Fullträff!

skansen

Den här Nymånen kommer verkligen att leverera bra grejer nu den 1:e oktober och det är en nystart i Vågens tecken (cirkus 8 grader), relationer relationer… Jupiter är inblandad och nu finns det stora chanser att faktiskt möta en soulmate. Att starta eller träffa en person under den här perioden kommer ha riktigt bra förutsättningar. Love and Peace är temat och även kärleken till oss själva. Hur vi är i våra relationer, vad vi acceptera och får kompromissa med i livet, är det värt? Kan vi ha det bättre någon annanstans kanske? Ta denna Nymåne och fokusera på hur ni vill ha det i en relation, vad är det ni söker och behöver. ÖNSKA! Eftersom Jupiter är med kan det bli tal om kärlekar far away och resor kommer bli en prio! Denna Nymåne är den gladaste på hela året och vill vi starta något nu som har med relationer och kärleken att göra, vänta inte en dag till! Men kom ihåg att Nymånen kan ta upp till ett halv år på sig innan ni ser ett resultat. Såklart kommer ni som är födda i Vågen (eller har måne/AC där) påverkas mest! Annars är det hussystemen som gäller och i mitt fall blir det i mitt elfte hus som bland annat styr drömmar och planer, det känns spännande!

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..