar lugnt. Skönt. Inga problem, en klackspark. Men så plötsligt smäller det. Träning, vardag, hålla schemat rätt, inte missa möten – den här veckan, som du kanske tror kommer vara en lugn, lätt som en plätt, vanlig vecka, kommer visa sig överraska med alla möjliga triviala små stressmoment. Så ta det lugnt med att göra storslagna planer för helgen –  du kan komma att hamna i sängläge med din favoritserie – och vara hur nöjd som helst.

Mest romantiska dag: 29 januari
Lyssna på: Jessie Ware – If You’re Never Gonna Move (T.I.P RMX)

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Tycker du  att kärlekslivet stått ovanligt still, trots dina otaliga försök att få det att vakna till liv? Nu behöver du inte ställa väckarklockan mer, plötsligt är det som att alla flirtar och beundrare återvänt från sin dvala för att skaka om saker. Låter det kul? Minst sagt.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 1, 2 & 3 februari
Lyssna på: Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fortsätt träna och stay strong, kära Fisk. Det är snart dags att ta tag i ett projekt på hemmaplan, troligtvis vad gäller boende, som kommer behöva din kraft. Låter det jobbigt? Inte alls – du kommer istället se att saker blir bättre än väntat, och veckan slutar med ett leende på läpparna, en drink i hand och en stor skål. Njut av helgen, du är full av energi och vågar flirta som aldrig förr.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 3 februari
Lyssna på: Frank Ocean – Wise Man

  1. Hej sofia , jag räknade ut mina ascedent på en sida och det stod om resten av planeterna. Merkurius i VI medecinskt yrke osv men jag är inte ens intresserad av det.Och min mars i kräftan att jag blir sällan arg och gråter aldrig det stämmer ju inte alls! Och saturnus i V att jag inte dras till nöjen eller njutningar i allmänheten och att jag har få vänner det stämmer ju inte heller.. haha men vissa saker berättar det här om ens framitd och ska jag tro på allt som står där?? eftersm vissa saker tyckte jag inte stämde in så bra. Kram på dig Sofia! P.S jag är vädur

  2. Jag är tvilling, född den 23/5. Har aldrig riktigt trott på veckohoroskop, mer om att det kan spela någon roll vad man har för personlighetstyp beroende på vilket tecken man är. Efter att ha följt din blogg och läst dina veckohoroskop har jag dock ändrat uppfattning. Det är läskigt hur väl allt stämmer in!! Förra veckan t ex fick jag besked att jag klarade tentan, lämnade in en uppsats och missade inte vagnen en enda gång haha :P. Efter en period av motgångar förra året har det äntligen börjat vända för mig. Undrar om det är en tidsperiod med mycket tur för tvillingar eller om det bara är en tillfällighet? Hoppas det håller i sig ;) Tack för en bra blogg!

  3. Hej! Jag vet att du har skrivit om det här förut men jag kommer inte ihåg svaret så jag frågar ändå hahaa.
    Jo jag undrar hur det är när man läser horoskop, ska man utgå från sin ascedent eller sitt stjärntecken?

  4. är en kräfta och intresserad av en vädur, funkar det? eller är det dött i det långa loppet? Han verkar emotionell (enligt honom själv) och det känns ju bra för en kräfta.. men innerst inne litar jag ändå inte fullt ut på att bara falla för honom, är så försiktig som bara den nuförtiden..

  5. Typ ändå tredje kommentaren jag skriver om det här ämnet men börjar tappa hoppet om allt nu i princip. Är tvilling (cancer rising) och jag väntar och väntar på att det ska vända för mig och det står att det vänder NU men jag känner bara motgång. Vet att det bara är tisdag men förstår inte vad denna vecka möjligtvis skulle kunna bjuda på som ska vända saker och ting till det positiva – och hålla det så. Sen är jag ju obviously känslig som attans (tackar kräftan för det i guess?) och min ständiga rastlöshet tar kål på mig. Aldrig nöjd är jag och ”det här är inte bra nog” tänker jag nog i princip hela tiden. Är detta typiskt tvillingen eller? Hjälp mig :( vad som helst, minsta lilla ljusglimt välkomnas!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..