Dejtingastro! Hur dejtar de olika tecknen?

Obs! Läs gärna både soltecken (hur vi är), ascendent (hur vi beter oss i vardagen och hur vi uppfattas) och Venus (kärlek- och skönhetsplaneten). Vi ska inte läsa Venus eller andra planeter när det handlar om framtidshoroskop, men i egenskapsbeskrivningar som den här kan det vara väldigt upplysande!

Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Väduren
Väduren är en intensiv dejtare som ibland inte är helt medveten om att hen ens flirtar, och ibland inte heller att hen dejtar, förrän i efterhand. Lite tankspridd och sällan särskilt tydlig, men alltid game på vad du än föreslår. Bio, bowling, weekend, middag, föreläsning – Väduren har sällan några invändningar och är sällan brydd över vare sig nota eller börjar analysera saker i för tidiga stadier. Se dock till att ni gör något nytt, fräscht. Väduren tycker inte om gamla förlegade trender och är extra känslig för alltför klyschiga dejting-scenarion.

Mötas upp: Hej, kul, ska vi gå, vad ska vi göra – Väduren kör igång och stannar sällan upp för långa blickar eller alltför långa kramar.
Date high: Din Vädur är minst sagt rolig och är bra på att få saker att hända. Säger till personalen om maten är dålig eller frågar dig hur ni ska dela upp notan istället för att skapa osäker stämning.
Date low: Hoppas du på långa blickar och kanske en hand som sträcker sig efter din? Glöm det. Dit har Väduren långt kvar.
Typisk avslutning: Väduren tar inte alltför seriöst på kyssar och sex, men tycker inte heller om att ge bort alla trumfar på en gång. Istället är Väduren en klassisk tävlingstyp som vill vinna ditt hjärta, och gärna skapar spänning i relationen. Förvänta dig en kanske förvirrad kram, kanske till och med en klapp på axeln och ett tvetydigt leende.

 

Oxen
Oxen har förberett sig noggrant inför er dejt, no question. Dusch, val av bekväma men snygga kläder, parfym. I övrigt är förväntningarna ofta ganska låga och förhoppningarna tyglade. Om ni passar ihop – toppen! Om det visar sig vara en miss, trist, då går vi vidare. Oxen är inte den som föreslår den allra mest romantiska dejten, utan snarare den mest smickrande och samtidigt enklaste. Levande ljus och god mat är bra för att bli på bra humör, men kanske lite för intimt för Oxen. Bättre är ett fik, en enkel öl eller liknande avslappnade miljöer. Oxen vill lära känna dig, veta var hen har dig och ställer gärna många frågor innan hen svarar själv. Ett allvar kan ligga över den här dejten.

Mötas upp: Din Oxe är i tid, artig och kollar på en gång vad du vill göra. Du känner dig genast omhändertagen, utan att känna dig fast.
Date high: Din Oxes omtanke och hur bra hen är att prata med, även om de banalaste saker. Samtal kan pågå i timmar utan att kännas meningslösa.
Date low: Det är svårt att komma din Oxe nära, trots timmar av samtal och även när kemin finns där. Allvaret är svårt att bryta igenom, och det är nödvändigtvis inte skratten som ligger närmast till hands.
Avslutning: Din Oxe kan visa en del överraskande sidor i slutet av dejten. Kanske har du kommit under ytan på din Oxe, och plötsligt står ni tätt ihop och delar en öm kyss, eller så föreslår din Oxe på en gång vad ni kan göra nästa gång ni ses. Ett förbryllat leende från din sida är inte ovanligt efter en dejt med en Oxe.

 

Tvillingarna
Tvillingarna älskar att dejta. Uttalat eller inte så är de riktiga suckers för att träffa nytt folk, speciellt potentiella beundrare, och en Tvillings inställning till ett dejt-förslag är oftast ”why not!” (ibland även när de är tillsammans med någon…). Nytt folk, nya lärdomar, nya erfarenheter – kul, kul, kul tänker Tvillingen och är genast på språng. Men. Lika fort som Tvillingens intresse väcks kan det slockna, och om du inte håller Tvillingens tempo finns det en stor risk att hen försvinner lika fort som hen dök upp. Orädd att bjuda ut – orädd att gå vidare är lite av Tvillingens paroll.

