Kärlekshoroskop 2016: Mars

Väduren
21 mars – 20 april
Är du redo att öppna ditt hjärta för någon, kära Vädur? Mars vill veta och kommer göra mycket för att dra i dina allra innersta sårbarheter. Men det gäller att du kan släppa in någon också i din allra vanligaste vardag, och att du också kan ställa krav. Det är enkelt för dig att hänga med på roliga upptåg och njuta av äventyr, men den här månaden blir det upp till bevis att du också kan dela med dig av dig själv i vardagens tråkigare stunder, såväl som visa vad du verkligen känner och tänker. Hemligheter bubblar upp denna månad, lust och längtan, så för Vädurar som gått runt med en hemlig crush är det läge att satsa nu. Tur i kärlek är detsamma som hur mycket du vågar visa av dig själv nu, och det gäller även dina mindre charmiga sidor. Din styrka ligger i att verkligen prata eller visa hur du känner nu, djupt därinne. Störst romantisk potential har 1-3, 6-11, 20-26 & 30-31 marsVädurens årshoroskop 2016

Horoskop

Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2016
Så passar Väduren ihop med…
Vädurens Sexastro

 

Oxen
21 april – 21 maj
Denna månad går kärlek hand i hand med ett viktigt tema, kära Oxe, nämligen vänskap. Det kan vara så att det är bland vänner du upptäcker att du känner något mer för någon, men det handlar också om att det är i vänskapen mellan dig och en sötnos som ni två kommer varandra närmare. Heta känslor kan flamma upp när ni upptäcker att ni tycker lika i en hjärtefråga, eller i era delade intressen. En nära vänskap är en utmärkt grund för att bygga något mer, men för Oxar som redan har de romantiska känslorna på plats så kan det bli en otroligt kraftfull förändring när du också inser att kärleken kan växa så mycket mer. Du är också en match-maker utan dess like denna månad, och kan med lätthet få ihop vänner som inte själva vågar ta steget, eller ens vet om att den andra finns. Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 mars. Oxens årshoroskop 2016

Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2016
Så passar Oxen ihop med…
Oxens Sexastro

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det blir lite mer fart mellan dig och en partner denna månad, kära Tvilling, och du kan ha saknat gnistan. Det har varit en allvarlig ton för Tvillingar som befinner sig i relationer, men med mars kommer lite mer passion och hetta. En flirt på jobbet är högst möjlig för den Tvilling som söker kärlek, men hur seriöst det hela kan bli är mindre klart. Konstnärliga personer med stora känslor drar åt sig din nyfikenhet, men kanske inte så mycket mer än just bara den. I slutet av månaden blir det alltmer fokus på riktiga förälskelsekänslor, och det kan bli magiskt. Men se upp, det romantiska äventyr du drömt om kan också visa sig vara något annat, och när du skrapar på ytan kan det dyka upp en betydligt mer strikt person än du först trott. Kanske är ni två mer vänner än något annat. Störst romantisk potential har 1-3, 6, 23-26 & 30-31 marsTvillingarnas årshoroskop 2016

Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016
Så passar Tvillingarna ihop med…
Tvillingarnas Sexastro

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Är du redo att låta ditt hjärta växa, kära Kräfta? Den här månaden ser till att fylla upp dig och mer än så med kärlek, och det kan sippra in drömska känslor och fjärilar i magen på platser du inte anat. Ett romantiskt sus ligger i luften för dig, och det kan handla om såväl en ny bekantskap som går dig att fnittra och rodna som någon som länge förgyllt ditt liv men som inte upphör att överraska. För Kräftor som letat kärlek kan mycket hända snabbt nu, och inte minst är det möjligt att du träffar någon som bor en bit ifrån dig eller är på genomresa. Njut av denna romantiska månad som ger allt för att underhålla, väcka och massera hela dig. Drömmar kan förverkligas nu. Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 marsKräftans årshoroskop 2016

Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2016
Så passar Kräftan ihop med…
Kräftans Sexastro

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Kärleken kommer inifrån, kära Lejon, och den här månaden är det lite extra sant. Samtidigt som din lust och åtrå till någon växer sig större så kommer denna månad med en hel del passion och intimitet. Det är dags att släppa på kontrollen lite, krypa närmare och släppa fram hettan som finns därinne. Det blir en het månad, och det är inte en dag för tidigt. För Lejon som väntat på att en sötnos ska lägga märke till dig, eller att det överlag ska hända något på det romantiska planet, så kommer det äntligen lite starka medvindar. Ta det varsamt dock och rusa inte in i något, allvaret och verklighetens skarpa ljus väntar runt hörnet, och den här månaden gör sig bättre med ett dimmigt, långsamt men njutningsfullt tålamod i första hand, trots att du vill mer än så. Skynda så långsamt du bara kan för att undvika missförstånd och drama, speciellt i slutet av månaden. Störst romantisk potential har 1-3, 6, 23-26 & 30-31 mars. Lejonets årshoroskop 2016

Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2016
Så passar Lejonet ihop med…
Lejonets Sexastro

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Wow, mars ser så, så bra ut för dig, kära Jungfru. Du har känslorna på din sida, och planeterna gör allt för att tussa ihop dig med någon väldigt speciell. Om du redan har en speciell någon i ditt liv så växer ert band sig allt starkare nu, och för den Jungfru som letar så är det fyrverkerier och magi som hänger i luften. Bara en vecka in i mars finns det stora chanser att träffa på någon otroligt fin individ som klickar med dig på alla plan. Känslorna är inte sena med att göra entré och expandera snabbt. Ni vibar vad gäller både idéer och drömmar, såväl som kreativa förmågor och framtida förhoppningar. Men förbered dig på att jobba lite också, för risken finns att denna sötnos inte enbart uppvaktas av dig. Våga visa känslor och steppa upp din uppvaktning ordentligt. Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 marsJungfruns årshoroskop 2016

Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016
Så passar Jungfrun ihop med…
Jungfruns Sexastro

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är ganska sugen på flirt denna månad, kära Våg, men det är mer lusten och viljan att bli lite beundrad som driver dig, snarare än att vilja satsa på något alltför seriöst. För Vågar som har något seriöst redan blir det en fin och harmonisk månad där du och din sötnos spenderar massor av härlig kvalitetstid ihop. Sökar-Vågen flirtar som sagt gärna, men tar inte ut något i förskott. Även om någon visar ett större intresse så ligger du lågt och låter det roliga vara främst bara roligt. Svårt att hitta flirtar är det inte, men det ska ganska mycket till för att du ska hitta den där som du vill öppna dig för och släppa in på riktigt. Det finns undantag dock, och en del Vågar kan, speciellt i i slutet av månaden, upptäcka att de faktiskt vill vara närmare än nära med den där personen som i början av månaden mest var någon du hängde med för stunden. Störst romantisk potential har 1-3, 6, 23-26 & 30-31 mars. Vågens årshoroskop 2016

Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2016
Så passar Vågen ihop med…
Vågens Sexastro

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Om det är någon som får mycket att göra romantiskt sett denna månad är det du, kära Skorpion, när sötnosarna duggar tätt och en viss kreativ och fritänkande individ drar dig till sig som en magnet. Det kan börja som en oskyldig vänskap slash flirt, men ju mer tid ni spenderar tillsammans, eller konstant messande, desto djupare borrar sig dina känslor ner i relationen. Skorpioner som har en stadig någon är en uppvaktningsdröm nu, och överöser med ömhet och fina gester. Det finns också mycket som tyder på att en vänskap snabbt kan eskalera till att bli något som du i hemlighet hoppats på men knappt vågat fantisera om. Att det omöjliga blir möjligt är romantisk vardagsmat denna månad. Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 mars. Skorpionens årshoroskop 2016

Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016
Så passar Skorpionen ihop med…
Skorpionens Sexastro

 

Skytten
22 november – 21 december
Om du känt dig passiv när det kommer till romantik, på gränsen till pessimistisk, så kommer mars med en förändring, kära Skytt. Lite mer självförtroende, betydligt mer längtan och en hel del eldig passion att dela med dig av väcker dig ur en ganska krass syn på kärlek, och öppnar dina ögon för potentialen som finns framför dig. Du är långt ifrån att kasta dig in i något eller kanske från att ens dejta, men att lusten finns där betyder mycket. Du försöker gärna få ihop vänner runt omkring dig, eller börjar försiktigt flirta med någon på jobbet. För många Skyttar blir det också lite backande rörelser, då någon från ditt förflutna blir aktuell igen. För Skyttar som är i en relation blir det en harmonisk månad med en hel del hemmamys och kvalitativt kelande. Störst romantisk potential har 1-3, 6, 23-26 & 30-31 marsSkyttens årshoroskop 2016

Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2016
Så passar Skytten ihop med…
Skyttens Sexastro

