Astroguide: Festa med stjärntecknen!

Här kommer den – jag vet att ni längtat! Såhär är det att festa med stjärntecknen, drink för drink, gif för gif. Xoxo

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Väduren
Väduren är inte den som bangar för att ta en drink till, de längtar efter att gå ut, se folk, festa på. Vädurens favorit är hemmafester, och så länge det finns folk, musik och drinkar är Väduren game, game, game. Det kan bli så intensivt att Väduren vaknar till applåder till något de inte minns vad det var. Men så fort festen ens andas om att dö ut är Väduren ute ur leken. Var förberedd på snabba vändningar när du festar med en Vädur.

 

Horoskop

Oxen

Oxen
Oxen är inte sen på att ta sig en drink eller ett gott glas rött (Oxens favorit), och även om hen peakar med glada leenden, följer det bekväma tänkandet snabbt därefter. Om Oxen sitter skönt blir det till att sitta kvar, och en alkohol-initierad hunger ska självklart mättas. Njutning nästa!

 

Horoskop Horoskop

Tvillingarna
Alkohol tycker Tvillingarna är jättekul. Man blir glad, man vill snacka, mingla, prata med främlingar. Allt går lite extra snabbt för en full Tvilling, och det är ja-till-allt som gäller. Det gäller för Tvillingens vänner att vara alerta, så de inte tappar bort sin levnadsglada vän inom loppet av två minuter. Risken finns att din bästis Tvillingen har en ny bästis redan…

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Kräftan
Kräftan är ganska stolt över att hen kan sin alkohol. Kräftan vet exakt hur mycket och vad hen tål, i alla fall innan hen börjar dricka. Blyg i början kan dock den Kräfta som hamnar på en tillräckligt rolig fest snabbt glömma sina gränser och plötsligt vara den med mest känslor, åsikter och drinkar i kroppen.

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Lejonet
Det fnittriga Lejonet berättar gärna med ett busigt leende exakt hur berusad hen är för alla inblandade så fort några drinkar slunkit ned, för att sedan snabbt följa upp med att berätta om allt roligt som hände nyss, för tre år sedan eller någon gång då du inte ens var med – igen.

 

Horoskop

Horoskop

Jungfrun
Det är inte så att Jungfrun inte egentligen gillar att ta en drink eller så, men det är ett komplicerat förhållningssätt mellan dessa två. Jungfrun tycker om att ha koll på saker och ting, jobbar hårt och vill inte tappa greppet. De försöker oftast leva efter detta och deras drickande är sällan deras favoritsyssla. Men när de väl har fått fart och öppnat upp för idén, kan de snabbt bli oväntat roliga, och törstiga…

 

HoroskopHoroskop

Horoskop Horoskop

Vågen
För den balanssökande Vågen är det alltid just balansen som ryker först av allt när berusningen kommer. Att Vågen snubblar, famlar, välter saker och överlag verkar tappa kontrollen över sin kropp är ett tydligt tecken på att festen har börjat. Det här är kittlande för Vågen, som gärna fortsätter festen in på småtimmarna, och kommer ut ur sitt annars ganska välordnade skal med en helt ny obrydd och väldigt avslappnad personlighet.

 

Horoskop

Skorpionen

Skorpionen
Nu är det fest, ingen får säga nej, alla ska med, det har Skorpionen bestämt. När alla sedan druckit sin beskärda del av drinkar faller Skorpionen in i sin egen lilla värld, håller sig gärna i bakgrunden och groovar på sin egen nivå. Skorpionen älskar att sitta mitt på en fest, betrakta alla andra och då och då röra om i grytan med en kommentar för att få mer drama att betrakta. Att se andra tappa kontrollen, och samtidigt kunna göra det själv utan att någon märker, är Skorpionens ultimata nöje.

 

Horoskop

Horoskop

Skytten
Skytten har ofta ett signatursätt att festa på. En viss drink, ett partytrick, en låt som måste spelas på repeat. När alkoholen sedan slagit till blir Skytten sin egen bästa vän att festa med, och har lätt för att försvinna, göra sin egen grej och kanske ibland få sina vänner att undra om de inte skulle ta och ha något slags system för vem som ska ansvara för allt det Skytten kommer vägra att ta ansvar för imorgon…

 

Horoskop

Horoskop

Stenbocken
Ingen kan tjata till sig en fest som Stenbocken. Nu kör vi, nu gör vi det, nu är det dags. Det är lönlöst att försöka säga emot, drinkarna har redan åkt fram och Stenbocken har redan höjt volymen till max. Men det kanske mest enerverande och komiska med att festa med en Stenbock är att oavsett hur berusad hen blir så vägrar hen erkänna att hen ens är en anings påverkad. Nej, Stenbocken är nog immun mot alkohol trots allt.

 

Horoskop

Vattumannen

Vattumannen
På småtimmarna upptäcker alla att det finns en hemlig energireservoar i Vattumannen. Hen har bjudit på drinkar, dansat och haft det gött de senaste timmarna, men ingen anade att hen precis börjat festen nu. På väg hem är det Vattumannen som spexar loss och får med sig alla hem för att fortsätta fnissfesten. En Vattumans närvaro är ett måste för en lyckad helkväll.

 

Horoskop

Horoskop

Horoskop

Fiskarna
Till en början märks det inte ens att Fisken är berusad. Hen är precis lika glad, pratig och mysig som vanligt, men så plötsligt får de något längtansfullt i blicken och börjar vilja kramas, hålla handen och blir förundrad över minsta rörelse du gör och mening du säger. Men viktigast av allt är att få mysa, flirta och kramas. När Fisken blir full blir Fisken fysisk.

  1. Åh vilken rolig och så sjukt spot on! Kom och tänka på en sak, du kanske har gjort det här tidigare men det hade varit sjukt kul om du kunde göra en liten guide om vilka tecken de olika karaktärerna i Friends. Håller på och plöjer serien för femte elfte gången och kan inte låta bli att fundera på vad alla skulle kunna vara. Känner dock starkt för lejon alt stenbocken på Ross…kanske en oxe på Rachel och vädur-någonting på Monica..?

  2. Kände mig igen mig otroligt mycket som Stenbock, speciellt det där om att vägra erkänna att man är full. Själv brukar jag köra med att försöka verka extra smart genom att konstatera saker som för mig är självklara så jag inte verkar berusad. ;)
    Sedan skulle det vara kul om du kom med en lista över de filmer som mest påminner om de olika stjärntecknena. :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..