Astrospecial: Så beter sig stjärntecknen när de är kära!

En liten special bara för er idag, Scorpio-fans. Såhär beter sig tecknen när de är kära! Läs gärna utifrån både ascendent, soltecken och Venus. Och berätta hur det stämmer såklart! Xoxo

 

Horoskop, Kärlek

Väduren

Rakt på, full fart. När Väduren är kär är det inget annat som gäller än att få som hen vill. Det finns ofta ingen tvekan för Väduren att personen hen riktat in sig på, garanterat kommer bli hens.

 

Oxen

En kär Oxe verkar inte behöva någon annan än sin partner, och sitter i princip ofta ihop med hen. Morgon, middag, kväll, Oxen är redo att göra allting ihop så fort chansen ges.

 

Horoskop, Kärlek

Tvillingarna

Tvillingarna är extremt dåliga på att dölja sina känslor, och den Tvillingen är kär i, vet nog snart om det. Ofta vet alla Tvillingens kompisar och säkert hens crush om vilka känslor som är i omlopp före Tvillingen själv…

 

Kräftan

Egentligen är Kräftan ingen blygis när det väl är dags att börja dejta, men det kan fortfarande finnas en hel del inre konflikter innan känslorna kommer ut. Kräftan håller sig i bakgrunden, och ibland kanske så övertydliga i bakgrunden att det blir uppenbart vad som är på gång.

 

Kärlek, Horoskop

Lejonet

Lejonet visar mer än gärna upp sina positiva känslor och framgångar i kärlek för hela världen, och även den subtilaste kommentaren följs ofta upp av en lång, dramatisk historia om när hen träffade sin stora crush för första gången.

 

Horoskop, Kärlek

Jungfrun

Den kritiska Jungfrun tar en stund på sig att processa sina känslor och har inget till övers för allt för överdrivna romantiska gester. Enkelt, roligt häng med mycket snack är hens favorit, och all kritik Jungfrun uttrycker är inget annat än omtanke.

 

Horoskop, Kärlek

Vågen

Vågen älskar att vara i team, och bygger gärna sina relationer på vänskap och jämlikhet. Att vara tillsammans med en Våg är ofta som att vara i symbios med någon annan, vilket gör Vågens relationer extra starka.

 

Kärlek, Horoskop

Skorpionen

Skorpionen är vanligtvis försiktig med sina känslor, men när Skorpionen börjar på allvar bli intresserad av någon är de sällan långsamma med att låta denna någon veta om det. Fysiska bevis är ofta de mest påtagliga – Skorpionen gör ingen hemlighet av sin attraktion.

 

Horoskop, Kärlek

Skytten

En kär Skytt kan vara fantastisk i en relation, med all sin entusiasm riktad mot en och samma person, men det är inte alltför lätt för en Skytt att ta sig dit. Rent spontant känner Skytten sig oftast skeptisk mot tvåsamhet, och tänker inte alltför långt framåt.

 

Horoskop, Kärlek

Stenbocken

När Stenbocken är kär är det stencool seriositet som gäller. En Stenbock är in it to win it och kommer arbeta hårt för en relation så länge ni är lojala och trygga med varandra. I början är Stenbocken långsam och försiktig, men när hen är säker på sin sak finns det inget som hinder som kan stoppa henom.

 

Horoskop, Kärlek

Vattumannen

Det är ofta svårt för Vattumannen att uttrycka sina känslor, det tar ett bra tag fastän de finns där inne, och inte sällan är djupare än man tror. Var därför aktsam på vad en Vattuman säger mellan raderna. Det som låter som en föreläsning i filosofi kan vara en kärleksförklaring utan dess like.

 

Fiskarna

Inget litet tecken är för litet för en kär Fisk, som ser kärleksmöjligheter i allt, alla och hela tiden. Det finns nästan inga gränser för hur romantisk en kär Fisk kan bli, som sprider sin kärlek till alla runt omkring sig vid minsta lilla crush.

Fler kärleksastron hittar ni här:

Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro!

Dejtingastro – hur dejtar de olika tecknen?

Flirtguide – Så vet du om din flirt vill mer!

Flirtguide pt.II – Så fångar du din flirt! 

Passar era tecken ihop? Lathundsguiden berättar what’s hot and what’s not!

Alla teckens kärleksastron – allt om hur kompatibla era tecken är!

Kärlekshoroskop 2014

 1. Spännande! Hade dock lite svårt att placera mig in på en som stämde, men kopplade man ihop alla tillsammans kände jag igen likheten faktiskt!:)
  Kom även att tänka på, hade varit sjukt kul med ett astrospecial över hur alla tecken beter sig när de är arga/sura? :D
  Och tusen tack för en superblogg, du är bäst! kram

 2. Jungfru med leo rising och venus i scorpionen:
  När jag börjar gilla någon är jag väldigt kritisk som den jungfru jag är och rationaliserar bort det som bara vänskapliga känslor.
  Om jag sedan fortsätter att gilla personen blir jag mer och mer fysisk med närhet osv för att tillslut vilja visa hela världen att det är vi!
  Allt stämmer in på mig för de tre sätten är 3 olika faser i min förälskelse, häftigt! :)

 3. är stenbock med ascedenten i scorpinionen och venus i fiskarna och om möjligt så är jag en sann mix av alla tre. Extremt försiktig med mina känslor men när jag börjar bli ”säker” med mina och partnens känslor är jag verkligen in it to win it, och jag är alltså en typisk fisk som ser tecken i allt från drömmar till att råka slå på tvn exakt när hans favoritprogram på tv är igång och, dock kär eller ej, så är jag en hejare på att vilja sprida kärlek, men kanske främst när jag själv är kär – för att det är så underbart och alla borde känna kärlek!

  Och en sak till, är astrologi sådär extremt sant och rätt eller inbillar man sig mycket att allt ska stämma? Jag ifrågasätter absolut inte det du gör, för jag tror på allt som har med stjärntecknen och så att göra och tycker det är verkligen att det är intressant men får ofta höra att det är just därför jag tror på det, för att jag vill att det ska vara sant. Men bara inbillning kan det ju inte vara?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..