Mirakel på gång för Isabella Löwengrip!

isabe

Jag har inte fått tag i Isabellas födelsetid, det borde vara offentligt tycker jag haha, men hon är Våg. Det som jag ändå kan se och tyda i hennes personliga horoskop är att hon faktiskt kommer ha lyckans planet Jupiter, över ett flertal planeter vilket såklart kommer leda henne till ännu mer framgång och expansion. Inte helt otippat då hon är så fokuserad i allt hon gör, har ett sådant driv och alltid ett mål. Häftigt att se vad det är som faktiskt kommer ske i hennes liv. Detta flyt tror jag kommer bli mer framåt sommaren och tidig höst (även om hon redan nu kommit en bra bit på vägen). Att hon växer och bli större internationellt som hon också önskar kan säkert inträffa betydligt tidigare än vad hon själv hade tänkt sig. Med Jupiter får vi uppleva det som vi nästan trodde va omöjligt. Men ingenting är omöjligt för denna donnan och då kommer han leverera desto mer!

Foto: bloggportalen.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..