Årshoroskop 2017: Skytten

Skytten
22 november – 21 december

skytten Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Ditt år präglas av en hel del allvar, kära Skytt, att du tar livet på allvar, andra på allvar men också dig själv och dina egna mål på allvar. Du är noggrann i vad du engagerar dig i, och är otroligt organiserad i i ditt liv, inte minst i din ekonomi, som du värnar om i år. Men det är också ett år där du längtar efter att resa och uppleva, och tar en hel del språng ut i världen. Ditt sociala liv är otroligt viktigt för dig under 2017, och är det område som expanderar allra mest. Nya och gamla vänner, fester och middagar, upptåg och utflykter väntar, och du lär dig mycket om dig själv genom att umgås med andra. Under hösten går du in i en mer harmonisk, nästan spirituell fas där du är mer fokuserad på vad du kan ge omvärlden, och där du får en lugnare energi i ditt liv.

Kärlek & Sex: Ditt kärleksliv fortsätter att bjuda på överraskningar, och du kan ofta uppleva det som att livet spelar ett spratt med dig. Nästan komiskt liknande situationar avlöser varandra, och det du tror du har koll på visar sig vara någonting helt annat. Inte minst när det kommer till vänskap. I år är risken stor att du faller för en vän, att en vän faller för dig, eller att vänskaper på något sätt står i tät kontakt med kärlek. Men om du har lite extra roligt med ”bara en vän”, bli inte förvånad om det planterar ett frö som blir något mer passionerat med tiden. I övrigt är det alltid det spontana som lockar fram kärlek nu, så våga ge dig iväg på resor eller engagera dig i ett projekt där du får använda både kreativitet och din sociala förmåga. I alla allmänt sociala situationer finns stor chans till möten som blir något mer i år, en ovanlig aspekt som du verkligen kan använda dig av.

Jobb & Skola: Du jobbar hårt, väldigt hårt, även detta år, och det betyder inte alltid att du kämpar bara med arbetet i sig – utan också allting omkring det. En svår chef, hård lärare eller konstiga arbetsvillkor spökar, utöver det inte att du ofta detta år sätter upp orimligt höga krav på dig själv. Se upp för det! Det räcker med din seriositet för att klara av arbetsåret 2017. I slutet av tunneln finns det ett mål, något du jobbar och har jobbat dig mot under en lång tid, och i slutet av året kommer du att vara framme. För den pluggande Skytten gäller samma sak, även om du har bättre möjligheter att plocka upp ny energi för varje delkurs som passerar, och trivs med omväxlingen som studierna ger.

Resor, vänskap & nöjen: Något du brinner för knyter ditt sociala nät allt tightare, och större, under detta år. De du inte träffat på år blandas med de som du precis lärt känna, och du vill inget hellre än att alla ska umgås mest hela tiden. Det är ditt sociala liv som ger dig den största känslan av mening i år. Under våren åker du på, eller återvänder ifrån, en lång resa som knyter ihop ett viktigt kapitel för dig – och kanske också en viktig relation. Det är ett år fullt av nöjen, men de är sällan ytliga, fluffiga nöjen, utan saker du gör som du också känner en brinnande delaktighet med. Engagera dig mer än gärna i hjärtefrågor eller ideella föreningar i år.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du har blivit stark tack vare, eller på grund av beroende på hur en ser det, att du har tagit dig igenom en del svårigheter de senaste åren, och det här syns i år. För det syns nästan fysiskt på dig att du är en mer självsäker person nu, stoltare och stabilare, som också bär stor ödmjukhet för livet. Du håller förvisso fortfarande på att bli av med de sista resterna av den oro du burit på, men du står på dig och visar att du i slutändan inte ger dig. Det här året är du alltmer motståndskraftig mot att låta andra påverka dina beslut, och styr helt din egen skuta.

Mest romantiska perioder: Februari blir flirtigt och festligt, maj blir strålande. Juli har fina dagar, och augusti blir magiskt. Du kan se fram emot oktober, men också bli överraskad av både november och december. Mer om: Skytten

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..