Kärleksastro 28 okt – 4 nov

astro2

Väduren

Just nu kan det vara lite si och så med kärleken kära Vädur. Kanske bor du och din älskling inte i samma stad eller så har någon utav er det mer komplicerat med barn eller ett ex. Känslan hos dig kan snabbt bli rätt hopplös och det finns inte så mycket som du själv kan påverka. Och någonstans har du också ett behov av att få vara fri och göra exakt det du känner för.

Oxen

Har du en relation så är det definitivt seriösa grejer på gång, kanske giftermål? Ni känner starkt för varandra och drömmer om samma mål. Däremot, dejtar du så kan det kännas som att nu går åt rätt håll för att sedan ta ett steg tillbaka. Du trodde att ni skulle ta näsa steg men saker stod i vägen, vad händer kär Oxe? Intensiva känslor finns absolut med.

Tvillingarna

I en relation kan du nu behöva kompromissa kära Tvilling och frågan till dig är såklart om det är värt det eller om du gör för mycket avkall på dig själv. Våga vara rak och säga precis hur du vill ha det. Dejtar du är det lite andra saker på gång, dags att bli officiellt kanske? Ta detta ett steg närmre en kärleksrelation och göra dig även lite sårbar. Mycket som händer nu.

Kräftan

Under den här perioden kommer din lekfulla och lite galna sida kunna visa sig i din relation och lyfta den. Få en pånytt-känsla och ägna dig mer åt flirt och romantik med din älskling. Möjligt att ni pratar vidare om att faktiskt skaffa familj! Är du singel så kan det mycket väl vara så att du nu kommer träffa någon som blir betydelsefull och du öppnar upp ditt hjärta.

Lejonet

Om du har satt någon på lite väl höga hästar kommer detta att visa sig under den här perioden kära Lejon. Du kan bli besviken och vilja ge upp hoppet om dejting och allt vad det innebär, men detta är lyckligtvis bara en kort fas. Något du trodde var riktig kärlek kan visa sig vara något helt annat tyvärr. Senare i veckan kommer du vara på banan igen och mingla runt!

Jungfrun

I kärleken just nu kan det vara så att du inte har särskilt mycket tålamod över utan det blir lätt så att bägaren rinner över och du är tydlig med att visa dina gränser. Kanske är det just detta som behövs. Dejtar du eller är singel och på jakt så kan du mycket väl hamna i säng med någon helt pang på utan att förstå vad som riktigt hände och du vet inte vart nästa steg blir.

Vågen

Du ska vara försiktig med vad du lovar i kärlekslivet kära Våg. Säg inget som du absolut inte kan hålla om du inte vill trösta en besviken älskling. Du kan bli förtjust i en kollega eller vän och frågan är nu, är det värt att äventyra något? Har du äkta känslor eller vill du bara ha lite kul? Som singel ska du avvakta med viktiga beslut tills i slutet av den här perioden.

Skorpionen

Nu behöver du reda ut ett och annat med din älskling kära Skorpion. Har ni samma mål och vill åt samma håll i livet eller är det dags att bena ut ett och annat och kanske gå åt olika håll? Våga ta reda på saker om framtiden, viktigt. Är du singel och dejtar är det dags att fila på ditt egenvärde och hitta mer balans i dig själv, för att senare kunna förmedla detta till andra människor.

Skytten

Om du har en relation nu kära Skytt så är de stabilitet som krävs och du behöver veta om detta är något att satsa på eller kanske ta dig vidare? Just nu känns du inte alltför glad och din älskling kan bli ganska osäker på ditt velande. Bästa är att vara tydlig och schysst. Är du singel så kan du nu ha svårt att stå emot en person som till och med gör dig lite galen.

Stenbocken

Nu är det dags för dig kära Stenbock, att sätta gränser och tala om hur du vill ha det, vad som fungerar för dig och vad du mår allra bäst utav. Dejtar du så finns det nu chansen att du faktiskt säger ett och annat som sitter väldigt långt inne. Men det är bra att du delar med dig och inte låter dig köras över. Om du hängt upp dig på gamla ex som svikit, släpp det nu!

Vattumannen

För att du och din älskling ska få det så bra som möjligt gör ni bäst i att vara aktiva eller delaktiga i varandras projekt och visa upp er vardag lite mer, få inspiration och se varandra med nya ögon. Är du på jakt så finns där en stor möjlighet att en vän introducera dig med någon som får dig att bli knäsvag kära Vattuman. Piffa till dig lite extra nuär ett tips!

Fiskarna

Om du och din älskling haft en otydlig kommunikation är det dags för er bägge att börja ta lite mera ansvar. Prata rakt ut och öppna upp om framtiden. Inga halvdana svar är bra nog just nu! Dejtar du så kan du bli en aning deppig över att det inte verka lossna men börja leta efter människor på nya platser, vidga dina vyer och låt dig absolut inte begränsas!

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..