Horoskop vecka 44

astro1

Instagram: astro.modette

Väduren

Nu har du möjligheten att verkligen fördjupa dig i något som ligger dig riktigt varmt om hjärtat kära Vädur. Allt från affärer, pengar, ditt inre liv, din egen kärna till kärleken och passionen. Det blir garanterat nya och fräscha vindar som du bara måste fokusera på och visa vad det är du vill. Våga satsa, stort den här gången! Att kunna göra bra business ligger i luften. Kärleksmässigt så kan du på allvar nu träffa någon som betyder mycket mer än vad du hade kunnat ana.

Oxen

Den här veckan har du chansen att ta nya tag vad det gäller dina relationer och överlag din relation till andra människor, samarbetspartners osv. Plocka fram andra sidor hos dig själv som du gärna vill förmedla och va tydlig i din kommunikation, då kan du gå hur långt som helst. Underbar period för er Oxar som har en relation och vill ta den vidare, intimare och satsa allt. Passioner kan bli starka och svartsjuka kan lätt hamna med i bilden, öppna upp dina känslor är ett tips.

Tvillingarna

Den här veckan erbjuder dig att gå all in och satsa mer på dig själv, tänka på vad du äter, vilken träningsform som är bäst för dig, hur du kan effektivisera din tid på jobbet/ i skolan eller också i din vardag. Du får nya idéer om hur du vill leva ditt liv och vad som är bra för dig rent allmänt. Nu kan det vara dags också att ha samtal med din chef om du hellre vill ta en annan roll t ex. I kärlekslivet kan det bli allvar kära Tvilling, du kan bli oväntat förälskad och vilja mycket mer än vad du hade tänkt från början.

Kräftan

Nu kära Kräfta, är det dags att fokusera på vad du tycker är roligt och vad som får dig glad och lycklig här i livet. Du är engagerad och driven, satsa på att förverkliga det du faktiskt drömmer om. Tankarna kan gå mycket till ett specifikt intresse, till en romans eller kärlek, mycket möjligt även på att skaffa barn! Det händer grejer och du vill gärna bolla med dina vänner om framtida planer. Tänk på att det finns dom som faktiskt inte unna dig denna glädje, bort med dom i så fall.

Lejonet

Den här veckan blir det extra viktigt för dig kära Lejon, att ha människor runt dig som lyfter dig och där det finns ett mer personligt engagemang. Du vill ha det genuina, äkta på något sätt och gärna håller du i mer intima middagar med dina nära och kära. Satsa även på att piffa till i ditt hem, skapa dig balans och inred så att det känns personligt och verkligen du. Kärleken ser ut att leverera och du kommer inte bli besviken om du går ut en kväll och är sugen på flirt och en het natt!

Jungfrun

Det är snabba puckar i ditt liv just nu kära Jungfru. Mycket på gång och många bollar i luften. Du ska satsa på att kommunicera så mycket du bara orka och räkna med respons. Både telefonen och mejlen kommer gå varm och du har möjligheten att träffa nya vänner som får dig att skratta en hel del. I kärleken är det däremot andra vibbar och det blir mest mysigt och lugnt om du har en relation. Är du singel så ska du hellre satsa på lite egenvård, pyssla om dig själv och må bra.

Vågen

Nu ska du satsa på ditt arbete, karriären och din ekonomi kära Våg. Allt detta kommer få sig ett uppsving om du trycker gasen i botten och bara kör. Behöver du mer inkomst, rensa i garderoben, ta ett extra jobb eller boka ett möte med din bankman, allt kan hända! Det handlar också om dig, hur du känner dig innerst inne, hur du värderar dig själv. Dags att börja stå upp för dig själv lite mer? Kärlekslivet kan komma lite i bakgrunden just nu, du har annat att fokusera på.

Skorpionen

Den här veckan har bra med utdelning till dig kära Skorpion. Det är nu du ska ta tag i dig själv och dina livsprojekt, en sak i taget och se till att det blir din verklighet så småningom. Personlig nystart på alla sätt och du behöver bara planera och sätta upp målen så kommer vardagen sakta ändras för dig. Även hur du bemöter andra människor kan förändras och du kan om du vill ta en helt ny roll utåt sett. Fixa gärna till garderoben och skaffa dig den stilen du vill ha.

Skytten

Du har nu verkligen chansen kära Skytt att lämna saker bakom dig, ta emot förlåtelse och bara gå vidare med ditt liv så som du önskar. Din kreativitet är på topp och du kan bli mycket inspirerad utav att måla, dansa eller skriva. Gör något utav dina idéer och rensa gärna tankar emellanåt, promenera eller meditera kan vara bra för dig just nu. I övrigt så är du populär på marknaden och detta är ett superbra läge för dig som är singel att bli sedd och få mycket fin uppmärksamhet!

Stenbocken

Nu är det dags för dig att bolla med dina vänner om dina planer här i livet kära Stenbock. Berätta vad du drömmer, det är faktiskt mycket troligt att någon i din bekantskapskrets har trådar att dra i för din del. Och har du ingen aning om själv vad du vill göra så kan det vara bra att ta dig tid att fundera, nu flyter även din tankeverksamhet på som tusan. Relationsmässigt är denna veckan inget att hurra för så fokusera hellre på dig och det som gör att du inspireras!

Vattumannen

Du använder den här veckan på absolut bästa sätt genom att planera för framtiden och våga sätta upp dina mål! Boka ett möte med din chef och berätta om dina ambitioner, putsa på ditt CV och skicka iväg en ansökan till ditt drömjobb (även om dom inte söker någon), be om löneförhöjning om du önskar det! Va fräck och våga stå för vad du faktiskt gör kära Vattuman. I kärleken kan du råka ut för en romans där du fick starkare känslor än vad du hade räknat med, ajdå.

Fiskarna

Nu ska du vara uppmärksam på din inre röst och intuition kära Fisk. Oavsett om du inte vet vart du är på väg i livet så våga tänk utanför din box, dröm dig bort och tro på dina mål. Du kan träffa på människor som vägleder dig rätt men du måste själv fatta avgörande beslut. Studier och utlandet lockar mer än någonsin, är du redo att pröva dina vingar? I kärlekslivet kan du nu vara lite återhållsam och inte ta så mycket egna initiativ eller så väntar du på vad din älskling har för tankar om framtiden.

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..