Lifechaning!

regn

Nu på söndag har vi en Nymåne igen, i Skorpionens tecken, på ca 8 grader. Det blir på något vis uppenbart att vi behöver ta en titt in i oss själva och bara, vad är jag här för? Gör jag det jag vill göra och om inte, vad är det som står i vägen, vad hindrar och vad kan jag själv göra åt det? Nymånen har en toppen aspekt med andliga och drömska Neptunus i Fiskarna, det kan bli magiskt om vi är villiga att försöka. Alla är vi olika och med olika behov, tar itu med känslor på olika sätt, men det gäller nu att hitta ditt eget sätt att ta dig vidare på och att våga gå på djupet med vad som händer inom dig. Själv så älskar jag att grotta ner mig i självhjälps böcker och utifrån dom får jag massor av tips som passar mig utmärkt. Hitta din egen väg och ha en tillit till att saker, livet, det kommer liksom lösa sig. När du gör saker från hjärtat är alltid Universum med dig. But if you don’t… Nu är det också såhär att Uranus kommer vara kvadratur Mars vilket kan skapa lite kaos om vi inte är i linje med vad som känns bra helt enkelt. I Nymåne tider är det en bra grej att önska, det ni vill ha, skriva ner det, på ett papper gärna, och sen sätta bollen i rullning, make it work! Det handlar bara om viljan, Skorpionen har all vilja i världen och det har ni också, somewhere…

Denna gången blir det i mitt första hus, nästan preciiis på mina grader dessutom och det innebär såklart att denna måne blir mitt personliga nyår och det ska jag fira!! Ni kan alltid kolla vart i ert personliga horoskop Nymånen faller för att få en hint om vad som är på g, lycka till!

//N

Foto: w-dog.net

  1. Hej Gunilla!

   För att ta reda på mer om sitt personliga horoskop kan man knappa in sina uppgifter, födelsedag, plats, tidpunkt på t ex astro.com, under deras Free Horoscopes finns en länk som heter Natal Chart Ascendant och den ska du klicka på och fylla i dina uppgifter! När du väl har ditt horoskop så är det 8 grader i Skorpionens tecken du ska titta efter… En utmaning kanske men det går 🙂 Lycka till!

 1. Hej Nattis!
  Nymånen faller i mitt 5 hus nästan exakt på min pluto… Vad kan man förvänta sig när pluto är inblandad, känns dramatiskt? 16 juli 1988 kl 0406 sthlm 😉
  KRAM och tack för din astroblogg!

  1. Hej Kräftkompis!

   Femte huset handlar ju om att synas, din kreativa förmåga/intressen och helt klart om kärlek! Så det kan bli hett om öronen när det gäller passioner, vi hoppas på det va? 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..