En vanlig morgon i stjärntecknens liv…

Hur beter sig stjärntecknen när solen går upp och klockan ringer? Scorpio vet… Obs! Läs gärna både soltecken, ascendent och måne!

 

Horoskop

Väduren

Väduren behöver en stund innan motorerna kommer igång, men bangar inte för att gå upp för det. En Vädurs morgonritual? Vad sägs om en allmän, stor, ovanligt hetsig röra.

 

Horoskop

Oxen

Oxen har två saker på hjärnan när morgonen kommer – mat i första hand och produktivitet i andra. Oxen har ofta stora idéer om vad som sedan ska hinnas med och avklaras under dagen, förutom på lediga dagar då ingen kan ta sovmorgon som en Oxe.

 

Horoskop

Tvillingarna

På morgonen blir det extra tydligt att Tvillingarnas har två sidor. Ena morgonen är Tvillingen exalterad över allt livet har att erbjuda, nästa morgon är allt bara skit. Man vet aldrig vilken sida Tvillingarna vaknar på, och Tvillingen försover sig lika ofta som de är först på plats.

 

Horoskop

Kräftan

Kräftan älskar natten, ofta så mycket att det blir svårt att gå och lägga sig överhuvudtaget. Att få upp denna före klockan tolv på en ledig dag kan därför visa sig vara en riktigt utmaning. Tidigt morgonmöte? Var beredd på en sömndrucken Kräfta.

 

Lejonet

Om solen lyser när Lejonet vaknar är allt på topp, men oavsett väder är Lejonet ofta en rise-and-shine typ som även när sömnen varit dålig, inte alls mår bra av att ligga kvar i sängen i onödan. Nej, det är upp, peppa självförtroendet och vara nyttig som gäller.

 

Horoskop

Jungfrun

Uppe med tuppen, sängen bäddad, frukosten färdig, att-göra listan framme. Jungfrun har ordning och reda på morgonen och gärna en liten rutin som hen inte klarar sig utan.

 

Horoskop

Vågen

För att få Vågen att vakna ordentligt krävs det ibland lite chockartade metoder. Vågen vaknar gärna till en favoritlåt på hög volym eller ställer väckarklockan på en plats långt från sängen, för annars kan det ta lååång tid innan de vaknar på riktigt.

 

Horoskop

Skorpionen

Skorpionen är ingen morgonperson alls. Jagad av nattens drömmar simmar de långsamt upp till ytan och man gör mer än klokt i att inte tilltala dem med alltför komplexa frågor alltför tidigt. Ge dem en stund att återställa sina sociala skills.

 

Horoskop

Horoskop

Skytten

Skytten kan vara både en morgonperson av rang, och därmed otroligt intensiv och kanske lite jobbig för vissa, eller en riktigt grinig typ med noll omtanke för andra. En kvittrande glad Skytt pratar högt och brett om allt kul som ska hända under dagen, och en sur Skytt säger bara fel saker…

 

Horoskop

Stenbocken

En ny dag, en ny chans att nå toppen. För varje ny dag verkar världen ge en ny förutsättning att lyckas, övervinna hinder och nå sitt mål för Stenbocken. Med fokuserad framåtanda är Stenbocken redo att övervinna alla gårdagens misstag.

 

Horoskop Horoskop

Vattumannen

Vattumannen har minst sagt svårt att vakna, och är ofta långt ifrån redo att sätta samman några färdiga meningar eller resonemang tidigt på morgonen. De är sällan sura eller på dåligt humör, men helt klart förvirrade och en aning bortkopplade. Men på något sätt hinner de alltid precis i tid…

 

Fiskarna

Fisken vaknar ofta tidigt och är genast redo att plocka upp alla projekt som deras huvud hängde över när de somnade kvällen innan. Morgonen är dock Fiskens allra känsligaste tid på dygnet, och minsta incident som inträffar nu kan sätta prägel på exakt hela dagen.

 1. Haha jag är verkligen antingen eller, är sjukt tidig om det är en bra period och är på kontoret innan alla andra, studsar upp kl 5 utan problem. Men sen kommer en period då jag och min chef kan vara glada om jag kommer in kl 10…kommer bara inte upp ur sängen, får verkligen släpa mig ur den:) Ingen bra idé att planera in möten med mig innan 9.

  1. Precis samma här :) jag är också kräfta med lejon i asc och vissa perioder kan morgonstund vara sjukt effektiv för att i nästa vara det värsta som finns ;) fullmåne betyder i regel att jag vänder på dygnet fullständigt :)

 2. Haha, oj vad skytten stämde bra in på mig! Jag är verkligen allt eller inget. Vaknar ofta tidigt och är pigg och så, men kan vara så oerhört grinig och inte rolig alls för alla andra haha. I och för sig säger jag en massa dumt hela tiden, hehe. Jag har en tendens att inte tänka mig för, men har hört att det är typiskt skytten.

