Årshoroskop 2017: Fiskarna

Fiskarna
19 februari – 20 mars

fiskarna Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Det blir ett år fullt av nyskapande för dig, kära Fisk, där planeterna pushar dig att utmana dig själv och att lägga hämningar åt sidan. Redan inledningen på året kommer med spännande möjligheter till att liksom börja om, göra något helt nytt och hitta ditt unika sätt att närma dig världen på. En solförmörkelse i slutet av februari ger dig en chans att starta om på nytt. Du kommer att märka av stora förändringar i ditt hem, din familj men också, under hösten, i ditt arbetsliv och din lust till att resa. Det blir ett tufft år vad gäller jobb och skola, men du har redan övat dig på att möta dessa motgångar och vet förhoppningsvis hur de ska tacklas nu.

Kärlek & Sex: Kärleken växer fram inifrån dig detta år, och det låter klyschigt men är extra sant för dig i år: du måste älska dig själv innan du kan hitta kärlek hos andra. Undvik att rusa in i romanser, och öva dig i att se på dig själv som en otroligt speciell växt som bara vissa personer klarar av att ta hand om. Om du haft många små flirtar utan att egentligen vilja utveckla dem är det dags att vara rak, ärlig och satsa bara när du verkligen vill något mer. Men du behöver också våga lite mer för att finna kärlek nu. Våga testa att dejta personer du förut undvikit, och våga framförallt undersöka din egen åtrå och lust. Hösten ger dig magiska chanser att träffa någon när du är på resande fot.

Jobb & Skola: Ribban ligger kvar på högsta pinnen detta år, och du är redo att ge allt för att nå dina mål. Du bär på en känsla av att andra också förväntar sig ren magi från dig, men försök att under året verkligen medvetet berömma dig själv för vad du redan har åstadkommit, och lägg mindre vikt vid att försöka göra mer. Det är istället balans och lagom som du behöver sikta på nu, och där behöver ribban ligga högt så att du kan säga nej vid rätt tillfällen och istället kräva av andra att de stöttar och hjälper dig. Om du planerar att plugga under hösten så har du fantastiska förutsättningar att snabbt utvecklas och lära dig om något du alltid velat djupdyka i.

Resor, vänskap & nöjen: Vänskap betyder allt för dig även detta år, det är den punkt i ditt liv som ger dig allra mest stabilitet och som du organiserar ditt liv kring, men ge dig själv tillåtelse att utveckla detta område. Om du gett en grupp vänner så mycket tid att det känns mer som jobb, eller om du upplever att deras åsikter om ditt liv tar över, så är det helt upp till dig att träffa nya människor, utveckla nya vänskaper och testa dina vingar helt solo. Våga lita på att dina nuvarande vänner också vill att du ska få göra nya upptäckter, utan dem och deras bild av dig. Under hösten lockar en lång resa, och den kan bli den katapult ut i världen som du behövt, för att hitta nya sidor av dig själv att utvecklas med.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du byter inte direkt hem detta år, men kanske utmanar du vilka gränser ditt hem och din vardag kan ha. Kan du ha flera hem samtidigt, kan du känna dig lika hemma när du är borta, och kan ditt liv vara uppdelat i en sorts rutiner här, och en sorts rutiner där? Du utmanas också i att ta ansvar för flera av dina egna behov som du inte sett till tidigare, och verkligen se till att ge dig själv vad du behöver. Våga sätta dig själv i första rummet och inte ge efter för vad andra verkar tycka. Det viktigaste är vad du tycker.

Mest romantiska perioder: Januari och februari bjuder på allt och lite mer, men var försiktig med flirtandet i mars. Juli hettar till ordentligt. Oktober, november och december har alla stor romantisk potential. Mer om: Fiskarna

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 1. Omg är redan så taggad på 2017 och jag tror att detta nya år kommer bli mera spännande och roligare än 2016 faktiskt + så har jag verkligen velat börjat om på nytt sen typ oktober både med att acceptera mig själv som person och mitt utseende men även ta vara på mitt jobb i skolan. Tack för denna årshoroskop<3

 2. Omg är redan taggad på 2017 det kommer att bli så spännande och roligare än 2017 + så har jag verkligen velat börjat om på nytt typ sen oktober med att acceptera mig själv som person och mitt utseende men även att göra ett bra jobb i skolan. Aja tack för 2017 årshoroskop<3

 3. Underbar överraskning att fiskarna fick komma först för ovanlighetsskull :))
  Har tidigare haft svårt att känna igen mig i fiskarnas horoskop men denna gången känns det mitt i prick för mina förväntningar och planer över det kommande året. spännande och läskigt!!
  Tack för en fantastisk blogg :)

 4. Jag har redan kämpat med motgångar inom jobb, hälsa och kärlek hela 2016 så jag kan inte påstå att läsningen inför 2017 var speciellt upplyftande…. och tro mig – jag hade verkligen behövt ett lyft! På så många sätt.

 5. Hej

  Älskar din blogg och ser verkligen fram emot 2017 , för 2016 har varit ett tufft år!

  Min fråga är , finns det någon möjlighet att komma i kontakt med dig om man skulle vara intresserad av att få sin Natal chart mer förklarad och analyserad? Och ev vid andra frågor .
  Eller detta det enda sättet?

  Ha det fint
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..