Årshoroskop 2017: Vågen

Vågen
23 september – 22 oktober

Vågen Årshoroskop Horoskop 2017

2017 överblick: Du har ett strålande år framför dig, kära Våg, ett år som går över dina förväntningar och ger dig en rejäl push framåt i livet. Det är ett år av äventyr, nya människor, nya situationer och aktiviteter mest hela tiden. Årets stora utmaning är att inte trötta ut dig själv med att ha varje dag full av planer, eller hela tiden vilja göra mer. Det är ett otroligt socialt år, där mycket händer på vänskapsfronten. Sikta in dig på, eller fortsätt att jobba mot, en dröm som du har, och satsa allt på denna i år. Alla projekt du tar dig an med en personlig glöd resluterar i succé nu, och din övertygelse gör halva jobbet. Under hösten får dina inkomster en boost och du kan leva gott på ett nytt sätt. Ett socialt, aktivit och väldigt lyckosamt år.

Kärlek & Sex: Året börjar med en stor fest i ditt kärleksliv i februari, som sedan får sin uppföljning i augusti. Attraktioner som uppstår i år är starka, och släpper inte i första taget. Speciellt faller andra lite extra hårt för dig i år, och du kan dela ut en hel del heartbreaks när du säger att du bara flirtar och dejtar runt till någon som fått en crush vid första ögonkastet. För det är något du inte har något emot detta år, att flirta och dejta, även om du är ordentligt kräsen med vem du släpper in. Om du har en stabil partner i ditt liv så kommer du vara hens klippa under 2017. Relationen lyfter tack vare din positiva energi, och det betyder inte att den behöver ha varit låg, eller att något är fel, men att du är den som bjuder på det lilla extra – utan ansträngning. Din partner fortsätter i sin tur att överraska dig precis när du behöver det som bäst.

Jobb & Skola: Det enda rätta är för dig att satsa på det du verkligen vill göra detta år, för när du väl gör det börjar saker hända som av sig själv, som om du med minsta intitiativ väcker något större. Om du inte följer din magkänsla och längtan, så kan du i år missa en chans att göra det du drömmer om. Att starta upp något helt nytt detta år är en bra idé, och att ta ett språng, om så bara ett sidosprång, kan förändra allt. Om det du behöver mest av allt bara är att göra något helt annat, att få byta arbetsuppgifter eller läroböcker för ett tag, så gör det! En paus från en dröm kan leda till en ny dröm i år. Dina framgångar sträcker sig också till din ekonomi, som under hösten växer till sig ordentligt. Om du blivit snålare eller om dina inkomster ökat återstår att se.

Resor, vänskap & nöjen: Du kan lätt få något av ett socialt storhetsvansinne detta år, och vilja vara inbjuden på varje fest, känna alla ”viktiga” och liksom nätverka dig in överallt. Försök att inte fastna i dessa mönster, då de kan bli väldigt uttröttande. Däremot är chansen stor att du träffar en ny grupp vänner, eller kanske till och med gör ett val mellan två grupperingar. Om du får välja så umgås du helst i grupper i år, tillsammans med din sötnos om du har en sådan. Resor i år blir korta och ofta på grund av jobb eller skola, och de är sällan särskilt avkopplande. En lång resa bort i slutet av maj kan bli magisk.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du växer inombords detta år, och lär dig ta hand om dig själv på ett bättre sätt. Det är som att du ser saker ur ett bredare perspektiv i år, och inte längre oroar dig för de små sakerna. Men det är också ett år där det faktiskt är av yttersta vikt att du följer en dröm nu, och verkligen satsar, för allt annat vore bortslösad tid. Hitta ditt mål, och ta dig dit. Men se upp för att inte fastna i att planera in även det som ska vara spontant nu, i din jakt på att göra och se mer, lära känna fler. Låt det finnas dagar utan planer där du kan gå runt i bekväma kläder utan minsta fomo.

Mest romantiska perioder: Februari blir sprakande, och maj ser otroligt lovande ut. Både juli och augusti ser magiska ut, och oktober har hög romantisk potential. Mer om: Vågen

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..