Veckans Horoskop 10 oktober – 16 oktober

Väduren
21 mars – 20 april
Det blir inte den lättaste veckan, kära Vädur, då du är inne i ett viktigt skede personligt sätt, och nära att nå ett mål du strävat efter länge, och det samtidigt dyker upp saker på jobb och i skola som inte kan vänta. En evigt överraskande vecka väntar, där kraven är höga och ditt tålamod tryter. Se fram emot början av veckan, då du får ljuvliga nyheter från någon som står dig riktigt nära, och njut verkligen av detta positiva. För snart haglar det in plötsligt deadlines eller ändringar inför ett prov, och det är inte säkert att du har förberett dig för något av det som väntar. Ta det så försiktigt du kan i slutet av veckan, då inget blir som det är tänkt.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: Erik Lundin – De Ba Blev Så
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det gömmer sig en hel del oförutsägbart i denna vecka, kära Oxe, och det gäller att du inte tar ut något i förväg. Du får mycket gjort i början av veckan, och hoppas alldeles säkert på att kunna luta dig tillbaka och njuta när du bockat av på din egen att-göra-lista, men planeterna har annat i kikaren. En stor, oväntad hemlighet dimper ner framför dig i slutet av veckan eller under helgen, och det är oerhört svårt att avgöra om den är all good eller full av fel. Det blir i alla fall till att vakna upp från vardagen och ställa ett och annat på sin spets. Om du haft stora planer på att resa eller plugga i framtiden så är det enda som är säkert att det inte blir som du tänkt dig. Förbered dig på att behöva tänka om. Ordentligt.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna påSAÍGO – The Other
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Njut av början av veckan, kära Tvilling, då du har det hur mysigt som helst med en sötnos eller sitter försjunken i ett kreativt projekt som gör dig varm i kroppen. Du får också goda nyheter från ett jobb eller en lärare nu att glädjas åt, inte minst vad gäller lön eller betyg. Däremot blir slutet av veckan och helgen lite svårare att njuta av, då plötsliga överraskningar från vänner tar dig med storm. Någon verkar vara på väg att flytta eller på annat sätt ”lämna” dig, eller så uppstår ett gräl som får er båda att fundera på om det ens är värt att fortsätta försöka. Din inre bild av den här personen kan ändras drastiskt nu. Men som med alla stora förändringar – gör inget förhastat, utan försök att också sova på saken, känna efter och förstå vad som hände innan du ”gör slut” eller kanske förlåter, beroende på vad just ert dilemma är.

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: Solange – Cranes In The Sky
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Veckan börjar i ett väldigt lugnt tempo, och du gör gärna en insats hemma eller med din familj som liksom lyser upp stämningen, kära Kräfta. Försök behålla denna fina känsla av trygghet och kärlek när veckan sedan börjar visa sig från sin mer komplicerade sida, och det börjar bli klurig stämning främst på jobbet eller i skolan. Plötsliga ändringar i vad du behöver prestera drar igång stressen, och inga rutiner i världen tycks kunna hantera dessa snabba kast. Du kan behöva göra en nära vän eller partner besviken när alla måsten tar över, men det stora projekt du är på väg att avsluta går först nu. Du har kämpat hårt för det här och tänker inte låta några plötsliga käppar i hjulet stoppa dig.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna påK.B. Starr Feat. Rahn Harper – Waiting For It
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Ett lyckosamt spontant möte kan sätta igång en hel rad idéer och roliga projekt för dig nu, kära Lejon, och det finns också chans till att initiera en fin romans i början av denna vecka. När vi närmar oss veckans andra halva är det dock bäst om du ligger lite lågt med just stora idéer och visioner, då du antingen själv känner att du inte orkar sätta igång med allt på en gång (lova inte andra att du ska göra grovgörat!) eller upptäcker att du inte riktigt har tiden du hoppats på. En plötslig utveckling kring andra pågående saker i ditt liv gör att du ställs inför ett viktigt beslut, vilket kommer kräva din fulla uppmärksamhet. Det är dags att verkligen prioritera.

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: TEK.LUN – Aburoy
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det fokuseras mycket på ekonomi denna vecka, kära Jungfru, och försök att hålla de olika händelserna isär. Till en början får du goda nyheter, en löneförhandling går över förväntan eller du uppskattas med en bonus, men i mitten av veckan händer en del saker vad gäller dina eventuella skulder och besparingar, där du tvingas tänka och räkna om. Det kan handla om en bortglömd faktura, en ändring i villkor eller att något helt enkelt kostar bra mycket mer än du räknat med. Så kreativiteten och peppen som boostar i början av veckan, kan snart kännas bortglömd. Ha någon som du litar på kan räkna rätt tillsammans med dig när du reder ut priser och avgifter.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna på: PHOX – 1936
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
En fantastisk möjlighet, eller lättnad, öppnar sig för dig i början av veckan, kära Våg, och du kan verkligen njuta av dessa underbara dagar. För dig är det bara mys och magi, och kanske även en trevlig liten utflykt eller dejt, men du kommer säkert märka att energin omkring dig inte är lika hög. Framåt helgen blir det uppenbart att någon i din närhet inte är nöjd med saker och ting, och det kan bli tufft att försöka förstå dels hur denna person tänker när hen pendlar mellan olika känslor och tankar, men också att få reda i hur det här faktiskt påverkar dig, inte minst känslomässigt. Se upp för att blanda in familj i det här, och om du bor tillsammans med den här personen är det extra viktigt att ni ger varandra ordentligt med space.

