Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro!

Äntligen dags för den stora frågan – hur fungerar de olika tecknen när det kommer till sex? Men innan vi börjar! En viktig aspekt när vi pratar sex är att ha koll på i vilket tecken man har sin Mars, det vill säga i vilket stjärntecken planeten Mars stod när du föddes. Mars är avslöjande för hur vi fungerar som fysiska varelser, som i till exempel träning, men också såklart i sex. Så ta först reda på ditt Mars-tecken, läs sedan guiden först och främst utifrån din sol (det vill säga ditt vanliga stjärntecken), och sedan utifrån din Mars, men också utifrån din ascendent. Vilken stämmer bäst? Kanske en kombination av båda? Kommentera gärna! Enjoy!

Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Väduren
Det finns inga älskare som är så tävlingsinriktade i livet, till och med när det gäller förspel och förföring, som Väduren. Väduren ser sex som ett roligt moment i livet, en frisk fläkt, och dyker i med huvudet före. Ofta har Väduren ett starkt självförtroende vad gäller sex – de har inga problem att både skämta om det, sig själva eller andra. Kanske inte den mest emotionella kärlekspartner, men definitivt en av de mer vågade. En Vädur vill gärna testa det mesta, om så bara för att inte vara den som bangar, men har också en stark självkänsla för vad som känns okej och inte. En Vädur skulle aldrig ha sex för att pleasa någon annan, utan när Väduren är trött och ointresserad lyser det igenom. Hen har redan gått vidare. För att snärja en Vädur, eller för att du, kära Vädur, ska känna dig snärjd, behövs hela tiden en känsla av förnyelse och utveckling. Spontanitet och utmaning är nyckelorden här. En Vädur gör sig sällan till, när de satsar, ger komplimanger eller klär upp sig menar de det till 100%. De tråkas ut av planering och tolkar sällan subtila gester, utan går rakt på sak. Trots detta har Väduren en ganska oskyldig charm som är svår att motstå.

Viktig zon hos Väduren: Huvudet och håret. Gäller dock inte för hårömma, så var försiktig.

Erotiska no-no’s: Om Väduren upplever att det läggs för mycket känslomässig vikt vid sex kommer hen att börja tveka.

Gör istället: Uttryck självständighet – detta lockar Väduren starkt.

Typisk Vädurskommentar om sex: ”Kul! Vad ska vi göra nu?” Oavsett om det är före eller efter sex.

 

Sexastro, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Oxen
För Oxen handlar allt om njutning, om beröring, sensuella nöjen och jordig lust. Om Oxen får bestämma själv har hen sex en fredagskväll efter en lång arbetsvecka, efter en god middag med mustigt rödvin och inleder gärna det hela med en lång massage. Långa förspel och spänningar som byggs upp fångar Oxens intresse. Det här har att göra med att Oxen inte lätt öppnar sig och litar på andra. Oxen har bäst sex med en stabil partner eftersom hen helst inte ändrar sitt sätt eller låter andra komma för nära innan de vet vad det verkligen handlar om. När en Oxe fått bevisat för sig att du menar allvar kommer hen dock inte att släppa taget så lätt – för en sak som Oxen är känd för är hens uthållighet. Lika tålmodig som uthållig alltså. Med lojalitet, tålamod, och genom att visa upp styrka når man Oxens hjärta och tillit, och med beröring hens lust.

Viktig zon hos Oxen: Nacken! Kyss den, smek den, massera den, greppa tag i den – Oxen goes crazy.

Erotiska no-no’s: För mycket löst snack, överdrivna parfymer och snabbisar.

Gör istället: Sätt av tid och engagera dig till hundra procent i din Oxes kropp.