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du firar av ett vinnande leende och är redo att följa upp med långa blickar, kära Stenbock, för om det är någon som längtar efter att flirta denna månad så är det du. Speciellt Stenbockar som varit singlar ett tag och är redo för något nytt tar några viktiga steg denna månad, och introducerar sig som intresserade av allt från oskyldiga romanser till helkvälls-dejter. Det blir till att nypa dig i armen och lita på att planeterna pushar dig i rätt riktning nu. Stenbockar som har en sötnos i sitt liv gör allt tillsammans med hen, och det kan bli en hel del roliga utflykter eller romantiska långresor ihop, eller långa nätter där ni drömmer om framtiden ihop. En magisk och omtumlande månad med stor potential för dig. Använd den! Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 mars. Stenbockens årshoroskop 2016

Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016
Så passar Stenbocken ihop med…
Stenbockens Sexastro

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Månadens mes romantiska period för dig blir dess första halva, kära Vattuman, då du lätt drar till dig andras uppmärksamhet och kan få en del beundrare på halsen vare sig du vill eller inte. I övrigt handlar den här månaden mest om frågor kring kontroll, och speciellt Vattumän som är i relationer kommer känna av att temat som återkommer är det om vad ni behöver prata om tillsammans, hur nära ni kan komma varandra och vad ni har för olika behov av egentid. Om det här är något som skavt i er relation så finns det alla förutsättningar att hitta lösningar på dessa frågor nu. Även frågor om svartsjuka kan dyka upp och få en välbehövd vädring. För Vattumän som söker kärlek kan det uppstå attraktion med någon som du vanligtvis definierar som vän alternativt bor långt ifrån dig. Försök att ligga lågt med denna situation då detta kan bli en väldigt känslig historia, kantad av hårda törnar. Störst romantisk potential har 1-3, 6, 23-26 & 30-31 marsVattumannens årshoroskop 2016

Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016
Så passar Vattumannen ihop med…
Vattumannens Sexastro

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Den här månaden är din, kära Fisk, som en födelsedagspresent från hela universum. Allt ljus är på dig nu, och du kan behöva fäkta dig fram genom skaran beundrare som gärna vill vara just dig nära. Om det finns någon du vill vara nära blir det inte svårt att komma till nu. Allt tyder på att någon som tidigare varit rädd för att bli sårad, nu ser en styrka i sin rädsla och vågar öppna sig för dig. Kanske är den här personen du, och då är det allt större anledning till att fira. I det kärleksfulla klimat som mars månad bjuder på är det inte svårt att våga visa kärlek och känslor, och se till att du utnyttjar tiden och energin runt dig väl. Magiska saker kan hända nu, bara du visar minsta intresse eller öppnar dörren på glänt. Go get yours. Störst romantisk potential har 7-9, 11-12, 15-16, 20 & 26 marsFiskarnas årshoroskop 2016

Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016
Så passar Fiskarna ihop med…
Fiskarnas Sexastro

 

Fler kärleksastron från Scorpio Rising:
Alla teckens kärleksastron – så bra passar de olika tecknen ihop
Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro
Flirtguide – Så vet du om din flirt vill mer!
Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!
Dejtingastro – hur dejtar de olika tecknen?
Så beter sig stjärntecknen när de är kära!
Astroguide: Så uppvaktar stjärntecknen sin sötnos
Passar era tecken ihop? Lathundsguiden berättar what’s hot and what’s not!
Träffa ett tecken? Här hänger stjärntecknen!

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Årshoroskop 2015 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Hej! Jag har precis fått reda på att killen jag träffar är född mellan två stjärntecken precis som jag också är. Han är vattufisk och jag är skybock. Hur skulle detta funka? Har försökt att hitta info om detta men hittar verkligen ingenting…

    1. Det kommer under våren en special om cuspar och kärlek! Håll utkik! Denna kombo kan funka om känslorna är starka, och ni kan skämta om era olikheter. Humor blir en avgörande kraft här. Xoxo

  2. Tycker att det är för mycket ”information” till singlar och för lite till oss i relation. Trist! En relations-guide kanske separat någon gång då och då skulle vara något? Annars en underbar blogg. :)

    1. Jag förstår! Jag försöker skriva om det som är mest pågående bland planeterna, det vill säga om det är guldläge för singlar skriver jag om det, och om det är mycket som pågår för relationer så blir det mer om sådant. Men en relations-guide låter inte dumt! Xoxo

  3. Det är värdelöst att man inte kan bläddra till äldre inlägg utan att det ska laddas automatiskt. För mig laddar det nämligen bara, de äldre inläggen kommer aldrig upp..

  4. Är jungfru/våg. Har varit en hemsk månad för mig i relation och nu vart jag på det dumpad ikväll. Kärlekshoroskopen stämde inte för fem öre. Upplys mig om jag har misstolkat dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..