Horoskop vecka 48

astro1

Läs gärna ert ascendenttecken också!

instagram: astro.modette

Väduren

Denna veckan kan du använda till att driva på dina drömmar! Allt från att starta en egen buisness till att resa jorden runt typ. Men va uppmärksam på vad du möter längs vägen eftersom det kan finnas andra vägar att gå som du inte tänkt på. Vägledning kan komma från oväntat håll och du gör bäst i att ha ett öppet sinne och samtidigt följa flowet som du har. I kärlekslivet har du en tydlig bild hur du vill ha saker och ting, även om du dejtar så vet du exakt vad som faller dig i smaken.

Oxen

Den här veckan kan det bli tal om gemensamma och långsiktiga investeringar kära Oxe och du gör helt rätt i att se till att saker är som de ska, dubbelkolla och va försiktig om något låter ”för bra för att vara sant”. Du har energi och är driven i ditt arbete vilket är lönsamt för dig men tänk på att också varva ner, du kan inte få allt gjort på en gång så som du gärna önskar. I ditt kärleksliv ser det kul och givande ut! Intressanta upplevelser med din älskling eller trevliga och utmanande dejter.

Tvillingarna

Nu kan det bli dags för dig att tänka och fundera ut vad du faktiskt vill på sikt kära Tvilling, särskilt gällande dina relationer och då även affärspartners. Är du redo att låsa upp dig för en tid och kommer det vara värt det? Hur vill du att saker ska vara och gå till? Va tydlig och se till att ni är på samma spår med varandra för att undvika alla typer av missar. Det är heta vibbar runt dig och definitivt inte tråkigt i sängen! Är du singel så kan det hända grejer du knappt vågar prata om.

Kräftan

Den här veckan har du alla förutsättningar för att skapa dig en sund och hållbar tillvaro kära Kräfta. Inga panikgrejer eller quick fix finns med i bilden just nu. Tänk utifrån din vardag och vad som faktiskt är fysiskt möjligt och även lite roligt, lite motiverande. Och om du behöver en morot att sukta efter så se till att ordna det. Ordning och reda är A och O här. I kärlekslivet trivs du som fisken i vattnet. Hetta, passion, känslor och romantik. Det kan inte bli så mycket bättre!

Lejonet

Den här veckan erbjuder dig faktiskt ett helt nytt kapitel i ditt liv kära Lejon och det är helt upp till dig vad du väljer att göra utav det. Det handlar här om att våga, att våga uttrycka dig själv, din kreativitet och det som ditt hjärta verkligen brinner för. Det kan också röra sig om en förälskelse, att ta steget fullt ut och go for it! Köra på utan facit, vara cool i situationen. Eller så kan det flamma upp mellan dig och din älskling, ni tar er relation till andra nivåer och utforska!

Jungfrun

Detta är en bra tid för dig kära Jungfru att komma på plats, i dig själv och även runt omkring dig. En kvinnlig förebild kan hjälpa dig på vägen och du kan vara extra känslosam och öppet våga visa ditt allra innersta. Om du letar ivrigt efter en ny adress kan det absolut vara läge nu att höra dig för snabbt resultat. Det blir viktigt för dig med utrymme och platser där du kan slappna av, läsa en bok eller bara stå och laga mat i lugn och ro. I kärlekslivet är det underbara saker på gång.

Vågen

Den här veckan är det bra om du rak och ärlig i din kommunikation kära Våg. Annars kan det lätt slå tillbaka på dig själv och du möter en del besvikelse. Om du har för avsikt att ingå i ett samarbete, skriva avtal eller liknande så behöver du vara konkret med din situation, vad du vill och tala om dina planer. I kärlekslivet kan det finnas en mängd känslor som bubblar, särskilt om du dejtar och vill något mer med din älskling. Helst går ni inte upp ur sängen alls!

Skorpionen

Nu är det dags för dig att bli medveten om ditt eget värde och den makt du faktiskt sitter på kära Skorpion. Lägg ner alla sorters tankar om vad andra människor har för åsikter om dig eller det du gör. Fokusera istället på din karriär och dina ekonomiska möjligheter som ligger för dig. Sätt ord på det du letar efter, om det är kunder eller att nå en helt annan position kanske. I kärlekslivet är du inte rädd för att ta kontakt, du flirtar till och med gärna men det blir mest lättsamt!

Skytten

Du ligger i startgroparna och bara vänta på nästa steg just nu kära Skytt. Det händer saker runt dig hela tiden, allt ljus på dig och dina drömmar. Använd den här veckan väl och försök vara konkret med vad det är du vill uppnå inom den närmaste tiden. Tänk på att satsa stort och inte ge vika för någon annan. Nu har du äntligen chansen att göra verklighet av dina projekt och det kan handla om precis vad som helst. I kärleken är du saklig, konkret och väldigt sensuell.

Stenbocken

Den här veckan erbjuder dig verkligen en ordentlig utmaning kära Stenbock. Det kan vara på tiden att du liksom stänger en dörr, för gott. Tackar för tiden som varit men inser att helt nya dörrar öppnas för dig i samma ögonblick. Du kan få nya perspektiv på livet och komma bort från gamla sätt att tänka. Frigörande och modigt! Högre makter kan ha andra planer för dig än vad du själv kunde ana. Du är het just nu, drar blickarna till dig och vet din plats på marknaden.

Vattumannen

Denna veckan ger dig stora möjligheter att verka online och på sociala medier. Ta tillfället och nå ut med dina åsikter eller om du vill komma i kontakt med organisationer, gruppverksamheter och likasinnade. Våga tänka i nya banor och satsningar när det kommer till teknologins värld. Stora visioner och drömmar kan bli tydliga för dig nu och du kan gå riktigt långt. I kärleken kan du vara förvirrad, köra dubbelspel eller inte alls veta vart du är på väg. Men red för din skull ut det.

Fiskarna

Nu kära Fisk, väntar det ett helt nytt kapitel för dig när det kommer till ditt yrkesliv eller val av studier. Fundera över, vad du vill egentligen? Vad som ger dig glädje och harmoni och vad du hade behövt prioritera bort? Va rak med vad du vill ha, säg det, skriv det online, ta kontakt med människor som kan hjälpa dig. Va modig och satsa på dig själv nu! Det är på g att du tar en helt annan riktning och det kommer kännas så skönt. I kärlekslivet kan det dyka upp någon goding från förr som överraskar!

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..