Mötas upp: Din Tvilling vill gärna gå till ett ställe fullt med folk för att både kunna gömma sig, visa upp sig och få sin omättliga människo-aptit mättad. Hen möter dig med ett stort leende och tusen anekdoter, frågor och är ett riktigt kommunikationsproffs.
Date high: Din Tvillings skratt, eller hur din Tvilling får dig att skratta.
Date low: Att din Tvilling verkar ha lite svårt att lägga all sin fokus på dig. Tittar hen inte på andra personer så verkar hen fixerad av sin telefon. Vem smsar hen med egentligen? Oroa dig inte. Oavsett bra eller dålig dejt så kan Tvillingen inte hålla sig från att smsa alla sina bästisar om den.
Avslutning: Tvillingen har svårt att avsluta saker och försvinner lätt upp i samtalet, promenerar med dig hem eller verkar helg enkelt inte vilja säga hejdå. Försök avbryta själv om timman blir sen, eller morgonen, innan din Tvilling får något trött i blicken, annars kanske de positiva minnena slocknar snabbt…

 

Kräftan
Inför en dejt är Kräftan både nervös och självsäker. Kräftan kan ofta verka osäker på grund av sin försiktiga framtoning, men har ofta en stark övertygelse – speciellt vad gäller relationer och kärlek. Även om Kräftan inte tar lätt på vare sig spruckna hjärtan, förlorade förhoppningar eller riskfyllda relationer så har hen ofta en tydlig bild av vad relationen ska ge, hur den ska bli och vad hen förväntar sig av sin partner. De stora planerna och den känsliga läggningen kommer helt enkelt av att en nära relation är bland det viktigaste en Kräfta vet. Bli därför inte förvånad om din Kräfta har planerat er dejt i detalj redan i förväg, utan att du ens märker det. Ett bra sätt, om än lite omöjligt, för att få veta vad din Kräfta vill är att föreslå olika saker och utvärdera din Kräftas reaktion på dem. Ett ”okej” är sällan bästa dealen, medan ett ”åååh, ja!” är en toppnotering. Det kanske inte ser ut som att det spelar någon roll för din Kräfta, men believe me it does…

Mötas upp: Kräftan kramar om dig varmt, ser dig i ögonen, ler och strålar. Du känner dig redan som hemma.
Date high: Om din Kräfta på något sätt står för maten/drycken/fikat har du riktig tur. Din Kräftas sätt att få dig att känna dig sedd och hörd är en annan lyxig egenskap den dejtande Kräftan har. Romantiken är stark hos Kräftan.
Date low: Det är svårt att veta om din Kräfta är nöjd överlag, och skulle du ha oturen att dejta en missnöjd Kräfta kan det dröja tills, tja, aldrig, innan du får veta vad som var fel.
Avslutning: Det här är den svåraste delen för Kräftan, som slits mellan att göra en snabb sorti men ändå lyckas dröja sig kvar. Hejdå, jättetrevligt, åh vi borde ses igen, blablabla, småpratet drar ut på sig innan din Kräfta till slut följer sin impuls och drar sig tillbaka. Håll härefter utkik efter små tecken, i inboxen eller på facebook/instagram/varsomhelst där din Kräfta kanske lägger upp någon sång eller kryptisk text.

 

Lejonet
Lejonet tycker om att få saker gjorda, även under en dejt. Ibland kan det kännas som att du dejtar någon som söker jobb hos dig, när Lejonet berättar saker om sig själv. Det här har med Lejonets behov av att känna att hen åstadkommer något att göra. För att imponera på dig vill hen gärna visa vilken god person hen är, hur hen tänker och anstränger sig. Men Lejonet är också en otroligt karismatisk person i sig själv, så kanske slutar du lyssna efter ett tag och bara njuter av att vara i närheten av någon med så mycket patos och samtalslust. Lejonet älskar att prata, diskutera och bli inte förvånad om du får direkta frågor om ditt liv och dina tankar – din Lejon vill genast lära känna hur du tänker.

Mötas upp: Redan från start vill ditt Lejon ta dig med storm, så bli inte förvånad över vare sig blommor, en flaska vin eller att hen klätt upp sig till tänderna.
Date high: Lejonet tar sig an världen med självklarhet och backar helst inte för något. Lejonet tar genast ansvar för att det ska bli en bra dejt, och du behöver bara flyta med.
Date low: Lejonet har svårt att ta subtila hintar och det gäller att du vågar säga till ditt Lejon vad du vill innan hen har dragit med dig på ytterligare en halv mils promenad eller beställer in en dessert till. Att ditt Lejon har en generös syn på hur man spenderar pengar kan också bli lite av en backlash.
Avslutning: Om dejten gått någorlunda bra – en romantisk hejdå-kyss av rang. Ett sista gott intryck kan Lejonet inte hålla sig från.

