Höstastro 2015 – så blir din höst!

Väduren
21 mars – 20 april
När september är här kommer du allt mer märka av att ditt vardagsliv bjuder på nya utmaningar, kära Vädur. Nya uppdrag och nya projekt, men också en enorm vilja och ett stort fokus på att förändra dina rutiner överlag. Många söker nytt jobb eller gör sig redo för en ny utbildning. En stor livsstilsförändring lockar i mitten av september. I slutet av månaden sprider sig denna förändringslust till dig som person, och du är redo att genomgå en personlig förändring som du länge jobbat mot. I oktober går du så en lugnare och hälsosammare vardag till mötes, och du känner dig alltmer trygg i hur ditt liv är upplagt. Den make-over du gett dig själv ser ut att fungera riktigt bra, och om det är något som fortfarande skaver kan du ta itu med det utan problem nu.  Det börjar också växa och knaka i en relation denna månad, och en sötnos eller partner vill mer än något annat visa dig vad du betyder för hen. November hjälper dig att öppna dig för någon, med förhöjd intimitet som direkt följd. Du speglar dig i denna person och ser sidor av dig själv i nytt ljus. Denna relation hettar till ordentligt i mitten av månaden och ni äventyrar tillsammans – mot alla odds. Det är inte enkelt att se dig själv, flaws and all, i denna relation utan att drabbas av tvivel, men det finns samtidigt så mycket att bygga på att det blir svårt att låta bli. I december är längtan efter äventyr utanför ditt inre och din vardag stor, och många Vädurar planerar in en lång resa tillsammans med bästisen eller sötnosen, för att vidga vyerna. När årets högtider närmar sig söker du dig dock hem till familj och lugn, och det du lärt dig under hösten landar i dig. En social avslutning på månaden peppar dig inför ett nytt, sprakande år.

Höstastro

 

Oxen
21 april – 21 maj
September inleds med romantik och starka känslor, kära Oxe, och ditt liv blir löjligt lyxigt denna månad. En romans är stark och utvecklas i ett rasande tempo. Inspiration och kreativitet finns det gott om, och om allt detta låter som omöjliga drömmar, så kommer du se en brutal förändring för vad som är möjligt. I mitten av månaden lättar ytterligare tryck i en relation, vilket knyter upp inre knutar också i dig. Något du kämpat länge för är äntligen över. I oktober varvar du jobb med nöjen i en lagom blandning, och balanserar vardagen till en perfekt mix av det du vill ha ut av livet. Ett projekt eller en dröm du närt ett tag kan bli verklighet i slutet av månaden, men det kräver ditt fulla fokus. En del inre förvirring kan komma och gå under månaden, kanske tvivlar du på din egen målbild, men romantiken fortsätter att vara stabil och må rentav magiskt bra. Och kärleken tar ingen paus när vinterns november gör entré, och en relation visar hur mycket den kan växa. Du visar vad du är redo att satsa för att en relation ska fungera och stabiliseras ytterligare. En ökning i ditt sociala liv är också välkommet och lyser upp i mörkret. Det blir en del jobb även denna månad, men det kommer med en efterlängtad belöning, och du kan äntligen lägga undan besparingar inför framtida nöjen. December gör dig inte heller besviken, och det fortsätter att pirra i magen. För Oxar som spenderat större delen av hösten med att flirta får chansen att etablera en mer intim kontakt med en sötnos nu. Sparande blir ett viktigt tema även under denna månad, och du sätter upp allt ambitiösare sparmål och snålar gärna lite extra när du kan. Under slutet av årets helger och högtider snålas det dock inte med något, utan det sprids kärlek och mys åt alla dina nära och käras håll.

