Veckans horoskop 28 januari – 3 februari

januari 28, 2013 6 kommentarer
Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Den här veckan är som gjort för get-aways, kära Vädur. En kort tripp under veckan i samband med skola/jobb kan gagna dig, men en romantisk tripp till helgen ser ut att bli det allra bästa alternativet. Överlag verkar många tankar på resor cirkulera nu. En gyllene period nu – speciellt vad gäller kommunikation. Prata ut, säg hej, smsa och maila. Den här veckan har ”kul” skrivet över sig. Se upp för ekonomiska fällor – annars inget att oroa sig för.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Destiny’s Child – Nuclear

 

Oxen
21 april – 21 maj
Njut av en lite extra romantisk start av veckan, kära Oxe, även om mycket fokus verkar ligga på pengar och prestation. Senare i veckan kommer du märka av både en skjuts i ekonomi och i arbete/skola då det gäller samarbete i olika sorters grupper, inte sällan med vänner, och det kommer ta mycket fokus. Du är stark nu, så tveka inte! Eller okej, tveka lite kring att blanda ihop kärlek och jobb just på onsdag, men annars: kör på!

Mest romantiska dagar: 2 & 3 februari
Lyssna på: Bat For Lashes – A Wall

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Säg en sak du drömmer om, kära Tvilling. Någonting du skulle vilja hände den här veckan, bästa möjliga utfall. Tänk på den en stund. Well, good news! Nu händer det! Motgångarna släpper, ditt namn är nästa på listan och alla dina projekt – vad de än må vara – är redo att gå med full fart framåt. Hur länge då? Tja, vad sägs om till slutet av juni någon gång? Så hinner du fylla år också. Låter bra? Fint – go!

Mest romantiska dag: 31 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: The Knife – Full Of Fire

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det är dags att vända that frown upside down. Jag vet att en del Kräftor deppar för att kärlekslivet går långsamt nu, och så kan vi inte ha det. Istället, låt oss kasta lite ljus på dig. Den här veckan har du chansen att påbörja olika projekt där du istället för att fokusera på andra, får utveckla dig själv precis som du vill. Träning, planering, släppa allt och följa magkänslan, vad du än vill. En positiv framtidsbild hägrar nu.

Mest romantiska dagar: 29 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Alicia Keys – When It’s All Over

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
När du inte fokuserar på något som pågår på hemmaplan eller med din familj denna vecka, så har du lite tid åt att ägna på vänner. Speciellt under helgen står vännerna i fokus, och det ser ut att kunna bli en riktigt rolig helg. En god idé är att planera något stort för er, en resa eller annat äventyr. Romantiskt sätt så ser vänskap och kärlek ut att gå hand i hand nu.

Mest romantiska dag: 30 januari, 2 februari
Lyssna på: Zara Larsson – Uncover

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Den här veckan handlar väldigt mycket om jobb, kära Jungfru. Planer som du haft länge är redo att sjösättas och du får en rejäl push framåt nu. Yay! Tycker du det låter tråkigt? Början av veckan kan du istället ägna åt romantik – flirtar och dejter går bra nu.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 januari
Lyssna på: Antwon – Automatic

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Är det dags, kära Våg? Jo jag tror det är dags. Har du funderat på utbildning, resor och att ge dig ut på något slags äventyr länge? Dags att ta fram skissblocket och skriva att-göra-listor. Stora planer kan bli verklighet nu.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Grizzly Bear – Cheerleader

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Om förra veckan handlade mest om hem, så handlar denna vecka om pengar. Äntligen får du svar på en fråga du haft längre än länge, och du kan pusta ut. Så romantik då? Well, det är ingen romantisk höjdpunkt just nu, men du framåt helgen har du plötsligt lite extra attraktionskraft. Äkta kärlek blir det kanske inte, men lite spänning kan du i alla fall få serverat.

Mest romantiska dag: 2 & 3 februari
Lyssna på: Faye – Water Against The Rocks

 

Skytten
22 november – 21 december
Väntat in goda nyheter på kärleksfronten? De kommer nu, var så säker. Efter en månad som handlat om pengar, arbete och skola är det äntligen dags att få lite klarhet i vad som pågår i ditt kärleksliv. Kanske får du äntligen veta vad en viss person känner inför dig, eller så vågar du kanske berätta själv. Oavsett vilket så börjar saker röra på sig nu – till din fördel.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 2 & 3 februari
Lyssna på: Amerie – Why Don’t We Fall In Love

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Veckan börjar lugnt. Skönt. Inga problem, en klackspark. Men så plötsligt smäller det. Träning, vardag, hålla schemat rätt, inte missa möten – den här veckan, som du kanske tror kommer vara en lugn, lätt som en plätt, vanlig vecka, kommer visa sig överraska med alla möjliga triviala små stressmoment. Så ta det lugnt med att göra storslagna planer för helgen –  du kan komma att hamna i sängläge med din favoritserie – och vara hur nöjd som helst.

Mest romantiska dag: 29 januari
Lyssna på: Jessie Ware – If You’re Never Gonna Move (T.I.P RMX)

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Tycker du  att kärlekslivet stått ovanligt still, trots dina otaliga försök att få det att vakna till liv? Nu behöver du inte ställa väckarklockan mer, plötsligt är det som att alla flirtar och beundrare återvänt från sin dvala för att skaka om saker. Låter det kul? Minst sagt.

Mest romantiska dagar: 30 januari, 1, 2 & 3 februari
Lyssna på: Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fortsätt träna och stay strong, kära Fisk. Det är snart dags att ta tag i ett projekt på hemmaplan, troligtvis vad gäller boende, som kommer behöva din kraft. Låter det jobbigt? Inte alls – du kommer istället se att saker blir bättre än väntat, och veckan slutar med ett leende på läpparna, en drink i hand och en stor skål. Njut av helgen, du är full av energi och vågar flirta som aldrig förr.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 3 februari
Lyssna på: Frank Ocean – Wise Man