Årshoroskop 2015: Väduren

Väduren

Väduren, Horoskop, 2015

2015 överblick: Du går ett väldigt spännande år till mötes, kära Vädur. Ditt kärleksliv är hetare än på länge, och fyller din vår och sommar till bredden. Samtidigt kommer en ekonomisk lättnad göra det enklare att spara pengar. För den studerande Väduren är året lite tuffare än vanligt, och Vädurar som bestämmer sig för att resa nu kan komma att behöva kämpa lite mer än väntat. Inspirationen hittar du i sällskap med andra, snarare än på egen hand. Håll nära kontakt med dina bästa vänner, se till att omge dig med innovativa personer som peppar dig, och njut av att ditt kärleksliv är en dans på rosor. Under hösten blir din vardag roligare, och din hälsa är på topp. Du är explosiv, kreativ och en fantastisk vän och älskare detta år.

Kärlek & Sex: 2015 är som gjort för dig att flirta, älska och uttrycka kärlek. Romanserna är många och förvandlar dig, och om du ”bara” har en romans så är den en intensiv resa av lust och glädje. Det är verkligen en härlig tid att vara Vädur. Många Vädurar är under våren så fyllda av kärlek, eller har ett så fullt kärleksliv, att allt känns roligt, enkelt och självklart. Framförallt den senare delen av våren och sommaren formligen svämmar över av kärlek och lust, och andra kommer helt klart märka av att du är lyckligare än någonsin. Detta lägger sig under hösten och vintern, men vid den tiden har du fått kärlek så det räcker långt framöver.

Jobb & Skola: Det kan bli ett tufft år för den pluggande Väduren, så ge dig själv väldigt mycket utrymme här för att kämpa dig fram. Det är främst tiden som inte verkar räcka till för dig, men under hösten är du också redo att trampa på gasen lite extra för att nå dina mål. Samtidigt sätter du hög press på dig själv att vara absolut bäst och komma långt, både i skola och på jobb, vilket gör att din bästa strategi detta år är att hålla strikta scheman. Minska en aning på kraven på dig själv, men glöm inte att se över vad du faktiskt behöver göra för att inte drunkna i uppgifter. För den arbetande Väduren är det tanken på bättre positioner på jobbet och ett större sparkonto som motiverar, och du är redo att jobba hårt för detta.

Resor, flytt & förändringar: Du har en väldigt spontan inställning till livet nu, och under 2015 kan saker förändras snabbt utan alltför mycket påtryckningar. Det är framförallt inre förändringar som dyker upp, och ofta handlar de om dina prioriteringar och intressen. Från att ha lagt massor av tid på läsning kanske du plötsligt bara vill träna eller liknande. Extra viktigt för dig nu är att engagera dig i frågor som rör hela världen, och många Vädurar engagerar sig i olika hjälpgrupper på fritiden nu. Långa resor är inget som rekommenderas för Väduren nu, men de som ger sig iväg kommer garanterat lära sig mer än de någonsin drömt om. Hindren som dyker upp detta år lär dig saker om världen du aldrig trodde var möjligt. 

Vänskap & äventyr: Du har otroligt kärleksfyllda vänskapsrelationer nu, och det kan hända att du ibland förvirrar vissa vänner med ditt engagemang i dem. Många vänner kan tro att dina känslor är mer än vänskap, men det gör inte dig något. Du är en bästis av världsklass detta år, och har stor förmåga att stötta och peppa dina vänner att följa sina drömmar nu. Dina vänner får dig att känna dig extra stark och bygger ditt självförtroende nu. Dina äventyr sker mestadels i din nära relationer och din hemmiljö, och du behöver inte resa långt för att känna att du ser och upplever saker som får din värld att växa detta år.

Mest romantiska perioder: Våren och sommaren blir utomordentligt romantiska. Ringa speciellt in början av mars, slutet av juni, början av juli och mitten av augusti.

 

Fler årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonet

Mer av Scorpio Rising:
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

LOADING..