Kärleksastro perioden 19-26 augusti

kärlek

Väduren

Under den här perioden är det viktigt, om du har en relation, att du inte fokusera för mycket på kritiska detaljer och på så sätt föra in relationen i en dålig stämning. Du kommer bli galen om du ska vara kritisk både mot andra men även mot dig själv. Så släpp det och lägg fokus på det som faktiskt är bra och funkar. Som singel och dejtingsugen skulle du kunna föreslå någon träff på ett mer träningsanpassat ställe eller kanske ta en springtur. Det finns också tecken på att de människor du möter nu har en karmagrej över sig, det du.

Oxen

Om du har en relation så kan ni mycket väl komma att nå varandra på ett djupare plan och där också framtiden får ta fart. Ni kanske bestämmer er för att faktiskt flytta ihop och dela med er utav varandras liv på ett nytt sätt. Som singel får du passa på att njuta av allt som kommer kunna serveras till dig kära Oxe. Ett spänt läge kan uppstå och du kan känna dig helt tagen på sängen. Det bästa är om du visar din öppna sårbarhet än att låtsas som om det regnade. Vill du mer med en flirt, visa det! Va inte bångstyrig, du kan missa något fint.

Tvillingarna

Du har lätt för att vara ganska sarkastisk när det kommer till kärlek och relationer kära Tvilling. Under den här perioden är det bäst om du faktiskt våga visa vem du är, på insidan och inte skoja bort dina eller andras känslor. Tvillingar i en relation kommer vilja mysa och laga mat i hemmets vrå, vilket blir en utmärkt start för att tala om och uttrycka för din kärlek vad du vill och känner. Som singel gör du ett klokt val om du bjuder hem din dejt eller presentera denne för i alla fall dina vänner!

Kräftan

Detta är en bra tajming för er Kräftor i relationer att verkligen höra varandra, lyssna och sätta er in i den andres situation. Samspel utan dess like liksom! Våga prata om drömmar och framtiden, dela med dig av alla dina tankar. Som singel finns det är chans att du faktiskt utvecklar en relation till en av dina nära vänner. Ni bägge inser att ni har mer än bara vänskapskänslor för varandra och dessutom blir det en trygg och bra grund för dig att stå på. Tala från ditt hjärta är ett tips!

Lejonet

Under den här perioden uppmanar jag er Lejon som är i en relation att se till att njuta tillsammans med er partner. Lyxiga restaurangbesök eller finare spabehandlingar är att rekommendera! Ni behöver tid ihop och kommer att älska det. Som singel skulle du behöva ha lite bättre cool på läget när det gäller dina dejter. Antagligen vill du bara kasta dig ut och ta det lite som går det så går det men är det en varaktig relation du är ute efter, va mer eftertänksam. Annars är det bara att ösa på!

Jungfrun

Du har fina aspekter under den här perioden kära Jungfru och det finns definitivt åtgärder att göra på den romantiska biten. Är du i en relation kommer du få bekräfta din partner lite extra eftersom du lätt hamnar i centrum och i blickfånget. Du kanske bli mer uppvaktad än vanligt dessutom! Som singel är du inte blyg utan ta dig an världen och alla med potential på ett grymt och öppet sätt! Räkna med att få uppmärksamhet för minsta lilla och din självsäkerhet kommer lysa galet bra!

Vågen

Under den här perioden kan du som lever i en relation känna att det blir mycket praktiskt utbyte och att det mest bara körs på. Ni behöver hitta en stund över för lite nöje också, prioritera varandra och kanske prata gamla minnen. Som singel är du på hugget och knäsvag för någon i din omgivning, eventuellt en vän eller kollega som kanske är något äldre än du! Du känner dig fnittrig och flirtig på alla vis. Det är på det lekfulla sättet du når ut med din charm just nu!

Skorpionen

Den här perioden kan bli något intensiv för er som lever i en relation. Det kan bli diskussioner om ekonomi och om hur framtiden ska se ut. Tona gärna ner din lista på alla krav du har! Ni kanske drar åt väldigt olika håll men gör inget förhastat utav det just nu. Du som singel och dejtar runt bör vara uppmärksam och lyhörd på vad det är din dejt egentligen säger. Ibland övertolkar du gärna på ett sätt som inte alltid är fördelaktig för dig kära Skorpion.

Skytten

I kärlekslivet kan det se lite olika ut för din del kära Skytt. Du liksom både vill ha kakan och äta den. Oavsett om du har en relation eller är singel så vill du någonstans ändå nå till det som känns varaktigt och tryggt. Å andra sidan vill du bara gå på loss på det som känns rätt i stundens heta vilket kan komplicera till det en aning för dig. Du kan behöva förklara bort ett och annat om du bara löper linan ut utan att tänka på konsekvenserna. Din glöd är det då inget fel på! Hett!!

Stenbocken

Stenbockar och deras fasta relationer just nu kan behöva ses över. Du törstar efter att känna dig nära din kärlek, connecta på ett djupare plan och att bli matad på alla olika nivåer. Funkar inte det som du har idag så kommer det funka någon annanstans, så är det bara. Som singel är det exotiska och udda människor som lockar allra mest. Goda möjligheter finns det att träffa någon på en resa eller via en kurs! Gemensamma intressen förenar just nu.

Vattumannen

Du har alla chanser att komma närmare din partner under denna perioden kära Vattuman. Du går igenom en process med dig själv och gör rätt i att involvera även din partner i detta vilket kommer fördjupa det som ni redan har. Som singel kan du känna dig sårbar och inte veta vilket ben du ska stå på. Men se till att ta hand om dig själv först. Korta romanser kan avlösa varandra men det finns potential till att träffa någon som får ditt hjärta att bulta alldeles extra!

Fiskarna

Nu kan det bli rörigt i ditt kärleksliv kära Fisk. En person som du inte tidigare har tänkt på ”på det sättet” kan dyka upp och du får helt andra signaler eller vibbar. Va lyhörd och öppen för detta erbjudande. Som par har du däremot alla chanser att ha en lyckad tid. Ni ser till att utforska både varandra och saker runt omkring. Kanske är det dags för att gifta sig eller flytta ihop? Mycket frågor som du säkert kommer kunna få svar på om du bara våga fråga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..