Horoskop vecka 46

astro1

Väduren

Den här veckan inleder med din ekonomi i fokus och på något sätt har du kunnat komma fram till en bra lösning och har förhoppningsvis en plan som håller fram över också kära Vädur. Något du investerat i kan visa sig vara riktigt lönsamt eller om du köpt bostad, att den ökat i värde och dina lån har en möjlighet att ses om. Kurser och att medverka i olika typer av grupper kan vara en bra grej just nu, du är i farten verkligen och det händer saker hela tiden.

Oxen

Räkna med att få lägga en hel del fokus på ditt jobb under den här veckan kära Oxe. Storslagna planer och idéer verka komma till dig och du blir erbjuden att delta i ett projekt som lockar dig, spännande! Om du under en tid har filat på att nå dina drömmar gällande din roll på arbetet så är det nu kommer lyckas. Det kan dyka upp invit som du bara måste tacka ja till! I kärleken är det frihet som lockar, du behöver space, få göra roliga saker på egen hand och är du singel vill du bara ha kul!

Tvillingarna

Den här veckan startar upp lite för segt för din del kära Tvilling. Men det är tid för dig att slappna av, lägga fokus på ditt inre, kanske meditera, gå på yoga eller gå på lite healing. Prova nya sätt att få perspektiv på livet och du kommer garanterat att älska det. Släpp det du har för dig och bara vara du. I kärlekslivet kan det hända desto mer och intensiva känslor och möten ligger för dig. Har du en relation kommer ni vilja utforska varandras inre och är du singel väntar passion!

Kräftan

Nu öppnas det upp möjligheter för dig att slå dig ihop med en partner i crime på arbetet och kanske väljer ni att tillsammans dra vidare och starta ett projekt. Du är villig att gå på djupet och satsa på det som får du ordentligt engagerad. Allt det du satsar på nu kommer få superbra resultat eftersom ingen kan stoppa dig och din vilja har sådan kraft, häftigt! Dessutom går kärleken som på räls och du kan räkna med att du och din älskling får massor utav tid tillsammans.

Lejonet

Den här veckan blir du äntligen färdig med ett större jobbrelaterat projekt och kan liksom pusta ut, gå och fira med dig! Nu väntar roliga händelser i ditt liv och du kommer få möjlighet att gå på events och tillställningar som aldrig förr kära Lejon. Va öppen för möjligheter som ligger runt hörnet och visa ditt brinnande engagemang. Har du en relation blir det till att pyssla om varandra, träna ihop och peppa varandra till en sundare livsstil. Ni kommer vara effektiva!

Jungfrun

En period i livet byts ut mot en annan denna vecka kära Jungfru och det kan handla om allt från studier, resor till att du kommit en bra bit med dig själv och fått vidga dina vyer angående saker som du upplevt. Nu är det dags att ta tag i vardagen, få den att flyta på lite enklare, kika på hur du kan göra för att få mer gjort och slippa stressa. Om någon vill lägga över mer ansvar på dig så är det nu time att sätta ner foten. I kärlekslivet kan verkligen vad som helst hända och detta är en tursam tid!

Vågen

I början på den här veckan kan du komma till insikt med hur viktigt det är för dig att vara i balans, kropp och själ, att ta hand om ditt mående. Känslor som länge legat under ytan kan behöva ta plats och du får nu möjligheten att presentera den del av dig som varit gömd kära Våg. En attraktion som funnits i luften kan helt plötsligt explodera och detta får dig ut på djupt vatten. Nu handlar det inte om att vara logisk utan om att faktiskt våga känna och leva ut allt, passion!

Skorpionen

Du ska satsa på att få ordning på dina relationer kära Skorpion. Relationer där det kanske varit en aning spänt kan lätta upp om du är villig att mötas. Det blir viktigare för dig att samarbeta och visa välvilja snarare än att köra på ”ensam är stark” spåret. Du kommer långt med att lyssna på goda råd från andra och få lite nya inputs. I kärleken kan det dyka upp större frågor, släppa taget och låta gå om du dejtat någon en längre tid. Kan kännas svårt men något bättre väntar!

Skytten

Den här veckan borde du satsa på att ta tag i den hög som du bara låtit ligga ett tag kära Skytt. Få saker gjort och bättre organisera upp din vardag för att slippa en massa onödig stress. Du ska inte ta på dig andras jobb bara för att vara snäll utan tänka på dig själv i första hand. Din hälsa och ditt välmående ska vara prio! Nu har du också möjligheter att vara mer beslutsam när det kommer till ditt hem och din familj. Dags att flytta eller släppa gamla känslor?

Stenbocken

Nu får du chansen att satsa på dig själv och det som du verkligen brinner för kära Stenbock. Efter hårt arbete kan du hamna i rampljuset med något som ligger dig nära hjärtat. Du får en helt ny livsglädje och har möjligheten att faktiskt kunna leva lite mera här och nu. Släppa på måsten och göra saker som du älskar. Om du har varit i konflikt med kollegor så kan det nu äntligen börja lösa sig och ni jobbar mot samma mål igen. Du är hetare än någonsin så satsa på att förnya din garderob t ex!

Vattumannen

Nu har du möjligheten att trycka på paus knappen i början på den här veckan kära Vattuman. Du kan verkligen behöva vila och andas, ta hand om dig själv eftersom nu Mars är i ditt första hus och ordna action så det räcker och blir över. Du får Power och en hel drös med energi att göra dig av med. Projekt som du sysslar med lär ta fart och ditt självförtroende är på sin topp, kul! Satsa mer på dig och ditt än kärlekslivet just nu, det kan kännas mer oklart och dimmigt.

Fiskarna

Veckan startar upp bra med nya tag och behöver du rensa luften med någon så gör det! Du kan få grönt ljus av en chef eller lärare att faktiskt driva på ett projekt som du längtat efter. Kommunikation är A och O och du trivs med att svara på mejl och fixa med dina sociala medier profiler. Din framtoning just nu kan vara rätt känslosam och du kan ha konstiga drömmar på nätterna som får dig att reagera starkt. Skriv gärna ner dom och fundera på om du kan vägleda dig själv just nu.

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..