Vad jag behöver

cropped-eviheader-2kgopia

Efter att ha lyssnat på Jossans och Vanjas pod nu i veckan så kom jag på mig själv gällande detta med höstmål, att September bara flugit förbi och kändes mera som en sommarmånad. Eftersom jag och Alessandro (min än så länge ”bara” fästman) var föräldralediga ihop hade vi inga riktiga rutiner utan tog dagen som den kom. Mitt ena verkligen första mål är att komma igång med springningen och nu finns det faktiskt INGA ursäkter eller väder att skylla på (löpband i källaren), men jag skjuter på det, hela tiden. Innan jag blev gravid (2012) sprang jag minst fyra dagar i veckan. Nu blir det inga fler barn och min kropp behöööver byggas upp! 1 oktober får bli nästa försök för sen kommer ju december tätt efter och då måste jag vara i mina rutiner åtminstone… Jag får helt enkelt peppa mig själv och ha ett tydligt mål!

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..