Ni tar väl vara på detta

jupiter4

Jag skrev ett inlägg om just den här dagen förra veckan och jag hoppas att ni är många som valt att faktiskt använda den till att göra något bra för er själva, satsa lite och våga kasta er ut, drömma stort och inte låta er begränsas, för det är liksom ingen idé! Vi får tillfällen och väljer vi att plocka dom kan det bli magi. En annan kul grej som händer idag är att planeten Pluto kommer gå framåt på sin bana, han har varit bakåtsträvande sen i våras och det har såklart påverkat oss på olika sätt. För att veta mer om HUR han påverkat så får man titta i sitt personliga horoskop.

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..