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En höst full av mys börjar med ett hemkärt september, där du ägnar dig lite extra åt att ordna i din lägenhet, styra med en flytt, flytta ihop med en sötnos eller spendera kvalitetstid med familjen. Det är inte ofta du är såhär fokuserad på ditt hem, kära Tvilling, men denna höst blir det ovanligt många inbjudningar till middagar i ditt kök, eller resor hem till föräldrar och familj. Din framtid får en allt tydligare form i ditt medvetande, vilket väcker en helt ny sorts pepp hos dig. Det sociala och romantiska myset ligger och vibrerar i bakgrunden, och gör sig mer uppenbart under oktober. En stor förändring i ditt sociala liv väntar, och det är inte helt otroligt att du flyttar närmare vänner, eller att vänner flyttar närmare dig. Samtidigt som du släpper in nya vänner, släpper du ”vänner” som inte ger dig den kärlek du behöver. Kärlekslivet är piggt och i full fart under senare delen av månaden och du öppnar lätt upp dig för någon och visar romantiska sidor andra sällan får se. En vänskap förvandlas lätt till något mer nu. November hjälper dig fokusera på jobb och att hitta en bra vardagsrutin, samtidigt som du gärna gör plats för en sötnos i ditt liv. En redan etablerad relation hettar till lite extra och ni blir allt intimare. Kanske så intim att du ibland längtar efter frihet och känner dig lite låst – men den dröm eller målbild du har kommer allt närmare att bli verklighet, och i slutet av månaden och du vet nu att även om det ibland är tufft, svårt och nästan omöjligt att få saker att bli som du vill så klarar du även detta. December visar också bevis på att din inre styrka är intakt, speciellt i relation till andra människor. En sötnos fungerar som din bästa vän nu, och du vågar ge mer i alla dina relationer. Framåt julen får ekonomin ett lyft uppåt och en bonus eller härlig gåva gör ditt sparkonto välmående. En social avslutning på året gör dig glad och kärleksfull på alla sätt.

 

Höstastro

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är omåttligt populär just nu, kära Kräfta, och går en höst fylld av nya bekantskaper, projekt och äventyr till mötes. En flirtig och social september-månad är på ingång, och du skakar av dig gamla orosmoln för att våga satsa på allt det nya som du har att möta i din vardag. Ditt kärleksliv får dessutom bra med fart i mitten av september när någon äntligen slutar spela svårfångad. Slutet av månaden kommer med en sista stor stöt på jobbet, och något som du kämpat med eller för i flera år är äntligen över. Många Kräftor börjar söka sig till nya arbetsplatser under denna period. Oktober lovar också gott, även om du blir aningens mer bekväm nu. Mys hemma i soffan känns lika spännande som spontana utekvällar, och du har en hel del vila att ta igen efter att ha haft en lång period av mycket-på-jobbet. Behovet av att umgås och socialisera är beyond stort, och en stor fest eller konstant häng med bästisar fyller slutet av månaden för dig. Den sociala trenden fortsätter och växer under både oktober och november, som för med sig än mer sug på att lära känna nya människor, men även chans till romans. Du hittar en fin balans mellan ditt trygga hemmaliv och pionjären som vill se och uppleva – inte minst nya människor. En person med en helt annan bakgrund än din, eller någon som varit ute och rest länge, gör entré i ditt liv (igen) i mitten av månaden. Närmare slutet är du fylld till bredden av känslor och tar några djupa andetag för att få plats med alla intryck. En crush eller partner har något viktigt att berätta, som inte nödvändigtvis fungerar med dina egna planer. December fyller på med flirt och nöjen, men också en del justeringar kring hem och jobb. Ditt behov av intimitet och närhet ökar, och påbörjar en ny sorts kommunikation mellan dig och en flirt eller partner. Dags att bli riktigt seriösa? Framåt månadens högtider får du chansen att förverkliga något du längtat efter, och bättre avslut än så går väl knappast att hoppas på. Oavsett om det gäller kärlek, jobb eller något helt annat, så får du ett nyår att minnas.

