Kärleksastro 30 sep-7 okt

astro2

Om ni har koll på ert Ascendenttecken så stämmer det oftast bättre!

Väduren

Just nu kanske du inte känner igen dig själv kära Vädur. Du brukar ta saker med en klackspark och inte heller är du särskilt känslosam men nu kan faktiskt känslorna spela över. Akta dig för att gå in i olika maktspel med din älskling eller dej, försök hålla huvudet kallt och inte bli triggad av ett svartsjuke-drama. Du har möjligheter nu att faktiskt också bygga något för framtiden, fokusera på det!

Oxen

Det är kärlek i fokus hos dig kära Oxe. Om du har en relation är detta en utmärkt tid för att verkligen ta hand om varandra, visa vad du vill, hitta på saker, prioritera varandra till hundra procent. Dejtar du så kan du mycket väl träffa någon som har en helt annan bakgrund än du själv och din nyfikenhet är enorm! Som singel gäller det att gå ut och ro dig med dina vänner, bland vänner kan du hitta många seriösa flirtar!

Tvillingarna

Nu är det din tur att vara modig i din relation kära Tvilling, våga berätta för din älskling om dina djupaste känslor och vad du längtar efter. Svartsjuka kan lätt uppstå under den här perioden, oavsett om du har en relation eller dejtar så är det heta känslor i luften. Passioner är riktigt hett och ibland vet du kanske inte hur du ska hantera allt inom dig. Andas och ta inga förhastade beslut, det kommer bara bli knas.

Kräftan

Nu finns det en risk för er Kräftor i en relation att någon pushar er för mycket, vill satsa mer än vad ni hade tänkt för tillfället. Spänningar kan uppstå och du behöver vara ärlig med vart du står. Dejtingsugna kommer kunna varva den ena efter den andra, här händer det verkligen grejer! Du har magiska chanser att träffa någon som får ditt hjärta att slå extra slag. Men du måste hålla dig ute och våga visa upp dig!

Lejonet

Den här perioden innebär planering för dig kära Lejon, att komma ner på jorden med din relation, prata om vardagen och hur ni tillsammans kan bli mer effektiva. Om du dejtar kan du dras till en arbetsmyra som inte har så mycket tid över för er två. Om du vill satsa, ha tålamod, men ta dig en verklig funderare. Nu är du dessutom petig och tar absolut inte första bästa!

Jungfrun

Detta är en underbar tid för dig kära Jungfru, särskilt om du vill komma nånstans i relationen, bli mer aktiv, fatta beslut eller kanske till och med skaffa barn! Sexlivet går riktigt varmt just nu och även om du dejtar ser det ut att hetta till med både en och två flirtar! Som singel är det nu du ska ha kul, ta för dig och inte vara rädd för att göra fel, gå på känsla och ha kul bara, du kommer kunna träffa många guldkorn!

Vågen

Detta är en period som kan vara både upp och ner. Vågar i relationer kan få det lite att bita i och det är i hemmet problemen uppstår, vad kan ni jobba på? Det kan bli heta diskussioner. I övrigt är detta en superbra period för dig där världen ligger för dina världen så mycket är ändå upp till dig. Som singel gör du bäst i att vara cool katt och plocka fram elegansen som du är så bra på!

Skorpionen

Om du har en relation får du vara försiktig med att göra din partner svartsjuk, du är nämligen riktigt het just nu kära Skorpion! Venus i ditt första hus gör att människor vänder sig om efter dig och du behöver egentligen inte göra något särskilt. Dejtar du så är det du som bestämmer tempot, det är du som tar över makten och visar hur du vill ha det och vart det ska leda. Guldläge har du!

Skytten

Nu kan det vara aktuellt för dig att ha en passion i hemlighet, eller så är det du själv som råkar ut för att få höra sanningen om något som pågått. Mycket känslor är med under den här perioden kära Skytt. Du kan göra bäst i att ligga lågt och inte engagera dig allt för mycket i det som sker. Lägg inte ditt hjärta på bordet om du nyligen träffat någon som verkar alldeles för bra!

Stenbocken

Nu är det mer aktivitet kring dig kära Stenbock du och kan hamna mitt i hettan, på gott och ont. Se till att ha en plan och följa den, vad vill du, hur vill du ha det i kärlekslivet, vad vil du undvika? Du är öppen för att låta dig svepas med i nuet och vill gärna inte känna dig bunden till något. Är du solo så bör du inte missa roliga events eller tillställningar, där har du alla chanser att flirta och ha skoj!

Vattumannen

Nu kan du och din partner ta er tid till att fokusera på vart ni bär, är det dags att skaffa barn kanske? Har ni långsiktiga planer ihop eller går ni åt olika håll? Dejtar du är det troligt att du söker dig till en äldre med erfarenhet och som dessutom är målinriktad. Mycket möjligt att du också får känslor för en kollega, att det blir flirtig stämning och att du faktiskt våga prova på en träff utanför arbetet.

Fiskarna

Du är verkligen på hugget kära Fisk och det blir inte lätt för en partner att försöka kontrollera dig eller få dig att göra något som du inte vill till hundra procent. Du går gärna din egen väg och låter dig inspireras utav vänner eller bekanta, gå på events och kanske till och med väljer att resa bort med en kompis. Dejtar du så är det med lättsamma toner du och din flirt hänger.

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..