Astroguide: Så är det att bo med stjärntecknen!

Oavsett om ni är i en romantisk relation eller enbart delar kök och badrum så kommer du känna igen dig i den här guiden om alla stjärntecknens hem-beteende. Hur är det att vara sambo, i alla dess former, med de olika stjärntecknen? Scorpio berättar… Obs! Läs gärna utifrån både sol, ascendent och måne!

 

Horoskop

Horoskop

Väduren

I hemmet kan Väduren släppa loss sin äkta inre freak. Du trodde inte Väduren kunde bli mer freak än vad hen är ute i vanliga livet? Du trodde fel. Du som bor med en Vädur kommer få träffa en intensiv entertainer som har en hel del udda beteenden att bjuda på… Skratt är Vädurens viktigaste ingrediens till en bra hemmiljö, och hen kommer garanterat ge dig en hel del att skratta åt.

 

Horoskop

Horoskop

Oxen

Det finns två saker med hemmet som Oxen inte bara bryr sig om, utan som snarare fungerar som en förlängd del av dem som personer. Det ena är soffan, och lycka till med att få dem att lämna dem om de hunnit sätta sig ner. Det enda undantaget är om de är hungriga – köket är helig mark för Oxen. Försök att få dem att lämna sin soffa eller fokusera på något annat än maten de lagar och du kommer bli ignorerad som du aldrig blivit ignorerad förr.

 

Horoskop

Horoskop

Tvillingarna

Med tummen mitt i handen skulle Tvillingarna helst att hem fungerade av sig själv, automatiskt på något sätt. Tvillingarna är inget stort fan av att lägga tid och energi i sitt hem utan vill hellre vara aktiv utanför hemmet, så när de väl kommer hem har de en tendens att, ärligt talat, sluta fungera. Tvillingarna spiller, tappar, snubblar och orkar ingenting. Och de har ofta tillräckligt lite skam i kroppen för att be dig hjälpa dem med precis allt. Det är förvånande att de ens orkar ta sig till badrummet på egen hand. Lite som små barn!

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Kräftan

Har Kräftan kommit hem? Då är det dags att skapa utrymme så de kan bli sig själva igen. Kräftan tar in så mycket information under sina dagar ute i stora världen utan att bearbeta den direkt, och när hen kommer hem behöver de en lång stund för sig själva i viloläge eller med 100% fokus mat innan de börjar bli sig själva igen. Tips? Stör ej. När de tagit hand om sig själva kommer du garanterat få se en annan sida av dem, där de är proffs på att också ta hand om dig. Massage, någon?

 

Horoskop

Horoskop

Lejonet

Lejonet vill att varje dag ska vara en spektakulär superdag där allt bara är perfekt. Städa? Kom igen, hur tråkigt är inte det. Handla? Nä lägg av. Lejonet utvecklar lätt en lite udda relation till dessa vardagliga, tråkiga saker som gör att de snarare blir ännu jobbigare än de redan är, som en slags tyst protest mot att hen måste göra dem. Någonstans långt inne uppfattar nog Lejonet dem som en aning orättvisa…

 

Horoskop

Horoskop

Jungfrun

Bo med en Jungfru? Dags att bli ren, renare än renast! Jungfrun älskar ett rent hem, älskar att städa och älskar att saker har sin plats. Det finns inte en chans att bo med en Jungfru och inte märka av den lite väl intensiva relationen med diskmedel, tvättmedel, tvål och såpa som hen har. För att inte tala om de specifika metoder Jungfrun använder när hen städar och fixar. Du kanske inte visste att det fanns tre olika tvättsvampar för tre olika användningsområden? Låt Jungfrun förklara för dig…

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Vågen

Vågen njuter, som Jungfrun, av att bo rent, men har en lite mindre allvarlig attityd. När Vågen är hemma är det play-time, och hen vill inte bara att det är fint för sin egen del, utan också för att ni ska kunna bjuda in så många människor som möjligt. Alla era kompisar måste komma såklart! Och du har nog fler än en gång upplevt att du öppnar dörren och möter en dansande Våg, eller en dansande Våg  och alla hens vänner…

 

Horoskop

Horoskop

Skorpionen

Välkommen till Skorpionens krypin. Här finns cirka en miljard små regler som Skorpionen aldrig kommer berätta för dig rakt ut, och om du bryter mot dem kommer du kanske inte veta det någonsin, men du kan också få veta det väldigt tydligt om du bryter mot för många. Skorpionens kontrollbehov sträcker sig från skorna i hallen till vilka galjar som används till vilka plagg, var du ställer dina saker till vilken sked hen äter sin frukostyoghurt med. Skorpionen är ofta medveten om att det är lite galet det här, men kan inte låta bli att märka att du precis ställde mjölken på fel hylla i kylskåpet.