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
De senaste åren har du haft en intensiv relation till någon som bor långt bort, rest mycket eller pluggat och varit tvungen att begrava huvudet i böcker, kära Lejon, och i september kommer sista rycket. En sista stor push innan denna trend är över för dig, och du får plats för nya upplevelser. Denna månad handlar mycket för dig om att kräva det som du tycker att du förtjänar – utan att be om ursäkt. Du är också mer försiktig i kärlek, och ställer högre krav på dina flirtar eller en partner, och detta gäller hela hösten. Oktober kommer fullastat med kul, och du har en plånbok med extra utrymme för spontan upptåg, så ta för dig! Långa och korta resor blir givande nu, och i slutet av månaden får du tillfälle att fira att ett stort jobbprojekt eller byte av jobb går vägen. Se till att löneförhandla eller tacka för en bonus. Om du inte får chans att prata pengar med en chef under oktober, så ser november minst lika lovande ut. Ditt sparkonto börjar må riktigt bra nu, och ditt självförtroende är på topp. Ditt kärleksliv är fortfarande på helspänn och du kan ibland uppleva att det nästan står still, men dina vänner är mer än redo för att fylla på ditt kärlekskonto. Tacka ja till en festlig inbjudan i slutet av månaden. Det kan, om du letar, ge dig en chans att träffa någon som menar allvar. Och om inte slutet av november levererar, så kan kärleken vakna lite mer till liv i början av december, som ger oväntade men heta chanser. Du vågar öppna dig mer för någon nu, och blir inspirerad på köpet. Du visar också vad du går för på jobbet nu, och imponerar på alla. En känsla av ro och inre tillfredsställelse fyller dig framåt jul och nyår, och du kan behagligt slappna av i sällskap av nära och kära, med en härlig känsla av pepp på framtiden.

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Ditt år kan äntligen börja, kära Jungfru, och det börjar på maxvolym i september. Det är dags att skriva en extra lång önskelista och sikta högt, högre, högst. Det är dags att utveckla, förändra, och expandera på alla plan. Romantiskt, yrkesmässigt, med att genomföra projekt du drömt om, alla planetära dörrar står öppna nu. En total nystart är möjlig nu. I mitten av månaden blir det lättare att flirta och få lite mer spontant roligt, och romantiskt ökar chanserna ytterligare i slutet av månaden. Om du haft lite knas med finanserna under en längre period kan du äntligen bli av med dem nu. Din sprallighet fortsätter vara på max i oktober när du är på språng dygnet runt. Ekonomin fortsätter att må lite extra bra även denna månad, och har du möjlighet så bör du absolut löneförhandla. En lång resa i slutet av oktober blir magisk, och många Jungfruar reser gärna någonstans långt bort nu – eller kommer äntligen hem. Det kommer oavsett finnas anledning att fira. November lägger massor av härlig energi på en flirtig relation, och speciellt i mitten av månaden kan du märka att en gnista som du saknat kommer tillbaka. För den Jungfru som längtar efter att träffa någon speciell bör verkligen ta vara på november, då flirtandet är oundvikligt. Ett stort projekt eller uppdrag på jobbet går mot sitt avslut i slutet av november, och detta kan också bli en chans för ett jobbyte om viljan finns där. Efter en fartfylld höst blir december lite mildare, lugnare och mysigare. En hel del bara-vara i hemmet, kanske i ett nytt hem?, hjälper till att smälta alla intryck. Det blir också socialt till max nu, och ju närmare du kommer årsslutet, desto fler sociala tillställningar väntar. Njut av denna fantastiska höst som är som gjord för dig.

 

Höstastro

Vågen
23 september – 22 oktober
En gammal vän kommer tillbaka in i ditt liv, kära Våg, och september gör dig på bra humör. Socialt och mysigt på alla sätt, men du inleder också en inre förändring nu. Insikter på insikter faller på plats och gör att du på olika sätt förbereder dig för att göra om en hel del i din vardag. Det blir lite mindre äventyr och sociala upptåg, och lite mer djupa relationer och inre utveckling. En relation som varit omskakande och under flera år jagat upp dig får vatten på sin kvarn för sista gången. Därför inleds oktober med en känsla av att saker startar på nytt. Du vill något mer, något nytt, och börjar sikta på nya mål. En relation du uppskattar och engagerar dig djupt i följer oväntat med i en magisk symbios med dig. I slutet av månaden skickas du in på en ny inkomstvåg, och sparkontot kan börja växa. Men det saknas ingen inspiration för att fortsätta på den inslagna banan av ”bättre ekonomi”, och i november är du redo för att ge järnet för att få det du förtjänar. Det blir ingen social höjdarmånad, men du ger dig själv gott om tid att vila, rekreera och inte minst att förverkliga de inre förändring denna höst till stor del handlar om. Självförtroendet får lätt växtvärk nu. En lång resa i slutet av månaden väcker din kreativitet igen, även om den är i djup slummer, och studerande Vågar får förbereda sig på en lite tuffare skoltid än vanligt. December ger utrymme för lite mer socialiserande och nöjen igen, när du och en bästis eller partner är på samma härliga äventyrliga humör. En resa blir nästan omöjlig att undvika nu – åk, åk, åk! När det kommer till jul och nyår får du lätt fullt upp på jobbet eller i skolan och inledningen på det nya året ramas in av ett stort projekt som precis blivit klart – vilket ger dig en rad nya tankar inför 2016 och framtiden.

