Kärleksastro 25 nov – 2 dec

astro2

Väduren

Det kan kännas en aning instängt ibland om du har en relation kära Vädur. Nu finns där helt klart möjligheter att försöka hitta en balans mellan att få känna frihet och samtidigt bo ihop, dela ekonomi och sköta vardagen. Det gäller att vara kreativ, allt går! Som singel kan du nu plötsligt träffa på någon som gör stort intryck på dig vare sig du vill det eller inte…

Oxen

Nu kan du både skapa dig ett beroende utav din älskling samtidigt som du vill slå dig lite fri, längtan om att få göra saker på egen hand. Det kan bli svårt att veta vad du verkligen vill och känner. Om du dejtar kan du verkligen bli överraskad och chockad över någons beteende, i fall det är bra eller dåligt, det vet ju bara du. En spännande period kan man säga.

Tvillingarna

Nu har du chansen att en gång för alla få den relation du vill tillsammans med din älskling. Sätt upp tydliga mål och se till att ni drar åt samma håll. Om du dejtat någon ett tag ska du vara försiktig med att gå ut med detta på typ sociala medier innan ni två faktiskt fattat ett gemensamt beslut. Det kan äventyra relationen lite och det vore ju dumt nu när du är så förälskad.

Kräftan

Du kan hamna i en situation med din älskling där ni inte vet om ni delar samma värderingar och framtidsplaner. Det kan kännas en aning tufft men nödvändigt att ta upp och gå till botten med. Är detta något att satsa på i det långa loppet? Annars tar du gärna dig en paus från att nätdejta och söka bekräftelse men du är öppen för att träffa någon i mer naturliga sammanhang.

Lejonet

Tänk dig för innan du öppnar munnen och säger något ärligt och uppriktigt men som faktiskt kan såra din älskling och få honom/henne att bara vända om. Är du singel så faller du extremt lätt för smicker nu men frågan är om du är intresserad utav den här personen eller bara vill få ditt ego boostat? Du behöver se saker med klarare ögon och följa ditt hjärta istället.

Jungfrun

Det är mycket känslor på g i ditt kärleksliv kära Jungfru och nu har du chansen att träffa någon som du upplever helt magiska stunder tillsammans med. Men däremot kan det uppstå en del drama och du kan få en liten chock ifall du dejtat någon ett tag som visar sig vara en helt annan. Det finns vissa habegär med i bilden och du kan bli lite smått galen om du inte får som du vill.

Vågen

Under den här perioden kan du känna påtryckningar från olika håll kära Våg. Du vill gärna slå dig fri och samtidigt lockar någon som det tycks lysa röd flagga om! Det är många beslut att fatta och du är inte riktigt överens med dig själv. Va noga med att göra val utifrån hur du själv känner och inte vad andra tycker eller tänker. Du är nära en viktig punkt.

Skorpionen

Nu blir det svårt att se saker med klara ögon kära Skorpion. Om du har en relation kan du hamna i en situation där du gör i princip vad som helst för att bli omtyckt, men är det värt? Dejtar du så finns där en liten risk att du träffar någon som inte är helt i linje med vad du faktiskt behöver. Du kan vara förblindad och hoppas på mer än vad du får levererat sen.

Skytten

Under den här perioden kan det komma flyktiga känslor som du inte bör gå igång på om det inte är så att du länge funderat över att gå skilda håll med din älskling. Du pendlar mellan att vilja dela ditt liv med någon och ändå är du galet passionerad och kanske tittar åt andra håll? Som singel ska du satsa på att vara i lite mer lyxiga sammanhang och runt människor med status!

Stenbocken

Du kan känna dig en aning trött på att hela tiden uppfylla någon annans behov, särskilt i en mer intim relation kära Stenbock. Dina känslor står i centrum nu och du gör bäst i att dela med dig på ett sakligt och schysst sätt. Även om bägaren runnit över lönar det sig. Som singel kan du dra till dig ovanliga människor som sätter ditt hjärta ur spel, spännande!

Vattumannen

Nu kan det vara dags att tänka på hur du själv vill bli behandlad och sedan behandla andra därefter kära Vattuman. I ditt sätt att kommunicera om känslor ska du försöka vara rak och tydlig med vad som gäller. Ingen kan läsa dina tankar även om du just nu önskar det. Galna känslor kan komma i rampljuset hos dig och du kanske ska prata av dig med en vän för att inte göra en för stor grej utav det.

Fiskarna

Du har kämpat hårt för att stabilisera den relation du nu har kära Fisk. Men saken är den att du lätt kan känna dig kvävd just nu. Detta är lyckligtvis bara en flyktig känsla så gör ingen stor grej utav det utan försök göra saker på egenhand och lägg fokus på helt andra saker. Är du singel så kan du njuta av att vara fri, göra det du brinner för och ta det som det kommer.

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..