Årshoroskop 2017: Stenbocken

Stenbocken
22 december – 19 januari

stenbocken Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Ett år av växande väntar, kära Stenbock, där du framförallt kommer märka av att när det kommer till jobb och framtid så tar du stora, viktiga steg nu. Men det är också ett år av ekonomiskt välmående, ambitiösa sparplaner och nya inkomster. Många Stenbockar gör grundliga efterforskningar i sitt inre nu, och förändringarna du genomför är sällan synliga för omvärlden. Nya prioriteringar och motton du lever efter dyker upp i år. Du funderar en hel del över var du hör hemma, men tappar aldrig fotfästet för var du är på väg. Du går under våren från att vara självreflekterande och hemlighetsfull, till att under hösten bli allt mer social och utåtriktad. Nya vänskaper lockar fram en allt känsligare sida hos dig under vintern.

Kärlek & Sex: Det blir inget stort år av kärlek för dig, även om romantiken såklart är närvarande. Du kan gå på en del nitar där du tror att det som uppstått mellan dig och en sötnos är helt exceptionellt, tills det visar sig att samma person har många liknande relationer. Men det är inte helt fel att våga testa en ny form av dejting eller sorts person att dejta, för du lär dig mycket av dessa relationer. Men om du hoppas på att hitta kärleken 2017, får du jobba ganska hårt. Den är svår att fånga, och personerna du dras till är ännu svårare. Se upp så du inte fastnar i jakten och viljan att ”vinna” någon, utan att ha någon djupare kontakt med dina känslor. För Stenbockar som har en stabil partner så blir året väldigt ”vardagligt”, bortsett från att du vågar öppna dig mer och avslöja en eller annan hemlighet. Oroa dig inte, det kommer kännas svårare att berätta hemligheter, än det kommer vara för din partner att ta emot dem.

Jobb & Skola: Ett högst framgångsrikt år väntar, så ligg inte på latsidan nu. Viktiga kontakter, oväntade erbjudanden och fina möjligheter väntar, och de kommer alla till dig. Du kan faktiskt välja och vraka mellan vad du helst vill göra, utan att behöva slåss för chanserna. Om du har ett mål – sikta på det. Sikta inte strax nedanför, eller nöj dig med det näst bästa, utan våga satsa på att ta dig hela vägen. Det blir också ett år med minimal konflikt på jobbet och i skolan. Om du vant dig vid att andra motarbetar dig så kan du nu upptäcka att andra unnar dig positiva utvecklingar och nyheter. Så vänta inte med att låta 2017 sprida sin magi, utan häng på redan från årets första dagar. Under hösten kommer denna trend inte vara lika starkt till din fördel.

Resor, vänskap & nöjen: Det blir en lustfylld vår med chans till små resor och utflykter som lätt ger dig fantasier om att alltid resa runt och träffa nya människor. Så smittsamt härliga är de personer du möter, och de liv de lever. Sug åt dig inspirationen och ta med den under hösten. Det kan visa sig att vissa av dessa speciella människor du träffar under våren blir en allt viktigare del av ditt liv under hösten, då du fördjupar dig i en helt ny typ av vänskaper. Om du tidigare ofta omgett dig med likasinnade, personer som tycker som du och har samma mål i livet, så bjuder hösten på något nytt. Det betyder inte att du börjar umgås med personer som är din raka motsats, absolut inte, men snarare personer som är som du, men gjort andra val. Dessa vänskaper för i sig med sig tur, så värna om dem!

Flytt, inre förändringar & hälsa: Det råder en viss förvirring detta år, som du känt av ett längre tag, där inre osäkerheter eller tvivel blandas med yttre framgång, och där balansen mellan dessa två teman långsamt kommer på plats. Ju mer du tillåter osäkerheten bara vara där, och accepterar den, desto mer får du ihop bilden om dig själv som komplex person. Att andra tycker om dig för att du också är sårbar kommer lätt som en nyhet, men en viktig sådan. Du funderar en hel del kring vad som är ditt hem i år, men gör ingen större flytt. Istället fokuserar du på personlig utveckling, och att tillåta dig själv vara alla motsägelsefulla delar av dig själv som du faktiskt är.

Mest romantiska perioder: Januari och februari är fullt av flirt och möjligheter. I mars råder attraktion, men också förvirring. Juni kittlar på alla de rätta ställena, medan oktober, november och december inspirerar.  Mer om: Stenbocken

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Nä fy vilket tråkigt årshoroskop att läsa då :p kändes inte alls nå sammanträffande…sån tur då att man har en ascendent oxå då :p

  2. Hepp, lät inte riktigt lika hoppfullt som jag hade hoppats på. När kommer kärleken? börjar tvivla på att den någonsin kommer komma, haha… :/

    1. Håller med om kärleken, känns inte alls kul…Kan vi hoppa till 2018 direkt och skippa 2017? Vilket år börjar det ljusna på kärleksfronten?

    1. Hon har bara lagt ut fiskarnas, Vattumannens och stenblockens än så länge…det kommer ett stjärntecken i taget.

  3. Jag är en av dem som faktiskt blev glad av att läsa detta årshoroskop, tar examen till våren och oroar mig redan nu för praktikplats och jobb. Kändes hoppfullt att läsa detta och om inte annat så peppade det mig lite!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..