Kärleksastro: En Tvilling & en Fisk – samlar intryck

Du är barnsligt nyfiken på världen, kära Tvilling, och det är inte helt konstigt att du dras till din Fisk, som verkar kunna något om allt. I sitt kreativa lugn kan du ofta bli djupt imponerad av Fiskens kunskaper, intuitiva sätt och överlag hur enkelt det verkar vara för din Fisk att finna sig i nya situationer och bygga djupa kontakter med alla möjliga sorters människor. Tillsammans har ni otroligt kul när ni är ute och träffar andra tillsammans eller driver projekt ihop.

Kärleksastro, Tvillingrna, Fiskarna, Horoskop, Scorpio Rising, Astroblogg

Men så är ni också otroligt olika. Du lever genom tänkande, kära Tvilling, och även dina känslor passerar genom ett analytiskt filter innan du tar dem för sanningar. Din Fisk däremot är konstant känslostyrd, även i sitt tänkande. Hen har behov av att bli djupt förstådd, hög empati och att känna att du känner. Det här är en riktig utmaning för dig, som tänker snabbt och går vidare snabbare. Så, nyckeln för den här relationen, ligger i att du kan varva ner, prata om dina känslor och, för att göra det här till något av en meditations-övning, vara i stunden med din Fisk. Fisken vill absolut inte känna sig det minsta ensam eller övergiven i en relation, då är det över på en gång. Kom ihåg att finnas där för din Fisk när det gäller.

Samtidigt är ni båda väldigt föränderliga personer som hela tiden får nya idéer, och din kreativa Fisk har inget emot att du är ute och är sådär upptagen som bara en Tvilling kan vara mellan varven. Ni har troligen båda fulla scheman, och din Fisk behöver ofta tid att bara smälta alla världens intryck, medan du är ute och skaffar nya.

Sexuellt är din Fisk en intressant partner för dig, som har ett stort behov av att göra sex till något djupt speciellt och nästan spirituellt. Det här är nytt för dig, kära Tvilling, och du är genast intresserad. I längden kan du dock bli lite rastlös. Försök kommunicera med din Fisk om detta, och ni två kan nog slå era kreativa hjärnor ihop för att hitta rätt… Detta är ingen given kombination, men om den fungerar kan den förära dig med konstant inspiration resten av livet, kära Tvilling. Ge den ditt bästa!

Läs mer om den här kombinationen: Fiskarna – Tvillingarna

Läs om fler kombinationer här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..