Årshoroskop 2017: Skorpionen

Skorpionen
23 oktober – 21 november

skorpionen Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Ett harmoniskt år väntar, kära Skorpion, där du på många sätt är ovanligt mjuk. Du glider problemfritt in och ut ur olika sammanhang, och kan komma att ägna dig åt saker i år som du aldrig skulle trott under årets början. Du överraskar ständigt dig själv i vad du blir intresserad av, och vilka du plötsligt attraheras av. Men pröva att möta dessa nya sidor av dig själv, och även de sorts människor du dras till. Om de inte är för dig så kan du alltid gå vidare. Ett svårare område är din ekonomi, som är en aning pressad. Du kan ha lite svårt att hitta balansen mellan ditt mer lustfyllda spenderande, och din inte lika generösa budget. Du kan också vara otroligt duktig på att snåla, och därför inte ha råd med något storartat alls, och där är din disciplin är beundransvärd. Hösten blir en magisk period där du kan få allt du önskar dig.

Kärlek & Sex: En intensiv romans redan i början av året präglar 2017. Det kan vara ännu starkare känslor för någon du redan är kär i, men många Skorpioner träffa också någon helt ny nu. Romanser som inleds i februari blir drömska och kreativa, och har en stark kemi som nästan går att ta på. Du fortsätter att dras till personer som är en aning mystiska, och som ofta har något glamoröst över sig. Du dras också till personer som på något sätt gör väldigt annorlunda val i livet jämfört med dig. Om det gör er till en perfekt match eller försvårar för er att mötas återstår att se. Under hösten händer mycket i ditt liv överlag, men inte minst i ditt kärleksliv, där planeterna är extra generösa mot dig.

Jobb & Skola: Förutom att du har ett stort behov av att ha någon form av kreativt utlopp vid sidan av jobb eller studier, så får du också se effekten av beslut du som du tog under 2016 i år, speciellt vad gäller jobb. Stora jobbprojekt och uppdrag, eller så lämnar du en plats du varit trogen ett tag. Du kan med säkerhet känna dig väldigt stolt och nöjd, och dessutom göra en viktig ekonomisk vinst. Under hösten väntar en liknande upplevelse, där något stort går mot sitt slut, men detta handlar mer om en praktisk detalj i ditt arbets- eller vardagsliv. Oavsett vilket så blir hösten också den mest utvecklande och positivt laddade perioden vad gäller att nå dina mål. Inte bara ekonomiska, men definitivt sådana också.

Resor, vänskap & nöjen: Att resa betyder mycket för dig 2017, och det är framförallt att få komma iväg på kortare utflykter som väcker inspiration och lust. Dina intressen ändras från vecka till vecka, och du upptäcker att du plötsligt intresserar dig för saker som du tidigare aldrig tänkt på. Du kan känna att du behöver försvinna iväg ett tag, speciellt i juni och oktober, även om att försvinna inte behöver betyda att du inte vill socialisera. Du träffar faktiskt helst nya människor detta år, då du också upplever att du genom andra förstår livet bättre. Personliga utbyten är det som matar din nyfikenhet och livslust nu. Under hösten och vintern är du din egen källa till nöje, då du, delvis tack vare bättre ekonomiska förutsättningar, njuter mer av livet.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Ditt känsloliv är det område där du kommer uppleva allra störst förändring i år. Det är något inom dig som växer sig stort nu, och snart kommer vilja släppas ut. Du öppnar under året upp dig alltmer, blir mer utåtriktad och i kontakt med andra människor rent socialt. Under den första delen av året är du mer i kontakt med dina egna känslor vid sociala tillfällen, medan du under årets andra halva kan fokusera ditt intresse utåt, och blir öppen och tillgänglig för andra. Att prata ärligt och öppet om dina känslor är inte det lättaste för dig, men väl värt att öva på. För i längden kan det ge dig just det du längtar efter. Om du flyttar i år är det troligast under sommaren, och i så fall till en plats du längtat efter.

Mest romantiska perioder: Januari och februari blir rent magiska. April charmar dig lätt. Juni blir drömmigt, men både juli och augusti har potential också. Oktober, november och december ser alla väldigt lovande ut. Mer om: Skorpionen

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Visst ska man läsa sin ascedent också när det kommer till framtidshoroskop? Hur viktig är ascendenten när man läser framtidshoroskop i jämförelse med solen?
    Jag har nämligen skorpion-ascendent och detta gav mig mycket mer hopp gällande kärlek år 2017 än vad min sol stenbocken gjorde, haha! Vill gärna ta åt mig av detta och tro på det.

    1. Ja, ta till dig av Skorpion-ascendenten! Speciellt om det känns bättre och ger dig en mer positiv känsla :) du kan ju tänka att horoskopet har som en placebo-effekt :) Xoxo

  2. Går snarare in i 2017 med ett brustet hjärta… Ingen himlastormande romans här inte. Plus att man tror att man under hösten 2016 sabbade världens chans med en väldigt fin fisk.. Som nu är tillsammans med nån annan. Skit start på detta året! Både på det personliga planet och ekonomiska…. Suck!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..