Gasen i botten!

Nu kommer jag att köra igång min astroblogg här på modette och det ska bli så himla roligt! Jag tänker försöka skippa mycket snack om historien kring astron, det finns att läsa en massa på nätet eller om det finns intresse så fixar jag givetvis det. Men istället tänkte jag berätta om hur vi kan använda oss utav astrologin i våra liv. För det första är det till nytta för oss som vill nå större självinsikt eller på ett annat plan förstå oss själva, se vår potential och vad vi kanske måste jobba lite hårdare med. När vi föds fotograferas himlen kan man säga och du blir just ditt unika du. Sen fortsätter planeterna att rulla och det är där händelser i våra liv kommer in och det är de rullande planeterna jag tittar på när jag skriver som jag kommer göra här, veckans horoskop, kärleksastro och hur planeterna förhåller sig till varandra, vilket påverkar oss och ger ibland bättre och sämre tillfällen till att ta oss an projekt t ex. Astrologi är ingen spådom eller på något sätt hugget i sten, det är en möjlighet! Vi får chanser och så kanske vi tar dom eller så gör vi inte det. Valet är alltid ditt eget. Jag kommer fokusera på vad som är möjligt, vart potentialen ligger varje vecka eller i kärleken, men sen är det upp till er. I över tio år har jag engagerat mig i detta otroligt spännande ämne och jag slutar aldrig att fascineras eller förvånas över kraften den verkligen KAN ha. Sen kan ni ju alltid också bara se det som en kul grej, ni behöver inte vara lika frälsta som jag :)

s

  1. Åh ! Längtar ! Har följt dig när du bloggade på chic och jag älskar att läsa det du skriver! Är kanske inte lika frälst som du, men ser möjligheterna med dina ord.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..