 

Jungfrun
Välklädd, fundersam och kanske en aning skeptisk går Jungfrun på dejt. Jungfrun gillar förvisso att träffa nya personer, men tycker inte riktigt om saker som är lite extravaganta eller situationer där de förväntas vara påklistrat romantiska. Istället vill Jungfrun ganska snabbt veta vad som gäller och inte sällan ställer Jungfrun frågor som mer känns som ett förhör än något annat under en dejt, eller känns lite slingrande. Om intresset väcks är Jungfrun sedan ivrig med att få svar på när ni ska ses igen, vad som kommer hända, vad du känner. Det här gör att Jungfrun kan uppfattas som lite nyckfull, men hen sviker aldrig ett löfte.

Mötas upp: Jungfrun är på en gång mån om att du känner dig bekväm och trivs, och kan ibland offra sig själv för din skull. Det här kan skapa roliga historier i framtiden, eller bli det relationen faller på. Bäst är att låta din Jungfru sätta agendan – om du kan få hen till det.
Date high: Din Jungfrus omtanke om dig gör att du känner dig bortklemad och superintressant. Hens praktiska sida gör också att dejten blir smärtfri på alla vardagstekniska plan.
Date low: Jungfrun är en perfektionist av rang och visar omtanke genom kritik. Så när hen säger något du uppfattar som en diss, försök komma ihåg att det här är Jungfruns sätt att bry sig. Jungfrun behöver inte alltid ens mena det hen säger, utan lyfter det mer som ännu ett perspektiv. Dessutom är Jungfrun den som är minst benägen att spendera pengar på en date, så se till att det blir billigt, om du inte vill se sura miner.
Avslutning: Om du lyckats fånga din Jungfrus intresse är omöjligt att säga i slutet av dejten. Den här dejten kan sluta lite hur som helst, alltifrån frukost på sängen till ett artigt vinkande hejdå, och båda scenariona kan innehålla flammande passion från din Jungfrus håll.

 

Vågen
Om du går på en blinddate med en Våg kan du vara säker på att du kommer känna igen hen på att det är den stiligaste personen i lokalen som väntar på dig. Avslappnat, sobert, vänskapligt och intressant – det här är ord som perfekt beskriver hur en Vågs drömdate ser ut, och inte minst ska här läggas till att en nypa intellektuellt samtal behövs för att få till det lilla extra. Vågen vill gärna göra något kulturellt, gå på bio eller museum, så att samtalet ska kunna fokusera kring något intressant ni upplever tillsammans. Det här är för Vågen det ultimata sättet att lära känna någon, att diskutera en film eller en utställning,

Mötas upp: Stilig, punktlig och med en otroligt artig stil möter din Våg upp dig. Kanske låter din Våg lite som en ståupp-komiker men frasen ”jag tänkte på det när jag gick hit” är en direkt inbjudan. Dags att öppna samtalsventilen och lära känna varandra!
Date high: Samtalet och vänskapligheten. Bli inte förvånad om någon av Vågens vänner dyker upp på ett eller annat sätt – och se det som ett gott tecken.
Date low: Så fort Vågen ska bestämma sig för något. Vilken film, vilket vin, kaffe eller te, popcorn eller godis. Alla beslut som Vågen inte hunnit tänka över är något av en kraftansträngning och kan lätt ta både tid och energi från er båda.
Avslutning: Som vänner. Vågen prioriterar jämlikhet och balans och gör inga stora gester för att förföra dig.

 

Skorpionen
Skorpionen har inte riktigt tålamod till utdraget dejtande, utan vet ganska direkt vad hen känner och vill. Genom all sin intuition och magkänsla kan Skorpionen ganska snabbt gå direkt på att bjuda hem dig, eller ibland bjuda hem sig själv till dig. Skorpionen dyker gärna upp med en kasse mat och en flaska vin utanför din dörr, och sitter ogärna på bar bland folk och visar upp sitt dejtande. Bio och sena promenader är okej för Skorpionen, men dejtandet för socialiserandets skull är sällan något Skorpionen vill lägga någon större tid på.

Mötas upp: Oftast sker det här hemma hos dig eller Skorpionen, och stämningen kan lätt vara lite tryckt i början. Skorpionen tycker om att känna att hen har kontroll över situationen innan hen ger sig hän. Varning för pinsam tystnad.
Date high: Din Skorpions kroppsspråk, hens avslappnade sätt att se dig rakt i ögonen och hens beröring kan skicka rysningar längs hela ryggraden.
Date low: Skorpionen är sällan hemlig med vad hen vill, och om ni råkar vilja olika kan det uppstå en mindre klyfta mellan er. Att skoja bort det är sällan ett alternativ, utan stå för din känsla eller åsikt istället.
Avslutning: Skorpionen har en stark magkänsla som kan vara svår att tolka, så ofta lämnar Skorpionen en aura av otydlighet efter sig. Förvänta dig inte att din Skorpion ska säga exakt vad hen tänker på, utan hen kommer hoppas att du automatiskt förstår ändå… Tricky!

