Årshoroskop 2017: Jungfrun

Jungfrun
24 augusti – 22 september

jungfrun Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: 2017 blir ett högst generöst år för dig, kära Jungfru, och året överöser dig med gåvor, både ekonomiska och andra sorter. Din personliga ekonomi är otroligt stark i år, och du kan pusha för att få den att bli ännu bättre. En ny viktig relation blir tidigt under året tongivande, och det samarbete eller den kärleksrelation som inleds nu väcker en stark kreativ kraft och längtan inom dig. Använd den! Men du går också igenom viktiga inre förändringar nu, och avslutar en lång komplicerad situation där du och en familjemedlem haft olika åsikter om saker. Det är dags att begrava stridsyxan och lägga detta bakom er nu. En målbild du har, att hinna med något mer i din vardag, leva sundare eller avsluta ett projekt där bara finslipningen är kvar eller där du väntat på någon annans sista finslipningar kommer till ett efterlängtat slut i augusti.

Kärlek & Sex: Det är inget dumt kärleksår för dig alls, du har mängder av nyfikenhet och längtan efter passion för att få saker att hända. I februari rivstartar ditt kärleksliv, oavsett om du redan har en sötnos eller är på jakt, och bjuder in till drömska men omvälvande romantiska händelser. Du dras till två typer detta år, dels de mystiska och gåtfulla som du ständigt får klura på hur de egentligen fungerar, men också till de ambitiösa och uppstyrda, som imponerar med sin drivkraft och sitt självklara sätt. Du som bor med din partner kan få det lite tufft i år, inte i att ni nödvändigtvis har dålig stämning mellan er, men att en längtan efter något annat än vardag ibland blir svårt för er båda att hantera. Du vill gärna ha en perfekt uppstyrd vardag med ordning och reda, och kanske har ni motsatta åsikter om hur det ska gå ihop. Under hösten vaknar en flirtigare och lättsammare sida av dig, som är mer intresserad av vad som händer utanför hemmet, men också under ytan hos en sötnos.

Jobb & Skola: Det händer inte så värst mycket för dig vad gäller vare sig jobb eller skola detta år, utan det glider på i en vanlig takt. I augusti lämnar du in eller avslutar något stort, som du kanske bara väntat på ska få bli helt officiellt klart ett bra tag. Däremot är det som sagt ett starkt ekonomiskt år, och det är här de stora förändringarna sker istället. Du klättrar uppåt i inkomst, eller hittar andra sätt att budgetera dig fram till en god ekonomi nu. Njut av detta, och ta varje chans du får att löneförhöja, speciellt där i augusti när saker kulminerar.

Resor, vänskap & nöjen: Du håller dig till ett fåtal nära vänner och kommer allt närmare dem detta år, och har ingen större längtan efter stora grupper. Du spenderar också ovanligt mycket tid med gamla vänner från förr, eller i sammanhang som påminner dig om dåtid. Det är inte alltid friktionsfritt rent emotionellt att göra det, men visar dig samtidigt hur mycket du vuxit. Men din viktigaste vänskap i år kommer i form av en partner – en sötnos eller någon du jobbar ihop med, eller båda – och lyser upp din tillvaro genom att kombineras med ett projekt ni jobbar med, eller som ditt bollplank i en kreativ process. Under hösten blir du mer sugen på att flirta, resa, uppleva, och då väntar också alltfler resor.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Det blir ett hälsosamt år på många sätt, och om du redan lever med ett tydligt mål i sikte – en träningsform du satsat på eller med en målbild typ springa ett lopp – så har du perfekta förutsättningar att nå ditt mål. Du är stark i dig själv i år, i vem du är och vad du står för, och det hjälper dig också att minimera andelen bullshit som får tränga in i ditt liv. Vanligtvis blir du lätt nervös och orolig över småsaker, men 2017 är lite mer på din sida i och med att ditt självförtroende är av en helt annan kaliber än föregående år. En viktig detalj är att se till att du får det du behöver i relationer, inte minst i relationerna med din familj och släkt.

Mest romantiska perioder: Både januari och februari bjuder på stora romantiska möjligheter. Juni kan bli mysigt, men september, oktober och november ser absolut starkast ut romantiskt sett. Mer om: Jungfrun

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Hej, jag undrar vad du har för tankar om det 13e horoskopet? Att alla horoskop förskjuts lite? Jag är jungfru men känner ofta igen mer av lejon. Vore intressant att få en kommentar kring detta. Hälsningar, Tove

    1. Hej Emma! Varje år går solen in i ett stjärntecken vid olika tidpunkter. Vissa år på helt olika dagar. Det innebär att det inte finns några fasta regler för när ett stjärntecken ”inleds”, utan bara ungefärliga. Om du är född under dessa dagar är du född på en cusp, och har egenskaper från båda stjärntecknen. Du kan också vara ett annat tecken utan att veta om det. Läs mer om detta här! Xoxo

      http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2012/07/30/cusp-sadan-ar-du-som-ar-fodd-mellan-tecknen/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..