Årshoroskop 2017: Kräftan

Kräftan
22 juni – 22 juli

Kräftan Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

2017 överblick: Det blir ett spännande år för dig, kära Kräfta, där du kommer se stora förändringar på djupare plan. Våren öppnar upp för en lång resa, nya studier, eller en flytt utomlands rentav. Du börjar gärna om nu, och söker ny inspiration. Samtidigt har du en väldigt kärleksfull relation till ditt hem, och är inte på flykt från någonting – utan snarare på väg till en plats där du kan landa. Familj är en viktig fråga för dig i år, och det kan ha en väldigt bred betydelse. Kanske vill du bygga din egen familj, bestående av de du tycker om, eller så kommer du närmare den familj du har, eller undersöker mer om var du kommit ifrån – utan att stänga resten av världen ute. Under hösten dundrar både kärlek och kreativitet in, och saker kan hända snabbt. Ditt känsligaste område är hur mycket press du sätter på dig själv på jobbet, och här kan en ordentlig inventering vara på sin plats.

Kärlek & Sex: Lugn, ro, närhet och passion är det som väntar den Kräfta som har en stabil sötnos i sitt liv detta år. Men för alla Kräftor, oavsett relationsstatus, får en magisk höst, där kärleken är starkare, djupare och verkligen omfamnar hela dig. Det här blir en stark kontrast till för bara några år sedan, då kärleken hade en tendens att dra sig undan och spela svårfångad mest hela tiden. Så om du vant dig vid att behöva kämpa vid flirtar, eller att saker hela tiden går snett, så kommer denna höst bjuda på något av en chock. Men du kan bli lite chockad tidigare än så också, om du har en sötnos som bor långt bort som bestämmer sig för att ta sig närmare dig igen.

Jobb & Skola: Din största utmaning i år är att ta det lugnare, inte kräva så mycket av dig själv, och inte alltid göra saker med hela hjärtat. Visst är jobb och skola viktiga, men det är inte allt. Många Kräftor har en tuff chef, överordnad eller lärare som kräver mer än mycket, men det betyder inte automatiskt att du måste ge hen exakt allt hela tiden. Men missförstå inte – om det är någon som imponerar på studiekamrater och kollegor nu så är det du. Samtidigt kan andra lovande möjligheter som öppnar sig för dig nu, som innehåller både resmöjigheter och roligare upptåg än de du är fast med nu. Eventuell tristess eller trötthet på jobbet botar du med att skapa din egen väg ut ur det, vidare, och genom att alltid ha ett ess i rockärmen.

Resor, vänskap & nöjen: Du har nog redan förstått att resor är en viktig del av ditt liv detta år, och om du inte själv reser så reser gärna andra till dig. Långdistansrelationer, hem på flera olika platser och att bo på en plats men hela tiden längta lite till en annan är vanliga teman i Kräftors liv nu. Men du har också ett otroligt sug efter att lära dig alla möjliga sorters skills nu, och signar gärna upp dig på allt från kvällskurser till ovanlig sorts träning eller går med i en bokcirkel. Vänskap är inte ett område där det händer något dramatiskt detta år, men du kan lätt lära känna nya människor i samband med att du lär dig något helt annat. Under hösten vaknar din kreativitet än mer, och du satsar mer än gärna på att göra något helt eget, ett stort projekt på egen hand.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Trots att du på många sätt i år befinner dig ute i världen, med att göra långa resor eller lära dig något nytt, så befinner du dig ofta i tanken på en plats full av minnen. Du ser dig själv genom tiden, hur du kommit hit, utan att döma och mer för att se vad du varit med om och vad det gjort med dig. Se upp för att pusha dig själv för hårt, dels på jobb och i skola, men också när det kommer till träning och fysisk hälsa. Vi mår sällan bättre för att vi är hårda mot oss själva. Du kan absolut nå ett mål för vem du vill bli som person nu, men sätt den ribban på en rimlig, och rolig att nå, nivå.

Mest romantiska perioder: Både januari och februari blir magiska, men även april har fina dagar. Hela sommaren bär på romantisk potential, men inget blir så galet romantiskt som oktober, med november och december på delad andraplats. Mer om: Kräftan

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Jag har för mig att du brukade skriva om horoskopernas alla månader i ett inlägg? Från januari till och med december för varje tecken? Hittar inte det längre

  2. Det andas positiv förändring, men med dom år i alla fall denna Kräfta tvingats genomlida så säger jag
    ja ja det återstå att se………..

    1. Precis! Är också väldigt tveksam med tanke på all skit vi tvingas utstå som kräftor. Hoppas att detta året blir bra för oss, det är på tiden..

    2. Ja, Kräftorna har verkligen inte mycket som är på deras sida. Oturen verkar ligga i deras natur. Min man är Kräfta och behöver medvind nu. Dock så stämmer inte detta Horoskop in på honom. Jag är jungfrun men känner heller inte igen mig i det, men året är ju inte slut ännu… Vi håller tummarna speciellt för Kräftorna :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..