 

Skytten
Skytten faller ofta hastigt och plötsligt för någon och blir upp över öronen förälskad. Trots att Skytten är känd som ”singel-tecknet” vill jag gärna sticka hål på den myten. Skytten har stort behov av att känna sig självständig, men ibland är det bästa sättet att få igång sina idéer en annan person att bolla dem med. Skytten älskar att ha andra i sitt liv att engagera i sina tankar och planer, och även om Skytten i sig ofta kan verka som en intensiv galning, så är det här ett väldigt förståndigt, om intensivt och snackigt, tecken. En garanterat rolig dejt som kan gå hur som helst.

Mötas upp: Din Skytt är sen, har förmodligen redan smsat tre gånger om ett nytt ställe ni borde gå till eller en annan tid ni borde ses, men när ni väl ses glömmer du direkt bort krånglet – hen strålar och ler som en sol och drar genast igång lära-känna-varandra-processen.
Date high: Nya idéer skjuter ur Skytten som ur en överfylld kanon. Det här blir en dejt med många skratt och om du är öppen för ett äventyr, säg till. Din Skytt ordnar.
Date low: Tidsoptimisten i din Skytt gör det svårt att hinna med båda middag, bio och konsert efter att ni varit på den långa utomhusexkursionen, så när blodsockret plötsligt ligger på botten och din Skytt gäspar kanske det inte känns jättepepp…
Avslutning: Det är aldrig särskilt förvånande om det här slutar i någon av era sängar. Skytten har en okomplicerad syn på sex, så kom ihåg att det inte behöver betyda något mer än att ni hade en riktigt kul dejt.

 

Stenbocken
Stenbocken vill gärna mötas upp på ett ställe där hen kan vara mer eller mindre incognito. Det här kan kännas lite trist och kanske undrar du varför. För Stenbocken är det ett sätt att sålla bort onödig info – hen vill fokusera på dig och sig själv, och inte behöva ta in massa sus från omvärlden. Samtidigt skulle hen aldrig ta dig till vilket hak som helst – beroende på vad Stenbocken tror att du gillar försöker hen ta dig till ett ställe som hen tror att du skulle uppskatta. Det är viktigt för Stenbocken att saker blir rätt – så dit din Stenbock tar dig kan säga en hel del om vad hen tror och tänker om dig.

Mötas upp: Stenbocken tycker om att imponera utan att det märks, och hämtar dig kanske gärna i sin bil eller möter upp i någon extra stilig rock. Hen låtsas som ingenting, men får lite rakare rygg om hen lyckas få dig att kommentera något som är speciellt eller ovanligt med hen.
Date high: Din Stenbocks humor, som är i en klass för sig, samt att hen verkar känna alla, veta allt. Vad ni än pratar om har Stenbocken koll på läget och det kan lätt kännas som att ni känner samma personer och gillar samma saker.
Date low: Stenbocken har en tendens att vara lite reserverad och inte direkt uppge vad hen tänker på. Vad händer egentligen därinne? Varning för dubbla budskap. Din Stenbock vill inte verka beroende av någon annan, och gömmer kanske känslor bakom ytan.
Avslutning: Din Stenbock tycker inte om att ta första steget, utan vill hellre att du gör det eller att det kommer av sig själv. Dubbeltydiga meningar av typen ”var ska du gå nu?” och ”vad ska du göra i helgen?” eller till och med ”finns det någon speciell i ditt liv” kan göra dig riktigt förvirrad och är ofta förtäckta inbjudningar.

 

Vattumannen
Den självständige Vattumannen vet inte riktigt hur hen hamnade på dejt, men plötsligt sitter ni där och hen undrar vad som pågår. Med en rebellisk ådra som inte går av för hackor är det här verkligen inget drömscenario för den idérika Vattumannen, och om crushen inte byggts upp under längre tid är det knappast troligt att ni ens sitter på en dejt och att din Vattuman är nöjd med att sitta kvar. Vattumannen tycker om att göra udda saker, att känna sig utanför den vanliga vardagsströmmen och massan. Så att ni är på dejt är verkligen en storvinst, din Vattuman är så pass nyfiken på dig att hen kan tänka sig att sitta still i några timmar och bara lyssna på dig. Tummen upp för det!

