Horoskop vecka 43

astro1

Väduren

Nu har du verkligen möjligheten att fokusera på dig själv och på ditt inre kära Vädur. Ägna dig åt projekt eller affärer som just nu endast är till för dig, kanske din partner eller kompanjon. Dyka ner i ämnen som psykologi och liknande kommer kunna inspirera dig och få dig att göra kloka val. Satsa på att investera och våga lita på din magkänsla. Din älskling kan vilja att ni tar viktiga beslut, men du är lite mer sugen på att vara fri och göra det som tilltalar dig. Tänk dig för.

Oxen

Detta är en superbra vecka för att ägna dig åt inredning och skönhet, hitta snygga designprylar och hoppa på modetrender kära Oxe. Du vill komma i balans och detta gäller även i dina relationer som just nu har stor potential att faktiskt få leva ut mer än vanligt. Affärspartners kan hamna i ditt fokus och ni har gemensamma mål att uppnå. I ditt kärleksliv kommer du och din älskling att kunna hitta vägar att nå varandra bättre, vara öppna om framtiden och känna stor passion.

Tvillingarna

Den här veckan har du chansen att faktiskt få ordning på din vardag, komma i rutiner och organisera upp lite mera, peppad? Se till att motivera dig själv, det kommer bli hur enkelt som helst! Du kan bli inspirerad till att hoppa på nya hälsotrender eller ett helt nytt sätt att träna på, kanske ordna dig ett hemmagym och spara tid? Kärleksmässigt är detta en tid då du faktiskt vill engagera dig i din relation, ta nya nivåer och är du singel så är du ute efter att hitta den stora kärleken!

Kräftan

Detta blir en otroligt spännande vecka för dig kära Kräfta. Din agenda borde du verkligen proppa med nöjen, härliga AWn och att roa dig på dansgolvet tillsammans med dina vänner. Det handlar om dig nu, dina intryck och din kreativitet, ha en skön och soft vardag, våga visa vem du är från botten av ditt hjärta och du kommer äga scenen. Även romantiken är ett stort plus just nu och har du en relation kommer den garanterat att få sig ett lyft! Som singel är allt möjligt!

Lejonet

Under den här veckan blir ditt stora nöje att häcka i soffan kära Lejon. Du älskar att gå runt och ordna i ditt hem, köpa lite nya inredningsprylar och bjuda över dina nära och kära på en festlig middag. Dina väninnor kan bli extra betydelsefulla för dig just nu och ni planerar för olika sammankomster ihop. Din tid som du väljer att lägga på dig själv just nu är något du verkligen behöver så passa även på att unna dig till tusen. Kärlekslivet och romanserna är på sin plats om du önskar.

Jungfrun

Detta är en superbra vecka för dig att verkligen socialisera dig och tacka ja till bjudningar, både från nya och gamla vänner. Stämningen är på topp, lekfull och med glimten i ögat. Du gör bäst i att sprida dina idéer och budskap, helt plötsligt kan du halka in någonstans och nya dörrar öppnas för dig kära Jungfru. Våga ta för dig och bjud på dig själv. I ditt kärleksliv är det lite mildare toner och är du i en relation kan det bli lite för tamt för din del just nu. Du vill ha mera flirt och wildtalk!

Vågen

Den här veckan har du nu möjligheten att se vad det är som är viktigt i ditt liv och börja prioritera utifrån det. Skapa dig en vardag som du är betydligt mer bekväm med. Satsa på att unna dig egentid, massage eller annat lyxigt. Samtidigt spånar du på idéer gällande framtiden och dina ekonomiska mål. Vad kan du själv göra för att öka din inkomst? Jobba över då och då eller ta ett extra jobb? Finns en hel del chanser här att greppa tag om. I kärleken är det flirtigt och pirrigt!

Skorpionen

Nu äntligen kära Skorpion, handlar det om dig och dina hjärteprojekt, mål och önskningar, wow! Det kan röra sig om allt från att starta eget till att nå mera personliga mål. Du borde lägga all din fokus och kraft på att uppnå det du tycker är viktigt i livet. Allt annat runt omkring kommer liksom bara flyta med dig. Satsa på att förnya din garderob, ändra din stil och komma ut som den du verkligen vill vara. Va sann mot dig själv och bryr dig inte ett dugg om vad andra tycker, din tid!

Skytten

Nu är det faktiskt dags för dig kära Skytt och koppla ner för en stund. Ägna dig mer åt ditt inre och dina tankar, meditera, börja med yoga eller annan typ av avslappning, lyssna på musik och ta promenader. Våga säga nej till dina vänner och att ständigt vara uppkopplad på sociala medier. Fundera över hur det här året har sett ut och vad du ska göra annorlunda nästa, bearbeta och tänk över beslut. Ingen idé att ångra något men du kan alltid göra annorlunda till ett annat tillfälle.

Stenbocken

Om du sitter fast och vill komma framåt kära Stenbock måste du våga be dina vänner om råd och tips. Våga be om hjälp för att ta dig vidare. Nu handlar det mycket om samarbeten och där kan även ditt jobb eller skola bli inblandad. Du kan vara sugen på att utveckla en produkt men behöver också allt stöd du kan få utifrån. Du vill känna dig fri och nu har du faktiskt möjligheten att våga satsa stort på dina drömmar och planera därefter. Va inte rädd för det okända den här gången!

Vattumannen

Den här veckan är det du som står för vinnarskallen, och ingen kan stoppa dig kära Vattuman, förutom du själv. Se till att inte snubbla på mållinjen utan va väl förberedd om du t ex har ett inbokat möte med en viktig person eller någon som på ett eller annat sätt kan hjälpa dig framåt i ledet. I kärlekslivet är det frihet du vill ha och samtidigt smussla med saker i det dolda. Helt olika känslor kan vara inblandade och eventuellt dejtar du någon som inte har helt schyssta avsikter.

Fiskarna

Den här veckan handlar det om din inställning till saker och faktiskt till livet i stort kära Fisk. Hela världen är möjlig för dig och bara väntar. Dags att planera en långresa i vinter? Våga ta steget och anmäla dig till att gå en kurs eller utbildning du alltid drömt om? Vad drömmer du om, tänk efter och varje steg du tar sedan ska gå i den riktningen. I kärlekslivet kan du ha en hel del romanser och särskilt med någon äldre, kanske lite högt uppsatt, det doftar spänning!

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..