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: Blood Orange – Chance
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En hemlighet kommer fram i ljuset, vilket för många goda nyheter och positiva vibbar med sig, i början av veckan, kära Skorpion. Du är pirrig i hela kroppen, och gör gärna något äventyrligt eller romantiskt för att fira. Se bara upp för att prata för mycket om något som är väldigt ”nytt”, och spara lite på hemligheterna. I slutet av veckan vaknar stressen, och det kan komma som något av en kallsup. Plötsligt funkar något på jobbet inte alls, du hinner inte det du ska och framförallt för Skorpioner som har en fysisk träning som de värdesätter högt så blir det frustrerande när du inte får utlopp för just den energin. Men ett stort projekt, på jobb eller i skola, tar all din energi nu, och allt det roliga och flirtiga får vänta.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna på: Shlohmo – Places
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Veckan börjar med en mängd socialt mys, kära Skytt, och någon du saknat dyker upp igen, eller så kommer en bästis med löjligt goda nyheter. Dags att fira! Bjud hem på mys och fira tillsammans under veckans första dagar, för i mitten kan stämningen redan ha blivit lite mindre festlig. Du är fortfarande på topp tack vare det roliga, men den allmänna stämningen kan snabbt gå nedåt, och inte minst i ditt kärleksliv där det råder tuffa tag. Oväntade nyheter, uppvisande av beteende eller bekännelser från någon innebär att en relation kan bära eller brista nu, och det blir en prövning där du verkligen måste hålla dina känslor i schack. Svartsjuka och avundsjuka är stora riskfaktorer nu.

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: Cooby Coo – Snake In The Gravel
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Allt är bra på jobb och i skolan i början av veckan, nämligen väldigt bra, kära Stenbock. Om du väntar på besked angående någon form av ansökan så kommer ljuvliga nyheter nu, och din pepp på detta är stark, och sprider sig in i andra projekt eller relationer. Men håll ett öga på vad som pågår på hemfronten, för i slutet av veckan har du en hel del att deala med här. Du och din partner eller familj kan hamna i konflikt när plötsliga förändringar uppstår, och du är inte på humör för att anpassa dig efter situationen. Snarare upplever du att du kämpat hårt för något och bör vara den som andra anpassar sig efter. Det kan bli en tuff diskussion med många envisa viljor. Försök ha is i magen.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna på: Frank Ocean – Self Control
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Lysande besked från plugget, högsta betyg på en tenta eller lyxiga tider på en resa, kära Vattuman, veckan börjar bra. Du är full av inspiration och pepp och ta gärna chansen på en gång att uttrycka dig, få saker gjorda eller fira. Redan i mitten av veckan går energin ner, och även om andra fortfarande vill fira med dig, så är stämningen betydligt mer spänd. Du hamnar lätt i en konflikt med ett syskon, eller blir sårad av någon du egentligen inte känner så väl under helgen, och det här tar en hel del energi. Var noga med att lyssna på dina känslor, men också att inte hålla dem inne. Det är bättre att ni pratar ut om vad som pågår nu, än att du bara trycker ned ilska och sorg för att slippa konfrontera denna person. Det må vara läskigt, men du har mycket att vinna.

Mest romantiska dagar: 11 & 14 oktober
Lyssna på: HOMESHAKE – Give It To me
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Goda ekonomiska nyheter gör dig på fint humör i början av veckan, kära Fisk, och du peppar gärna tillsammans med vänner, kanske till och med att din arbetsmoral går upp och du får lite extra jobb gjort. Men ta inte i så du spricker, en stor utgift dyker upp i slutet av veckan och tar udden av glädjen. Den här betalningen kunde du inte se att den var på väg, och det svider en hel del. Samtidigt kan du inte få stöd av vänner, antingen för att de inte förstår eller för att de är helt enkelt har annat för sig, och du känner dig lätt ensam och bortglömd nu. Ta det inte personligt, planeterna är lättretliga under helgen och ingen är på något vidare gott humör.

Mest romantiska dagar: 11 & 15 oktober
Lyssna på: Foreign Fields – Fake Arms
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Höstastro 2016 – höstens största horoskop! Xoxo

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Åh vad läskigt.. Är oxe med asc i tvilling. Låter som att det handlar om en relation som ska ta slut.. Kan inte annat än bli jätterädd då jag och min sambo kommer att befinna oss på olika platser denna helg med en hel del festligheter inblandade. Bör jag vara orolig…?

  2. Hej Sofia och tack för en himla bra astroblogg! Hoppas att det är bättre med foten nu efter operationen. Jag har en fråga, skulle inte du kunna skriva en guide om tecknen i mars? Hade för mig att du gjort det förut men måste ha inbillat mig för han inte hitta det någonstans :P Är lite nyfiken nämligen då jag är jungfru i mars.
    Kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..