Typisk Oxkommentar om sex: ”Gå upp? Men det har bara gått en timme.” Oxen har tagit ledigt hela helgen för det här…

Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Tvillingarna
Den nyfikna och rastlösa Tvillingen behöver för det första stor intellektuell stimulans för att bli en hängiven älskare. Genom att engagera Tvillingen i diskussioner och utmana hens tankar väcker du Tvillingens intresse, på flera plan, och om du dessutom får hen att skratta ligger du riktigt bra till. På grund av Tvillingens rastlösa natur är det inte helt ovanligt att hen mitt under sex kan tröttna, börja fokusera på något annat eller komma på en idé hen omöjligt kan släppa. Det här är (oftast) ingen förolämpning utan bara ett bevis på din Tvillings rastlösa natur. Du har fått din Tvilling att börja tänka på annat – good for you, typ. Tvillingen är besatt av människor som får hen att tänka så det kan vara ett gott tecken. För att undvika detta lite tråkiga beteende kan det vara klokt att försöka sig på lita nya saker för att ständigt utmana och upprätthålla Tvillingens intresse. Tvillingens nyfikenhet gör detta lätt, och ofta behöver du inte ens fråga utan din Tvilling fattar snabbt vad idén är och kastar sig troligen in i vilken lek du än tänkt dig snabbare än dig.

Viktig zon hos Tvillingen: Armar och läppar.

Erotiska no-no’s: Långa djupa blickar och kärleksförklaringar under sex.

Gör istället: Prata om… annat! Fantasi blandat med kommunikation är aldrig fel när det kommer till Tvillingarna.

Typisk Tvillingkommentar om sex: ”Har du tänkt på att…” och sedan en kommentar om något som typ kanske eventuellt skulle kunna vara relaterat till sex men som mer troligt har att göra med något helt annat…

 

Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Kräftan
När det gäller sex för Kräftan så är det allt som oftast känslorna som styr. För att Kräftan ska känna sig tillfredsställd gäller det att hen känner att det finns emotionell kontakt mellan er. Kräftan är av en väldigt givande natur och en väldigt empatisk älskare. Det kan lätt hända att andra tycker det här är otroligt härligt och glömmer att ge tillbaka. Kräftan är nämligen inte den som öppet vågar säga till eller be om något, utan hoppas snarare i tysthet att du ska förstå vad hen vill. På det här sättet är Kräftan något av en komplicerad älskare. Eller? Du kan lita på att så fort du börjat dechiffrera din Kräfta kommer det också bli alltmer solklart vad din Kräfta försöker säga dig. Börja leta efter vissa nyckelord, gester, blickar och notera din Kräftas beteende och det kan bli mer eller mindre som ett eget språk att guida dig efter.

Viktig zon hos Kräftan: Brösten (hos både tjejer och killar mind you!) och magen. Smek den, kyss den, massera den försiktigt.

Erotiska no-no’s: Kräftan är speciellt känslig för ”skämt” som skulle kunna uppfattas som dold kritik, samt för oärlighet. Det här kan få Kräftan att helt stänga av.

Gör istället: Var ärlig med din Kräfta, och glöm inte att ge din Kräfta tillbaka för allt fantastiskt hen ger dig. Kräftan är en otroligt begåvad givare…

Typisk Kräftkommentar om sex: Något kryptiskt som är minst sagt svårt att tolka, men säkert innehåller en hel del information som du kan komma att fundera på ett tag. Många hemligheter här!

 

Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Lejonet
Sex för Lejonet innebär en enda stark tanke: time to shine! Lejonet är ett av de mer storslagna och romantiska tecknen, vilket gör att mottot ofta är mer är mer. Rosor, choklad och levande ljus, eller motsvarande – beroende på det specifika Lejonets intressen. För här gäller det att förstå de gåvor som ditt Lejon uppvaktar dig med. Kanske är det vackraste just ditt Lejon vet en vacker havsutsikt och en solnedgång – då gäller det att tacka och jubla när hen stolt visar dig sin favoritutsiktsspot. Att få visa upp sig från sin bästa sida är oerhört viktigt för Lejonet, och om du dejtar ett osäkert eller blyg Lejon är just positiv feedback en bra väg för att få ditt Lejon att slappna av. Det här betyder inte att ditt Lejon är ytligt eller fåfängt, utan handlar mer om att ditt Lejon behöver få visa upp sina goda sidor – vilka de än må vara. Generös, varm och storsint – våga gärna prata med ditt Lejon om vad du vill ha. Ditt Lejon kommer inte vara sen med att svara.

