Årshoroskop 2017: Lejonet

Lejonet
23 juli – 23 augusti

lejonet Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Ett otroligt fint år väntar dig, kära Lejon, där du hela tiden är redo för nästa utmaning, nästa projekt, nästa äventyr. Du har inget till övers för sådant du redan sett, de du redan träffat eller det du redan gjort – utan allt är lite nytt i år. Det betyder inte att du gör dig av med det gamla, men att du längtar efter att utöka dina upplevelser. Året inleds med en stor personlig händelse för dig i februari, där du når ett mål eller på något annat sätt kommer dit du längtat, och kan lägga en hel periods hårt arbete bakom dig och bara njuta. Ditt kärleksliv är fortfarande inte det mest öppna, tillåtna och generösa området, men det här året har du ett större behov av att flirta, och det i sig leder dig långsamt mot något större vad gäller kärlek.

Kärlek & Sex: Oavsett om du har en relation sedan tidigare eller står på helt egna ben så kommer kärleksåret 2017 tyvärr bli lite av en upprepning från de två senaste åren, där kärleken inte direkt kommit serverad på ett silverfat. Inte så att det inte går att hitta den, eller att glöden slocknar, men det finns garanterat en del hinder att ta sig över. Distans kan vara ett sånt, men än troligare är det att vardagen hela tiden kommer ivägen för någon djupare, dramatisk romantik – som du ändå gärna vill ha. I augusti kan några stora kliv tas i en relation, men i övrigt är det ganska tyst på kärleksfronten i år. Med ett stort undantag. Ditt flirtande är oemotståndligt, och få kan charma som du nu. Problemet kan snarare vara att du också vill bli flirtad med tillbaka – och där kan du åka på en del besvikelser. Och det är inga små besvikelser för ett Lejon, som helst av allt vill bli avgudad och badade i komplimanger dagen runt.

Jobb & Skola: Vilket jobb du än gör, så gör du det bra 2017. Du har en aldrig falnande drivkraft som tar dig igenom i princip vadsomhelst, där du först efteråt liksom inser att du tog dig igenom något som andra är djupt imponerade över. Det där? tänker du, och inser inte vilka utmaningar du med en klackspark hoppar in i. Du jobbar långsiktigt nu, med både skola och arbete, metodiskt och utan stress. Många Lejon uppnår en stor framtidsdröm redan i februari, och njuter av det resten av året.

Resor, vänskap & nöjen: Att resa är det som håller lusten på topp detta år, och det är en lust som aldrig tycks sina. Små utflykter, långa resor, fram och tillbaka, tur och retur. Det verkar som att du är ute efter att se hela världen nu, och alla dess människor också. Var du än åker pratar du med alla, ser fram emot att höra om nya människors liv och samlar på intryck och inspiration. Om det blir vänner för livet eller stunden spelar mindre roll för dig nu, så länge mötena är ärliga och genuina. Om du är ett kreativt Lejon som håller på med ett stort projekt eller sitter fast i ditt skapande, så är alla sorters resor, minismå såväl som omständiga, att rekommendera för att väcka skaparlusten igen.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Om du längtat efter att flytta så kommer du älska höstens stora tema, nämligen en positiv utveckling vad gäller hem, men också familj. Men den största utvecklingen i ditt liv detta år handlar ändå om kärleken. Trots allt som skrevs ovan om detta, så finns det något djupare att undersöka här. Vad längtar du efter, hoppas du på, behöver du? Vågar du släppa in någon annan nära, nära, eller är du inte riktigt redo än? Flirtandet hjälper dig att få kontakt med andra, men hur nära får de sedan komma? Vad en relation ska bestå av, hur den ska se ut och vad din roll i relationen egentligen borde vara, är frågor som du alltmer reder ut nu. Allt ditt resande ser också ut att svara på dessa frågor, som handlar både om det yttre och det inre.

Mest romantiska perioder: Februari blir strålande på alla sätt – njut! Juli bjuder på mycket, men inget slår augusti när det kommer till kärlek. Septemer och oktober har en hel del romantisk potential. Mer om: Lejonet

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Rent spontant känns det lite blääää att läsa om svalka på kärleksfronten. Buhu. Men sen får man väl titta på ascendent och månen också. Ibland känns det som att jag är ett år ifatt horoskopet för inte sällan är det som att det jag läser ska hända, redan har hänt. Tänker att det har med ens personliga horoskop att göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..