Vädurens sex och kärleksastro 2017

vadur

Väduren

Året inleds med att du eventuellt har svårt att bestämma dig för vilken älskling du ska satsa på och att din energi sprids åt både höger och vänster. Det finns också en risk att du själv bli besviken eller sårad i det här spelet som pågår. Tänk dig noga för innan du hoppar i säng med någon som för stunden känns het och attraktiv. Du har lyckans planet nästan hela året i ditt sjunde hus (love is in the air) och nu finns där goda möjligheter att du träffar den rätte! Din utstrålning kommer under hela 2017 vara attraherande och spännande! Du drar gärna med dig dina dejter på galna ställen där du inte heller drar dig för att göra mer intima saker. I februari är det allt ljus på dig och du borde satsa på att ta för dig nu. Hör av dig till någon som du inte kan släppa taget om eller ha ett öppet sinne för nya typer av personligheter. Du utstrålar sex och elegans på samma gång! Det är helt klart passion på agendan. Under våren kommer våran kärleksgudinna Venus att gå baklänges vilket kan skapa lite oreda. En gammal kärlek kan dyka upp från ingenstans och sätta saker ur balans. Om du dejtar och sugen på att träffa någon är det bättre att du väntar till framåt sommaren. Du kan känna det som att du blivit förd bakom ljuset och att personen inte alls lever upp till dina önskningar så som du hade hoppats på. I augusti sen blir där fart och fläkt, romanser och flirtande hej vilt! Här har du nu chansen att också visa din sårbarhet, öppna ditt hjärta och släppa in en själsfrände!

Bästa månaderna för kärlek och sex: Februari och Augusti

Foto: astrologi.nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..