Mötas upp: Din Vattuman kommer troligen direkt från någon aktivitet, yoga, jobb eller repa med bandet, och har kanske knappt hunnit vara hemma. Kanske fortfarande med blött hår eller i arbetskläder känner hen sig kanske lite obekväm, så ge hen lite tid att varva ner.
Date high: Din Vattumans idéer och förslag om vad ni ska göra. Hen vågar föreslå saker du länge tänkt på men kanske inte vetat att du vill.
Date low: Hur oemotionellt investerad din Vattuman verkar. Fattar hen inte att det är en dejt?
Avslutning: Visst fattar Vattumannen att det är en dejt. Om dejten går bra är att gå hem ihop efter första dejten kanske det mer oväntade att göra, så bli inte förvånad om det blir just så. Men Vattumannen har också ett busy schema att passa. Kanske får du istället en oväntad kyss och ett samtal några timmar senare – Vattumannen kom på att det var några grejer hen inte hann prata med dig om.

 

Fiskarna
Fisken njuter av att bjuda ut, bjudas ut, fantisera och fundera kring relationer och eftersom hen går så lätt ihop med nästan vemsomhelst kan det här tecknet också hamna på dejt med just vemsomhelst. Ena veckan en riktig player, nästa vecka en äkta nörd – Fisken gör sällan någon skillnad på olika sorters personer mer än att de är olika individer – gott så. Den romantiska Fisken tycker bäst om enkla dejter där ni två är fokus, inte resten av världen eller någon aktivitet. Kanske slinker ni in någonstans på er promenad, de många timmar som Fisken gärna spenderar på dejt ska ju fyllas med någonting, men planer och tidsscheman är inget för Fiskarna.

Mötas upp: Din Fisk möter upp dig som att ni känt varandra hela livet och har redan funderat ut saker att både prata om och titta på.
Date high: Hur enkelt det är för er båda att kompromissa med varandras viljor och hitta lösningar på oförutsedda situationer eller konstiga tystnader. Din Fisk ser det som att ni är två i samma båt och vill hellre att ni blir en enhet, även om den inte är romantisk, än två separata individer med egna agendor.
Date low: Ibland verkar din Fisk tro att allt runt omkring er är små tecken och hen lyckas kanske till och med romantisera att bussen är sen. Det här kan bli lite för sentimentalt för andra, men är också lite charmigt.
Avslutning: I slutet av en date med en Fisk kan du bli förvånad. Hen går ganska fort fram i sina känslor och kan bli allvarlig snabbt. Kanske har du inte kommit lika långt emotionellt och blir lite förvånad när din Fisk viskar fina ord i ditt öra. Men värmande är det minst sagt. Var försiktig med din Fisk och du ska se att ni hittar balans.

What say you – vilket tecken skulle du helst dejta? Känner du igen dig själv i guiden? Let me know! Xoxo

 1. Haha det stämmer så sjukt bra! Antar att jag inte är den lättaste personen att dejta. Hatar dejtande för dejtandets skull. Om jag inte vill något med det är det totalt bortslösad tid. Och hamnar så lätt i pinsam tystnad, min bästa fisk-kompis förstår inte alls hur det kan hända. Hon älskar att dejta och fattar inte vad det är som inte är fantastiskt med att gå på hundratals dejter med alla möjliga.

 2. Jag är kräfta med jungfru i ascendenten och venus i tvillingarna. Jag kan bara inte låta bli att få mig ett gott skratt när jag läser kräftans dejtingastro, haha! Det stämmer så sjukt bra att jag knappt kan tro det! Lite blandat från både jungfrun och tvillingarna stämde också men mitt soltecken stämde bäst! Så kul med ett sånt här astro! =)

  1. Glömde att skriva när jag ”dejtade” en fisk. När vi umgicks i början tog vi långa promenader och kunde prata om allt möjligt utan att det kändes konstigt. Och jag känner igen det där typiska avslutet – en varm kram och ett hejdå. Några timmar efter kommer ett sms med några charmiga ord, väldigt typiskt fiskar tycker jag!

 3. Jag är tvillingkräfta men känner mig mer som kräfta än tvilling.. Min ascendent är i skorpionen och min Venus i kräftan. Och jag kände verkligen igen mig i kräftan, det är jag på pricken!

 4. Är Tvillingarna i Solen och Venus, och Vågen i ascendenten, och måste säga att båda stämde sjukt bra in på mig, speciellt Tvillingarnas beskrivning .