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En social höst av högsta rang, kära Skorpion, och september kommer inte göra dig besviken på vad som erbjuds av socialisering och nya människor, tankar och sätt att se på världen. Det blir en tankfull och rentav filosofisk höst, och du inleder den med att verkligen omvärdera vänner, tid, sammanhang och hur du vill leva ditt liv tillsammans med andra. Imponerande. En romans växer sig gärna stor nu. Du har fått tillbaka din inre motivation och fart, och när slutet av månaden jagar dig med jobbstök så skakar du lätt av dig det. Oktober blir en lugnare månad, men du fortsätter att njuta av din sociala omgivning och hittar gärna nya grupper och sammanhang att njuta och inspireras av. De matar ditt inre med lust och längtan, och du upptäcker helt nya nivåer i dig själv. En hel del förändringar i ditt vardagsliv blir det i slutet av månaden, men det blir också en rent magiskt romantisk tid, där en relation verkligen kan blomstra. Under din november kommer all kraft du samlat på under hösten hittills att börja formas till en slags nystart, och med hjälp av vänner och nya övertygelser sätter du upp nya mål för dig själv. En romantisk relation som saknat det där lite extra magiska får tillbaka sitt skimmer, och det blir också lättare för dig att charma sötnosar i stort. En tight ekonomi gör sig påmind i slutet av månaden, och det bästa är att ligga lågt med att försöka hitta på egna kreativa sätt att tjäna pengar. Ett gott sparande är bästa medicinen. December ger bättre chanser att hitta på en extra inkomst, och du är redo att jobba lite extra för att få igång ditt egna finans-hjul. En utflykt strax innan jul kan bli månadens höjdpunkt, om man räknas bort årets högtider. Jul och nyår lockar med en lång resa, eller en efterlängtad hemkomst, och ger mängder av energi för att inleda ett nytt, händelserikt år.

 

Skytten
22 november – 21 december
Du satsar på jobbet i september, kära Skytt, och framtiden ser extra ljus ut nu. Alla stora planer för vad du vill syssla med rullar på – tidigare oinspirerade Skyttar kan plötsligt hitta närmare till sitt kall och Skyttar som kämpat på länge upplever att det plötsligt flyter på som en dans, eller att en oväntad dröm-öppning dyker upp. Ett sista dunder och brak i kärlekslivet avslutar denna fullspäckade månad. Oktober blir en mer social period för dig, och även om ditt fokus fortsätter att hamna på jobb i alla dess former så får du chansen att utöka dina bekantskapskretsar nu. Om du söker efter lite mer romantik så ges det tillfällen att träffa vänners söta vänner nu och närma sig dem. Månaden avslutas med att du kan landa även i dig själv och upptäcka en inre önskan som behöver komma ut och ta plats i din vardag. Detta blir ett tema som följer med dig in i november, en månad för insikter och inre utveckling. Om du haft svårt att prata om känslor tidigare, så kommer denna månad pusha dig för att börja prata klarspråk. Det här hjälper inte minst i en relation, och får dig att fundera kring var ni två är på väg. Många Skyttar kommer ta ett beslut i slutet av månaden om det blir grönt eller rött ljus. December känns oavsett stopp eller kör som en nystart, och den romantik som saknats eller legat i lä lyser igenom och färgar omgivningen. Du får chansen att knyta en ny kontakt i början av månaden, eller fördjupa en som finns, och det kan plötsligt vända upp och ned på saker ordentligt. Hösten avslutas med en inre ro och tillfredsställelse, och nyår firas i ett romantiskt skimmer.

