Årshoroskop 2017: Vattumannen

Vattumannen
20 januari – 18 februari

vattumannen Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Det blir ett kärleksfullt år, kära Vattuman, där du kan se fram emot många meningsfulla relationer, både romantiska och vänskapliga. Närhet till andra personer gör dig stark i år, och att möta de utmaningar som er relation ställs inför. Det här året backar du inte undan för att stötta dina vänner och visa att du bryr dig, och ställer upp i alla lägen. Du bär på ett starkt självförtroende detta år, och andra lutar sig gärna mot dig. Du skaffar dig också en mängd nya erfarenheter detta år. Kurser och utbildningar, men också resor och inspirerande möten gör att du växer inuti och får nya perspektiv. Under hösten börjar du alltmer tänka på hur du kan vända dessa erfarenheter till en framtidsplan som du verkligen vill satsa på.

Kärlek & Sex: Det är ett starkt år för relationer, där din generositet är ovanligt stor. Du är noggrann med att den som betyder mest för dig ska veta det, och bygger på det här sättet upp en ny nivå av förtroende i redan befintliga eller nya relationer. Destruktiva relationer löses upp detta år, då brister och problem avslöjas och blir ohållbara i längden, medan starka relationer bara växer. Romantik kommer ofta från en oväntad plats nu, och kan kännas som att den rest långt för att hitta till dig. Men även den Vattuman som fysiskt reser mycket har en hög romantisk potential i år, speciellt om resorna är långa. Om du inte har någon speciell person i ditt liv i början av året, så ta tillfället i akt att verkligen göra plats för att släppa in någon.

Jobb & Skola: 2017 är ett otroligt lärorikt år, där du hela tiden törstar efter att förstå och kunna mer. Samtidigt gäller detta inte nödvändigt exakt jobb eller skola, utan ofta intressen runt omkring. Men släpp inte dessa intressen! De kan visa sig bli viktiga inspiratörer i framtida beslut, beslut som redan under hösten börjar visa sig. Året i sig är ett framgångsår vad gäller både jobb och skola för dig, men självklart måste du ta dig igenom några snår också. Den största fällan är att jämföra dig med andra, eller att enbart lita på andras åsikter och råd om vad du ska göra i ditt liv, eller inte lyssna på detta alls. Det blir lätt att du tar på dig för mycket nu, och tappar fokus på det som betyder något för dig på riktigt.

Resor, vänskap & nöjen: Många Vattumän fortsätter att bo långt ifrån sina vänner, eller har svårt att få tid att träffa dem under året, inte minst för att du själv gärna reser i år. Under våren lättar du på ditt ankare och ser världen lite mer, men du kan också se fram emot många äventyr i mindre skala hemma. Världen är din lekplats detta år. Vänskaper blir dels svåra att hålla koll på, men du tröttnar också på vänskaper där du upplever att du inte kan utvecklas i en trygg och positiv riktning. Istället blir det de få vänner som du verkligen känner en levande kontakt med, som blir allt viktigare för dig.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du är en klippa för din omgivning i år, men frågan är om du känner dig som en klippa för dig själv. Det här året är det viktigt för dig att ta till dig av att andra ser dig som ett stöd, och därmed tro på att du också kan vara ditt eget stöd. Du reser hellre än du flyttar, så visst kan det vara svårt att tydligt svara på vad som är ”hemma” i år, men du känner dig samtidigt bekväm i att vara just utan fast punkt. Att må bra detta år är det samma som att omfamna möjligheter att resa, utforska och lära dig mer om världen.

Mest romantiska perioder: Det slår gnistor om februari, men hettar också till i maj. Juli har hög potential men augusti blir årets romantiska peak. Oktober blir också fint. Mer om: Vattumannen

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..