  ”Orädd att gå vidare” tyvärr så sant att jag tycker fan synd om dom tjejer som jag dejtat tidigare men aldrig klickat för, jag måste anses som en kall jävel som försvinner bara så där … Tur att man äntligen har hittat någon nu som jag är beredd på att satsa allt för att det ska funka iaf (lejoninnan som jag skrev om tidigare)

  Rolig dejtastro ! Hoppas att kärleksastron för 2013 blir minst lika intressant !

 5. Jag är vattuman med vattuman i Venus och vädur i ascendent. Jag tycker både väduren och vattuman stämmer in bra på mig, jag är inte allt för emotionell och gillar inte dejtingklyschor. Jag vill hitta på roliga, spännande saker så det knappt ens känns som en dejt.. Ta en fika eller gå på bio på en dejt är inget för mig. Och att jag precis kommit ifrån något annat stämmer också bra, jobb, gymmet eller liknande.

 6. Jag är cusp jungvåg och känner mig smått förvirrad. I veckans horoskop skulle det vara en grej i kärlek som skulle göra mig redo och du nämnde att man kanske inte känner så mycket av kärleken. Precis så känner jag, jag känner ingen kärlek. Vadå som mössen i Askungen? Dock börjar jag känna för min ungdomskärlek, som är oxe, igen. Kan det vara något skoj där på den fronten. Tänkte ge honom en lite sen alla hjärtans-dag present nästa vecka och föreslå att vi ska ses nästa helg. Kan det vara en bra grej tror du? Vi pratar då och då i nuläget. :)

 7. Hej. Jag är Oxe med ascendenten i vågen och oxen i Venus. Jag är intresserad av en vattuman som stämmer oerhört bra med dina beskrivningar. Jag föll för hans direkta frågor om kärleken i mitt liv o sedan hans mystik genom allt. Vi har smsat i gåtor o jag älskar den här mystiken, det gåtfulla och det lite mindre seriösa.
  Han är rätt dryg o kommer med ursäkter om att han är upptagen flera månader framöver, på ett humoristiskt sätt, då man frågar om han ska hänga med o hitta på ngt, sen dyker han helt plötsligt upp, är väldigt pratsam o engagerad och det finns absolut ngt mellan oss, frågan är bara vad. Det blixtrar vid ögonkontakt men jag börjar bli lite less på det här katt o råtta spelet utan nga egentliga bekräftelser. När jag backar, kommer han, och tvärtom. Han började prata om sitt ex sist, att de gjorde massa roliga saker men nu har han inte längre ngn tjej att göra massa roliga saker med o kan därför koncentrera sig på plugg.
  När jag tidigare frågade om bollen fortf var i rullning o hur jag skulle veta när sista tärningen var kastad fick jag som svar att ordvängingar är det enda jag behöver förstå och att läsa mellan raderna för att inte bli dragen vid min näsa.

  Jag vet inte riktigt var jag har honom, han är väldigt egen, vill alltid göra lite annorlunda saker,tex inte åka skrana i en vanlig backe utan bakom bilen, han har en del djupa funderingar o filosoferar hellre än slötitta på tv vilket gjorde ett extra djupdyk i fallet för mig då det är ngt jag brinner för.
  Men hur ska jag tolka allt det här? Är det dags att ta tjuren vid hornen o fråga om han är intresserad av ngt mer än vänner eller bör jag vänta än mer?
  Vi umgås tillsammans, 4-6 st regelbundet varje vecka så träffas iaf nga gånger i månaden. En annan kille i samma gäng, oxe, har visat mig intresse men jag vet inte alls vad jag känner där mer än att jag vill ha klart vad som gäller med Vattumannen innan jag gör ngt annat.
  Din blogg gör min dag varje dag! De absolut bästa horoskopen ever!

  1. Nu har jag fått reda på hans ascendent vilken är lejon o fisk i venus.

   alltså, oxe med skorpion i ascendenten och oxen i venus + vattuman med lejon i ascendenten och fisk i venus = ?????

   HJÄLP!

 8. Jag är fisk med ascendent i skytten och venus i vattumannen, och det stämmer väldigt bra med att som första intryck och i planering uppfattas jag ofta som intensiv och speedad, men innerst inne är jag en romantisk fisk! Så jag tänker att dejten kanske inleds efter ascendenten men avslutas som soltecknet? Vattumannen stämmer inte så mycket, mer än kanske det faktum att jag sällan dejtar överhuvudtaget.