 

Höstastro

Stenbocken
22 december – 19 januari
En höst med guldkant väntar dig, kära Stenbock, och det är dags att göra utrymme i livet för fler resor, fler människor, mer kunskap och mer äventyr. September börjar grandiost med att överträffa din reslust och väcker ett sug efter att se och uppleva mer av (om)världen. Det blir en perfekt tid för dig att möta inre rädslor head on, och att testa din envishet på nya områden. Vart du än går nu, så går du så djupt du kan för att lära dig allt om livet. Om det varit stökigt i ditt hem eller i din familj under åren som gått så får detta en sista omskakning i slutet av månaden. Oktober fortsätter i nyfikenhetens tecken, och med näsan i boktravar eller ögonen på jakt efter fler utsikter, bestiger du samtidigt en hel del inre berg. För Stenbockar som längtar efter förändring på jobbet blir denna månad spännande och bjuder på många chanser, samtidigt som möjligheter till resor eller en spännande flytt dyker upp. Romantiken mår också bra i detta upptäckarmode, och speciellt i slutet av oktober får du chans att fördjupa en förälskelse. I november blir det allt mer socialt i ditt liv, och din umgängeskretsar expanderar friskt. Du träffar lätt nya människor som du kan prata om hemligheter med på ett sätt du inte gjort tidigare, och de gräver lätt fram drömmar i dig. Om det är dags att förverkliga dem är upp till dig. I slutet av månaden har du fullt upp med jobb och projekt som slukar den mesta av din tid, men drömmarna finns kvar, även om otåligheten är stor. December ger dig utrymme och tid att gå på djupet, hitta nya vägar och göra en emotionell nystart, men också att skapa kontinuitet i en ny hem- eller arbetsmiljö. Du får från vänner och omgivning hjälp att pusha dig själv till att skapa den tillvaro du trivs som allra bäst i. Jul och nyår blir en romantisk högtid, eller åtminstone starkt kärleksfull, och all denna kärlek ger dig en underbart bra fart in i det nya året.

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det blir en höst som för tankarna till något större, en djupare mening med saker och ting, kära Vattuman, och september inleder denna trend med att ställa frågor kring intimitet, närhet och kontroll. Ekonomisk tillväxt verkar inte vara något problem då ditt sparkonto mår bra nu, men det finns också en hel del tankar kring förändring i livet, kring vad som ligger inom din kontroll, vad du kan påverka och vad som ligger under ytan. En hel del djupa tankar med andra ord – men det kommer också en skön lättnad på jobbfronten. Ett stort projekt eller en kommunikation som pågått länge och varit turbulent får sig en sista omgång i slutet av månaden. Oktober lovar desto mer inspiration, umgänge och roliga upptåg – och spännande romantiska, eller åtminstone passionerade, relationer. En lång resa blir magisk, och du lär dig mycket om dig själv nu. Din ekonomi fortsätter att må bra, och det är ingen dum idé att försöka pusha för en löneförhandling om du har tillfälle. En ny bekantskap livar också upp din tillvaro ordentligt denna månad. I november kommer längtan efter ett nytt jobb, projekt eller arbetsuppgifter i stort, och du tar gärna initiativ för att hitta sätt att göra ditt jobb mer utmanande. Tankar på framtid involverar både kurser och resor, och en längtan av att se mer av världen vaknar nu. Och romantiken då? Den rör sig från att handla mer om det fysiska till att bli ett varmt bankande hjärta som har svårt att vila. En förälskelse tar dig med storm, men kan samtidigt utmana en vänskap. December hjälper till att lugna den oro som finns på vänskapsfronten, för du kan också under hösten ha känt av att visa vänskaper inte ger dig lika mycket som de tar. Nu får du en ny syn på saker och väljer helt enkelt att engagera dig i dem som betyder mest för dig. Årets slut blir hektiskt med en del stress på jobb och i vardag, men helgerna innan nyåret är fulla av glada överraskningar, nöjen och en magisk start på nya året.