 

Horoskop

Skytten

Skytten är en innovatör av rang som helt enkelt inte har tid med ”små skitsaker”. Det finns så många nya böcker i bokhyllan att läsa, så många nya maträtter att prata om att laga men kanske inte riktigt ha ork att laga och så många spännande saker att köpa till ert hem att att-göra-listan med lite mer grundläggande saker inte riktigt hinns med. Skytten fixar problem på sitt eget sätt, och när det inte funkar så rycker hen på axlarna och tänker på nästa långväga resa eller roliga projekt. Det andra löser sig! Plus. En Skytts hem är ofta väldigt fint och tilltalande, eftersom Skytten är en mästare på att spotta loppisfynd och skapa en tillåtande, kreativ miljö.

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Stenbocken

Är Stenbocken hemma är det dags att chilla med frågor om hur dagen varit, hur det var på jobbet, vad hen vill äta, göra och i princip alla frågor om något överhuvudtaget. Stenbocken jobbar hårt och när de kommer hem har de ofta fortfarande jobbet på hjärnan, och det tar en stund innan de blir sig själva igen. Ge dem några minuter och de kan snart börja prata om saker igen – så länge det inte är jobb…

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Vattumannen

Hemmatid är gyllene egentid för Vattumannen, och kanske det bästa hen vet är att få vara ensam hemma. Det är inte helt lätt att dela boende med en Vattuman, eftersom de ofta transformeras så fort de kommer innanför dörren till sitt hem. De går in i sin egen bubbla, gör sina egna grejer och låter sidor av sig själva komma fram som andra kanske inte skulle tro dem om. Vattumannen på hemmaplan har ofta intressen som att dansa naken, sträcktitta på någon tv-serie utan att röra sig på timmar, googla exakt allt de tänkt på under hela dagen, och tja… inte direkt städa. Vattumannen kan ha en hel del skit i hörnen, så passa dig för att sätta dig på den där odiskade matlådan under kudden…

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Fiskarna

Fisken är något av en trestegs-individ när det gäller att komma hem. Efter att ha fått lite egentid, hängett sig åt sin favoritmeditation och återfunnit sig själv är hen redo att ge sig in i en social virvelvind. Fiskarnas bästa vän på hemmaplan är deras telefon. Av alla sätt man idag kan höra av sig till någon på så älskar Fiskarna att höra sin bästis, mammas eller senaste spans röst, och ringer därför mer än gärna och gör något många idag inte gör – pratar länge i telefon från sin bekväma säng eller soffa. Samtalen kan pågå i timmar om allt mellan himmel och jord.

  1. Hej Sofia! Jag tänkte fråga dig om du skulle kunna berätta lite om mig som är oxe i solen, skorpion i månen, vädur i venus och lejon i mars. Tack på förhand :D

    1. Hej! Jag har tyvärr inte möjlighet att göra persontolkningar på bloggen, men du kan maila mig på scorpiorisingvr (gmail) för mer information om hur man beställer personliga horoskop, natal charts. Xoxo

  2. Jag vattunman bor ihop med min kusin våg och herregud vad vi skrattade. Det stämde in på pricken! Jag älskar sådana horoskop:) Tack för en underhållande blogg! #läseraldrigtidningshoroskoplängre

  3. Det där stämmer till 100% haha!!. Jag prioriterar alls inte städningen först och främst kan jag tala om och jag bara älskar att vara hemma själv och kunna göra precis vad jag vill. Roligt att läsa sådana här horoskop, hoppas det kommer ett till inlägg om hur vi är.

  4. Herregud! Så lustigt. Det där stämmer till 100%. Jag är lejon. Och jag lägger använda snus på fat..överallt. Har ett eget ”flow” ut och in ur diskmaskinen.. Gör allt för att slippa städa. Jag håller verkligen på med konstiga principer i hemmet. Kommer inte på allt konstigt jag har för mig just nu, men det är en hel del udda grejer :D Haha!

  5. Herregud vad du har att ta itu med då.. jag skorpa har levt med ett lejon i en massa år.. Och ja det bästa rådet jag kan ge dig där om det nu inte är försent.. Stå på dig!! om du så måste hota.. Vilket ju i sig inte är det ideala.. // E !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..