Årshoroskop 2017: Oxen

Oxen
21 april – 21 maj

oxen Årshoroskop Horoskop 2017

2017 överblick: Du är en kraft att räkna med detta år, kära Oxe, och backar inte för något nu. Din produktivitet är off the charts och du strävar efter dina mål med glädje, pepp men också en otrolig drivkraft. Du mår också otroligt bra detta år, fysiskt och psykiskt, och om du inte gör det så hittar du sätt att ta dig tillbaka till en lugn och utvecklande plats. Alla beslut du tar i år strävar mot att öka på ditt välmående, och förbättra din situation. Du är sparsam och försiktig med din ekonomi, och bygger upp ett verkligt starkt sparkapital under hela året. Under våren fullbordar du en flytt eller löser en situation med din familj, och detta ger dig chansen att fokusera på något helt nytt. Nya vänner, nya sammanhang och lovande kreativa kontakter dyker upp strax efter, och för Oxar som kämpar med ett stort projekt på jobbet eller i skolan kan fira stort i slutet av sommaren. Hösten bjuder på magi i en relation som blir din viloplats, och där du kan hämta styrka. Den kan vara både romantisk, men också ett samarbete som ger dig massor av kraft.

Kärlek & Sex: Det är inte kärlek som du fokuserar på under den största delen av detta år, men det finns mycket som du upptäcker när det gäller din lust. Du är på väg att släppa fram åtrå och passion som legat gömd långt inombords, och Oxar som har en aktiv intim relation kommer märka att det blir svårare och svårare att hålla emot att dessa fysiska önskningar kommer till uttryck. Vänskapliga relationer blir också allt starkare nu, och många Oxar bygger upp en viktig vänskap som en del av en kärleksrelation, eller låter en romantisk relation ta sin början i vänskap. Under hösten händer alltmer i ditt kärleksliv, och om du längtar efter att träffa någon speciell så blir den här perioden väldigt viktig och rik på händelser som du växer av. Den person som kommer in i ditt liv nu kan låsa upp dig på ett sätt som ingen annan kunnat.

Jobb & Skola: Du har ett gyllene år för att åstadkomma det du vill i båda jobb och skola, och det är fritt fram att sätta upp stora, till synes omöjliga mål och bara satsa. Starta eget, starta om, fortsätta kämpa med samma – oavsett vilket så är ditt hårda slit givande och hjälper dig att växa och utvecklas. Din position i början av året kanske inte är den du direkt hoppats på, men du kan ta dig långt nu, och bli chockad av din egen utveckling under året när du ser tillbaka på allt. Se fram emot augusti, då saker faller på plats. Ett samarbete som inleds i eller efter oktober blir speciellt gynnsamt.

Resor, vänskap & nöjen: Tidigt under året kommer en chans för dig att organisera om i ditt sociala liv, öppna det för nya personer eller hitta nya sammanhang där du känner att du passar bättre in. Om du känt att ditt sociala liv inte varit så aktivt som du velat, eller att du släppt in personer i ditt liv utan att fundera på vilka de är och varför du släppt in dem, så får du nu chansen att se vilka de verkligen är. I samband med att din kreativitet blomstrar så växer också vänskaper fram, och det är av stor vikt att dessa personer inte bromsar dig. Det nya sociala liv du går in i nu är (typ) mer värt än alla pengar i världen. Under sommaren kan det bli en hel del resor med en social underton, men i övrigt är du inte på språng i världen särskilt mycket i år.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Ditt självförtroende är starkt i år, mycket tack vare att du känner dig så stark i vad du gör på jobb eller i skola. En flytt tidigt under åren försätter dig i ett lugnare, tryggare tillstånd, där stressen inte jagar dig, utan där du verkligen kan slappna av och mysa. Träning blir otroligt viktigt för dig detta år, och under sommaren mår du speciellt bra i din kropp och hittar en balans i vad den behöver och ger det till dig själv. Du hittar mycket kraft i din vardag detta år, så se till att den är fullproppad av positiva energier och känslor.

Mest romantiska perioder: Januari och februari är båda magiska, men innehåller främst vänskaplig kärlek. April har potential, medan juni och juli är flirtiga och passionerade. September, oktober, november och december är alla högst lovande för dig. Mer om: Oxen

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Det låter som ett underbart år både gällande Skorpion och Oxe.
    En flytt till större är något jag och sambon (och barnen) är i behov utav och för oss blir det både en resa i vår och i sommar. Framtidsplaner som barn och förlovning är också något som ligger och gror i mig och händer det inte i vår så händer det nog säkert något spännande i höst när Jupiter går in i Skorpionen :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..