 9. Jag dejtar en tvilling just nu och undrar hur man kan avgöra om han är ute efter ngt seriöst eller bara en fling? Han är ju intresserad, men jag vet bara inte riktigt vad hans motiv är? :P

  1. många tvillingar är kluriga som fan, om man själv är någon av de mer ”känsligare” tecken (typ kräfta, fisk, jungfru). så var på din vakt för att inte såra dig själv! Haha, har en del erfarenhet av dom

 10. Hej Sofia!

  Haha, skrattar rakt ut. Läst alla tecken som jag kan komma på att jag känner någon som tillhör – flirtar, dejter, kompisar och alla mina tre (tecken, ascendent, venus) och.. du är right on spot. Förstår inte, klockrent :)

  Jag är fortfarande singel men det cirkulerar lite män runt i kring mig.. Börjar fundera på om jag ska köra på på något håll eller fortsätta avvakta ett tag till…. Vilka tecken tror du är aktuella för mig? Spontana förslag på hur jag ska agera just nu?

  Det är gamla vanliga lejon-Vanessa som skriver för övrigt (lejon, ascendent kräfta, venus i tvilling).

  /V

 11. Kräftans passar in rätt bra:) gillade beskrivningen av vågen och skulle vilja dejta någon i det tecknet. Annars är jag svag för lejonet och just det att jag kan luta mig tillbaka ibland och inte besluta något:) avslutet speciellt där vi är så olika, där jag velar och vill gå in gör lejonet slag i saken jag har blivit jätteglad:)

 12. Sett att du fått in många frågor som du svarar på men vet inte vart man ställer dessa, så provar (och hoppas) att det är här.
  Jag är vattuman och dejtar en stenbock. Det har hänt att han tagit intinativ, men 80% av gångerna är det jag, han tackar däremot aldrig nej till att träffas. Jag har länge haft en känsla av att han gillar mig, men tycker det är svårt att läsa av honom, när vi umgås är han supermysig, men sen tar han inte intinativet att träffas och hör inte av sig utan väntar på mig. Tecken på ointresse eller bara en typisk stenbock? och tror du att det skulle funka mellan oss, eller är vi för olika?

 13. Hej! Oxen här igen. Jag har tidigare dejtat en vattuman men, tja, det funkade inte tillslut för han hade inte tid. Stämmer väldigt bra på vattumannens beskrivning då han flängde ofta direkt från jobb till mig tills det inte gick längre. Ingenting för mig alls när jag tänker på det.

  Har nu fattat tycke för en annan oxe eller en vädoxe är han väl egentligen om man är född 24 april? Vi klickar otroligt bra och han frågar saker i princip helatiden. Vi har inte varit på någon ”formell date” än så det känns avslappnat och trevligt och väldigt flirtigt. Mitt lejon i ascendenten väntar dock på något lite mer genomtänkt. Helt klart tar jag stort ansvar för att de dejter jag är på ska bli lyckade också.

 14. Hej Sofia! Jag undrar om fiskar, är det vanligt att dessa beter sig lite olika beroende på vem de umgås med? Jag har upplevt att de vänder kappan lite efter vinden och inte alltid kan stå för saker som dom tycker. Är detta något speciellt för fiskar eller är det kanske bara jag som har upplevt detta? Kram!

 15. Hej! Så kul att läsa! Jag är fisk – och känner absolut igen mig. Fantiserar och romantiserar allt, uttrycker å känslor fort. Vill gärna dejta en våg , som jag är förtjust i. Har dock svårt med intellektuella samtal, är det kört gå? Tack för en bra och intressant blogg.

 16. Jag är tillsammans med en fisk och vet du vad!? Sådär gick vår första dejt till… och när vi möttes så gick det också hem sådär. Supermysigt.

  Jag som är våg ser dock ganska öppet på dejter… dock vet jag inte om jag föredrar muséer och bio… men men ;)

 17. Jag är vädur och är tillsammans med en skytt och våran dejt började både sent och flirtigt, och slutade sedan med hans säng ;)

 18. Första gången jag läst hen i en mening.. det är fucked up! hahaha för fan använd riktiga ord.. Han/hon Annars var det kul att läsa =)

 19. Är stenbock och killen min är oxe. Allt stämmde in på oss bägge och det vart perfekt personkemi samt matching. Detta läste jag nu i efterhand o allt stämde :D

 20. Klockrent!
  Fick ett gott skratt och leende för själen. Känner igen mig på pricken (kräfta), mitt X (Skytte) och min nya kille (Vattenman). Kunde inte vara bättre beskrivet!