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Den här hösten kommer framförallt att handla om relationer, kära Fisk, och september sätter tonen på en gång. Med längtan och hoppfullhet går du in i en höst där din syn på vad en bra relation är, vilken sorts relation du vill ha och hur du kan komma dit hela tiden växer. Fisken är en människo-person på alla sätt, men nu är du också redo att ge någon annan chansen att komma nära dig och in i ditt liv med full tillit. Om du jagats av rörig ekonomi de senaste åren så blir månadens sista dagar en påminnelse om detta, men denna gång är du förberedd. Oktober ger dig fler chanser att jobba på dina nära kontakter, och vänner såväl som sötnosar får se en helt ny sida av dig. Du är alltmer generös med din tid och energi – men låter inte heller andra behandla dig illa. Du sätter reglerna nu, och förväntar dig inget mindre än det bästa tillbaka. Slutet av månaden blir spralligt och fartfyllt, och du bjuder dig själv på utflykter och äventyr utan minsta tvekan. En ny bekantskap får en allt viktigare plats i ditt liv, och många Fiskar träffar någon ny som blir en permanent vän. Under november vaknar en längtan efter resor och kunskap, och du vill mer än gärna tillsammans med någon uppleva världen omkring dig. Om du inte reser i sällskap med någon, så skapar du dig sällskap när du reser. För studerande Fiskar blir det en inspirerande månad. Din kreativitet vaknar till liv nu, och Fiskar som tröttnat på sitt jobb tar tag i saken. Tid som spenderas med familjen blir helande och förnyande. December kommer med ny energi till en tröttsam jobbsituation, och är en god tid om du är sugen för att söka nytt jobb, eller skissa om i dina framtidsplaner. Det blir också en social period, där ditt fokus på relationer mellan dig och en specifik annan, växer till att mer och mer involvera alla dina nära och kära. Romantiskt så det förslår blir det när jul och nyår närmar sig, och någon charmar dig totalt. Kärlek står högst på menyn när nyåret ringer in.

 

Alla årshoroskop för 2015:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
StenbockenVattumannenFiskarna

Mer från Scorpio Rising:
Dagens Horoskop
Veckans Horoskop
Månadens Kärlekshoroskop
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
Så funkar astrologi
facebook.com/scorpiorisings
scorpiorisingvr@gmail.com
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings

 1. Oj oj, Oxens horoskop låter nästan för bra för att vara sann. Kärlek verkar det finnas gott utav och det är också något jag saknar i mitt liv. Hoppas det också blir just såhär bra som det låter :D Spännande!

 2. Åhh klickade mig in här det sista jag gjorde innan jag skulle släcka lampan för natten och så möts jag av ett helt hösthoroskop – lyckan!! Hösten låter ju riktigt fin, gud vad härligt! Vill så gärna att kärlek ska hitta sig in i mitt liv, till hösten hade vart perfekt. Min sol och ascendant – stenbock och skorpion – lät ju riktigt mysig på den fronten. Hoppas!

 3. Ska man våga hoppas?
  Sommaren var ju värsta floppen?
  En adonis, en egen vacker grekisk gud skulle inte göra ont,

 4. Vad menas med ” En relation som varit omskakande och under flera år jagat upp dig får vatten på sin kvarn för sista gången. ”?+
  //cissi

 5. Det står en del som jag inte kan relatera till, men det spelar ingen roll. Allt låter så positivt så det kommer något positivt ur det, åtminstone en positiv känsla strålar ur det hela.

 6. mitt horoskop ser bra ut på kärleksfronten. men den jag gillar gillade mig bara på fyllan sen i skolan var det nej jag gillar inte alls dig o det var ett misstag. men jag hoppas endå att han innerst inne gillar mig. men det kanske kommer in en annan sötnos. men som sagt kärleken för mig i mitt horoskop stämmer inte alls. men älskar din sida! :)

 7. När jag läser hösthoroskopet igen är lejonets mer dominerande än mitt soltecken. Pengarna verkligen trillar in och jag är lite chockad över hur fort det gick/går och lite orolig över att det ska bli ett tvärt slut. Försöker göra en långsiktig plan så att jag inte shoppar upp pengarna (älskar att spendera dem lika fort som de kommer in) och hoppas att min magkänsla fortsätter att guida mig i rätt riktning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..