Kärlekshoroskop 2013: Lejonet

Lejonet
23 juli – 23 augusti

Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

2013 är ett år för tänkande, intellektuell stimulans och emotionell mognad, kära Lejon, och vad gäller attraktion finns det stor chans att du dras till personer som får dig att tänka till, känna dig inspirerad och spirituellt tillfredsställd, snarare än personer som ser spännande ut på ytan. Speciellt Vattumän, Vädurar och Fiskar kan attrahera dig i år. Det är ett år då det händer mycket för Lejonet, och en känsla av att behöva utvecklas och växa är det som styr i kärlek. Relationer är troliga med oväntade partners, människor som kanske tidigare inte skulle lockat dig känns plötsligt som självklara att vara med, och de som är i stabila relationer kan behöva utveckla sin relation genom resor eller egenskapade utmaningar för att nå nya nivåer av att lära känna varandra. De största utmaningarna det här året är att få livet att gå ihop, att få vardagen att fungera, och att hålla frågor om kontroll, att andra utnyttjar din vänlighet, avundsjuka och svartsjuka på avstånd. Det behöver inte vara så att du själv bli avundsjuk eller svartsjuk, men en partner, flirt eller kärlek kan visa detta – speciellt om du har mycket i din vardag att ägna dig åt. För att slippa att det här blir en plåga gäller lugna stunder, djupa andetag och stort tålamod. Vänskap är ett bra sätt för att nå kärlek detta år, och genom att se till att du och den du vill vara med i första hand är goda vänner är en magisk genväg till harmoni under 2013. Under hösten kan en del Lejon komma att börja tvivla och tveka på en relation, och börja fundera på om de verkligen är helt tillfredsställda. Det kan vara så att du själv måste offra något för att få relationen att gå vidare, men det kan också vara en fantasi, en nyupptäckt önskan eller dröm som dyker upp, som får dig att börja söka efter något mer. Om det finns i relationen, eller någon annanstans kan bara Lejonet själv svara på. Speciellt slutet av maj kommer visa sig avslöjande. Se fram emot speciellt romantiska, flirtiga och avgörande perioder i slutet av maj och stora delar av juni, september och oktober.

Läst ditt kärlekshoroskop för 2013 än? Klicka här för VädurenOxenTvillingarnaKräftanLejonetJungfrun,
 VågenSkorpionenSkyttenStenbockenVattumannen och Fiskarna.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..