 21. Hej skorpionen här blev väldigt glad efter jag läst , stämmer perfekt på mig första gången :), jag undrar om du kan berätta lite mer om min kärleks framtid? Hade blivit väldigt glad , tackar så mycket , läser din blogg varje dag, undrar om du har Facebook också?

 22. Hej!
  Helt otroligt!!
  Jag är skorpion som varit singel ett tag (ett par år).
  Jag har länge längtat efter kärlek samtidigt som jag varit nöjd med att vara själv. Är ofta ganska på när jag träffar killar eftersom jag ständigt söker bekräftelse och på så sätt även kontrollerar relationen och styr mina känslor efter min dejts sätt att besvara mig.
  Men jag hatar att dejta. Jag får inte ut någonting av att träffa män för att känna efter, speciellt inte män som spelar spel och kan hålla på att ses i månader utan att man får några klartecken.

  Men så har jag nyss träffat en fisk. Och mer trygghet i att vi är på samma plan utan att vi ens uttryckt att vi dejtar har jag aldrig känt. Jag är inte på alls och även om jag tänker och undrar vad han gör söker jag inte honom hela tiden. Jag vet ju att vi kommer att höras igen, om inte ikväll så imorgon. Vi kan prata oavbrutet i timmar om allt och inget pch allt han säger känns ärligt och rationellt, han säger inte saker bara för att fånga mitt intresse eller släta över och dra sig ur samtal där jag vill gå djupare. Jag känner mig mentalt attraherad och nyfiken på honom samtidigt som jag känner detta lugn. Han frågar och undrar om mig på ett genuint sätt.
  Sen äe han romantisk. Bjuder på middag, första kvällen var vi hos mig och lagade mat pch drack vin, plockar blommor till mig. Han säger saker som antyder att han vill ses även om några månader ”åh du måste komma hit då när det händer…”

  Ja med det sagt. Genom att läsa om både fisken och skorpionen känns det vekrligen klockrent.
  Han sa även vid ett tillfälle ”vi sitter i samma båt, tillsammans” vilket fick mig att skratta till när jag läst vad aom står under fisken :))

 23. Hej! Gry, blogg. Jag är fisk och träffar en tvilling. Träffats sen i januari så snart ett halvår.. Hur går vi ihop. ? Han är väldigt rolig och ger mycket kärlek dock kan han ibland bara helt plötsligt bli kall. Detta sårar klart mig och man vet inte alltid vad man har honom .. Han älskar som det står att diskutera och är väldigt väldigt allmänbildad och intellektuell vilket jag som fisk inte är hahaha.. Går detta ändå ihop?

 24. Jag dejtar en skytt. Vi sågs första gången en måndag och har efter det setts varje dag (mån-fre). Han har berättat mycket om sig själv, saker som jag själv ser berör honom. Han är väldigt fysiskt och har hållit om mig varje natt, jag har varit omslingrad av hela hans kropp. Varje natt denna veckan har vi sovit ihop, men inte haft sex varje gång. Han berättade även igår att om jag inte skulle resa bort äver helgeb hade han hellre velat hänga med mig än att gå på de två fester han är bjuden på. Ändå sitter jag med en svag negativ magkänsla. Han höll inte om mig lika mycket i natt. Kanske på grund av samtalet om sig själv som påverkat honom. Jag lyssnade bara på honom, gav ingen direkt respons. Men ja…jag avskyr när jag inte vet och mär magen börjar känna efter. Han sa inte heller ”vi hörs sen” när han gick imorse. Kanske för att han vet att jag ska iväg eller för att han inte vill! (Jag är skorpion va)

 25. Hej. Jag är fisk och har två gånger gift mig med olika skorpion killar. Jag har även 2 gånger varit förlovad med olika lejon. Jag har även varit förlovad med en oxe.. Men nu har en vattuman fångat mitt intresse. Är det bara sexet som kommer att fungera? För det är riktigt passionerat. Känslor har vi inte kommit till än… Finns det något mer än passion mellan vattuman o fisk?

 26. Shit asså! Det stämmer helt sjukt bra in på mig

  Är vattuman i solen skorpion i Ascendenten och skytt i Venus.
  Den jag är intresserad av är en kräfta i sol. Och jag undrar om man kan ta reda på vilka andra tecken han har utan att behöva fråga. Går det eller är det helt omöjligt utan att fråga efter födelse tid? :)

  1. Det går att ta reda på i alla fall Venus, måne och Mars utan att ha exakt födelsetid! Ge mig datum så kan jag hjälpa dig att fiska fram det! Xoxo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..