Styr upp innan kaoset!

merku

På tisdag blir det dags för Merkurius att backa igen, istället för att gå framåt på sin bana kommer han alltså vända retrograd och detta innebär såklart lite trubbel för oss.. Men nu när vi vet om det så kan vi försöka styra upp saker innan det sker. Idag har jag överfört alla bilder till min externa hårddisk t ex. Merkurius styr framför allt över kommunikation och resor! Ni som ska ut på lite olika trippar borde vara ute i god tid och ha en backup plan, oavsett om den handlar om bagage som kan komma bort eller att ni får sitta och vänta några timmar extra. Va utrustad! Datorer och telefoner kan mystiskt sluta fungera, kopiera gärna över viktig info! Min bil strulade ironiskt mycket under första retroperioden det här året. Hoppas verkligen jag slipper det den här gången. Jag har dessutom två kortare resor inbokade såatte… mina förväntningar med att komma fram i tid eller att det blir som planerat hamnar på noll! Inte heller ovanligt att folk vi inte haft kontakt med på länge dyker upp eller hör av sig! Gamla ex eller andra godingar..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..