Fullmåne i Vattumannen!

fullm

Fullmånar och Nymånar är guld att ha koll på när det kommer till astrologins värld. När fullmånen infaller handlar det för det mesta om avslut i någon form. Vi har startat något för ett tag sedan, som nu går mot sitt slut. Saker kan upphöra eller förändras på något sätt i samband med en Fullmåne och detta brukar visa sig några dagar före eller efter. Imorgon (torsdag) är det Vattumannens tur att ha sin Fullmåne (på nästan 26 grader) och detta påverkar såklart er som är Vattuman, eller har andra planeter där, allra mest. Det som också påverkar är i vilket hus Fullmånen faller i vårt personliga horoskop. För mig blir det i mitt fjärde hus (hemmet, familjen) och jag har ju försökt komma till rätta med både renovering och inredning.

Den här Fullmånen vill påminna oss om att vara oss själva (Vattumän kan verkligen konsten att vara unika)! Att inte bry oss så mycket om vad omgivningen tycker, att inte bli påverkade att leva på ett sätt som kanske inte längre gynnar oss. Sluta oroa oss över onödigt skit och istället kasta oss ut i den image som finns i vårt inre. Vi kan inte välja hur vi ska bli bemötta men vi kan välja att ge människor en chans att möta oss som vi verkligen är. Våga visa upp nya sidor hos oss själva och få känna friheten i det. Uranus som styr Vattumannen vill inget hellre än att vara fri, kunna chockera, överraska, vara impulsiv, inte följa och jamsa med. BIG NO NO. Följ dig själv och din egen dröm, gör det som får dig att känna dig fri!

//N

LOADING..