Vad levererar Nymånen

livet

Imorgon har vi en Nymåne i Jupiterstyrda Skyttens tecken, (cirkus på 7 grader) hurra! Alla ämnen som tillhör Skytten kommer att hamna i rampljuset och ger oss alla en möjlighet att börja på nytt. Det handlar om att nå ut till världen med sina drömmar och just den här gången är även Neptunus med i bilden och kan skapa lite oreda kring vems drömmar det faktiskt handlar om. Saker kan kännas oklart och vi kanske inte riktigt har hundra koll på vart vi vill. Försök ändå vara ärliga mot er själva och så tydliga ni kan med vad ni önskar. Skytten älskar kunskap så ni kanske blir sugna på att börja studera, studera vidare eller bara allmänt läsa och lära er mer om något som intresserar er. Jättebra tillfälle för att köra kampanjer och göra PR men va extra noga med vad ni vill förmedla. Våga satsa internationellt nu och tro på det ni gör och vill!

Om ni vill ha mer info om hur just ert liv påverkas så måste ni titta i det personliga horoskopet. I mitt fall inträffar denna Nymåne i mitt andra hus (ekonomi, arbete, värderingar b la) Det ger mig en chans att sätta upp mål som har med dessa grejer att göra, I will!

//N

Foto: Sohu Wallstickers

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..