Nymåne och nu önskar ni!

dream

Imorgon har vi en Nymåne, även en Solförmörkelse, på ca 9 grader i renliga Jungfruns tecken! Det blir liksom att kicka igång hösten på riktigt och det innebär såklart att vi sätter upp nya mål och vad är inte bättre än en Nymånedag på det! Så peppad! När det är Nymåne, ska ni önska, skriva ner önskningar och mål, vara  fokuserade i det ni vill ha och sen sätta bollen i rullning. Önskningarna kan ta upp till ett halv år innan de slår in. Det kommer såklart vara Jungfruns tema som hamnar i centrum, att äta sunt, motionera, ta hand om sig själv, gå på massage, vila, strukturera upp, organisera osv. Är ni sugna på att klättra uppåt på arbetet? Superbra tid för att gå från tanke till handling! Börja Universitet eller andra kurser, ansök, ni kan komma in på en reservplats! Eller om ni har planer på att jobba med välgörenhetsorganisationer, kolla upp möjligheterna, dom är framför er, missa inget! Denna Nymåne har andra planeter med sig på tåget, Saturnus och Neptunus. Inte helt lätt att veta åt vilket håll vi vill gå, men nu har ni chansen att välja! Ju mer organiserat och välplanerat, desto bättre! Och ju mer ni gör saker från hjärtat, ju enklare kommer ni att lyckas med era mål. Ni som är födda i Jungfrun eller har andra planeter där, måne eller AC, för er är detta guld! Vi andra får titta i vilket hus Nymånen faller. För mig faller den i mitt tionde hus som bland annat står för karriären! Jag ska verkligen sätta upp mål för den, pepp!!

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..