Horoskop vecka 35

veckan35t

Väduren

Den här veckan erbjuder dig en verklig nystart kära Vädur, särskilt inom området som bland annat har med din hälsa och träning att göra. Hösten närma sig och det är dags för dig att hitta en träningsform som faktiskt kommer hålla hela året ut. Ett sunt liv generellt kommer inspirera dig och du gör helt rätt i att forska lite kring vad som skulle passa dig och din kropp allra bäst. Utöver detta så är det en bra tid i början på veckan om du vill boka in möten, skriva på avtal eller andra viktiga papper. Sen ska du vara mer försiktig med sådant.

Oxen

Den här veckan är det ingen idé för dig att spara på krutet. Det du vill ha sagt är du tvungen att säga så gör det bara. Ut med språket och koppla av efteråt. Inte bra att gå och bära på en massa skit kära Oxe. I övrigt så kommer du få en riktigt kul vecka! Din kreativa ådra kan få sig en skjuts nu och du måste ta alla tillfällen du får till att mingla och ha kul med dina vänner. Du verkar hamna i rampljuset på något sätt och ta för dig bara. Lek och försök njuta så mycket du bara kan är vad stjärnorna säger till dig just nu, fantastiskt!

Tvillingarna

Om du den här veckan behöver space och utrymme från t ex din familj, ta den! Ut i skogen och skrik av dig! Känslor kan bubbla upp och du behöver inte såra någon i onödan. Annars har du ett jättetillfälle faktiskt om du är sugen på att köpa ny bostad, renovera, inreda så att det känns mera hemma, allt är möjligt. Och det är ändå viktigt att du satsar lite mer på ditt boende och även på dig själv, lite egenvård om inget annat. Unna dig en dag med hemmaspa och mys till ordentligt. Du kommer känna att du faller på plats, viktigt.

Kräftan

Du behöver ha en plan när det kommer till din livsstil kära Kräfta. Hitta en träning som passar dig och inte göra saker som ett måste, ingenting blir roligt då. Tänk långsiktigt och rimligt. Va beredd på att höra av vänner från nu. Sms och mejl kan gå riktigt het och du blir utbjuden på både det ena och det andra. Prioritera vad som betyder något för dig och vilka som funnits vid sida hela vägen. Guldläge om du vill göra reklam för dig själv i något sammanhang. Se över dittkontaktnät och sprid info där om saker du vill få fram.

Lejonet

Just nu behöver du hitta ett sätt att kunna slappna av lite vart som helst, att kunna bära det med dig. Gärna en träningsform eller någon typ av meditation, så du kan gå in i dig själv och bara få vara du. Det är vad du borde satsa på den här veckan kära Lejon. Stjärnorna är med dig nu om du behöver eller vill investera i något nytt och fräscht, kanske låna till en bostad eller köpa några väl valda aktier? Hör dig för och bolla med folk i närhet som har kunskap om detta område. Att styra upp och utveckla din ekonomi ligger för dig.

Jungfrun

Din situation kan se ut sådan att du vill ta dig vidare, på något sätt, i någon form. Kanske är det hela din livssituation som du måste förändra för att trivas. En nymåne äger ju rum i ditt första hus och detta blir som en kick i ditt liv, att ta dig vidare till högre höjder. Våga satsa på dig själv och det du drömmer om. Har du fastnat så ta dig loss. Det finns så mycket mer och nytt att upptäcka än att klamra sig fast vid gammalt och tryggt. Lev din dröm och låt människor runt dig få ta del av dina drömmar. Bli en inspiratör för din omgivning!

Vågen

Du kan vara inne i en period då du behöver göra förändringar i ditt liv kära Våg. En idé är att faktiskt gå och prata med någon, hitta en mentor eller annan person som kan se ditt liv mera utifrån. Läs gärna böcker som riktar sig till människor i förändringsprocesser och se till att inte tungas ned utan istället hitta olika vägar som lyfter dig. Skriv ner lappar runt omkring dig med meningar som du känner är stärkande. Den här veckan har du riktig möjlighet till nystart när det gäller att börja lyssna på dig och ditt inre så ta den chansen!

Skorpionen

Nu har du möjligheten att göra dig av med fula vanor som tar mer energi i ditt liv än vad det ger kära Skorpion. Och se till att inte kasta bort allt för mycket pengar på dyra dieter eller träningsmetoder innan du verkligen fattat ett långsiktigt beslut om att hålla fast vid detta. I övrigt bjuder denna veckan på ljuvliga chanser till att nätverka med människor, gå på tillställningar och en massa roliga event dessutom. Ta med dig ditt visitkort och va öppen för alla nya situationer som plötsligt står rakt framför näsan på dig, ja ge dig ut!

Skytten

Du har energi så det räcker och blir över kära Skytt. Med Mars i ditt tecken blir det livat i alla fall och du borde hinna med att avsätta den tid du vill din träning. Det är något du borde satsa på annars, så att du lättare kan handskas med allt runt omkring. Lägg även din kraft på din karriär eftersom nymånen faller i ditt tionde hus ger detta dig alla möjligheter att få det du verkligen vill ha! Håll dig framme och prata med chefer om dina mål. Driver du eget så är det ett guldläge att nå ut med din verksamhet och få in kunder, fantastiskt!

Stenbocken

Du borde vara uppmärksam på dina nattliga drömmar eftersom dom kan vilja säga något till dig. Undermedvetna grejer vill komma upp till ytan och du gör bäst i att inte avvisa det hela. Hela du verkar vara inne i en period då du vill ha ut mer av livet. Du nöjer dig inte längre utan satsar helhjärtat på dig själv och även ditt inre. Du träffar lätt och gärna människor som har något att berätta eller har en annan typ av syn på livet som kan inspirera dig. Fortsätt umgås med folk av detta slag om kan ge dig något extra och spännande i tillvaron.

Vattumannen

Om du väljer att satsa lite mer på din träning och hälsa den här veckan så gör du detta bäst tillsammans med andra kära Vattuman. Dra ihop ett gäng som kör ett race, motivera varandra eller gör allting ihop är mitt tips! Du kommer känna dig hundra gånger lättare än om du gör det ensam. Du är på ditt djupa humör just nu och tar goda chanser att se till ditt inre. Vad har du för behov innerst inne och vad gör du för att tillfredsställa dessa? Ta dig en funderare och kom gärna fram till vad som skulle få dig att må ännu bättre på sikt.

Fiskarna

Detta är en bra period för dig om du vill skaffa dig en personlig tränare eller någon som kan se över din kost kära Fisk. Du behöver se till att inte pressa dig själv för hårt utan att ta saker i den takt det faktiskt tar. Just nu är det verkligen läge för att skapa bra och långsiktiga band i nära relationer så vem vet vart saker leder i framtiden. Våga be om hjälp att hitta de vägar som är skapta för dig. Du kan vilja frigöra dig från gamla grejer och du har tillfälle att göra det också om du är bestämd och modig att säga vad du själv tycker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..