Viktig zon hos Lejonet: Från hals till bröst och axel till axel. Nyckelbenen är en bra ledtråd här.

Erotiska no-no’s: Spel och svalhet.

Gör istället: Våga berömma och bekräfta allt ditt Lejon gör!

Typisk Lejonkommentar om sex: ”Det där var fantastiskt, jag har aldrig varit med om något liknande!” Stora ord är som sagt vanligt förekommande hos Lejonet.

 

Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Jungfrun
Jungfrun är kanske det mest tricky tecknet när det kommer till sex. Jungfrun har ett rykte om sig att vara försiktig och ointresserad vad gäller sex, men det här är inte nödvändigtvis sant på något sätt. Jungfruns syn på sex är mycket mer komplicerad än så. Hen behöver helt klart lite mer övertygelse vad gäller sex, och är inte den som jagar sex för dess fysiska egenskaper. Däremot ser Jungfrun gärna på sex som något rekreationellt och nyttigt – bra för kropp och själ! Det här ganska ytliga förhållandet till sex går dock att bearbeta, men det kräver rätt partner!, och Jungfrun kan bli en oerhört sensuellt passionerad och nyfiken älskare.

Viktig zon hos Jungfrun: Magen är en bra utgångspunkt, ryggen är ännu bättre. Ländryggen och svanskotan är oslagbart.

Erotiska no-no’s: Snabbisar. Jungfrun behöver tid och engagemang för att verkligen öppna sig.

Gör istället: Var otroligt lyhörd för din Jungfru och försök luska reda på var hens lust ligger. Den finns där någonstans, och ofta är Jungfrun själv inte helt medveten om den…

Typisk Jungfrukommentar om sex: ”Haha, ja sex. Det ja… Det är väl okej?” Ingen större entusiasm här om inte partnern är rätt.

 

Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Vågen
Det första att tänka på vad gäller att förföra en Våg är det allra ytligaste. Låter kanske tråkigt, men Vågen har sina anledningar. Om du varit i en sexuell relation med en Våg vet du säkert redan om det här – när det gäller sex vill hen alltid vara sitt allra snyggaste, renaste, finaste och mest fantastiska jag. Och det här gäller för Vågens partner också – Vågen älskar att se att någon gjort sig i ordning och ansträngt sig för att uppvakta hen. Även omgivning är viktigt för en Våg, allt från levande ljus till rena lakan kan vara avgörande detaljer för Vågens humör, även om din Våg inte säger det rakt ut. Vågen vill att sex ska vara vackert, njutbart, romantiskt och gärna lite storslaget. Ni kanske kan se varför Lejonet och Vågen ofta hamnar i varandras famnar…

Viktig zon hos Vågen: Öronen och fötterna. Fotmassage någon?

Erotiska no-no’s: Ostrukturerat sex. Vågen är faktiskt bekväm med att i princip planera in sex än att ha det plötsligt och spontant.

Gör istället: Se till att ljuset är rätt, att din Våg har ätit ordentligt och fått prata ut om dagens prövningar. Nu är hen redo!

Typisk Vågkommentar om sex: ”Kan vi sänka musiken och dämpa belysningen lite till bara?”

 

Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Skorpionen
Många Skorpioner har klagat hos mig att de alltid talas om att de är besatta av sex. Det här är ju inte riktigt sant såklart, men samtidigt är sex väldigt viktigt när man ska förstå Skorpionen. Skorpionen vill under ytan på saker och ting, och sex är ett sätt att komma nära andra och därför viktigt för Skorpionen. Snacka om den nakna sanningen! Dessutom styrs Skorpionen av Mars och Pluto; Mars är den planet som handlar om kropp, styrka och fysik, och Pluto handlar om ägande, liv och död. Sex har ju till väldigt stor del att göra med liv och död, och med alla dessa pusselbitar är det inte svårt att förstå att sex på många sätt är väldigt avgörande för Skorpionen. Det betyder absolut inte att Skorpioner är sexgalningar, utan bara att sex är väldigt viktigt för Skorpionen. De använder sex som uttryck, för både känslor och tankar, men också för att förstå andra. Behovet, nyfikenheten och åtrån är stark hos Skorpionen. Man kan säga att Skorpionen förstår, upplever och uttrycker livet genom sex, och det här gör dem till fantastiska älskare…

Viktig zon hos Skorpionen: Well… Denna zon är ganska uppenbar i de flesta fall som gäller sex. Know what I mean?