 3. Gud vad detta stämde in på mig! Klarar mig verkligen inte utan frukost och har alltid lagt upp vad jag måste göra under dagen haha!

 4. Oj det stämde bra. Är alltid känslig på morgonen. Minsta ljud är jobbigt innan man vaknat till och det har hänt flera gånger att irriterat morgonhumör har satt prägel på resten av dan.

 5. Notera då att jag är Solfisk med ascendenten i BÅDE kräftan och tvillingarna (typ ascendent-cusp)… Något slags borderlinemorgonhumör, och oftast trög att få upp ur sängen med extra mycket känselspröt ute just under morgontimmarna…….

 6. Haha alltså verkligen ingenting stämde. Är jungfru och typ jordens mest morgontrötta person. En kräfta jag känner är hur morgonpigg som helst, och somnar seriöst innan 9 på kvällen, osv osv..

 7. haha stämde in på pricken! som skorpion har jag väldigt dåligt på att ”vara runt människor” innan jag vaknat till liv på riktigt, haha. blir fruktansvärt småsur om någon ens försöker vara social med mig tidigt på morgonen :)

 8. Jag är en riktig morgonperson. Gillar att komma igång med dagen och tycker även om måndagar. Har fått höra att jag är jobbigt positiv just på måndagsmorgonen… Då har vi en helt ny vecka att ta tag i saker, drömmar, styra upp livet!

 9. Är Oxling med ascendant i skorpion. Undrar hur man ska läsa sina stjärntecken? Ska jag läsa alla tre eller bara hålla mig till en grej?
  För den här läste jag alla tre och det är sjukt hur bra det stämmer in x)
  På oxen känner jag igen mig med mat så fort man vaknar och produktivitet då jag ofta sitter och pluggar/gör något annat jag behöver göra på morgonen.
  På tvillingen stämmer allt förutom det här med att försova mig…gör det väldigt, väldigt sällan.
  På skorpionen stämmer det bara om jag sovit för lite så den kanske inte var helt rätt för mig då x)

 10. Är verkligen en blandning av Vattumannen och Jungfrun. Jag vaknar alltid i tid och har mina speciella rutiner på morgonen, å andra sidan är jag ganska bortkopplad men lyckas alltid komma i tid :)

 11. jag är vädur med asc i vågen , men det sjuka är att jag” kände igen mig” mer i tvillingarna och skorpionen!? Hur kommer det sig? haha konstig.. kram, du är bäst!

  1. Det var lustigt, men kanske är det din måne som gör att du helt enkelt är lite extra trött och sömndrucken på morgonen… Xoxo

 12. Morgontrött vattuman här, yes! Dock är jag oftast grinig på morgonen och föredrar helst att ingen försöker vara social med mig just då :P

 13. Hahaha love it! Kräfta stämmer sjuuukt bra, och även skorpionen, mitt i prick! Min pappa däremot (som också är kräfta) är rena motsatsen, somnar sjukt tidigt och går upp innan tuppen..

 14. Jag är väldigt ofta så! Som idag, kände att jag skulle uträtta världsdåd redan när jag vaknade haha. Men jag antar att man ska blanda in både ascendent och kanske måne i det hela? Eftersom att månen styr ens humör. I alla fall vad jag har hört :) Då är jag skytt i ascendenten och lejon i måne. Så antingen vaknar man och allt är underbart eller så vaknar man och allt är sämst (y) Men jag skulle aldrig någonsin snooza. Värsta jag vet :P

 15. Stämmer till 110% på vågen, jag ställer alltid mitt alarm längst bort vid fotändan av sängen för att behöva gå upp och stänga av det, är världens mest morgontrötta person, men jag snoozar det bara och går och lägger mig igen. Sen upp igen och snooza, gå och lägga sig igen, upp och snooza och så fortsätter det hehe ;) Kan ligga kvar i sängen i evigheter, tar låååång tid tills jag verkligen är vaken haha! Så det som står på vågen stämmer så sjukt bra, känner VERKLIGEN igen mig!

 16. Stämmer bra in! På morgonen vill jag först vara en stund för mig själv innan jag vaknat till liv, sjukt irriterad när folk börjar ”jaga” en direkt på morgonen..

 17. Åh vad allt stämde in!! Har oxe som soltecken, kräfta som ascendent och tvilling som måne. Börjar alltid dagen med att äta något, tar helst lååånga sovmorgnar (och försover mig väldigt ofta) och brukar vara uppe sent på natten. Haha!

 18. Alltså vi skorpioner har ju använt natten till att vara det bästa av oss själva.. Så fan ta den som avkräver oss något på morgonen om vi inte sagt något själva ? om ens då. Man bör verkligen treva fram och vara ytterst lyhörd.. Eller som bäst inte finnas.. Då får skorpan ju själv leta fram folket så det blir lite fart igen..:))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..