Erotiska no-no’s: Jag kan ärligt talat inte komma på några. Inget sex alls är nog det närmaste ett no-no man kan komma. Men också att utnyttja sex, eller om din Skorpion upptäcker att du har tankarna på annat håll. Då kan ni lika gärna låta bli enligt Skorpionen.

Gör istället: Tala om för din Skorpion vad du vill eller längtar efter. De är (oftast) redo för allt.

Typisk Skorpionkommentar om sex: Skorpionen är väldigt visuell och ger ofta komplimanger kring din kropp.

 

Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Skytten
Skytten ser på sex som en sport. Istället för att uttrycka tankar och känslor handlar sex hos Skytten mer om att ha roligt, att leka och utforska livet. Sex med Skytten är roligt och lättsamt, det kan gå otroligt snabbt, vara otroligt passionerat, eller inträffa på de mest oväntade platser. Den sportiga Skytten har en förkärlek för sex utomhus, men är också känd för att inte applicera särskilt mycket känslor på sex. Även om till exempel Skorpionen styrs mer av sex, kan en Skorpion vara mycket mer försiktig med vem hen ligger med, medan Skytten ofta lättare har flera olika sexuella partners samtidigt utan att tänka mycket mer på det.

Viktig zon hos Skytten: Höfterna, låren och muskler överlag (till och med tungan är vältränad hos en Skytt!).

Erotiska no-no’s: Samma rutin om och om igen.

Gör istället: Testa nytt! Skytten är i behov av ständig utveckling, oavsett kvalitet!

Typisk Skyttkommentar om sex: ”Vi bara gör det!” Om vad som helst, var som helst.

 

Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Stenbocken
Det är inte det lättaste att locka ut en Stenbock ur sitt erotiska skal. Trots att detta tecken gärna framställer sig som både erfaren och medveten, så krävs det mycket tillit och uppvärmning innan Stenbocken låter lusten flöda fritt. Det kan därför kännas som att Stenbocken är tudelad ibland, där den ena sidan är en mer pliktskyldig och sval Stenbock som håller känslorna borta från sex. Men under ytan finns en driven, sensuell, passionerad och otroligt känslosam individ som varken är rädd för hetta eller ömhet. Visa din Stenbock att du finns där för hen, att du är med till 100% och att du inte tänker svika, för att sex ska bli riktigt bra. Stenbocken satsar inte på något som känns halvdant, utan är alltid in it to win it. Sex med en Stenbock du har en relation med och en Stenbock du bara träffar är därför ofta två helt skilda saker, för innan Stenbocken är säker på var hen har dig så finns det mycket som hålls tillbaka…

Viktig zon hos Stenbocken: Benen, leder, fingrar, tänder. Varför inte prova att bita lite i en Stenbock?

Erotiska no-no’s: Hetsighet. Stenbocken har svårt lita på någon som inte är redo att vänta och jobba lite för det.

Gör istället: Uppmuntra din Stenbocks långsamma steg framåt och var tydlig med vad du hoppas på.

Typisk Stenbockskommentar om sex: Ingen alls. Stenbocken är alltför pryd för att prata om sex hursomhelst. Kanske ett ”det där är privat” på sin höjd.

 

Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Vattumannen
Vattumannen är en rebell i hjärtat, och som sådan är det inte det klassiskt romantiska som gäller. Vattumannen älskar överraskningar, spontanitet och har en fantasi bortom de flesta. En tumregel för Vattumannen är att det är omöjligt att förutspå dennes lust. De allra minsta detaljer och nycker rycker dem med sig och sexlivet med en Vattuman är garanterat intressant och ständigt förvånande. Något som fungerar väldigt bra med en Vattuman är sexiga sms, meddelanden och att ha långa förspel som kanske enbart består av fantasier. Vattumannen behöver känna att det finns något nytt med i spelet hela tiden, en ny dimension eller en förbättrad version. Det låter luddigt, men tänk er att Vattumannen är som en uppfinnare som hela tiden vill uppfinna det ultimata sexet… There you go!

Viktig zon hos Vattumannen: Smalben, vrister, samt alla platser på kroppen där venerna ligger ytligt.

Erotiska no-no’s: Förvänta dig sex på ett rutinartat vis, till exempel varje kväll innan ni somnar. Det här kommer Vattumannen snart finna ointressant.

Gör istället: Överraska din Vattuman.

Typisk Vattumannakommentar om sex: ”När jag gör såhär så är det som att det blir ännu bättre, eller hur?” eller någon annan kommentar om hur erat sex är ”konstruerat” och/eller kan bli ännu bättre. Ibland även en del självkritik.

 

Fiskarna, Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen, Vågen, Jungfrun, Lejonet, Kräftan, Tvillingarna, Oxen, Sexastro, Väduren, Horoskop, Scorpio Rising, Astrologi

Fiskarna
Hela världen är en organism för Fiskarna, och precis som världen är i ständig förändring så är Fisken det. Fiskarnas sexuella mönster är därför svårt att spika fast och tar sig ständigt nya former. ”Men du tyckte ju om det förra veckan?” säger du förvånat och din Fisk skakar på huvudet och svarar ”nä, det var inte så. Det var helt annorlunda”. Det här är inte bara talande för hur din Fisk känner inför sex, utan också inför världen i övrigt. Den här processen att tolka och förstå världen pågår intensivt hela tiden, och därför är det ibland svårt för Fisken att ens förklara eller uttrycka vad hen längtar efter. Fisken är en väldigt öm, känslig och försiktig natur när det gäller sex, så var beredd på att följa din Fisk i hens takt och kom ihåg att Fisken är lättskrämd. Om Fisken känner att du kräver för mycket eller inte är tillräckligt närvarande simmar hen lätt iväg…

Viktig zon hos Fisken: Fötterna, alla platser på kroppen där venerna ligger ytligt, händerna.

Erotiska no-no’s: Allt som inte kräver lite extra. Med Fisken är det viktigt att det finns mycket kvalitet, snarare än kvantitet.

Gör istället: Hellre hångla helhjärtat i tio minuter än ha sex halvhjärtat i tjugo. Se till att du kan göra saker med 100% känsla i stunden – eller gör dem inte alls.

Typisk Fiskkommentar om sex: Allt om sex kan diskuteras enligt Fiskarna. Intima detaljer såväl som spännande anekdoter, så länge Fisken befinner sig i tryggt sällskap.

 

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

  1. För mig stämde det väldigt bra tycker jag, med vattuman som soltecken och tvillingar i Mars. Blev riktigt nöjd :) men min kille som har oxe som soltecken och stenbocken i mars blev inte riktigt lika nöjd och kände att det inte stämde så jättebra (men lite, lite iaf).

  2. Hej!! Jag är fisk född 910223. Föddes 17.55 på Växjös lasarett. Vad finns det att säga om mig? vad är min natal chart? Jag är mitt uppe i en flytt, börjar nytt jobb nästa vecka och mycket är rörigt i mitt liv! Kramar sofie

  3. Är vattuman och det stämde faktiskt riktigt bra! Han jag dejtar är fisk och det stämde också väldigt bra!! Det är kul när sånt här stämmer!

  4. Jag är oxe och min pojkvän är vädur. Tyckte inte det stämde så bra in på oss. Nästan som att vi borde byta så att jag är vädur och han oxe. :)

  5. Tja! Är våg med mars i fiskarna och ascendenten i Skorpionen då jag blev mycket förvånad över att varken vågen eller fisken passade in på mig medans skorpionen var klockrent instämmande

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..